3/8/16

"Γιατί θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ" - Άρθρο του ηθοποιού Ντίνου Καρύδη στην Αυγή (3-1-15)


Μετά από 19 μήνες, ο Ντίνος Καρύδης πληρώνει το λάθος του - Μόνο που το πληρώνουν εκατομμύρια Έλληνας μαζί μ' αυτόν... Και πούσαι ακόμα κύριε Καρύδη μου... Αν ήξερες τι σε περιμένει!
ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΥΔΗ*
Έρχονται εκλογές. Πρέπει να αποφασίσω τι θα ψηφίσω. Ρωτάω, λοιπόν, τον εαυτό μου να μου πει με ποια κριτήρια θα ψηφίσει, για να αποφασίσουμε ποιο κόμμα θα υποστηρίξουμε. 1. Πρέπει να υπάρξει κυβέρνηση. Άρα πρέπει να επιλέξω κάποιο κόμμα με κυβερνητική δυναμική και προοπτική. Κανένα κόμμα από αυτά που «παλεύουν» να μπουν στη Βουλή δεν είναι τέτοιο. Μου απομένουν, λοιπόν, η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ. 2. Αξιοπιστία και υποσχέσεις. Η Ν.Δ. μου υπόσχεται ανάπτυξη, μείωση της ανεργίας, παραμονή στην Ε.Ε. και το ευρώ, καλές σχέσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, ενίσχυση των ελληνικών τραπεζών για παροχή ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και έξοδο από τα Μνημόνια.
Την ανάπτυξη την υπόσχεται εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν τη βλέπουμε. Η απερχόμενη κυβέρνηση βλέπει μείωση της ανεργίας, εγώ, όμως, βλέπω όλο και περισσότερους ανέργους και όσοι δεν έχασαν τη δουλειά τους έχουν τεράστια μείωση σε μισθούς και ημερομίσθια. Στις «καλές σχέσεις» με τους Ευρωπαίους εταίρους μας βλέπω υποταγή στα συμφέροντα των ισχυρών της Ευρώπης, εις βάρος του λαού της Ελλάδας. Η ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος γίνεται από την άγρια φορολόγηση των Ελλήνων πολιτών, αλλά ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας δεν υπήρξε. Όσο για την έξοδο από τα Μνημόνια, την ακούω σαν τραγικό ανέκδοτο από αυτούς που ήδη έχουν στείλει e-mail με νέες δεσμεύσεις για περικοπές μισθών και συντάξεων, απολύσεις υπαλλήλων, αυξήσεις ορίων συνταξιοδότησης κ.ά.

Από την άλλη έχω τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μου υπόσχεται καλύτερο κοινωνικό κράτος, επαναφορά του δώρου των Χριστουγέννων σε χαμηλοσυνταξιούχους, διαπραγμάτευση για ελάφρυνση του χρέους της χώρας, έρευνα των λιστών Λαγκάρντ, Λουξεμβούργου κ.ά., διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου από τους Γερμανούς, καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, φορολόγηση των υπεράκτιων εταιρειών και γενικώς φορολόγηση του μεγάλου πλούτου, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει μέχρι τώρα στη χώρα μας.

Με αυτά τα δεδομένα, ασφαλώς και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Μα, θα μου πείτε, «και οι άλλοι είπαν ότι θα τα κάνουν αυτά, αλλά δεν τα έκαναν». Και τι σημαίνει αυτό; Επειδή εγώ είμαι ψεύτης, είσαι κι εσύ; Επειδή σε εξαπάτησα εγώ, είσαι κι εσύ απατεώνας;

