10/10/16

Οι εκτροπές στον τομέα της Δικαιοσύνης είναι καθημερινό φαινόμενο -Δείτε τι λέει η πρόταση του "δ" για την Ανεξαρτησία της Δικαστικής Εξουσίας

Φτιάχνουμε από την αρχή το πολιτικό σύστημα της χώρας #δ
Σχετικά με τις πρόσφατες εκτροπές της δικαστικής εξουσίας, διάβασε και κοινοποίησε την πρώτη και επίκαιρη ιδέα "κοινής λογικής" του δέλτα.
Ενημερωθείτε για την μια από τις δέκα προτάσεις κοινής λογικής του "δ", η οποία αφορά την Ανεξαρτησία της Δικαστικής Εξουσίας.
Διαβάστε ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Η κορωνίδα των θέσεων του "δ".
    Πολύ σωστή θέση κι από τα μεγαλύτερα βαρίδια της ελληνικής παθογένειας, όπως τώρα ισχύει, η σύνδεση της ηγεσίας της Δικαιοσύνης με την Πολιτική εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιασπη
      διάβασε και τις άλλες.
      Αυτό φοβούνται τα κλειστά κέντρα εξουσίας.
      Το φως, την αλήθεια και τον ενημερωμένο πολίτη που θα παίρνει αυτός τις αποφάσεις και όχι αντ' αυτού 2-3 πολιτικοί απατεώνες κάθε φορά.

      Διαγραφή
  2. Προσωπικά με όσα έχουν δεί τα μάτια μου, και δυστυχώς συνεχίζουν ακόμη και σήμερα, θεωρώ ότι σημαντική πλειοψηφία του δικαστικού σώματος (ειδικά στις μεγάλες θέσεις) είναι απολύτως διεφθαρμένη, και ταυτόχρονα ποιοτικά βρίσκεται εκτός συναγωνισμού σε σχέση με τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες. Κατάσταση άκρως επικίνδυνη, δεδομένου ότι οι πολίτες απαγορεύεται να κρίνουν τις δικαστικές αποφάσεις (γιατί άραγε εφόσον είναι πάντοτε ορθές).

    Αν όλοι αυτοί αφεθούν και ανεξέλεγκτοι, τότε θα σχηματιστεί μία τέλεια χούντα που όμοια της δεν έχει υπάρξει.

    Αναγκαίο κακό η ποδηγέτηση των ανωτάτων δικαστικών οργάνων, από την επίσης διεφθαρμένη πολιτική ηγεσία. Το μη χείρον βέλτιστον.

    Καλόν θα ήτο και ο περιορισμός του χρόνου της θητείας των δικαστικών, αλλά έτι καλύτερον και ο αντίστοιχος περιορισμός και για τους πολιτικούς. Όπερ άτοπον (εν Ελλάδι βεβαίως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.