18/11/16

Το Πολυτεχνείο και η Σημαία


Μια απλή παρατήρηση δείχνει την παράνοια ενός προβλήματος.
Κοιτάξτε βίντεο και φωτογραφίες από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Το πλήθος και το ίδιο το πολύπαθο ίδρυμα που έχτισαν οι μεγάλοι ευεργέτες ήταν γεμάτα από Ελληνικές Σημαίες.
Η ίδια η Σημαία που προπορευόταν των μεταπολιτευτικών επετειακών πορειών ελληνική είναι. Σημαίες του Έθνους, ίδιες με αυτές που καίνε τα φρικιά που και σήμερα κατέλαβαν το ιστορικό κτίριο, που εδώ και καιρό μοιάζει εγκατελειμμένο, γεμάτο αγριόχορτα, βρωμιές, καπνιά και ψυχανώμαλα συνθήματα στους τοίχους. Εάν σήμερα εμφανιστεί κάποιος με ελληνική σημαία στα χέρια ή στην μπλούζα του σε αυτές τις συμμορίες βάνδαλων, θα τον λυντσάρουν. Αυτό και μόνον δείχνει την απόλυτη παρακμή, φυσική συνέπεια μιας σειράς ασύστολων ψευδών. Η εξέγερση, συνέχεια των γεγονότων της Νομικής, στην αρχή της καταγγέλθηκε από το ΚΚΕ με το περίφημο φύλλο της «Πανσπουδαστικής» ως έργο προβοκατόρων. Μόλις όμως το πράγμα φάνηκε πως είχε «πολιτικό ψωμί» έσπευσαν να συμμετάσχουν και σε κορυφαίους ρόλους. Όλοι όσοι δολοφονήθηκαν στα γεγονότα, δολοφονήθηκαν γύρω ή ακόμη και μακριά από το Πολυτεχνείο.

Για τη συνέχεια karfitsa

20 σχόλια:

  1. «Δύο είναι τα ουσιαστικά ερωτήματα ιης Ιστορίας: (1) Τι είναι εξουσία; (2) Ποια δύναμη παράγει την κίνηση των εθνών,»
    Λέων Τολστόι, Πόλεμος και Ειρήνη
    Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι ήδη ένα δρομολογημένο καθεστώς. Ερήμην των λαών, έχει αποφασιστεί η δημιουργία μιας νέου τύπου κοινωνίας, χωρίς αξιοκρατία, χωρίς παραδόσεις, χωρίς ιστορική συνείδηση’ ένας turbo-καπιταλισμός τυχοδιωκτών και τοκογλύφων που δήθεν δεν είναι «ρατσιστικός» αφού η φυλή και η εθνικότητα των καταναλωτών δεν τους ενδιαφέρουν.
    Μια βασική παράμετρος της μυστικής ατζέντας της Νέας Τάξης μέσα από την Ιστορία των τελευταίων εκατόν πενήντα χρόνων είναι οι δεσμοί μεταξύ των Μυστικών Υπηρεσιών και του κύκλου των Μυστικών Εταιριών, στους κόλπους της Παγκόσμιας Ολιγαρχίας. Το κλειδί στην κατανόηση τού πόσο καλά λειτουργούν αυτοί οι οργανισμοί είναι η αναγνώριση της ευρείας κλίμακας των κοινωνικών δυνάμεων που μπορούν να οργανώσουν και να επηρεάσουν.
    ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ
    Τη δεκαετία του ’90, η μεγάλη τραγωδός Αννα Συνοδινού είχε το θάρρος να παραιτηθεί από τη θέση της στη Βουλή, δηλώνοντας: «Η Νέα Παγκόσμια Τάξη δρομολογήθηκε στη Μάλτα. Ήταν η Μάλτα (σ.σ.: η περίφημη συνάντηση των προέδρων ΗΠΑ – ΕΣΣΔ, επί Γκορμπατσώφ) που κατήργησε τη Γιάλτα. Η Μάλτα και η θεαματική πτώση του Τσαουσέσκου σήμανε τη γέννηση της. Αλλά αυτή ήταν η αρχή της. Το Σχέδιο περιλαμβάνει, εκτός από την πολιτικοοικονομική κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ, και την πτώση του Δυτικού Μπλοκ…».
    Και αυτό προβλέπεται να γίνει μετά από ένα πυροδοτημένο παγκόσμιο οικονομικό κραχ.
    Ήδη, στις 6 Απριλίου του 1965, τα ΝΕΑ δημοσίευαν την παρακά τω είδηση: «Στη λουτρόπολη Τσερτόμπιο της Βόρειας Ιταλίας, συνε δριάζει μέσα σε απόλυτη μυστικότητα, για τρίτη μέρα, η επιτροπή των εκπροσώπων των εκατό πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, στην οποία μετέχουν οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες και βιομήχανοι. Ανάμεσα τους είναι εκπρόσωποι των Ρότσιλντ, του Μόργκαν, ο Ολλανδός τραπεζίτης Μπερνάρ κ.ά., καθώς και ο Γεν. Γραμματεύς του NATO Μπρόζιο. θέμα: Σχέσεις ΗΠΑ και Δυτικής Ευρώπης!».
    Δεκατέσσερα χρόνια αργότερα, το 1979, κυκλοφόρησε στο Παρίσι το βιβλίο του Γκονζάλες-Μάτα με τον τίτλο «Οι πραγματικοί Αφέντες του Κόσμου, με συγκλονιστικά στοιχεία για τα διεθνή τεκταινόμενα στα παρασκήνια της παγκοσμιοποίησης. Συγγραφέας του ήταν ένας πρώην μυστικός πράκτορας, ο οποίος αποκάλυψε Τα σχέδια της μυστικής Υπερκυβέρνησης για να κρατηθεί η Ευρώπη σε άμεση εξάρτηση από την Αμερική!
    Ποιοι ήταν ανάμεσα στα μέλη της; Η «αφρόκρεμα» του διεθνούς μυστικού παρασκηνίου, όπως: Άλλεν Ντάλλες, μασόνος, ιδρυτής της CIA, δικηγόρος των Λάνσκι και Λουτσιάνο και προστάτης του στρατηγού Γκέλεν, αρχηγού της χιτλερικής κατασκοπείας Τόμας Ντιούι, μασόνος, πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Χάουαρντ Χιουζ, δισεκατομμυριούχος «προστάτης» του Νίξον Λα Γκουάρντια, μασόνος, δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπρόζιο, γραμματέας του NATO, μασόνος Κορτίνι, Μέγας Διδάσκαλος της Ιταλικής Μασο νίας’ Λίτσιο Τσέλλι, Σεβάσμιος της γνωστής μαφιόζικης Στοάς Ρ2 της Ιταλίας και πολλοί άλλοι (William Τ. Still, Η Νέα Παγκόσμια Τάξη).

