13/3/17

Eντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση έρευνας και διάσωσης Ελλάδας-Κύπρου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία
Eντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση έρευνας και διάσωσης Ελλάδας-Κύπρου
(Ξένη Δημοσίευση) Η πυραυλάκατος ΔΑΝΙΟΛΟΣ συμμετείχε στην κοινή διμερή άσκηση έρευνας–διάσωσης, με την ονομασία "CYPGRE – 01/17", η οποία πραγματοποιήθηκε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σάββατο 11 Μαρτίου 2017. Από Κυπριακής πλευράς συμμετείχε ένα ελικόπτερο της Διοίκησης Αεροπορίας/460 ΜΕΔ της Εθνικής Φρουράς. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ/ STR (File: 17732336.jpg )
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διμερής άσκηση έρευνας και διάσωσης Ελλάδας-Κύπρου που διεξήχθη στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Κύπρου.
Στην «CYPGRE - 01/17» συμμετείχαν η πυραυλάκατος ΔΑΝΙΟΛΟΣ και ένα ελικόπτερο της διοίκησης Αεροπορίας, της 460ής μοίρας έρευνας διάσωσης της εθνικής Φρουράς.
Σκοπός της άσκησης ήταν η εκπαίδευση των συμμετεχουσών δυνάμεων στην αεροδιακομιδή τραυματιών στη διάρκεια ναυτικού ατυχήματος στην ανοικτή θάλασσα.Το συντονισμό και τον επιχειρησιακό έλεγχο των αεροναυτικών μέσων που έλαβαν μέρος στην άσκηση είχε το κέντρο συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας, σε συνεργασία με το ΓΕΝ.
BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.