Υπάρχει, φίλε μου, μία πολύ μεγάλη διαφορά. Ο ένας είναι νέος, άφθαρτος και δεν χρωστάει πουθενά. Ο άλλος χρωστάει και δεν μπορεί να φέρει αντίρρηση γιατί θα μάθει ο λαός τι είναι αυτό που χρωστάει. Νομίζεις πως είναι τυχαίο το γεγονός ότι ξεσηκώθηκαν όλα τα μεγάλα συμφέροντα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ; Σκέφτονται, λες, το συμφέρον του ελληνικού λαού, αυτοί που δεν δίνουν δεκάρα για τις 6.000 αυτοκτονίες των συμπατριωτών μας; Αυτοί που δεν νοιάζονται για τα παιδιά που πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο; Αυτοί που έβαλαν τους εδώ συνεργάτες τους να κουρέψουν τα ομόλογα των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων και των Ελλήνων μικροομολογιούχων ενώ την ίδια ώρα πλήρωναν στην ονομαστική τους αξία τα ομόλογα που ξένα κοράκια είχαν αγοράσει στο 10% της αξίας τους; Αυτοί που χρωστούν 400.000 ευρώ στη ΔΕΗ και δεν τους κόβει το ρεύμα; Αυτοί που κλέβουν ρεύμα από τη ΔΕΗ για τις μεγαλοεπιχειρήσεις τους, αλλά δεν τους ενοχλεί κανείς; Αυτοί που έχουν κάνει επάγγελμα το λαθρεμπόριο και τους χαρίζονται τα πρόστιμα;

Όταν όλοι αυτοί είναι με κάποιον, εγώ πρέπει να είμαι με τον αντίπαλό του. Εσύ γιατί να είσαι μαζί τους; Και κάτι τελευταίο: Εγώ θα είμαι με τον μοναδικό Έλληνα πολιτικό που είδα να στέκεται όρθιος απέναντι στα θηρία της Ευρώπης και να τα στριμώχνει στη γωνία. Τον Αλέξη Τσίπρα, στο ντιμπέιτ για τις ευρωεκλογές.

* Ο Ντίνος Καρύδης είναι ηθοποιός




18 σχόλια:

  1. Ασχέτως της των γεγονότων και του (αναμενόμενου από πολλούς) συμβιβασμού του ΣΥΡΙΖΑ, τι απ' όλα όσα αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός είναι λάθος; Περιγράφει την κατάσταση που επικρατούσε τότε και που δυστιχως εξακολουθεί να επικρατεί και σήμερα και όλη αυτή η κατάσταση είναι απόρροια της ραγιαδοσύνης και της έλλειψης πατριωτισμού όλων όσων κυβέρνησαν την χώρα τα τελευταία σαράντα χρόνια με μοναδικό σκοπό να αναδειχθούν οι καλύτεροι τοποτηρητές των ξένων συμφερόντων ώστε να εξασφαλίζουν προνομιακή κι άνετη ζωή οι ίδιοι και τα τζάκια τους! Όλοι αυτοί είναι που εστρωσαν με ροδοπέταλα το δρόμο στο ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο - οσο κι αν αυτό ξαφνιάζει πολλούς - η κοινωνία δείχνει να δίνει πίστωση χρόνου πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη λόγω...αηδιας για τους προηγηθέντες πολιτικούς διαχειριστές! Και κατά την προσωπική μου άποψη είναι πολύ πιθανόν και να ξαναδώσει την διακυβερνηση εις πείσμα των χαλκευμενων "δημοσκοπήσεων"... Ας γίνει κοινή συνείδηση ότι σ' αυτή τη χώρα εκείνοι που δεν έχουν να χάσουν σχεδόν τίποτε πλέον αποτελούν αυτή τη στιγμή την πλειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε δεν ξέρω πως να σε προσεγγίσω αλλά ειλικρινά μήπως απλώς διορίστηκες πουθενά? Να σου αραδιάσω ξανά όλα τα δεινά που έφερε στον τόπο αυτός ο σαχλαμάρας? Την καταστροφή που φέρνει καθημερινλά και την ολοκληρωτικλη διάλυση του ελληνικού κράτους προς όφελος όλων των ξένων δυνάμεων? Όχι δεν χρειάζεται τα γράφουμε καθημερινά μόνον οι τυφλοί δεν βλέπουν ή αυτοί που έχουν μια θολούρα απο την μάσα. Ωστόσο γράφεις στο τέλος για χαλκευμένς δημοσκοπήσεις. Ο Αλέξης στηρίζει την διάλυση του ελληνικού του ελληνικού κράτους και την κατάργηση της ελληνικής πολιτείας δίνοντας το τυράκι της απλής αναλογικής και κρύβοντας την φάκα των υπολοίπων προδοτικών προτάσεων του βασιζόμενος σε δημοσκοπήσεις από τις εταιρίες τις οποίες κατηγορεί για τις άλλες δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν να έχει πιάσει πάτο. Γιατί όντως είναι χαλκευμένες οι δημοσκοπήσεις του αμερικανικού κόμματος ούτε βουλή δεν μπαίνει κανονικά, μια βόλτα να κόψεις το καταλαβαίνεις. Οπότε λοιπόν σε ρωτάω όσο πιο ευγενικά και με την καλύτερη διάθεση είσαι τελείως ανόητος?