    Και για όσους τέκτονες θεωρούν πως τα περί μασονικών συνωμοσιών είναι μυθεύματα,«Ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι μια μυστική εταιρία μέσα σε μια μυστική εταιρία… ένας εξωτερικός οργανισμός που κρύβει μια εσωτερική αδελφότητα των εκλεκτών… Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε την ύπαρξη αυτών των δύο διαφορετικών και διαπλεκόμενων εταιριών, τη μία ορατή και την άλλη αόρατη…». Αυτά γράφει ένας από τους μεγαλύτερους μυημένους στα μυστικά σχέδια του εσωτερικού κύκλου της αμερικανικής ελίτ, ο Manly P. Hall (Lectures on Ancient Philosophy, σελ.433). Αλλά και η ίδια αυτή η μασονία, απ’ ό,τι φαίνεται, σήμερα πλέον είναι μόνον ένα σκέλος του «Μυστικού Δικτύου» ή της παγκόσμιας «Υπερκυβέρνησης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΑΣΚΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ;

    Αυτή η «παράλληλη κυβέρνηση» προς τις συνταγματικά εκλεγμένες κυβερνήσεις των ανεπτυγμένων χωρών ασκεί τον έλεγχο στον εκτελεστικό τομέα των διεθνών υποθέσεων, στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία, στη βιομηχανία του πολέμου και ειδικά στα απόρρητα προγράμματα παραγωγής υπερόπλων και «εξωγήινης τεχνολογίας» και, βεβαίως, στον πολύτιμο για τη συνωμοσία τομέα της ασφάλειας, κατασκοπείας και αντικατασκοπίας, και της συλλογής πληροφοριών. Όλες αυτές οι δυνατότητες πολλαπλασιάζονται εξωφρενικά αν δεχτούμε και τους ισχυρισμούς πολλών ερευνητών, αλλά και τις αποκαλύψεις πρώην μελών του «Δικτύου» που αυτομόλησαν (whistleblowers) και κάνουν λόγο για υπερ-απόρρητη πρόσβαση των Επικυρίαρχων σε ψυχοτρονικές μηχανές, υπερ-ταχέα σκάφη που κινούνται με αντι-βαρύτητα, με βάση τα τεράστια κρυμένα αρχεία της αποκρυφιστικής γνώσης.
    Δηλαδή, αντίθετα απ’ ό,τι αφήνεται να καταλα βαίνουν οι πολίτες των αναπτυγμένων κοινωνιών, οι Μυστικές Υπηρεσίες κάθε χώρας δεν είναι το κρυφό κομμάτι των αμυντικών μηχανισμών του εθνικού κράτους, αλλά το φανερό κομμάτι, η κορυφή του παγόβουνου των εντελώς αόρατων υπερεθνικών μηχανισμών του «Δικτύου», που ελέγχουν όλα τα κράτη.
    020ός αιώνας στην αρχή του σημαδεύτηκε από το κοσμοϊστορικό γεγονός της Οκτωβριανής Επανάστασης. Τα γεγονότα και οι μεγάλοι σταθμοί εκείνης της εποχής έχουν περιγραφεί με κάθε λεπτομέρεια μέσα από ένα τεράστιο όγκο βιβλιογραφίας.
    Λιγότερο, όμως, ισχύει αυτό για τις μυστικές παραμέτρους που διαμόρφωσαν παρασκηνιακά τότε την Ιστορία. Ο τρόπος με τον οποίο έδρασε πίσω από τη Ρωσική Επανάσταση το «Δίκτυο» των υπερεθνικών αφεντικών του κόσμου περιγράφεται σε ένα μοναδικό ντοκουμέντο: πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά ντοκουμέντα της νεότερης Ιστορίας το οποίο, λόγω ειδικών συνθηκών, παρέμενε άγνωστο για δεκαετίες και διασώθηκε με μυθιστορηματικό τρόπο. Στην Ελλάδα δημοσιεύονται εδώ για πρώτη φορά αποσπάσματα από το αποκαλυπτικότατο αυτό κείμενο, που αφορά στην ανάκριση ενός εκ των ιδρυτών της Κομμουνιστικής Διεθνούς,του πρεσβευτή της Σοβιετικής Ένωσης στο Παρίσι, Κριστιάν Γκεόργκεβιτς Ρακόφσκι, από τον υπάλληλο της Μυστικής Υπηρεσίας GPU, Γκάμπριελ Γκαβρίλοβιτς Κούζμιν, στις 26 Ιανουαρίου 1938 στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια των εκκαθαρίσεων του Στάλιν.
    Τα ντοκουμέντα της ανάκρισης αυτής, που αποκαλύπτουν πως ένα παγκόσμιο Δίκτυο Επικυρίαρχων-Ολιγαρχών, μέσω των Ρότσιλντ («άνθρωπος» των οποίων ήταν ο Ρακόφσκι), προετοίμαζε διά του κρατικού καπιταλισμού-«κομμουνισμού» την πραγματική «Διεθνή» της Παγκοσμιοποίησης σε βάθος χρόνου, ήταν μια «καυτή πατάτα» που δεν συνέφερε κανέναν να αποκαλυφθεί. Ο Στάλιν είχε ήδη ξεκαθαρίσει τις θέσεις του πάνω στο «Εθνικό Ζήτημα» και είχε ανα θεωρήσει τις τροτσκιστικές επιρροές στην κομμουνιστική ιδεολογία -και μάλλον είχε καταλάβει τον ρόλο των συνωμοτών στην Επανάσταση-, δεν ήθελε όμως να αμαυρώσει τον μύθο της που γονιμοποιούσε όλη τη σοβιετική κοινωνία. Από την πλευρά των Δυτικών ή των Σιωνιστών, ούτε λόγος βέβαια για να κυκλοφορήσουν τέτοιες αποκαλύψεις..Έτσι, το ντοκουμέντο καταχωνιάστηκε στα πιο βαθιά ράφια των απόρρητων αρχείων του καθεστώτος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO NTOKOYMEΝΤΟ ΤΗΣ «ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ»

