7/6/16

Η second hand τουρκική τεχνολογία φαντάζει διαστημική στην Ελλάδα

Ο ΓΓ Δημοσίων Εσόδων αισθάνθηκε άβολα όταν ο Τούρκος έκανε επίδειξη με τα μηχανήματα ελέγχου των τελωνείων που πρόκειται να αποσύρουν ενώ η Ελλάδα ακόμη δεν έχει ούτε ένα για δείγμα
Η στιγμή θα πρέπει να ήταν ιδιαίτερα αμήχανη για τον Έλληνα Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, όταν κατόπιν πρόσκλησης του Τούρκου “ομολόγου” του (κατ’ αναλογία καθώς η Τουρκία έχει διαφορετικό σύστημα) πέρασε το σύνορο στο τελωνείο των Κήπων του Έβρου για να επιθεωρήσει τα μηχανήματα ακτίνων Χ που ελέγχουν τι μπαίνει και τι βγαίνει από τη γείτονα χώρα. Μηχανήματα σαν αυτά που εμείς δεν έχουμε σε κανένα τελωνείο, παρά το γεγονός ότι ήδη από το 2014 η τότε Γου Γου κα. Αικατερίνη Σαββαίδου ομού με τον τότε Υφυπουργό Ανάπτυξης κο. Ν. Μηταράκη είχαν δηλώσει ότι μέχρι τα μέσα του 2015 θα έχουν εξοπλίσει όλα τα τελωνεία της χώρας με ανάλογο εξοπλισμό.
Μπαίνοντας λοιπόν στην τουρκική επικράτεια ο Γου Γου αναγνώρισε ένα τέτοιο μηχάνημα και θες από αβροφροσύνη, θες επειδή έχει κάνει μαύρα μάτια για να δει ένα τέτοιο να αγωνίζεται με τα ελληνικά χρώματα, εξεδήλωσε το θαυμασμό του. Επρόκειτο όπως πληροφορούμαι για ένα ογκώδες μηχάνημα που ακόμη και αν δεν έχεις ιδέα από ανάλογο εξοπλισμό αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για συσκευή υψηλής τεχνολογίας. Όσο να’ ναι ακόμα και Γου Γου να είσαι, μια μικρή ζήλια θα την ένιωσες καθώς πασχίζεις χωρίς εξοπλισμό να βελτιώσεις τις εισπράξεις.

για τη συνέχεια News247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.