14/10/16

Το Χρυσό Μετάλλειο της Πόλεως της Ξάνθης στον Τάσο Κοντογιαννίδη

Απονομή του χρυσού μεταλλίου της Πόλεως της Ξάνθης στο συνεργάτη της «Real News» και της «Ποντιακής Γνώμης» για τα  μαθητικά βραβεία που δίνει στην ακριτική Σταυρούπολη 
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου της Πόλεως της Ξάνθης στον Τάσο Κοντογιαννίδη 
Ανήμερα της γιορτής της Απελευθερώσεως της Ξάνθης στις 4-10-2016, σε ειδική εκδηλωση  στο Δημαρχείο,  ο Δήμος Ξάνθης απένειμε στον συνεργάτη της «Real News» και της «Ποντιακής Γνώμης», Τάσο Κοντογιαννίδη το χρυσό μετάλλιο της πόλεως, κατόπιν εισηγήσεως του δημάρχου Χαρ. Δημαρχόπουλου, για την προσφορά μου στη νεολαία με τα ετήσια χρηματικά βραβεία που έχει καθιερώσει και δίνει από το 2003, στο Γυμνάσιο και Λύκειο Σταυρουπόλεως Ξάνθης, στους επιτυχόντας στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, τους πρώτους και τους αριστούχους όλων των τάξεων, καθώς και για την εν γένει κοινωνική του προσφορά.

 Ο Τάσος Κοντογιαννίδης και ο παλαιός
διεθνής ποδοσφαιριστής Αντώνης Αντωνιάδης,
μετά την τιμητική τους διάκριση.
Μαζί με τον Τάσο Κοντογιαννίδη, τιμήθηκε και ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής Αντώνης Αντωνιάδης για την τεράστια προσφορά του στον αθλητισμό και  δέχτηκαν  τα θερμά συγχαρητήρια της υπουργού Μακεδονίας- Θράκης, Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά του μητροπολίτη Ξάνθης  κ. Παντελεήμονος, του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη, του διοικητού του Δ΄ Σώματος Στρατού στρατηγού Ιωσήφ Μαυράκη και άλλων επισήμων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
Δυό μέρες μετά, σε ειδική τελετή στο σχολικό συγκρότημα της Σταυρουπόλεως Ξάνθης, παρουσία των τοπικών αρχών,  ο Τάσος Κοντογιαννίδης απένειμε τα  ετήσια χρηματικά βραβεία και τους  επαίνους που προσφέρει από τις προσωπικές του οικονομίες, σε 21 εφέτος, μαθητές και μαθήτριες που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, που επρώτευσαν και αρίστευσαν σ’ όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και Λυκείου.
Στην ομιλία του ο κ. Κοντογιαννίδης τόνισε ότι «σκοπός των βραβείων είναι , αφ’ ενός η οικονομική ενίσχυση των αριστούχων  και απόρων μαθητών της παραμεθορίου περιοχής της Ξάνθης και αφ’ ετέρου η καλλιέργεια πνεύματος ευγενούς αμίλλης, με κύριο στόχο  την απόκτηση γνώσεων, την πρόοδο και προκοπή τους, επ’ ωφελεία της κοινωνίας. Και είναι ευχάριστη η διαπίστωση, ότι σε μεγάλο ποσοστό τα παιδιά της Γ΄ Λυκείου, τα 2/3, μπήκαν στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, χωρίς την πολυτέλεια που έχουν τα παιδιά των μεγαλουπόλεων, να πηγαίνουν στα Φροντιστήρια  για να εμπλουτίσουν εκεί τις γνώσεις τους»
Αυτό σημαίνει ότι οι καθηγητές στην επαρχία κάνουν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους και  αξίζουν στους ίδιους και στα παιδιά, θερμά συγχαρητήρια!

Αναμνηστική φωτογραφία μετά την βράβευση των εισαχθέντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ στη Σταυρούπολη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.