6/12/17

Δηλώσεις Τσίπρα στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu

Μία ημέρα πριν από την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα ο Έλληνας πρωθυπουργός φαίνεται πως έκανε δηλώσεις στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Η έκπληξη δεν είναι αυτή. Έκπληξη αποτελεί το περιεχόμενο των δηλώσεων του κ. Τσίπρα. Σύμφωνα, λοιπόν, με το Anadolu ο κ. Τσίπρας φέρεται να έχει δηλώσει τα εξής: «Η στάση μου για το θέμα [πραξικοπηματίες] ήταν πάντα σαφής. Οι πραξικοπηματίες δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Τουρκία όσον αφορά την ασφάλεια και τη δικαιοσύνη».
Ο πρωθυπουργός, επίσης, φέρεται να δήλωσε ότι «η πρώτη επίσκεψη Τούρκου προέδρου εδώ και δεκαετίες είναι ευκαιρία για θαρραλέα βήματα εμπρός».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έχουν ενημερωθεί από το Μαξίμου για τις πιο πάνω δηλώσεις του πρωθυπουργού.





9 σχόλια:

  1. Ενδιαφερον αποτελει η ομοιοτητα του σηματος τoυ Anadolu με το σημα της 82ης αερομεταφερομενης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το συριζαίο....λυκάκι είναι καθαρό φερέφωνο, ανδρείκελο μίας υποτιθέμενης υπερδύναμης, που τρικλίζει επικίνδυνα στο γήινο στερέωμα.
    Τι να πείς.
    Ελλάδα-Ελλάδα, μάνα του ωραίου τι σου΄μελε να πάθεις με τους αλήτες που ζεσταίνεις στο κόρφο σου,γι΄αυτήν την ανεκδιήγητη... εντελέχεια του Αριστοτέλη.
    Κουράγιο....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δηλώσεις του Αλέξη,όπως πάντα καθοδηγούμενες.
    Να μας πει μετά το πέρας της συνάντησης με τον σουλτάνο τι άλλο έχει απομείνει για παραχώρηση,Αιγαίο, Καστελόριζο, Θράκη, Κύπρος κ.α.
    Ότι ζητήσει ο σουλτανος θα το δώσει, εξάλλου να θυμηθούμε τη δήλωσε ο Αλέξη μας πριν λίγα χρόνια ότι "οι θάλασσες δεν έχουν σύνορα".
    Ο φόρος αίματος των αθάνατων πιλότων της Π.Α. μας είναι μεγάλος Αλέξη για να σου θυμίζουν ότι το Αιγαίο ανήκει στην Ελλάδα και στους ακρίτες που βιώνουν καθημερινά τις τούρκικες παραβιάσεις.
    Μετέφερε στον σουλτάνο ότι η Οργή μεγαλώνει και μια μέρα θα ξεχυθεί, θα πάρει εσένα και αυτόν μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μανώλης Νικολαίδης (6/12 17 6.31 μμ)
      Ουδείς μετά Χριστόν προφήτης

      Διαγραφή
    2. Χρήστος 6:43
      Δεν πιστεύω να σου θίξαμε τον αρχηγό;
      Λέω και εγώ.....

      Διαγραφή
    3. www.eleftherostypos.gr/ellada/150182-synelifthisan-57-kyprioi-foitites-exo-apo-tin-toyrkiki-presbeia-stin-athina-binteo/ Ενόσω το παρακράτος του Τσιπρα κατέστρεψε το κέντρο των Αθηνών με το αζημίωτο φυσικά η αστυνομία ήταν απασχολημένη να συλλάβει ανθρώπους ου ειρηνικά διαμαρτύρονταν έξω από την τουρκική πρεσβεία έτσι για αποδείξει ο ηγέτης πόσο τσογλάνι, με την κυριολεκτική έννοια του όρου, ειναι.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.