13/6/18

Οι μέχρι χθες "κακοί" Γερμανοί, σύμμαχοι των Τσίπρα-Καμμένου στην προδοσία της Μακεδονίας

Γερμανός ΥΠΕΞ: Οι πολιτικές δυνάμεις να στηρίξουν τη συμφωνία για το Σκοπιανό

«Ιστορική» χαρακτήρισε τη συμφωνία Αθηνών - Σκοπίων ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Χάικο Μάας, ο οποίος συνεχάρη τις κυβερνήσεις των δύο χωρών.
Με τη σημερινή συμφωνία καταδείχθηκε «τι είναι δυνατό να συμβεί όταν διεθνώς συμπεριφερόμαστε μεταξύ μας με υπομονή, λογική και σεβασμό», επεσήμανε ο Γερμανός αξιωματούχος.
Ο ίδιος έκανε λόγο για μακροχρόνιες και επίπονες διαπραγματεύσεις, ενώ τόνισε ότι «στο τέλος ήταν η αποφασιστικότητα και το όραμα των δύο πρωθυπουργών και των υπουργών Εξωτερικών που οδήγησαν στην επιτυχία».
Μάλιστα, κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις των δύο χωρών να συμβάλουν ώστε η συμφωνία να υλοποιηθεί.
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών γνωστοποίησε, επιπλέον, ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων βρισκόταν -σε συντονισμό με την Καγκελαρία- σε διαρκή επαφή και με τις δύο πλευρές.
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι την περασμένη Παρασκευή τηλεφώνησε στον Σκοπιανό ομόλογό του, Νίκολα Ντιμιτρόφ, και τον προέτρεψε να μην αφήσει να χαθεί η ιστορική ευκαιρία.
naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

10 σχόλια:

  1. Φραγκο-Τεύτονα Ὑπουργέ Ἐξωτερικών τῶν ταλαίπωρων Γερμανῶν, σοῦ ἔχουν πῆ ποῦ ἦσαν καί πῶς ζοῦσαν οἱ πρόγονοί σου, ὅταν ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες, ἤδη πολιτισμένοι, ἤμασταν καί Μακεδόνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To θέατρο του παραλόγου!Ποια είναι η "λογική" και τι σημαίνει σεβασμός; Να υποχωρούμε στον κάθε σφετεριστή και παραχαράκτη της Ιστορίας με το πρόσχημα της καλής συνεργασίας και συνύπαρξης; Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τη χώρα. Παραδόθηκε ΟΝΟΜΑ, ΕΘΝΟΤΗΤΑ, ΓΛΩΣΣΑ!
    Τόσοι αγώνες, τόσες θυσίες, τόσοι νεκροί Ήρωες Μακεδονομάχοι, απ΄όλη την Ελλάδα, που πήγαν κατά χιλιάδες, και σε κάποιες περιπτώσεις ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ, και έρχονται οι σημερινοί πολιτικοί οι χειρότεροι που πέρασαν, να παραδώσουν την "Μακεδονία" (με ότι σημαίνει αυτή η Λέξη). Από δω και πέρα πρέπει να μιλήσει Ο ΛΑΟΣ αν θέλει να λέγεται απόγονος αυτών των ανθρώπων, και Έλληνας συνεχιστής και κληρονόμος αυτού του ονόματος. Αλλιώς είναι άξιος της τύχης του, για ότι θα επακολουθήσει από δω και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνον με αγώνες και με την βαθιά γνώση πως πρέπει να δώσουμε το αίμα μας για την Μακεδονία!Είναι πρωτόγνωρο αυτό που διαδραματιζεται αυτήν τη στιγμή! Πρέπει να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και πως βρίσκεται η Ελλάδα στην εποχή του 2004...δείχνουν απίστευτο θράσος και για κάποιους λόγους έχουν σκυλιάσει που δεν με ενδιαφέρει επι του παρόντος εναντίον μας! Να ανταποδώσουμε άμεσα...ας πάρουν ρόλο οι Πανμακεδονικές να συντονίσουν και να πάρουμε καδρόνια κι ότι βρούμε μαζί! Τα πράγματα έχουν παρεκτραπεί! Αν αυτό δεν αναχαιτιστεί μετά μη μιλήσει κανένας!Μετά θα έχουμε πολλά μαντάτα σε αρκετά μέτωπα που θα λέτε και μη χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. * να παρουμε καδρονια κι οτι βρουμε μαζι! Ετσι !! Μαζι σου Σακη Μαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω να ελπίζω πως οι περισσότεροι (τουλάχιστον) σχολιαστές δεν έχουν γερμανικά αυτοκίνητα... Αν και δεν είμαι και τόσο σίγουρος κρίνοντας από τους δικούς μου γνωστούς και φίλους, που βρίζουν 8 χρόνια τους Γερμανούς αλλά μην ακούσουν για οτιδήποτε άλλη επιλογή εκτός Γερμανικού αυτοκινήτου... Και για να σας εξομολογηθώ και την αμαρτία μου, ΑΝ ήμουν Γερμανός, μάλλον θα προτιμούσα για υπουργό Οικονομικών τον Σόιμπλε, παρά τους Αλογοσκούφη, Παπαθανασίου, Παπακωνσταντίνου, Βαρουφάκη, Τσακαλώτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...χαχα...με Fiatatki panda περνάω την τάξη, ένα shibaura τρακτεράκι ιαπωνικό 40 ίππους για κάτι κτήματά που συντηρώ, μηχανή Yamaha 900 ΤDM, (Ιαπωνία)...καλή παρατήρηση αλλά δυστυχώς έχουν την αγορά στην τεχνολογία στα χέρια τους,και μαζί μ αυτή έχουν κατακτήσει και τις άλλες χώρες, δεν υπάρχει νοικοκυριό που να μην έχει κάτι γερμανικό, είτε ψυγείο, είτε άλλο ηλεκτρονικό, κουζινικό....δεν θα βρεις!Είτε τους συμπαθούν είτε όχι!Αυτό θα ήταν καλύτερη παρατήρηση εάν η Ελλάδα παρήγαγε, και παρήγαγε, αλλά ας μην πούμε το γιατί και το πως έκλεισαν βιοτεχνίες και βιομηχανίες ελληνικές!Θα είναι σαν να μαχαιρώνεις κάποιον και να του γυρνάς και το μαχαίρι μέσα, δεξιά αριστερά...έχουμε δρόμο πολύ! Άλλωστε δεν αρνείται κανείς πως σε αυτόν τον τομέα είναι καλοί, ούτε προφανώς τα έχουμε με τον γερμανικό λαό από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο!Σίγουρα δε, αυτοί που κυβερνούν στην Γερμανία δεν είναι συνταυτισμένοι με τον λαό τους όπως άλλωστε και οι κυβερνήσεις όλων των λαών απέχουν από την βάση!Εντάξει,το ξέρω είναι μεγάλο θέμα αυτό που ανοίξαμε. Μ συγχωρείς για την παρέμβαση, και σε ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία να σχολιάσω! Καλή συνέχεια...

