15/10/16

Ισόβιοι Νομπελίστες

Υποθέτω ότι οι παραληρούντες σύνεδροι το κατάλαβαν. Τους το είπε άλλωστε με τον συνηθισμένο στόμφο του, όπως τότε που έλεγε τα γκόου μπακ: το Grexit ήταν σχέδιο Σόιμπλε. Ο Σόιμπλε το ήθελε, ο Σόιμπλε το μεθόδευε. (Κι η Λαγκάρντ, μαθαίνουμε από τον Ολάντ.)
 Το σχέδιο το δικό τους ήταν να εκβιάσουν τον Σόιμπλε. Και με τι τον "εκβίασαν";
 Με την "απειλή" του Grexit!!! Με αυτό που ευχόταν! Ρωτάω τους ειδικούς: έχει καταγραφεί στα παγκόσμια ψυχιατρικά χρονικά των κλινικά ηλίθιων, βαρύτερη περίπτωση; Αν υπήρχε Νόμπελ ηλιθιότητας θα το έπαιρναν αυτός κι ο Γιάνης ο Ταώς παμψηφεί, ισοβίως.

Thanos Tzimeros

Ο εκβιασμός των ηλιθίων

Toυσκ προς τη Βρετανία: "Ή θα υπάρξει πλήρες Brexit ή καθόλου".
Τουτέστιν: Ή φεύγετε εντελώς χωρίς καμία ενδιάμεση σχέση ή θα μείνετε στην ΕΕ.

Οι πανηλίθιοι, γελοίοι και κρετίνοι του Σύριζα και των ΑΝΕΛ πούλησαν στον ελληνικό λαό το 2015 το εγκληματικό παραμύθι ότι αν απειλήσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση με αποχώρηση, οι Ευρωπαίοι θα κολώσουν, θα τους λούσει κρύος ιδρώτας και θα παραδοθούν στη λαοπρόβλητη Κυβέρνηση της Ελλάδας.

Αποδεικνύεται ενάμιση χρόνο αργότερα ότι ούτε μια μεγάλη χώρα και πρώην αυτοκρατορία δεν μπορεί να εκβιάσει για ειδικούς όρους την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και οι κουτσουλιές του Σύριζα με το μειράκιον Αλέξης Τσίπρας θα οδηγούσαν στη συνθηκολόγηση ολόκληρη την Ευρώπη.

Ναι 'ναι καλά ο Ντράγκι, ο Γιούνκερ, ο Τουσκ, o Oλάντ, οι Ομπάμα και Κλίντον, κι ο Στουρνάρας που είμαστε ακόμη ζωντανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.