26/6/18

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης - Δεν άντεξε την πίεση των ψηφοφόρων της πραγματικής και όχι της κάλπικης Μακεδονίας

Xρήστος Μπόκας
Στους 152 μειώθηκαν οι βουλευτές της συμπολίτευσης - Αποχώρησε από το κόμμα του Πάνου Καμμένου ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης λόγω της συμφωνίας για τη «Βόρεια Μακεδονία»
Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστοποίησε στο προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων ο Γιώργος Λαζαρίδης, βουλευτής στη Β' περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τον δεύτερο βουλευτή που εγκαταλείπει το κόμμα του Πάνου Καμμένου λόγω της συμφωνίας για το Σκοπιανό, αφού είχε προηγηθεί η έξοδος του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος καταψήφισε την κυβέρνηση στη συζήτηση που έγινε στις 16 Ιουνίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης δικαιολόγησε την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛ με το επιχείρημα ότι δεν συμφωνεί με την συμφωνία για αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Βόρειας Μακεδονίας» παράλληλη με αναγνώριση μακεδονικής ταυτότητας και μακεδονικής γλώσσας. 
Ο κ. Λαζαρίδης, στη δισέλιδη επιστολή που παρέδωσε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, αναφέρει ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της υπεράσπισης της συμφωνίας που έφερε η κυβέρνηση για το Σκοπιανό.
Πλέον η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ μειώθηκε στους 7 βουλευτές και η κυβερνητική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων περιορίζεται στις 152 έδρες.
Πρώτο Θέμα

9 σχόλια:

  1. Μπαρμπουτσαλα. Επρεπε να το κανει πριν την υπογραφη. Τωρα βλεπουν το πλοιο να βουλιαζει και τα ποντικια πηδαν στη θαλασσα να σωθουν. Ελπιζω να τα βλεπουν αυτα οι ψηφοφοροι του στη Θεσσαλονικη και να μη μασησουν σανο ξανα. Και για αυτον και για τον Μπουταρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι καλά που δεν περίμενε μέχρι τον επόμενο χρόνο. Κε Λαζαρίδη τζάμπα Μακεδονομάχος εκ των υστέρων, αν είχες τα "κάκαλα" ας ψήφιζες ΝΑΙ στην πρόταση μομφής, στέλνοντας έτσι μήνυμα πατριωτικό και λεβεντιάς στους ψηφοφόρους σου τόσο χθεσινούς όσο και αυριανούς. Τώρα αφού κατάλαβες ότι δεν σε παίρνει να περπατήσεις στην Θεσσαλονίκη γιατι τρώς το κράξιμο της "αρκούδας", ανεξαρτητοποιήθηκες. Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ διότι συνέβαλες με την ψήφο σου στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ και όπως και να το δει κανείς ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΑΠΟ 31 ΚΑΙ ΚΑΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην τον αγριεύεται, μάζευε κι ας ειν και ρόγες!Έλα από δω Λαζαριδάκο μου! Κανένας δεν θα σε πειράξει! Εντάξει τα παιδιά είναι λίγο εκνευρισμένα! Με το δίκιο τους, δεν κάνατε και λίγα! Πάρτε και τον Δημήτρη Καμμένο που έχει εμπειρία από γην προεδρεία στην Βουλή! Ελάτε εδώ, εμείς στο δ-πολιτική επανάσταση είμαστε μεγαλόκαρδοι! Η δε αγκαλιά μας μεγάλη! Ελάτε! Μας ενώνουν πολλά! Θα είστε οι πρώτοι που θα βγείτε στον Σκαι! Ο κος Δημήτρης Καμμένος σήμερα είδατε τι ωραία που τα είπε στην ερώτηση για το αν θα πάει στην Ν.Δημοκρατία? Έτσι κι εσείς! Με τίποτα στη Ν.Δ. Καίει εκεί...τζιζζζζ💣💣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγκαλιά μεγάλη, λέτε, αλλά επικοινωνία; . . . μμμμμ μ-μ, μάλλον μηδέν. Ούτε ημαίιλ δεν απαντάνε, μόνο φορτώνουν τα δικά τους διαφημηστικά. Όπως όλοι οι άλλοι. Και αν λειτουργεί όπως οι άλλοι, γιατί θα κάνει την διαφορά; επειδή ΛΕΕΙ άλλα; Όλοι άλλα λένε, χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίστεψες για τον Λαζαρίδη όσα είπα?Τώρα για την επικοινωνία τι να σου πω? Αν δεν επικοινωνούν πάρε τους ένα τηλέφωνο μπορεί να έχει πρόβλημα το e-mail!!
      2103316036,κυρία Κεσίδου.

      Διαγραφή
  5. Ένα; Απλά προηγήθηκαν κάποιες διαβουλεύσεις και απαντήθηκαν όλα. Αλλά μόλις φτάσαμε σε κρίσιμα σημεία . . . εξαφανιζόλ! Απλά διερωτώμαι, αγνοί μαχητές; . . . ή και εδώ στόχος αόρατος ακόμα; Δεν κατηγορώ ούτε απορρίπτω ακόμα, αλλά όχι να παρακαλάω ούτε και να το κρύβω. Το ερώτημα που αναδύεται (ακόμα και αν είναι πρόωρο) είναι γενικό, "τι γίνεται σε αυτόν τον τόπο; κανένας; μα κανένας;" Δεν πίστεψα γιά Λαζαρίδη αλλά το εκμεταλλεύτηκα γιά να δω πού μπορεί βασίζεται ο ενθουσιασμός ενός άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καλά έκανες! Για πες τι έγινε μας ενδιαφέρει όλους! Διακρίνεις κάτι νεφελώδες! Είναι του συστήματος λες? Τι είδες? Πες κανα στοιχείο ντε, είναι σοβαρό γιατί τους εμπιστευόμαστε! Αν όλα πάνε καλά θα γίνει και βήμα, έλα πες!

      Διαγραφή
  6. Δεν έγινε τίποτα πονηρό, απλά με ότι έγινε λέω ότι δεν αφήνουν να ακουστεί μιά άλλη και μάλλον ισχυρή φωνή, ίσως γιά να πληρωθεί το ρηθέν από τας γραφάς "φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά". Αυτό εγώ το θεωρώ "μία από τα ίδια", και με λύπη μου θεωρώ ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα, απλά κάνουν πράγματα για εφφέ και γιά να δημιουργήσει ο "ιδιοκτήτης" μιά προϊστορία που μπορεί να την χρειαστεί αργότερα προσωπικά. Δηλ. με ότι έγινε εγώ βλέπω ότι το χρησιμοποιεί το δ γιά να μπει στην πολιτική, να ακουστεί, να γίνει γνωστός, και τίποτα άλλο. Αλλά δεν σημαίνει ότι έκαναν τίποτα νεφελώδες-μη εμπιστοσύνης όπως το υπονοείς. Αν γράψω λεπτομέρειες θα βγει μακρυνάρι μεγάλο, δεν νομίζω ότι αξίζει. Και αν ποντάρεις πάνω στο όνομα μου, θα βρεις το ημαίιλ μου. Καθαρός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.