12/10/16

Κέρι - Λαβρόφ στη Λωζάνη το Σάββατο για τη Συρία

Διάσκεψη με τη συμμετοχή Τουρκίας, Ιράν, Σαουδικής Αραβίας

REUTERS/KEVIN LAMARQUE
«Στις 15 Οκτωβρίου στη Λοζάνη θα γίνει συνάντηση των επικεφαλής της αμερικανικής και της ρωσικής διπλωματίας, καθώς και υπουργών άλλων χωρών, προκειμένου να συζητηθεί η πιθανότητα λήψης μέτρων που θα οδηγούσαν στην επίλυση της κρίσης», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ (φωτ. αρχείου)
Διεθνής συνάντηση με αντικείμενο συζήτησης τη συριακή κρίση θα γίνει το Σάββατο στη Λωζάνη της Ελβετίας, με τη συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών της Ρωσίας, των ΗΠΑ και πολλών άλλων χωρών, ανακοίνωσε η Μόσχα.
«Στις 15 Οκτωβρίου στη Λοζάνη θα γίνει συνάντηση των επικεφαλής της αμερικανικής και της ρωσικής διπλωματίας, καθώς και υπουργών άλλων χωρών, προκειμένου να συζητηθεί η πιθανότητα λήψης μέτρων που θα οδηγούσαν στην επίλυση της κρίσης», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.
Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ο κ. Λαβρόφ διευκρίνισε ότι στις συνομιλίες θα μετάσχουν πιθανότατα η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία, το Ιράν και, ίσως, το Κατάρ.
Αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επιβεβαίωσε τη διεξαγωγή της συνάντησης.
Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.