    Ο Κριστιάν Ρακόφσκι ήταν μία από τις ισχυρότερες και πιο δραστήριες διεθνείς προσωπικότητες του επαναστατικού σοσιαλιστικού κινήματος των αρχών του 20ού αιώνα: γιατρός, δημοσιογράφος, πολιτικός και διπλωμάτης. Τον Ιανουάριο του 1919, ο Λένιν τον διόρισε πρόεδρο των Κομισσαρίων του λαού της Ουκρανίας και, ακολούθως, πρεσβευτή στο Λονδίνο και το Παρίσι.
    Ο Ρακόφσκι ανήκε στην ισχυρή τροτσκιστική φράξια που έπαιρνε διαταγές από τους Ρότσιλντ και, εκείνη την εποχή, δικαζόταν μαζί με τα άλλα μεγάλα ονόματα της σοβιετικής εποχής, στη «δίκη τών 21» της Μόσχας, για αντικαθεστωτική δράση; Είναι γνωστό ότι ο Ρακόφσκι επρόκειτο να καταδικαστεί σε τυφεκισμό, όπως οι υπόλοιποι» ωστόσο, η εκτέλεση του μετατράπηκε σε 20 χρόνια κάθειρξης. Aς δούμε το γιατί…
    Η ανάκριση έγινε στη γαλλική γλώσσα, κράτησε από τα μεσάνυκτα έως τις 7 το πρωί, και ανακριτής ήταν ο Κούζμιν – ένας από τους καλύτερους πράκτορες του Στάλιν, γνωστός ως «Γκάμπριελ», υιός βαθύπλουτου επιχειρηματία που σπούδαζε στη Γαλλία, όταν πέρασε στην υπηρεσία της NKVD (Λαϊκό Επιτροπάτο Εσωτερικών Υποθέσεων) πριν αυτή μετονομασθεί σε GPU. Παρών στην ανάκριση ήταν και ο ιατρός Ιωσήφ Λαντόφοκι, Ρώσος πολωνικής καταγωγής, ο οποίος είχε εκπαιδευτεί στην επίδραση των ναρκωτικών ουσιών στον ανθρώπινο οργανισμό. Ο γιατρός αυτός ήταν παρών στην ανάκρισή του Ρακόφσκυ, με σκοπό να του χορηγήσει τα κατάλληλα χάπια, ώστε να αποκτήσει ενέργεια και καλή διάθεση. Ακολούθως, έπρεπε να μεταφράσει στα Ρωσικά ετοιμάζοντας δύο αντίγραφα, ένα για τον Στάλιν και ένα για τον Γκάμπριελ. Όμως, ο Λαντόφσκι τόλμησε να κάνει μυστικά άλλο ένα αντίγραφο, το οποίο έκρυψε επάνω του.
    Μετά από χρόνια, κατά τη διάρκεια της χιτλερικής εκστρατείας στο Ανατολικό Μέτωπο, στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κάποιος φασίστας εθελοντής της ισπανικής «Γαλάζιας Μεραρχίας» μπήκε σε ένα αγροτόσπιτο στα βάθη της Ρωσίας. Εκεί βρήκε το πτώμα του γιατρού της NKVD Ιωσήφ Λαντόφσκι και, δίπλα του, αρκετά πυκνο­γραμμένα τετράδια.
    Το πώς ο Λαντόφσκυ έφτασε εκεί και πώς σκο­τώθηκε είναι άγνωστο. Αυτές οι εκπληκτικές σημειώσεις ήταν όλη η ανάκριση του Ραντόφσκι που, μεταξύ άλλων, αποδείκνυαν γιατί ο Στάλιν έκανε συμφωνία με τον Χίτλερ το 1939, ανοίγοντας τον δρόμο για τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά τον πόλεμο, οι σημειώ­σεις βρέθηκαν κατά περίεργο τρόπο στο Μεξικό, όπου μεταφράστη­καν στα Ισπανικά. Ωστόσο, δεν εκδόθηκαν ποτέ, μετά από τις αντι­δράσεις τού εκεί ισχυρού τροτσκιστικού λόμπυ.
    Η πρώτη προσπάθεια έκδοσης τους έγινε από τον Δον Μα ουρίτσιο Καρλαβίλα και τις εκδόσεις ERSA στη Μαδρίτη το 1950, με τον τίτλο Sinfonia en Rojo Major (Κόκκινη Συμφωνία). Η κυκλοφορία τους, όμως, σήμανε συναγερμό, με αποτέλεσμα οι «ειδικές» Υπηρεσίες να δράσουν ακαριαία και το βιβλίο να εξαφανιστεί από τα βιβλιοπωλεία. Άρχιζε ο Ψυχρός Πόλεμος και ήταν εντελώς ακατάλληλοι καιροί για ντοκουμέντο τέτοιας ιστορικής σημασίας.
    Επανεκδόθηκε στα Αγγλικά το 1988, αλλά πέρασε σχεδόν απαρα τήρητο, έως ότου κάποιος με το ψευδώνυμο Yamaguchi το δημοσί ευσε τελευταίως στο Διαδίκτυο, στη διεύθυνση http://yamaguchy.netfirms.com/7897401/symphony/red1.html.
    (Μια πρόχειρη, ανώνυμη μετάφραση στα Ελληνικά είχε κυκλοφορήσει παλαιότερα).

    «ΕΚΕΙΝΟΙ» ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

    Ο Ρακόφσκι αναφέρεται σε «Εκείνους» σαν σε μια μασονικού ή αποκρυφιστικού τύπου «μυστική εταιρία», προκειμένου να αποδεί­ξει ότι αυτός και ο Τρότσκι εκπροσωπούν μια ακατανίκητη δύναμη και ότι οι υποστηρικτές τους ελέγχουν τον κόσμο.
    «Η βάση της δύναμης είναι τα χρήματα», λέει ο Ρακόφσκι και οι Ρότσιλντ τα δημιουργούν χάρη στο τραπεζικό σύστημα, για να επιβάλουν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ο Ρακόφσκι χαρακτηρίζει τον Στάλιν ως έναν εθνικιστή αντίθετο στη «Διεθνή» και λέει ότι, για να ελέγξει τον Στάλιν, το διεθνές οικονομικό σύστημα αναγκάστηκε να κατασκευάσει τον Χίτλερ και το ναζιστικό κόμμα. Δυστυχώς για τους τραπεζίτες, ο Χίτλερ αποδείχθηκε ανυπάκουος και άρχισε να τυπώνει δικό του χρήμα, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε μεγαλύτερη απειλή από τον Στάλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αποστολή του Ρακόφσκι φαίνεται ότι ήταν να πείσει τον Στάλιν να κάνει συμφωνία με τον Χίτλερ και να στρέψει την επιθετικότητα των Ναζί εναντίον της Δύσης. «Εκείνοι» έδωσαν στον Στάλιν δύο επιλογές: εάν συμφωνούσε να μοιράσει την Πολωνία με τον Χίτλερ, η Δύση θα κήρυττε τον πόλεμο μόνο στον ένα επιτιθέμενο – τη Γερ­μανία. Εάν αρνούνταν, οι Ολιγάρχες θα… «αμολούσαν» τον Χίτλερ εναντίον του.

    Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Ρακόφσκι: Πιστέψτε με. Με τον μαρξισμό συμβαίνει ό,τι και με τις αρχαίες εσωτεριστικές θρησκείες. Οι οπαδοί τους έπρεπε να ξέρουν μόνο τα πιο στοιχειώδη, ώστε να διατηρείται η πίστη τους, δηλαδή τα απολύτως ουσιαστικά. Το ίδιο συμβαίνει τόσο στη θρησκεία, όσο και στον χώρο της επανάστασης.
    Γκάμπριελ: Μήπως θέλετε να μου αποκαλύψετε τον μυστικιστικό μαρξισμό, κάτι σαν έναν ακόμα ελευθεροτεκτονισμό;
    Ρακόφσκι: Όχι, τίποτα σχετικό. Αντιθέτως, θα το εξηγήσω με την μεγαλύτερη σαφήνεια. Ο μαρξισμός, πριν γίνει φιλοσοφικό, οικονομικό και πολιτικό σύστημα, είναι μια συνωμοσία για την επανάσταση. Και καθώς για μας η επανάσταση είναι η μόνη απόλυτη πραγματικότητα, συνεπάγεται ότι η φιλοσοφία, τα οικονομικά και η πολιτική είναι αληθινά μόνο στο μέτρο που οδηγούν στην επανάσταση.
    Ο Μαρξ ήταν μεγαλοφυία. Ακόμα κι αν είχε αρκεσθεί μόνο σε μια βαθιά κριτική του καπιταλισμού, το έργο του θα ήταν επιστημονικά αξεπέραστο. Αλλά εκεί που η θεωρία του φτάνει το επίπεδο του αριστουργήματος, εκεί γίνεται φανερά ειρωνική. «Ο Κομμουνισμός», λέει, «πρέπει να κερδίσει, επειδή το Κεφάλαιο θα του δώσει αυτή τη νίκη, παρόλο που είναι ο εχθρός του».
    Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη ειρωνεία; … «Εσωτερικές αντιφάσεις + Χρόνος = Κομμουνισμός»
    …Ο Μαρξ παραπλανά για λόγους τακτικής σχετικά με την προέλευση των αντιφάσεων στον Καπιταλισμό, αλλά δεν αρνείται ότι υπάρχουν. Ο Μαρξ γνώριζε πώς δημιουργήθηκαν αυτές οι αντιφάσεις και πώς τα πράγματα οδηγήθηκαν προς γενική αναρχία στην καπιταλιστική παραγωγή, η οποία προηγήθηκε του θριάμβου της Κομμουνιστικής Επανάστασης… Γνώριζε όχι θα συμβούν αυτά, γιατί γνώριζε Εκεί­νους που δημιούργησαν τις αντιφάσεις.
    …Οι ιστοριογράφοι και οι μάζες, τυφλωμένες από τις ζητωκραυ­γές και την έπαρση της Γαλλικής Επανάστασης, ο λαός, μεθυσμένος από το γεγονός ότι είχε επιτύχει να αφαιρέσει όλη την εξουσία από τον Βασιληά και τους ευγενείς, δεν πρόσεξε πώς μια χούφτα μυστηριώδεις, σκοτεινοί και χαμηλού προφίλ άνθρωποι είχαν καταλάβει την εξουσία. Αυτά τα πρόσωπα… σύντομα θα τους επέβαλλαν πολύ σκληρότερη σκλαβιά από ό,τι επί Βασιληά…
    Γκάμπριελ: Ποια είναι αυτή η μυθική εξουσία που σφετερίστηκαν;
    Ρακόφσκι: Απέκτησαν για τους εαυτούς τους το πραγματικό προνόμιο να κόβουν νομίσματα… Το χρήμα που κυκλοφορεί είναι ένας αληθινός αναχρονισμός. Εάν ακόμά υπάρχει και κυκλοφορεί, αυτό συμ βαίνει μόνον χάρις στον αταβισμό, μόνον επειδή είναι βολικό να δια τηρηθεί η αυταπάτη, μία καθαρά φανταστική ιστορία για το σήμερα…
    Ένα μεγάλο μέρος του χρήματος που κυκλοφορεί, το χρήμα των μεγάλων συναλλαγών, εκδιδόταν από «Εκείνους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γκάμπριελ: Ας τελειώνουμε. Ποιοι είναι οι «Εκείνοι»;
    Ρακόφσκι: Είστε τόσο αφελής, που πιστεύετε ότι, αν ήξερα ποιοι είναι «Εκείνοι», θα βρισκόμουν φυλακισμένος εδώ;
