11/8/17

Τι θα έκανε ο Γέρος του Μοριά στον Βούτση;


Από την ίδρυση του ΣΕΚΕ, του «μπαμπά» του ΚΚΕ, η Αριστερά λειτουργεί πάντα σαν γύπας ή κοράκι.
Κάθε συμφορά του λαού μας τη θεωρούν ευκαιρία τους. Το έκαναν με την προδοτική τους στάση κατά τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του λαού μας στη Μικρά Ασία το 1919-1922, ευθυγραμμιζόμενοι με τον εχθρό. Το έκαναν και το 1942-1949, θεωρώντας πάλι τον πόλεμο και την Κατοχή ευκαιρία να προωθήσουν την ολοκληρωτική ατζέντα τους. Και πάντα, μα πάντα, οι αριστεροί αγωνίζονταν για μια μικρότερη Ελλάδα. Είτε υπονομεύοντας τον αγώνα στη Μικρά Ασία, σπάζοντας το ηθικό και ευθυγραμμιζόμενοι με τον σύμμαχο του γενοκτόνου Κεμάλ, τον Λένιν, είτε προκαλώντας εμφύλιο με στόχο την επιβολή κομμουνιστικής δικτατορίας και την απόσπαση της Μακεδονίας, πάντοτε η στάση τους είχε ως στόχο το κόντεμα της Πατρίδας.
Και τώρα, με την κρίση, της οποίας τις συνέπειες επέτειναν με την τυχοδιωκτική πολιτική τους, θεωρούν πως τα Μνημόνια, ο πολυετής ζυγός που επέβαλαν στη χώρα, αποτελεί παραδόξως άλλη μια «ευκαιρία» για να μετασχηματίσουν την κοινωνία. Η επίθεση στη μεσαία τάξη και η καταστροφή της δεν είναι τυχαία. Τώρα δεν έχει ΟΠΛΑ, Φενεό, ΟΥΛΕΝ, Λιόλιο και Μακαρώνα. Δεν έχει μαχαίρι, πιστόλι, ανάποδη του τσεκουριού ή πιστόλι. Εχει απλά φόρους. Με αυτούς ξεκληρίζονται αναίμακτα οι μισητοί μεσοαστοί που δίνουν ραχοκοκαλιά στην κοινωνία. Γίνονται νεόπτωχοι. Διότι το know how της θρησκείας χωρίς θεό θέλει από κάτω προλετάριους και από πάνω τη «σοφή» νομενκλατούρα του κόμματος, τους κομισάριους - υπουργούς, που με επιδόματα, μικρές συμβάσεις, ΕΣΠΑ, κοινωνικά χαρτζιλίκια και ελεημοσύνη θα κρατούν στην τσίτα και θα εκπαιδεύουν φτωχούς και νεόπτωχους.
Διότι το είπαμε: Η φτώχεια είναι εργαλείο υποταγής και ελέγχου. Στις ουρές, στα κουπόνια και τα βοηθήματα θα στανιάρουν όλοι, υπό το άγρυπνο βλέμμα της κυβερνήσεως. Με λίγα λόγια, ο Σόιμπλε τους βολεύει τους εξαρχειώτες αριστεριστές μας. Τους έβαλε την κοινωνία στον πάγκο, την έδεσε με λουριά κι αυτοί τώρα θα κάνουν «σωματογλυπτική» με μπαλτά, πριόνι και φόρους.
Μπορεί να τους «σοδόμισαν», από την άποψη της «μαρξιστικής οικονομίας», οι παγκόσμιοι καπιταλιστές αλλά αυτοί δράττονται της ευκαιρίας για την επιβολή της σκληρής μαρξιστικής πολιτισμικής ατζέντας. Δηλαδή άθεο, άπατρι, μηδενιστικό κατσαπλιάδικο. Η νταντά των αναρχικών, ο Βούτσης, το αμόλησε υπό ευθυμία, ίσως. «Η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να είναι “Ταλιμπάν” της Ορθοδοξίας. Δεν μπορεί να είναι η Ελλάδα τού Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών». Είπε επίσης: «Δεν είμαστε λαός Ορθόδοξος».
Τα Συντάγματα της Ελλάδας, από το πρώτο, που το ψήφισαν φουστανελάδες με το σελάχι τους γεμάτο πιστόλες, την πάλα με φρέσκο ακόμη το τουρκικό αίμα και το ντουφέκι ανάμεσα στα πόδια τους, όπως και βρακοφόροι πυρπολητές, ως το τελευταίο, λένε καθαρά τι είμαστε. Και θα είμαστε για πάντα.
Ο οικονομισμός είναι κομμάτι του μαρξισμού. Η κρίση, η υπανάπτυξη, η ανεργία μια μέρα θα περάσουν. Για εμάς, ένα βαθιά εθνικό, λαϊκό και πατριωτικό κόμμα, η συντήρηση και η προαγωγή της εθνικής ταυτότητας, η προάσπιση της εθνικής παιδείας και της Ορθοδοξίας, της οικογένειας και των παιδιών, το δημογραφικό και ο ισλαμικός εποικισμός είναι απείρως σημαντικότερα προβλήματα. Αν πεθάνει η Ελλάδα και στο μέλλον τα ευρώ θα τα μετράνε τα πειραματικά υβρίδια της αριστεράς του αστράτευτου Γαβρόγλου, ήτοι ελληνόφωνοι διεμφυλικοί άθεοι διεθνιστές σαράφηδες, θα είναι αδιάφορο.
Επίθεση στο Εθνικό Σχολείο, στην Ορθοδοξία, γκέι γάμος και υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, με τη συναίνεση του Μητσοτάκη και της παρέας του, αμφισβήτηση της διαχρονικής συνέχειας του Ελληνισμού. Αυτή τη φορά δεν θέλουν να κοντύνουν εδαφικά την Ελλάδα, δεν θέλουν να αποσπάσουν έδαφος, όπως κάποτε τη Μακεδονία. Την κονταίνουν ηθικά. Τη στέλνουν να σέρνεται στη λάσπη του μηδενισμού, του ανθελληνισμού και της θεσμοθετημένης ανωμαλίας.
Την ευθύνη για τη θρασύτητα αυτού του μηδενιστή μπάρμπα και των συναυτουργών του την έχουν όλες οι ηγεσίες της «Κεντροδεξιάς» από το 1974 έως και σήμερα, που άφησαν ιδεολογικά τη μύγα να κάνει κώλο και ξέρετε τι έκανε μετά η αριστερή μύγα. Ο Μακρυγιάννης, ο Γέρος του Μοριά και ο Γιος της Καλογριάς θα τον είχαν περάσει λεπίδι για την ασεβή στο αίμα των αγωνιστών δήλωσή του. Το 2017 η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ απλά λέει να του αποδώσουν την προσήκουσα τιμή οι σιελογόνοι αδένες μας.
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ,
www.neadexia.gr