      Διαγραφή
    2. Επίσης, αυτοί που νομίζουν ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν είναι εντελώς ανόητοι, δεν έχουν παρά να ρωτήσουν πόσο καλά πέρασαν με αντίστοιχους τύπους στην Βουλγαρία και την Αλβανία. Οι Βούλγαροι και οι Αλβανοί που ξέρω απορούν γιατί ψηφίσαμε Σύριζα. Με όσους έχω μιλήσει λένε ότι τα έχουμε χάσει εντελώς και αναρρωτιούνται πως βγήκε γιατί όποιον ρωτάνε στον δρόμο λέει ότι δεν ψήφισε Σύριζα. Ντρέπονται πλέον αυτοί που ψήφισαν και όσοι το παραδέχονται λένε να τους κοπεί το χέρι αν ξανά. Αυτά όντως δεν τα λένε οι δημοσκοπήσεις. Θα ψηφίσουν ξανά οι τυχάρπαστοι και κανένας διορισμένος βλάκας που θα δώσει ψήφο για 480 ευρώ! Τέτοια μυαλά υπάρχουν ακόμα....

      Διαγραφή
    3. Με αυτά τα δεδομένα, ασφαλώς και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Μα, θα μου πείτε, «και οι άλλοι είπαν ότι θα τα κάνουν αυτά, αλλά δεν τα έκαναν». Και τι σημαίνει αυτό; Επειδή εγώ είμαι ψεύτης, είσαι κι εσύ; Επειδή σε εξαπάτησα εγώ, είσαι κι εσύ απατεώνας;

      Στο παραπάνω σημείο είναι λάθος.
      Ή μήπως δεν είναι;
      Απατεώνες και ψεύτες αποδείχτηκαν και μάλιστα μεγαλύτεροι από τους άλλους.

      Διαγραφή
    4. Έχω την αίσθηση ότι στις μέρες μας για να οδηγήσει μία πολιτική συζήτηση σε κάποια συμπεράσματα θα πρέπει οι συζητούντες να μην είναι προκατειλημμένοι όσον αφορά τις πολιτικές καταβολές του καθενός. Είναι αυτό που λέμε ότι πρέπει να είσαι "αντικειμενικός". Σε ένα τέτοιο πλαίσιο όπου δεν παίζει ρόλο αν κάποιος είναι κομμουνιστής ή δεξιός ή σοσιαλιστής και τι αμαρτίες του παρελθόντος πρεσβεύει ο καθένας, ισχύουν τα εξής:

      1. Ο Τσίπρας έχει δείξει πολιτική πυγμή (και μάλιστα εκπροσωπόντας την μικρή Ελλάς) που λήγει σύγχρονοι ευρωπαίοι πολιτικοί μπορούν να δείξουν λόγω των εξαρτήσεων τους στο σύστημα.
      2. Ο Τσίπρας πέρασε από την προσομοίωση στην πραγματικότητα όχι όσον αφορά τα πραγματικά του πιστεύω αλλά όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα τα υπηρετήσει.
      3. Μου κάνει εντύπωση που όλοι ξαφινκά βιάζονται να ασκήσουν κρητική στον Τσίπρα και να του χρεώσουν τα πάντα. Λες και οι προηγούμενοι που μας κυβέρνησαν 30 χρόνια είχαν το ακαταλόγηστο! Έχετε υπομονή ...