      Διαγραφή
    2. Κτηματακι αδελφε ?? Βρε π.......κι εγω εχω ενα....( μουφηγε ο ...κ......διοτι τα κανω ολα μονος....Φιατ αδελφε ολα...Δενδρα αδελφε...ανευ μεροκαματου....ανευ ολα....ακομη και μυαλου ...ανευ...)

      Διαγραφή
  6. Φίλε Σάκη πολύ καλά τα λες και απλά θέλω να τονίσω πως τελικά το να βρίζεις είναι εντελώς αντιπαραγωγικό σε σχέση με το να πράττεις, πολιτισμένα και εντός των κανόνων του παιχνιδιού...
    Αναφορικά τώρα με το τεχνολογικό τους επίπεδο, όντως είναι καλοί. Αναγκάστηκα (μιας και δεν έβρισκα σε κανέναν άλλον κατασκευαστή) και αγόρασα ένα μεγάλο ψυγείο SIEMENS (μόνο ψύξη, όλη η συσκευή)και το πρώτο που έκανα όταν το τοποθέτησα στη κουζίνα μου είναι ότι του έβγαλα το σήμα με τη φίρμα γιατί με διαόλιζε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα άψογος!! Ξέρεις κι αφού πήρες το ψυγείο τους ρίχνεις και ένα του τύπου: " παλιοκερατάδες Γερμανοί". Πλάκα κάνω, δεν έχει και "ίνμποξ" εδώ να μου στείλεις το μοντέλο του καταψύκτη κι αν είσαι ευχαριστημένος! Φέτος έβαλα κήπο μες στην επιχειρηματική μου τρέλα και λέω να αγοράσω για να καταψύξω τα λαχανικά μου να τα απολαμβάνω...χαχα άστο καλύτερα να μην "τρώμε" τον πολύτιμο και ανεκτίμητο χώρο εδώ που μας φιλοξενεί! Εντάξει όμως κι αυτά τα ανθρώπινα έχουν την χάρη τους! Χάρηκα από καρδιάς που τα είπαμε!

      Διαγραφή
  7. Τώρα από την «Συμφωνία της Συμφοράς»... Cui bono?

    Μα (προφανά)... «τα Αλεμανά» (sorry Κύριε Ζουράρι)· άρα και ο (ενθάδε / Ἀθήνησι Πρεσβύος) σύμβουλος-μέντορας του φραπεδοβασίλη καφεμάντη (ξεχάσαμαν την «Οικουμενικήν»;)... χαχαχα!

    Το German group της Trilateral Commission (c/o lobbypedia.de/wiki) κάνει / έκανε καλήν «προεργασίαν & follow up» με στοχευμένα (δημοσιεύματα) εδώ κι εκεί:

    Ο διακαής πόθος της Τουρκίας για «μη λύση» (του «Μακεδονικού»)

    Το παλαιότερο και το σοβαρότερο think tank της Γερμανίας, το Stiftung Wissenschaft und Politik (SWP), σε ανάλυσή του (Δεκέμβριος 2016) για την διείσδυση της Τουρκίας στα Βαλκάνια, σημείωνε για την αυξανόμενη επιρροή της ιδιαίτερα στο κομμάτι του στρατού:

    «… οι περισσότεροι αξιωματικοί του στρατού της ''Μακεδονίας'' μιλούν τουρκικά παρά αγγλικά». [ 180129, www.newsbomb.gr/ ]

    Sprechen Sie?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.