5 σχόλια:

 1. Σε ποιο κράτος Δικαίου ή θεοκρατούμενη χώρα του κόσμου θα τολμούσε πρόσωπο που κατέχει δημόσιο αξίωμα ν' αμφισβητήσει το Σύνταγμα και τις Αρχές που ορκίστηκε να υπηρετεί και δεν θα είχε υποστεί τις συνέπειες..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 1)Ο σύγχρονος Απολογητής της Εκκλησίας, μακαριστός π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος οριοθετώντας τα πλαίσια του Απολογητικού αγώνα έλεγε ότι «η Νέα Εποχή θέλει ΟΧΙ ν' αδειάσουν οι Εκκλησίες, αλλά να γεμίσουν με ανθρώπους που θα έχουν ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ φρόνημα, αλλιωμένη την ορθόδοξο πίστη».

  http://www.impantokratoros.gr/ekklhsia-sektes-aireseis.el.aspx

  2)Κάτι ανάλογο φαίνεται να συμβαίνει και στα σχολεία, όπως π.χ. στό μάθημα των "Θρησκευτικών", στο μάθημα "Ιστορίας", καθώς και στην ηθική διαπαιδαγώγιση των μαθητών.
  Έχουμε αλλοίωση του Θρησκευτικού φρονήματος των μαθητών μέσω της Θρησκειολογίας, να πολεμείται ο πατριωτισμός μέσω της παραποίησης ή διαγραφής της Ελληνικής Ιστορίας και να γίνονται μαθήματα αντίστροφης ηθικής, δηλαδή ανηθικότητος.

  3)Υπάρχει σχέδιο καταστροφής του Ελληνικού έθνους?

  "Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί..."

  Ο Κίσσιγκερ το διέψευσε το ανωτέρω κείμενο.

  4)Stages of Subversion. Yuri Bezmenov ex KGB agent

  agent.http://frihetspartiet.net/dokumenter/kgb-hjernevasking.pdf

  Stage one: Demoralization.

  Infiltration into mass media, educational systems, organized religion and religious groups, cultural and professional groups and organizations. The main goal: psychological change of national and individual perception of reality to such an extent that majority of a nation does not perceive any danger ..., moreover the hostile system is ultimately accepted as non-belligerent and even in certain aspects desirable, in any case -- functional as an alternative to the present one.
  ...
  Subversion on this level requires infiltration into domestic institutions of a nation as well as into her foreign policymaking bodies.
  ...
  Ridicule everything "patriotic" as psychotic. Describe every effort to reveal the activity of subverter - as "paranoid". Discredit everyone, who can testify to public, media and parliament the true nature of subversion as "emotionally unbalanced".
  ...

