6/9/16

Καθεστωτικός μονόδρομος και οι κρατικοί υπάλληλοι

Είναι άλλο πράγμα να είσαι κομμουνιστική κυβέρνηση που εφαρμόζει την ιδεολογία της. Και άλλο να έχεις την αυταπάτη ότι ξέρεις να κυβερνήσεις μια καταχρεωμένη χώρα δηλώνοντας αριστερός. Ας προσέξουν τα λόγια τους στη ΔΕΘ γιατί τα δανεικά των 2,8 δισ. του Σεπτέμβρη φέρνουν τα πάνω κάτω και στους κρατικούς υπαλλήλους. Και χωρίς τα δανεικά θα γίνει της Βενεζουέλας...
Το διεθνές ρεζιλίκι της χώρας με τον Βαρουφάκη δεν τους έμαθε τίποτε. Νομίζουν ότι επειδή θα βρεθούν σε ένα τραπέζι με τους δανειστές περνάει ο λόγος τους και, αν χρειαστεί , θα βαρέσουν την μπουνιά τους στο τραπέζι.
Κούνια που μας κούναγε... τώρα που και η Μέρκελ ψάχνει να βρει την ψήφο της και ο Ολάντ βλέπει την ημερομηνία λήξεως της παρουσίας του στην πολιτική.
Και επειδή το ΔΝΤ είναι και θα είναι εδώ ενωμένο δυνατό... δεν πρόκειται να εκταμιευθεί έστω και ένα ευρώ αν δεν βεβαιωθούν ότι έχουν να κάνουν με φιλελεύθερη πολιτική ανεξάρτητα του τι νομίζει ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Εν τη παλάμη μου... λοιπόν τα προαπαιτούμενα με πρώτα και κύρια αυτά που υπέγραψε η αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την εκποίηση του συνόλου του κράτους επιχειρηματία και το συμμάζεμα των κρατικών υπαλλήλων. 

Για τη συνέχεια Capital

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.