9/9/16

Βέμπερ κατά Τσίπρα για τη Σύνοδο του Νότου

O επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) επέκρινε σφοδρά την διεξαγωγή της συνόδου κορυφής των μεσογειακών χωρών της Ευρωζώνης, την οποία συγκάλεσε ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Ο Ελληνας πρωθυπουργός Τσίπρας θα μπορούσε να πει ένα ευχαριστώ στην Ευρώπη για την αλληλεγγύη της πριν προσπαθήσει να δημιουργήσει συμμαχίες», είπε ο χριστιανοκοινωνιστής Βαυαρός πολιτικός στην Βild της Παρασκευής.

«Δεν χρειαζόμαστε κάθε λίγους μήνες νέες απαιτήσεις από την Αθήνα, αλλά πρέπει να εφαρμοστούν πρώτα πλήρως οι συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις. Σε αυτό ο κύριος Τσίπρας καθυστερεί όμως».

Κέρδος online   9/9/2016 12:57

4 σχόλια:

  1. Σάββα, δεν μας λές την άποψή σου για τις δηλώσεις Βέμπερ, και για την σύνοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρητικά σαν ιδέα δεν ειναι άσχημη ,ο συντονισμός δλδη κάποιων προσπαθειών του νότου που σχεδον ολες εχουν μπει στην μέγγενη .Εξ ου και η αντίδραση που φοβάται κατι τετοιο ,αν Βεβαια μπορέσει να πάρει σάρκα.Το ποιο πιθανο ομως να μείνει μονο στα οστά ,δλδη σε μια φωνή διαμαρτυρίας προς την γερμανια, η οποια εχει το χρήμα και την ΕΚΤ. δικη της , και τίποτα παρα περα...Τακτικά ομως μπορει να αποβεί λαθος για την χωρα μας γιατι φανομαστε εμεις σαν μροστσντζα και να δέχθουμε εμεις το ξύλο μια και είμαστε ο αδύναμος κρίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως ήταν μόνος του ο πρωθυπουργός στην συνάντηση ;

    Όχι βέβαια, αλλά τα κιλά του ελαχιστότατου κου Βέμπερ δεν τον παίρνουν να τα βάλει με όλους, και περιορίστηκε στο κλασσικό μαύρο πρόβατο κατά την αντίληψη του Ευρωπαικού Λαικού (;) κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμ! μπηκαμε στην Ε.Ε, και διαλυθηκε σταδιακα η παραγωγη μας...μπηκαμε στο ευρω και χασαμε την ανεξαρτησια μας...τωρα πληρωνουμε τα επιχειρια της βλακειας μας...ολα μπορουν να διορθωθουν ομως αν βγουμε απο το την ευρωζωνη και αρχισουμε να σκεφτομαστε με ορους κοινωνικου κρατους -πραγμα απιθανο για τους περισσοτερους "ελληνες" οι οποιοι αρεσκονται στην πλουσια ζωη και στο αφθονο χρημα-.Και αν μιλησεις για αντικαταναλωτικη κοινωνια ,οι πιο πολλοι σε περνουν για αριστερο.Τους διαφευγει ο τροπος ζωης των Σπαρτιατων γιατι απλα δεν τους αφορα.Διοτι δεν διδαχθηκαν επι της ουσιας ποτε τιποτα και γιατι μονιμως κοιτουν προς την αμερικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.