2/12/15

Γερμανίδα ΥΠΑΜ: «Δεν θα δίνουμε πληροφορίες στη Ρωσία για πολεμικές πτήσεις στη Συρία»

Η γερμανίδα ΥΠΑΜ με την καγκελάριο Μέρκελ
Η Ρωσία δεν θα λάβει σχέδια πτήσης ή άλλες πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες της Γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Συρία, σύμφωνα με τις δηλώσεις της Γερμανίδας υπουργού Άμυνας, Ούρσουλα φον Ντε Λάιεν. 
«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω για μια ακόμη φορά ότι οι εικόνες και οι πληροφορίες σχετικά με το πού πετάμε είναι γνωστές αποκλειστικά μεταξύ των συμμετεχόντων του συνασπισμού στον οποίο ηγούνται οι ΗΠΑ. Αυτά τα στοιχεία δεν θα γνωστοποιούνται στη Ρωσία», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό N24 η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας.
«Το ποιος πετάει που θα γνωστοποιείται στη Ρωσία μόνο για την αποφυγή συγκρούσεων», πρόσθεσε η Ούρσουλα φον Ντε Λάιεν.
Η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας πρόσθεσε ότι το Βερολίνο θα δίνει πληροφορίες μόνο για το «ποιος πετάει που» στη Μόσχα, για την αποφυγή συγκρούσεων στον εναέριο χώρο της Συρίας.

Η Ρωσία διεξάγει αντιτρομοκρατικές αεροπορικές επιχειρήσεις στη Συρία από τις 30 Σεπτεμβρίου, μετά το αίτημα του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ.

4 σχόλια:

  1. Pride! I like it. BUT why should we report to Turkey for what we do in OUR OWN COUNTRY??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αν αναλαβουν πολεμικες επιχειρησεις στην Συρια οι Γερμανοι αυτο ειναι απιθανο, λογω του οτι πρεπει να αλλαξουν πρωτα το Συνταγμα τους, κατα δευτερον τα Τορναντος που εχουν δεν ειναι ουτε το 60% λειτουργικα και κατα τριτον ειναι πανω απο 99% σιγουρο οτι θα λογοδοτουν στην Ρωσια για τα Σχεδια υποστηριξεις που θα παρεχουν σε Συμμαχικα Στρατηγεια επι των πτησεων λογω των S400

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχαν ήδη αρχίσει να συμμετέχουν σε ειρηνικές αποστολές από το 1990. Χρειάζεται απλή έγκριση από την Βουλή, η οποία δόθηκε.

      Διαγραφή
    2. Μόλις τώρα είδα ότι αναρτήθηκε κι εδώ.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.