    …Εκείνον που τους γνωρίζει, δεν τον τοποθετούν σε μια θέση από την οποία θα ήταν υποχρεωμένος να τους κατονομάσει. Αυτός είναι στοιχειώδης κανόνας κάθε έξυπνης συνωμοσίας, τον οποίον πρέπει να κατανοείτε καλά. Πάντως, ούτε ένας από «Εκείνους» δεν είναι πρόσωπο που κατέχει πολιτικό αξίωμα ή θέση στην Παγκόσμια Τράπεζα. Από ό,τι έχω καταλάβει, δεν εμφανίζονται οι ίδιοι, αλλά στις καίριες θέσεις -τόσο στην πολιτική όσο και στη χρηματοοικονομία- μεταχειρίζονται μόνο μεσάζοντες… Ανδρες της απολύτου εμπιστοσύνης τους, οι οποίοι έχουν περάσει από χιλιάδες «εξετάσεις» για να επιβεβαιωθεί η αφοσίωση τους.
    Γκάμπριελ: Όλα όσα λέτε είναι λογικά, αλλά δεν σας πιστεύω.
    Ρακόφσκι: Καταλαβαίνω απόλυτα την αμφιβολία σας για ό,τι σας λέω και την ανάγκη, λόγω του αστυνομικού σας επαγγέλματος, να θέλετε να ακούσετε κάτι χειροπιαστό. Για χάρη σας και για τον σκοπό που επιδιώκουμε και οι δύο, θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να σας διαφωτίσω.
    Γνωρίζετε ότι, σύμφωνα με την άγραφη Ιστορία, γνωστή μόνο σε εμάς, ως ιδρυτής της πρώτης Κομμουνιστικής Διεθνούς υποδεικνυεται, φυσικά με μυστικότητα, ο Άνταμ Βαϊσχάουπτ (Weishaupt). Θυμάστε το όνομα του; Υπήρξε ο αρχηγός των Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένων) – της γνωστής στοάς, της οποίας το όνομα δανείστηκε από τον Γνωστικισμό. Αυτός ο μεγάλος επαναστάτης, εβραϊκής καταγωγής και πρώην Ιησουίτης, προβλέποντας τον θρίαμβο της Γαλλικής Επανάστασης, αποφάσισε ή του ανατέθηκε (λένε ότι προϊστάμενος του ήταν ο μεγάλος φιλόσοφος Μέντελσον) να ιδρύσει μια μυστική οργάνωση, η οποία θα ωθούσε τη Γαλλική Επανάσταση να ξεπεράσει τους αρχικούς της στόχους, για να τη μετατρέψει σε σοσιαλιστική επανάσταση.
    Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι η σχέση του Βαϊσχάουπτ και των οπαδών του με τον πρώτο των Ρότσιλντ. Το μυστικό της προελεύσεως της περιουσίας τους εξηγείται από το ότι ήταν οι ταμίες της πρώτης πραγματικής ΚΟΜΜΙΝΤΕΡΝ.
    Υπάρχουν στοιχεία ότι μια μυστική εξουσία τους βοήθησε να αποκτήσουν αυτή τη μυθώδη περιουσία, στέλνοντας τα πέντε αδέλφια Ρότσιλντ στις πέντε πιο πλούσιες περιοχές της Ευρώπης.
    Και κάτι ακόμα: Θυμάστε τη φράση της μητέρας των πέντε αδελφών Ρότσιλντ; «…Αν δεν θέλουν οι γιοι μου, δεν θα γίνει κανένας πόλεμος…!». Αυτό σημαίνει ότι αυτοί ήταν οι διαιτητές, οι αφέντες τόσο στον πόλεμο όσο και στην ειρήνη, και όχι οι αυτοκράτορες.
    Το προλεταριάτο δεν ελέγχει τον μοχλό του πολέμου ή της οικονομίας. Αλλά είναι το ίδιο ο τρίτος μοχλός, ο μόνος ορατός και επιδείξιμος, αυτός που Καταφέρνει το τελειωτικό κτύπημα στην εξουσία του καπιταλιστικού κράτους και το κυριεύει. Σίγουρα, όμως, το κυριεύει, εφόσον «Εκείνοι» του το παραδώσουν.
    «Εκείνοι» απομόνωσαν τον Τσάρο διπλωματικά για τον ρωσοϊαπωνικό πόλεμο και οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν την Ιαπωνία. Για να ακριβολογήσω, αυτό έγινε από τον Γιάκομπ Σιφ (Jacob Shciff), διευθυντή της Τράπεζας Κουν, Λόεμπ & Σία (Kuhn, Loeb & Co.), ο οποίος είναι ο διάδοχος του Οίκου των Ρότσιλντ, από όπου προήλθε ο Σιφ. Τόσο μεγάλη ήταν η εξουσία του, ώστε πέτυχε τα κράτη που είχαν αποικίες στην Ασία να υποστηρίξουν την άνοδο της -εχθρικής προς τους ξένους- Ιαπωνικής Αυτοκρατορίας αυτή την εχθρότητα αρχίζει τώρα να νιώθει η Ευρώπη.

