24/11/16

Επίθεση κουκουλοφόρων με μπογιές στον Πρόεδρο των ΕΛΠΕ, μέσα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας


Επίθεση κουκουλοφόρων και ρίψη με μπογιές κατά του προέδρου των «Ελληνικών Πετρελαίων» (ΕΛΠΕ) Στάθη Τσοτσορού, σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο κτίριο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Νεάπολη.
Όπως μεταδίδει το magnesianews.gr, ο κ. Τσοτσορός ήταν καλεσμένος προκειμένου να μιλήσει για την κλιματική αλλαγή και την ενέργεια, ωστόσο η εκδήλωση σημαδεύτηκε από την εισβολή των κουκουλοφόρων, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα κατά του καπιταλισμού. Παρά τον αιφνιδιασμό των παρευρισκομένων ο Λέκτορας του Π.Θ. κ. Γιώργος Σταμπουλής επιχείρησε να σταματήσει την επίθεση των κουκουλοφόρων, με αποτέλεσμα να δεχθεί ο ίδιος επίθεση με μπογιές και σπρέι που είχε ως συνέπεια να μεταφερθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με ελαφρά εγκαύματα στο Νοσοκομείο του Βόλου.
Μπογιές δέχθηκαν και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιώργος Πετράκος καθώς και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, ενώ παρά την κατάσταση που διαμορφώθηκε στην αίθουσα Α2 που πραγματοποιούνταν η διάλεξη οι περισσότεροι επέλεξαν να παραμείνουν καθώς ο κ. Τσοτσορός διατήρησε την ψυχραιμία του και επέλεξε να συνεχίσει την ομιλία του κανονικά.
Μάλιστα όταν κατέφθασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου εκείνος υπέγραψε έγγραφο προκειμένου να παραμείνει και να συνεχίσει τη διάλεξη. Μετά το τέλος της διάλεξης ο κ. Τσοτσορός απέφυγε για κάνει κάποιο σχόλιο και αναχώρησε για την Αθήνα.

Για τη συνέχεια Liberal

3 σχόλια:

  1. Οι παρακρατικοί-"αναρχικοί" για άλλη μια φορά απεδείχθησαν οι καλύτεροι φίλοι της δεξιάς.Προετοιμάζουν άριστα το έδαφος για την απορύθμιση στην Παιδεία που έρχεται με Κούλη.Δε θα μείνει όρθιο τίποτα σε υγεία και παιδεία αν ο ελληνικός λαός δε αποτρέψει πάσει θυσία άλλη μία μνημονιακή κυβέρνηση μετά τη σημερινή.Είναι θέμα εθνικής τιμής πλέον.Και επιβίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπογιες ηταν απο ατακτα πιτσιρικια...μην υπερβαλλουμε παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήταν κουκουλοφόροι αν είχαν κεφάλι και μυαλό και στην περίπτωση τους κάτι άλλο θα πρέπει να φοράνε.

    Μάλλον αυτή την ελαστική κουκούλα που κάνει και για τον έλεγχο των γεννήσεων.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.