27/11/16

Σε διαπραγμάτευσεις για την αγορά μαχητικών Su-30 Ιράν-Ρωσία

Την Τετάρτη, υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος της Τεχεράνης, είχε δηλώσει ότι η χώρα του, προγραμματίζει την αγορά περισσοτέρων μαχητικών αεροσκαφών, προκειμένου να ενισχύσει την αντιαεροπορική της άμυνα. Φώτο: wikimedia /Alex Beltyukov
Σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για την αγορά μαχητικών αεροσκαφών Su-30 βρίσκεται το Ιράν σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας της χώρας Χοσεΐν Ντεγκάν.

Όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, ο Ιρανός υπουργός ανέφερε ότι η Μόσχα έχει αποδεχτεί τους όρους της Τεχεράνης στις διαπραγματεύσεις για «την κοινή επένδυση και τη εισαγωγή τεχνολογίας», πέρα από την πώληση των μαχητικών Su-30.
Την Τετάρτη, υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος της Τεχεράνης, είχε δηλώσει ότι η χώρα του, προγραμματίζει την αγορά περισσοτέρων μαχητικών αεροσκαφών, προκειμένου να ενισχύσει την αντιαεροπορική της άμυνα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Xinhua

2 σχόλια:

  1. το εικονιζομενο εστι το PKA T-50 κιοχι το Su-30...
    τι ωραια θαταν το πολιτικο συστημα της ελλαδας να μην ηταν τοσο προσκολλημενο στην δυση και να γινοταν συμπαραγωγη το Τ-50 στην Ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και το στρατιωτικο βεβαιως,βεβαιως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.