    tolmima.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και όμως η σημερινή κυβέρνηση αποτελείται από άτομα που έκαιγαν σημαίες και από άτομα που υποστηρίζουν το κάψιμο ελληνικών σημαιών και προσπαθούν να μας πείσουν ότι θέλουν το καλό μας....και το χειρότερο υπάρχουν άτομα που τους πιστεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέξανδρε πάρτο απόφαση.
      Ζούμε σε μία χώρα στην οποία κυριαρχεί δυστυχώς μία εγκληματική εθνομηδενιστική χούντα, η οποία οδηγεί στην πλήρη αποδόμηση και εξαφάνιση των ιδιαίτερων πολιτισμικών, ιστορικών και εθνικών μας χαρακτηριστικών.
      Η παρούσα κυβέρνηση και το κυβερνών κόμμα είναι τα πλέον επίλεκτα μέλη (οι πολιτισμικοί δολοφόνοι) αυτής της χούντας. Αλλά και στα υπόλοιπα κόμματα, βρίσκει κανείς (σε μικρότερο βαθμό πάντως), ψευτοπροοδευτικούς εκφραστές αυτής της χούντας.
      Το ζήτημα είναι πως αντιδρούμε σε αυτήν την αισχρή κατάσταση.
      Νιώθω τύψεις και ενοχές που παραδίδω στα παιδιά μου, μία πατρίδα ευνουχισμένη και ταπεινωμένη, μία πατρίδα που θα κατοικείται από ισλαμοφασίστες και Ελληνικής καταγωγής πολίτες, πολλοί εκ των οποίων δεν θα αισθάνονται Έλληνες.
      Μόνη μου ελπίδα είναι η ιστορία μας.

