4/12/15

Όταν οι μαγκιές έχουν εθνικό κόστος

Το είχε πει ο σύντροφος ο Πάνος ο Καμμένος πριν από μερικούς μήνες, ότι θα στείλουμε τους τζιχαντιστές του ISIS στο Βερολίνο. Κι οι Ευρωπαίοι τρόμαξαν! Κι έτσι αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους: Σήμερα μας απειλούν ότι θα μας πετάξουν έξω από την Σένγκεν. Ο ελληνικός λαός ήξερε! Ο ηγέτης Πάνος τα είχε πει αυτά τον Μάρτιο, πολύ πριν από τα «Όχι» και τις εκλογές θρίαμβο της αριστεροδεξιάς κυβέρνησης.
Η ακριβής δήλωση του κ. Καμμένου, όπως την κατέγραψε η κάμερα σε ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, είναι η ακόλουθη:





Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. Το είπε αλλά πόσους χωράμε μέχρι να ξεχυλίσει η χώρα? Δηλαδή εμείς έχουμε πληρωθεί τον άχαρο ρόλο του "σταβλισμού" των αλλοδαπών και οι Ευρωπαίοι δεν είδαν, δεν άκουσαν και μην τους ενοχλείτε? Κάποτε αργά η γρήγορα θα γινόταν αυτό που γίνεται και ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. Δεν θα σφαχτούμε εδω μέσα με τους αλλοδαπούς για να είμαστε οι καλοί μ****κες της Ευρώπης. Και καλό είναι να χτυπάμε τον κύριο υπεύθυνο και όχι να αποδίδουμε ευθύνες μεταξύ μας ότι ο ταδε είπε το α ή το β σε κάτι που ήταν αναπόφευκτο. Ενωμένοι μεταξύ μας για να μην μας διχάσουν οι απέξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.