8/10/16

Πόλεμος Ρωσίας-ΗΠΑ στον κυβερνοχώρο - Τη Ρωσία «δείχνουν» οι ΗΠΑ για τις πρόσφατες κυβερνοεπιθέσεις

SHUTTERSTOCK
«Αυτές οι κλοπές και οι διαρροές αποσκοπούν σε μια παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία στις ΗΠΑ», κατά την ίδια ανακοίνωση.

Πεπεισμένη ότι η Μόσχα ευθύνεται για τις πρόσφατες κυβερνοεπιθέσεις εναντίον προσώπων και πολιτικών θεσμών στις ΗΠΑ δηλώνει η Ουάσιγκτον, όπως γνωστοποίησαν σε κοινή τους ανακοίνωση το υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας (DHS) και ο Διευθυντής των Εθνικών Υπηρεσιών Πληροφοριών (DNI). Οι κυβερνοεπιθέσεις σχετίζονται με τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

«Η κοινότητα των πληροφοριών των ΗΠΑ είναι πεπεισμένη ότι η ρωσική κυβέρνηση κατηύθυνε τις πρόσφατες υποκλοπές μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσώπων και θεσμών των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών οργανώσεων των ΗΠΑ», σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση.
«Αυτές οι κλοπές και οι διαρροές αποσκοπούν σε μια παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία στις ΗΠΑ», κατά την ίδια ανακοίνωση.
Η καταγγελία ότι η Ρωσία ευθύνεται για τις κυβερνοεπιθέσεις εναντίον οργανώσεων των Δημοκρατικών καταγράφεται εν μέσω της κλιμάκωσης της έντασης ανάμεσα στην Ουάσιγκτον και τη Μόσχα για μια σειρά από διεθνή ζητήματα.
Μόσχα: Παράλογες οι κατηγορίες
«Παράλογες» χαρακτήρισε τις κατηγορίες των ΗΠΑ κατά της Μόσχας ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Αυτό πάλι είναι παράλογο. Ο ιστότοπός μας δέχεται δεκάδες χιλιάδες επιθέσεις από χάκερ κάθε μέρα», δήλωσε ο Πεσκόφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Ναυτεμπορική

1 σχόλιο:

  1. Η Αμερικη κατηγορησε την Ρωσια,ενω την ιδια δημοσιευτηκαν e-mail της Κλιντον,απ το state department.ΤΗν ιδια στιγμη παραδεχεται οτι ΔΕΝ εχει στοιχεια οτι η Ρωσικη κυβερνηση εδωσε την εντολη.

    http://www.zerohedge.com/news/2016-10-07/us-names-russia-actor-behind-hacking-democratic-party-and-state-election-systems

    https://www.rt.com/usa/361996-clinton-emails-wikileaks-hacking-accusations/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.