9/10/16

Ο Απόλλων, η ιστορική ομάδα του Πόντου και της Προσφυγιάς, γίνεται παγκόσμιος - Ζωντανή μετάδοση των αγώνων

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!! Μετά από επισταμένες ενέργειες η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Απόλλωνα πέτυχε τις απαραίτητες συνεργασίες στον τεχνικό τομέα, ώστε οι αγώνες της ομάδος μας να μεταδίδονται με εικόνα μέσω διαδικτύου. Έτσι οι απανταχού φίλαθλοί μας θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τις αναμετρήσεις του Απόλλωνα, με σπικάζ κι από δύο κάμερες. 

Πρόθεση της Διοίκησης της ομάδας είναι να υπάρχει «ζωντανή» (live) τηλεοπτική κάλυψη και των εκτός έδρας αγώνων μας, κάτι για το οποίο θα χρειάζεται κάθε η συναίνεση της γηπεδούχου ομάδας κάθε φορά κι ευελπιστούμε πως θα επιτυγχάνεται.
Η αρχή των live τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων του Απόλλωνα ήταν προγραμματισμένο να γίνει την προσεχή Κυριακή (9 Οκτωβρίου 2016) στην αναμέτρηση με την Δόξα Προσκυνητών, αλλά αναβάλλεται για τον επόμενο αγώνα ή τους επόμενους αγώνες, μέχρι να εξασφαλιστεί η έγκριση από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της σχετικής σύμβασης που υπέγραψε ο Απόλλων.
Η Διοίκηση του Απόλλωνα δήλωσε για το θέμα: "Θα επανέλθουμε με νεώτερη ανακοίνωση για το θέμα και ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων μας για την πρόωρη αναγγελία."

7 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή!Απόλλων -Πόντος-Προσφυγιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι πρέπει να είναι όλοι οι σύλλογοι που θέλουν να λέγονται Μεγάλοι... Όλα στο γυαλί και μέσα στο γήπεδο, και όχι εξωγηπεδικά και παρασκηνιακά.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο, πολύ καλή κίνηση, βλέπω την ομάδα να γνωρίζει και πάλι ημέρες δόξας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάμε για τον γνωστό ΑΠΟΛΛΩΝΑ, έχω την αίσθηση ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝ είναι ομάδα της Σμύρνης ήτανε ας πούμε η ομάδα των λαικών στρωμάτων (κάτι σαν τον Ολυμπιακό), εν αντιθέσει με τον Πανιώνιο που εκπροσωπούσε την ελίτ της Σμύρνης. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ μέχρι το 1945 οι αθλητές φορούσαν την σβάστικα μετά την κατοχή επειδή θύμιζε τους ΝΖ καταργήθηκε. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT1NMB3JfahRu84p5gsXkPyH24Bx7Ivz8pnDtfPlVg3kXjY7ZwU8Q Οπωσδήποτε είναι πράγματι προσφυγική ομάδα και κατά συνέπεια πια και ποντιακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλος ο Απόλλων Πόντου και άλλος ο Απόλλων Σμύρνης.
      Μη συγχέουμε τα πράγματα.

      Διαγραφή
  5. Θερμά συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή ! Κατέστησε την ομάδα συμπαθή ,όχι ότι δεν ήταν και πριν.Διότι αν και μη έχων εκ καταγωγής την παραμικρή σχέση με τον Ποντιακό Ελληνισμό η ομάδα του Απόλλωνος έχει τα ίδια χρώματα με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου,την Παναχαική.
    Ένας γνωστός Απολλωνιστής ο Χάρρυ Κλυνν στα νούμερα του παλαιότερα συνήθιζε να καλεί παιδιά από το κοινό και να τα ρωτά αν ξέρουν στην αρχή και μετά αν συμπαθούν τον Απόλλωνα.Πολύ γέλιο είχε όταν ορισμένα παιδιά απαντούσαν όχι...Το είχε κάνει και στον Λαζόπουλο μία φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαίρομαι ιδιαίτερα και με τιμά ως φίλαθλο του Απόλλωνα μία τέτοια κίνηση! Δεν έχω ουδεμία σχέση με Καλαμαριά και τον Ποντιακό Ελληνισμό, όμως σεβόμενος την ιστορία της προσφυγικής ομάδας των Ποντίων, θέλω να πιστεύω ότι θεωρούμαι κι εγώ Απολλωνιστής ισάξιος με αυτούς που έχουν εύκαιρο το γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.