      Αν πραγματικά αγαπάτε αυτή την χώρα στην οποία έζησαν οι πρόγονοι σας, ζείτε εσείς και θέλετε να ζήσουν και οι απόγονοι σας, δώστε πίστωση χρόνου σε έναν νέο άνθρωπο που ψάχνει να βρει τον τρόπο να διεκδικήσει για όλους εμάς.

      Άλλωστε ισχύει "Μην περιμένεις να σε σώσει αυτός που σε έφερε σε αυτή την κατάσταση" και αυτός που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση σίγουρα δεν είναι ο Τσίπρας!

      Ένας παραδοσιακός δεξιός, χωρίς προκαταλήψεις του παρελθόντος, ένας μαχητής της καθημερινότητας, ένας οραματιστής για ένα καλύτερο αύριο.

      Γ.Π.

      Διαγραφή
    5. @ alexandros Εντάξει Αλεξάνδρε, τι θέλεις να σου πω για να ησυχάσεις; Εντάξει θα ψηφίσουμε εκ νέου όλους αυτούς που μεθοδικά δημιούργησαν τις συνθήκες εγκλωβισμού μέσα στις οποίες καλείται η σημερινή κυβέρνηση να βγαλει ακρη! Ησύχασες τώρα;

      Διαγραφή
    6. @Savvas Kalenteridis μπορεί και να αποδείχτηκαν απατεώνες όπως λες (αν και δεν συμφωνώ, εξάλλου δεν περίμενα και πολλά από τους συριζαιους) ωστόσο είναι τόσο ωραίο το θέαμα όλων εκείνων των τζακιών που έχασαν αυτό που θεωρούσαν δικαιωματικά δικό τους, τη νομή της κυβερνητικής εξουσίας δηλαδή! Γενικότερα όπως είπα και πιο πάνω είναι η οργή που κατευθύνει είτε μας αρέσει είτε όχι μεγάλο τμήμα της κοινωνίας, πολλοί αυτό θέλουν να το παραβλέπουν κινοποιος τους την "λέει" αυτομάτως είναι διορισμένος από το Σύριζα όπως μου έγραψε πιο πάνω άλλος σχολιαστής. Δεν είναι έτσι όμως.

      Διαγραφή
    7. Απαντώ και στον Γιάννη και στον Άγνωστο κυρίως στον Άγνωστο. Γιατί ο Αλέξης είναι χειρότερος των άλλων και είναι συνυπεύθυνος για την κατάντια της πατρίδας και της χώρας.

