1/1/17

Ο χασάπης των Βαλκανίων ‘αναστήθηκε’ και απειλεί

Ο Κοσοβάρος «χασάπης του Κάτσανικ» Λαβντρίμ Μουχατζέρι ή Αμπού Αμπντουλάχ ενώ προπαγανδίζει τη στράτευση στο τζιχάντ.
O διαβόητος τζιχαντιστής Αμπού Αμπντουλάχ ή αλλιώς ο Κοσοβάρος «χασάπης του Κάτσανικ» Λαβντρίμ Μουχατζέρι (ή Μουτζαχέρι), τον οποίο από τον Αύγουστο του 2014 κουρδικές πηγές έφεραν να έχει σκοτωθεί κοντά στην ιρακινή περιοχή Τελ Αφάρ, 50 χιλιόμετρα από τη Μοσούλη, «αναστήθηκε».
Πληροφορίες τις οποίες δημοσίευσε το ιταλικό «L'Εspresso» πριν από λίγες μέρες και αποδίδονταν στις ιταλικές μυστικές υπηρεσίες (τη γνωστή AISI), φέρουν τον αιμοσταγή διοικητή της Βαλκανικής Ταξιαρχίας του ISIS στη Συρία, να έχει επιστρέψει το τελευταίο διάστημα μέσω της ΠΓΔΜ στο Κόσοβο, κάτι που σήμανε συναγερμό όχι μόνο στις χώρες των δυτικών Βαλκανίων, αλλά και στις μυστικές υπηρεσίες ευρωπαϊκών χωρών. Αυτές πάντως έρχονται ύστερα από μερικά γεγονότα τους τελευταίους μήνες τα οποία συνδέονται με αυτόν και δείχνουν ότι ο αιμοσταγής τζιχαντιστής είναι ζωντανός και πολύ πιθανόν να αναλάβει δράση από την περιοχή των Βαλκανίων μετά τις σημαντικές ήττες του Χαλιφάτου στη Συρία και στο Ιράκ.

Τον περασμένο Αύγουστο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο μια καινούργια φωτογραφία του, στην οποία ο Αμπού Αμπντουλάχ ή Λαβντρίμ Μουχατζέρι απαθανατιζόταν με ένα καλάσνικοφ στα χέρια. Ακολούθησαν δύο σημαντικά γεγονότα με την εξάρθρωση δύο πολυπληθών πυρήνων Αλβανών τζιχαντιστών στον άξονα Κοσόβου-Αλβανίας-ΠΓΔΜ, που τους έφεραν, σύμφωνα με τις εισαγγελικές-αστυνομικές αρχές, να δρουν κάτω από τις οδηγίες-εντολές του ίδιου του Λ. Μουχατζέρι. Ενα από τα χτυπήματα αυτά φέρεται να αφορούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα της 12ης Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 μεταξύ των εθνικών ομάδων Αλβανίας και Ισραήλ, η οποία ήταν και ο στόχος.
Για τη συνέχεια ethnos

1 σχόλιο:

  1. Η Τασία ήταν στο έμπα, όχι στο έβγα, κατά δηλωσή της. Αφού όμως ήταν τουλάχιστον στο έμπα, δεν πρέπει να κληθεί από εισαγγελέα να εξηγήσει, ποιός και ποιός ήτανε στο έμπα; Και αν δεν ήξερε να πάει φυλακή διότι έμπαζε στη χώρα άκριτα ό,τι νά 'ναι; Εννοείται παρέα με τον προϊστάμενό της τσίπρα....όχι στο ίδιο κελλί βέβαια, δεν είμαστε και απάνθρωποι αλέξη...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.