  5)Ο Δημήτριος Νενέκος ήταν οπλαρχηγός. Το 1826 προσκύνησε τους Τούρκους, πολέμησε εναντίον των Ελλήνων και έγινε με διαταγή του Σουλτάνου, «μπέης».
  Οι «προσκυνημένοι», σε συνάρτηση και με την επέλαση του Ιμπραήμ, αποτέλεσαν εκείνη την εποχή, μεγάλο πρόβλημα για την έκβαση της Επανάστασης και την έθεταν σε άμεσο κίνδυνο. Ήταν τότε, που ο Γέρος του Μοριά, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, αντέτεινε το ιστορικό «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!» και «ξαναζωντάνεψε» την ετοιμοθάνατη Επανάσταση. Σε όλο τον Μοριά οι πρωτεργάτες του προσκυνήματος συλλαμβάνονταν και εκτελούνταν.
  Η εκτέλεση του Νενέκου, έγινε τελικά το 1828, κατ’ εντολήν του Κολοκοτρώνη.
  Έκτοτε, το όνομα του Νενέκου ταυτίστηκε με τον προσκυνημένο, το δουλοπρεπή άνθρωπο, το μίασμα, τον προδότη, τον άνθρωπο που δεν έχει σε τίποτα να ξεπουλήσει τις ιδέες του, την αξιοπρέπεια του, την εθνική, την αγωνιστική του ταυτότητα, πουλώντας τους παλιούς συναγωνιστές του.

  http://thalamofilakas.blogspot.gr/2011/02/blog-post_4611.html

  6)Συμπέρασμα.
  Α)Η Ελλάδα διαβρώνεται και καταρρέει εσωτερικά σε όλους τους τομείς.
  Β)Εξωτερικά οι εχθροί μας γίνονται ισχυρότεροι, εξοπλιζόμενοι ασταμάτητα, απαιτούν και προκαλούν.
  Γ)Εάν αυτή η τραγική κατάσταση συνεχιστεί κινδυνεύουμε με ολοκληρωτική καταστροφή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γελοίες οι δηλώσεις του Βούτση και ο φθηνός εθνομηδενισμός της ροζουλι σορό αριστεράς ! Αν θέλετε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να παραδώσετε την εξουσία η αν σας εχουν πει να την παραδώσετε στους εθνομηδενιστές νεοφιλελεύθερους του Σόρος πείτε το ανοικτά να τελείωνουμε.Μη μας κουράζετε με ψεύτο αριστερές δηλώσεις.Στην Ελλαδα ειμαστε Έλληνες και χριστιανοί ορθόδοξοι κατα πλειοψηφία πολυ σεβαστή και ειναι καμάρι μας και ειμαστε φυσικά και ο,τι θελει ο καθένας πολιτικά αλλά το πρωτο δεν αλλάζει.Το οτι ειμαστε ανοικτοί σε ολα τα δόγματα και έχουμε ανεξιθρησκεία και αγαπάμε και όλους τους άλλους λαούς δεν αναιρεί το πρωτο.Πειτε οτι είστε πολιτικοί σε μια χώρα ορθοδόξων αλλά σας έκαναν πρωθυπουργούς καιτοι είστε άθεοι και δεν τους ενδιαφέρει.Βεβαια απο κάποιο σημείο και μετα βράζετε κι εσείς στο ίδιο μεταρρυθμιστικό καζάνι του ΔνΤ με τους ΚΑΤ όνομα δεξιούς .... Αναμένει ο λαός μια εθνοσωτήριο πατριωτική δημοκρατική σοβαρή αντιιμπεριαλιστικη δύναμη να αναδειχθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εξαιρετικος ο κ.Κρανιδιωτης για αλλη μια φορα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο βουτσης ειπε αυτα που ειπε γιατι ειναι ο βουτσης.Περιμενε καποιος λογικος ελληνας να ακουσει κατι διαφορετικο απο αυτον και τους ομοιους του;
  Ολοι αυτοι που εχουν συμμετοχη στο καθεστως ΣΥΡΙΖΑ τα ιδια πιστευω εχουν γιατι αυτα πρεσβευει αυτος ο πολιτικος χωρος.Καποιοι απο αυτους κρυβονται βεβαια για μικροπολιτικους λογους, ξεροντας οτι το πιστευω τους προκαλει την πλειοψηφια των Ελληνων.

  Αλλιως γιατι δεν αντεδρασαν ολοι αυτοι εμπρακτα;

  Το χειροτερο στην ολη υποθεση ειναι οτι ο βουτσης σαν προεδρος τησ βουλης χρησιμποιει το αξιωμα του και στον λογο του εμφανιζεται οτι μιλαει εξ ονοματος του Ελληνικου λαου.

  Ας τον χαιρομαστε λοιπον...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.