      Την κριτική στους προηγούμενους την ασκήσαμε ήδη τώρα κυβερνάει ο Αλέξης με την συμμορία του ή μήπως κυβερνούν όλοι μαζί? Πριν έναν μήνα το πολύ έφτασαν στην αρμόδια επιτροπή της βουλής αιτήσεις για την άρση ασυλίας Βαρβιτσιώτη και Φίλη, όλα τα κόμματα κάλυψαν και τους δύο! Ο ένας κάποια ζητήματα οικονομικής φύσεως αν θυμάμαι καλά είχε ο άλλος για την εμετική άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων.
      Το πιο λυπηρό όμως είναι ότι ακόμα εσείς βλέπετε μα τις παρωπίδες της οικονομικής κρίσης όμως η κρίση είναι κρίση συνείδησης και την εκμεταλλεύονται προφανώς για δικά τους οφέλη διάφορες δυνάμεις ώστε να μετατρέψουν την Ελλάδα από χώρα σε χώρο. Ο Αλέξης εξυπηρετεί απόλυτα αυτόν τον σκοπό γιατί είναι μεγαλωμένος ανθέλληνας, ενάντια στον Ελληνισμό. Γράφεις άγνωστε αν αγαπάμε την πατρίδα που έζησαν οι πρόγονοί μας και που θα ζήσουν οι απόγονοί μας. Πολύ αμφιβάλλω με Αλέξη. Λαθροεποικισμός με απόλυτη ευθύνη Σύριζα, διάλυση της παιδείας και αποκοπή απο τις ρίζες και την εκκλησία και άρα απώλεια κάθε δυνατότητας αφομοίωσης με αποτέλεσμα δημιουργία πολυπολιτισμικής πολιτείας και όχι κοινωνίας. Αναγνώριση δηλαδή των ξένων ως κατακτητών και κατακερματισμός της Ελλάδος.
      Αντίστροφη μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό άρα διάρρηξη της σχέσεως με την πατρίδα απώλεια πολύ σημαντικού μέρους και μάλλον του καλύτερου εργατικού δυναμικού της χώρας με αποτέλεσμα φυσικά την απώλεια και των απογόνων αυτών των ανθρώπων σε συνδυασμό με την αθρόα λαθρομετανάστευση και την ανθελληνική πολιτική πλήρης αλλοίωση της ελληνικότητας της ελληνικού κράτους που παύει να είναι ελληνική πολιτεία ενώ μάλιστα ο Αλέξης πανηγυρίζει για την μείωση της ανεργίας όταν αυτή οφείλεται στον διωγμό των Ελλήνων, άκουσον άκουσον! Απευθείας άσκηση πολιτικής γενοκτονίας στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και μετατροπή τους σε μεταναστευτικούς buffer zones όπου επικρατεί η ανομία και σε λίγο θα επικρατήσει και η Σαρία, μια πολιτική που άσκησε η Τουρκία στην Ίμβρο και την Τένεδο και είχε ως αποτέλεσμα την εθνοκάθαρση και τον διωγμό των Ελλήνων από τα νησιά.
      Ο Αλέξης δεν έχει στο κόμμα καμία δικλείδα ασφαλείας και είναι αδίστακτος και αμετανόητος ανθέλληνας. Αν κάποιος από τους δυο σας νομίζει ότι αυτός που σου βρίζει τον πατέρα θέλει το καλό το παιδιού του είναι απλώς άξιος της μοίρας του. Για το μόνο που αγωνίζεται ο Αλέξης είναι για την καρέκλα, την μάσα και την διάλυση της Ελλάδος, οι άνθρωποι αυτοί πιστεύουν στην υποταγή. Ο Κοτζιάς για παράδειγμα λέει με τον Ερντογάν δεν έχει κρίσεις ε βέβαια δεν έχει ουτε οι Θερμοπύλες θα είχαν γίνει αν οι Έλληνες είχαν παραδωθεί ούτε η Αθήνα θα είχε καεί απλώς θα είχαμε γίνει Πέρσες. Στον Αλέξη δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας στον Αλέξη οι βουλευτές ζητούν μεγαλύτερη διάλυση, φανατικότερη αποκοπή από τον Ελληνισμό καιβαρύτερη σκλαβιά των Ελλήνων. Ο Αλέξης δεν είναι Έλληνας είναι κομμουνιστής με πατρίδα το κόμμα. Είναι χειρότερος από τα άλλα κόμματα με τα οποία συγκυβερνούσε άλλωστε απλώς οι άλλοι είχαν και μερικούς που συγκρατούσαν την κατηφόρα. Άλλωστε η Μπέτυ έπερνε μετατάξεις ασχέτως κυβέρνησης.....Κοιτάξτε μάγκες το ελληνικό κράτος μετά την επικράτηση του Αλέξη έπαψε να είναι ελληνικό και με την βούλα, ο εχθρός ανέβασε τα μπαιράκια του στο κάστρο και απαιτείται η άλωση και απελευθέρωσή του. Το μη χείρον βέλτιστον προς το παρόν και αυτό είναι η Νέα Δημοκρατία αλλά από εκεί και πέρα απαιτείται πολιτειακή αλλαγή και ελληνική επικράτηση αλλιώς η εβραιοποίηση θα ολοληρωθεί, όπου εβραιοποίηση νομαδοποίηση!

      Διαγραφή
    8. Μάλιστα! Εγραψες ολόκληρο φιλιππικο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, σκέφτηκα να μην σου απαντήσω επειδή δεν συνηθιζω να συνδιαλεγομαι με άτομα που με αποκαλούν ανόητο (το οποίο όπως βλέπω ούτε εσύ εχεις ανακαλέσει, αλλά και μία χαρά πέρασε από τα φίλτρα του σαϊτ ενώ απαγορεύεται ξεκάθαρα ή χρήση τέτοιων εκφράσεων όπως διαβαζει κανείς στους κανόνες του) αλλά απαντω και το κάνω επειδή θεωρώ εξοργιστικο το γεγονός να υπάρχουν ακομα άτομα όπως εσύ που εναποθέτουν τις ελπίδες τους στη νουδου! Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω! ΠΟΤΕ ΠΙΑ !!?