      Διαγραφή
    2. Ναι, Αλέξανδρε και Παντελή, οι αριστεροί είναι οι πρώτοι που θεώρησαν αναφαίρετο το δικαίωμα οιουδήποτε να καίει την Σημαία....

      Διαγραφή
    3. Δεν είπα ότι ήταν πρώτοι είπα ότι ο Βαρβιτσιώτης υπεράσπιζε το δικαίωμα του Τσίπρα να καίει την ελληνική σημαία. Συμφωνώ με τον Παντελή και με εσένα παντού υπάρχουν αυτοί οι τύποι, τοι θέμα είναι ότι στον Σύριζα δεν υπάρχει ούτε ένας πατριώτης που να πιέσει την κυβέρνηση στην αντίθετη κατεύθυνση.

      Διαγραφή
    4. Διάβασε ξανά το σχόλιό σου 18 Νοεμβρίου 2016 - 8:50 μ.μ. και πές μου πού γράφεις πού λες αυτά που γράφεις από πάνω (19 Νοεμβρίου 2016 - 9:48 μ.μ.). Δεν τα βλέπω.

      Διαγραφή
    5. >είπα ότι ο Βαρβιτσιώτης υπεράσπιζε το δικαίωμα...<
      Πού το είπες; Δεν το βλέπω.

      Διαγραφή
  7. Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ :
    http://self-realisation.com/wp-content/uploads/2013/09/RedSymphony.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιαλαντζί αναρχικοί ήσαν ! Αν ήσαν πραγματικοί θα έκαιγαν τη σημαία της ΕΕ.Αυτή είναι η αρχή της χώρας.Όλη η άλλη συζήτηση είναι εκ του περισσού.Βλέπω στα διάφορα γραφεία αυτών που το παίζουν Έλληνες πολιτικοί πατριώτες τη σημαία ΕΕ και Ελλάδος δίπλα δίπλα και νοιώθω ρίγος.Φαντάζομαι η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου θα είχε δίπλα δίπλα της Αγία Ελλήνική Σημαία με τον αγκυλωτό σταυρό...Αφού και τότε οι Γερμανοί είχαν έρθει ως φίλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στα 28 κράτη-μέλη βάζουν δίπλα στην εθνική και την ευρωπαϊκή σημαία. Και στο Βερολίνο!