      Διαγραφή
    9. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, δεν σε είπα ανόητο για να σε προσβάλλω αλλά αν προσβλήθηκες ανακαλλώ. Ωστόσο επειδή εδώ γράφουμε ελληνικά ακριβώς και όχι στο περίπου, πουθενά δεν εναπώθεσα ελπίδα, ωστόσο σου εξήγησα λεπτομερώς γιατί η ΝΔ είναι το μη χείρον βέλτιστον. Βέβαια δεν ασχολήθηκες με αυτά που σου έγραψα απλά επειδή μάλλον δεν έχεις απαντήσεις πάς να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Απορία είναι βέβαια πως δεν προσβλήθηκες από το πρώτο μήνυμα σου αλλά και πως γίνεται να μην προσβάλλεσαι από τον τύπο που είναι υπουργός παιδείας και απλώς να κάνεις γαργάρα ότι έφτυσε για να μην πω τίποτα άλλο πάνω στους τάφους των παππούδων μας! Αυτή είναι η κρίση και όσο δεν θα προσβάλλεσαι από τέτοιους τύπους τόσο θα παραμένεις σκλάβος και θύμα.

      Διαγραφή
    10. θα ήσουν πειστικός φίλε Γιάννη αν θεωρούσες εξίσου εξοργιστικό να υπάρχουν ακόμα άτομα... που δίνουν έστω και το ελάχιστο ελαφρυντικό στην ελεινότερη μορφή πολιτικών απατεώνων η οποία κάνει πως κυβερνά εδώ και ενάμιση χρόνο. Μάλιστα η συγκεκριμένη ράτσα απατεώνων έχει κοστίσει στη χώρα περισσότερο απ το άθροισμα των προηγούμενων μνημονίων.
      Ας τα λουστεί τώρα ο κάθε κύριος Καρύδης.
      Το χειρότερο όμως είναι δεν είναι το οικομικό φίασκο για το οποίο και μόνον κόπτεται ο κύριος Καρύδης (επειδή του λιγόστεψαν ξαφνικά τα λεφτά) αλλά η εθνική καταστροφή στην οποία μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια οι ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

      Διαγραφή
    11. A.T. ας μην τους δίνουμε δικαιολογίες.Δεν είναι καθόλου ψεκασμένοι.Οι επιλογές τους είναι 100% συνειδητές.Το θέμα πιστεύω είναι πως δεν τα λούζεται κάθε φορά μόνο ο κάθε κ.καρύδης αλλά και όλοι οι υπόλοιποι...

      Διαγραφή
  2. Είναι αλήθεια ότι προηγούμενοι ΝΔ-ΠΑΣΟΚτζήδες, κατέκλεψαν και κατέστρεψαν το κράτος. Και δεν πρόκειται να τους ξαναψηφίσω. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η μόνη επιλογή που μου απομένει είναι να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά μετά από το γεγονός ότι απέδειξαν ότι είναι χειρότεροι ψεύτες από τους προηγούμενους. Και επιπλέον, η κουλτουρο-προοδευτική ιδεοληψία τους η οποία είναι εχθρική απέναντι σε κάθε τι εθνικό για μένα είναι μακροχρόνια καταστροφική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικά σας Χερ Στουρμ (*)... τα παράπονά σας στον συνταγματάρχη Βαρτάνη... χαχαχα! Μιλάς κι εσύ στα «Επίσημα Κομματικά Όργανα» (tür. şafak) και στα Φατσομπούκια, έχοντας την οικονομική στήριξη της διάσημης κοράκλας σου· τι να πουν και τα έρμα και απροστάτευτα... «περήφανα γηρατειά», που σφαγιάστηκαν και σφαγιάζονται διαρκώς από τους πάντες όλους που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν;