      Διαγραφή
    2. Ψάξτε τι συμβολίζουν τα 12 αστέρια και το κυανό χρωμα της σημαίας της ΕΕ και μετά να την καθυβριζετε.
      http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/diafora/ikseres-oti/xereis_giati_i_simaia_tis_europaikis_enosis_einai_galazia_kai_giati_exei_12_asteria.html

      Διαγραφή
  9. Δὲν ὑπάρχουν ἀριστεροὶ καὶ δεξιοί. Ξεκολά τε ἐπιτέλους. Πρῶτα ὑπῆρχαν οἱ Βενιζελικοὶ καὶ οἱ Βασιλικοί, μετὰ οἱ κομμουνιστὲς καὶ οἱ ἐθνικόφρονες, μετὰ τὸ ΠΑΣΟΚ καὶ ἡ ΝΔ, τώρα φασίστες καὶ ἀντιφασίστες. Πιό πάνω μετέφερα ἕνα κομμάτι ἀπὸ τὴν Κόκκινη Συμφωνία. Πολλοὶ λίγοι ἔχουν μιλήσει κι ἀκόμα λιγότεροι ξέρουν γιὰ αὐτήν. Ἀκόμα δὲν καταλαβένετα ποιός καὶ γιατί γίνονται αὐτά. Ξυπνά τε ἐπιτέλους. Ὅλα πιὰ εἶναι φανερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >Πρῶτα ὑπῆρχαν οἱ Βενιζελικοὶ καὶ οἱ Βασιλικοί<

      Συνεχίζεται αυτό το λάθος, το οποίο έκαναν πολλοί και μάλιστα οπαδοί τού Βενιζέλου. Ο Βενιζέλος ήταν ένθερμος υποστηρικτής τής βασιλευομένης δημοκρατίας, πάντα υποστήριξε τον βασιλικό θεσμό. Απλώς, είχε διαφορές με ΕΝΑΝ βασιλέα, όχι με τον θεσμό.

      Διαγραφή
  10. Δὲν κατάλαβες τί θέλω νὰ πῷ ἢ δὲν θέλης νὰ καταλάβῃς. Ἐγὼ σοῦ δείχνω τὸ δᾶσος καὶ ἐσὺ μοῦ μιλᾶς γιὰ τὸ δένδρο. Ἐγὼ ξαναλέω, μετέφερα ἕνα κομμάτι ἀπὸ τήν Κόκκινη Συμφωνία ποὺ λέει τί γίνεται καὶ ἀπὸ ποιὸν γίνονται ὅλα αὐτὰ καὶ ἐσὺ μοῦ μιλᾶς γιὰ τὸ ὅτι ὁ Βενιζέλος δὲν ἦταν κατὰ τοῦ θεσμοῦ ἀλλὰ ἐναντίον ἑνὸς ἀτόμου. Ὡραῖα καὶ τί; Καὶ ὁ Παπαδόπουλος δὲν ἦταν κατὰ τῆς Βασιλείας ἀλλὰ ὅταν δὲν προσαρμόστηκε ὁ Βασιλιὰς σὲ αὐτὰ ποὺ ἤθελε τὸν ἔκανε πέρα. 'Εγὼ ξαναλέω μετέφερα ἕνα κομμάτι τῆς Κόκκινης Συμφωνίας. Τὸ ἔχεις ἀκουστά αὐτό. Ἐγὼ δὲν τὸ εἶχα μέχρι προσφάτως. Αὐτὴ εἶναι ἡ ουσία. Ποιός κάνει κουμάντο στὸν πλανήτη, αὐτὸ λέει ἡ Συμφωνία. Ὅλοι μπαίνουμε στὸ τρυπάκι τών κομμάτων ποὺ εἶναι δημιουργήματα 'Εκείνων. Ἐνῷ τὸ θέμα εἶναι ποιός θὰ σώσῃ τὸ Ἔθνος. Τὰ κόμματα εἶναι ἑταιρεῖες μὲ σκοπὸ τὸ κέρδος. Νέτα. Ἡ Κόκκινη Συμφωνία εἶναι ὅλο τὸ ζουμί. Τὰ ὑπόλοιπα εἶναι εἴτε γιὰ τοὺς χαζούς, εἴτε γιὰ τοὺς ρουφιάνους, εἴτε γιὰ ἐκείνους που ὑπηρετοῦν Ἑκείνους ὅπως λέει καὶ ὁ Ρακόφσκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >Καὶ ὁ Παπαδόπουλος δὲν ἦταν κατὰ τῆς Βασιλείας ἀλλὰ ὅταν δὲν προσαρμόστηκε ὁ Βασιλιὰς σὲ αὐτὰ ποὺ ἤθελε τὸν ἔκανε πέρα<

      O Παπαδόπουλος δεν έκανε πέρα μόνο τον βασιλιά, αλλά και την βασιλεία.
      Δεν επεκτάθηκα σε άλλα σχόλια, απλώς διόρθωσα ένα και τώρα άλλο ένα λάθος.
      Δεν ασχολήθηκα με την κόκκινη συμφωνία, ούτε την σχολίασα.

      Διαγραφή
    2. Κράτα μια επιφύλαξη για την εγκυρότητα του.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.