    (*) Άγνωστος Πόλεμος / «Στην κόλαση δεν υπάρχουν σύνορα» (Δεκέμβριος 1972 – Μάϊος 1973), ΥΕΝΕΔ ... Σε τούτο τον κύκλο, καθοριστικούς ρόλους παίζουν και οι ναζί αξιωματικοί: Βίντερμαν (Γιώργος Βουτσίνος), Στουρμ (Ντίνος Καρύδης) (οι κακοί ναζί) και Χέρμαν Βόϊλερ (Νίκος Απέργης) (ο καλός ναζί). Αμάν ρε μεγάλε Φώσκολε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σύνταξη του είναι πιο λίγη και απο το νοικι που πληρώνει...
    Μάααλιστα...
    Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να έχει εξοχικά ή πατρικό σπίτι στην επαρχία ή κάπου στον νομό Αττικής, όπως και αποκλείεται να έχει άλλου είδους περιουσία.
    (Και μπράβο του αν την έχει και αν έχει δουλέψει για να την αποκτήσει και να την χαίρεται και να την απολαμβάνει.)
    Καταλαβαίνετε...ακούγεται πολύ ψεύτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα εγκεφαλικά ορθώς έρχονται τώρα διοτι τωρα πέφτουν τα νουμερα προς τα κατω στα ΑΤΜ και οι εξουσιαζοντες τάξανε λαγους με πετραχειλια για να αρπαξουν την καρεκλα...Ομως τα εγκεφαλικα επρεπε να προκληθουν και με τις ανακοινωσεις της Λαγκαρντ για λαθη στο προγραμμα καθ όλη τη διάρκεια των εξι και μισο χρονων μνημονια.Ποιοι κυβερνουσαν?Γιωργος,Αντωνης-Μπενυ-Μπαρμπα Φωτης,Τσιπρας-Καμμενος old version και τωρα Τσιπρας-Καμμένος reloaded και βλέπουμε.Εγκεφαλικά λοιπον επρεπε να προκαλούνται από την αρχή διότι σκοπός του μνημονιου από όπου κι αν προερχεται, είναι πέρα από το ξεπούλημα ελέω διάλυσης της οικονομιας μας από εμας τους ίδιους ΚΑΙ η μέιωση μισθών στα μισά επίπεδα από αυτά που απόλαυσαν όσοι έπιασαν δουλειά από το 1980 και μετά,διότι μόνον έτσι θα γινουμε ανταγωνιστικοί με βάση τους όρους του παιχνιδιού που θέλουμε να συμμετέχουμε και αυτό θα γινόταν είτε με ευρώ είτε με δραχμή.Τώρα εάν το παιχνίδι στο οοίο συμμετεχουμε είναι αρρωστημένο αυτό δεν μπορέι να το αλλάξει μια οικονομική ανυπαρξία όπως η Ελλάδα.Επομένως οι συνταξιούχοι που δουλεύοντας απο το 1975-80 και είδαν μισθούς που εγώ στα 32 μου δεν έχω δει ούτε θα δω θα πρέπει να καταλάβουν ότι αν εγώ εξαιτίας χαμηλών απολαβών και ανεργίας δεν μπορώ να πληρώνω τις ούτως η άλλως χαμηλές εισφορές τότε η μείωση της σύνταξης που θα δουν θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.Αυτή είναι η αλήθεια και αφήστε τώρα το αν φταίει ο τάδε ή ο δεινα δύστυχος που νομίζει ότι θα γράψει ιστορία αν γίνει πρωθυπουργός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κύριος Καρύδης ευθύνεται για την αθέτηση των προεκλογικών δεσμεύσεων του κυρίου Τσίπρα και τον συμβιβασμό με επαχθείς όρους ? Επίορκος απέναντι στο συμβόλαιο με το λαό είναι ο κύριος Τσίπρας ή μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ καθότι το μεγάλο κομμάτι του κόμματος του τον ακολούθησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επομενως το κριτηριο της πολιτικης αντιληψης του συμπαθους αυτου κυριου ηταν και μονο προσωπικα οικονομικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.