12/8/18

Εξώδικο Σαμαρά κατά Βαξεβάνη: «Ως εδώ η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο πρώην Πρωθυπουργός αναφέρεται σε υπόθεση που αφορά τον γιο του - όταν ήταν μαθητής στο Κολλέγιο- και στρέφεται με εξώδικα κατά του προέδρου της ΟΙΕΛΕ και του γνωστού δημοσιογράφου
Ο Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή. Συνεχίζει να δέχεται ανοίκειες επιθέσεις με στόχο μάλιστα τον γιο του |George Vitsaras / SOOC 
Την αντίδραση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προκάλεσαν δηλώσεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, σχετικά μια υπόθεση που αφορά τον γιο του όταν ήταν μαθητής στο Κολλέγιο.
 Στη δήλωσή του ο κ. Σαμαράς τονίζει ότι «ως εδώ η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ» και στρέφεται με εξώδικα τόσο κατά του προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος, όσο  και κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. 
Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του ο κ. Σαμαράς αναφέρει τα εξής: 

«Από το 2013, ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ συνδικαλιστής Κουρουτός διασύρει τον ανήλικο, τότε, γιό μου, συνδέοντας την απομάκρυνση μιας καθηγήτριας του σχολείου του με τη δήθεν “σύλληψή” του να αντιγράφει. Ενώ στη συνέχεια, συριζαϊκά ΜΜΕ αναλαμβάνουν να εξοντώσουν ηθικά ένα νέο παιδί για παράπτωμα που ποτέ δεν είχε διαπράξει. 
» Πράγματι η ελληνική Δικαιοσύνη με την απόφαση 1790/2015, που μάλιστα εκδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, πιστοποίησε ότι οι κατηγορίες κατά του γιού μου ήταν αναληθείς και ότι η απομάκρυνση της καθηγήτριας δεν είχε καμία σχέση με τις συκοφαντίες αυτές.
 » Γι΄ αυτόν τον λόγο και η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, κατόπιν εξωδίκου μου, υποχρεώθηκε το 2017 να ζητήσει συγγνώμη και να ανασκευάσει τις ίδιες αυτές αθλιότητες που με πηχυαίους τίτλους είχε δημοσιεύσει στην πρώτη της σελίδα.
 » Σήμερα αποστέλλω εξώδικο προς τον συνδικαλιστή Κουρουτό, καθώς και προς τον εκδότη του ΣΥΡΙΖΑ Βαξεβάνη, προκειμένου να ανασκευάσουν άμεσα, δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τελευταίων ημερών που οργανωμένα επαναλαμβάνουν τις ίδιες αθλιότητες. Αν δεν το πράξουν θα μιλήσει και πάλι η Δικαιοσύνη. 
» Το ότι η εν λόγω καθηγήτρια δεν βρίσκεται εν ζωή, δεν τους δίνει κανένα δικαίωμα να επανέρχονται σε αυτά τα αποκρουστικά ψεύδη για τα οποία έχει ήδη αποφασίσει η Δικαιοσύνη. 
» Ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ που είναι και εκπαιδευτικός, θα όφειλε να προστατεύσει από άδικες επιθέσεις ένα νέο παιδί που το μόνο του “αμάρτημα” είναι ότι ο πατέρας του τυχαίνει να λέγεται Αντώνης Σαμαράς. 
» Αλλά δεν το κάνει. » Αντίθετα, μαζί με τον κομματικό εκδότη, ασκούν μπούλιγκ και σχεδιάζουν τη δολοφονία χαρακτήρος του παιδιού ενός πολιτικού τους αντιπάλου. 
» Αρμόζει πράγματι στον ΣΥΡΙΖΑ να προσφεύγει σε τέτοιες μεθόδους για να χτυπήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Όμως και σε μένα επιβάλλεται να μην επιτρέψω ποτέ και σε κανέναν να χρησιμοποιήσει την οικογένειά μου προκειμένου να χτυπήσει εμένα». 
Πηγή: Protagon.gr

7 σχόλια:

  1. Να σου πώ Αντωνάκη...αν δεν υπήρχε εκείνο το "ηχητικό" αποδεικτικό για την εμπλοκή σου σε δικαστική υπόθεση πολιτικών σου αντιπάλων, θα το σκεφτόμουνα να σε ακούσω...
    Με τέτοιο παρελθόν όμως, είναι μάταιο να προσπαθείς να παρουσιαστείς ως θύμα.
    σχετικά με τον υιό σου - που δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη, κρίνοντας από την περί ηθικής αντίληψη του πατρός του, να είχε αντιγράψει - δεν νομίζω ότι θα κακοπέσει...εδώ έγινε πρωθυπουργός αυτός που έχασε τα μισά μαθήματα λόγω καταλήψεων, για τον δικό σου ανησυχείς;;;; εδώ έγινε πρωθυπουργός ο "απόλυτος ΤΕΝΕΚΕΣ" με πατέρα μποέμ και παππού παπατζή, φοβάσαι μη και ο κανακάρης σου δε βρεί δουλειά και πεινάσει;;;
    Άσε τις κακομοιριές Αντωνάκη...για ποιές δολοφονίες χαρακτήρων μιλάς ακριβώς;; και τι σημαίνει αυτός ο εξωλογικός νεολογισμός "δολοφονία χαρακτήρος" !! αν το παιδί σου το' χεις μάθει να' ναι τίμιο και ηθικό, αν έχει καλό χαρακτήρα (σημείωνε πως στα 10 έτη ζωής, το παιδί ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ, μετά απλώς ξεδιπλώνει ό,τι το'μαθες) κανείς δεν τον δολοφονεί, το μάθαμε τώρα το παραμύθι...
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΗΓΕΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, Ο,ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΓΙΝΕ...
    ------ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΓΟΝΩΝ ΕΘΝΕΥΕΡΓΕΤΩΝ------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντύπωση κανει η αβανταδόρικη στηρίξει της ιστοσελίδας στον Σαμάρα ο οποίος διέλυσε το κύρος μια αμφιλεγόμενης Ελληνικής δικαστικής εξουσίας. Όταν έδινε εντολή στον Ντογιάκο να « γαμ.... τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής» και η ομιλία του έχει στοιχειοθετηθεί για την γνησιότητα της. Τα είπε άλλωστε και ο Μπαλτάκος... Αυτή την παραδικαστικη εξουσία χρησιμοποιεί ο πατέρας Σαμαράς για να υπερασπιστεί την παραβατική συμπεριφορα του γιου του... Καλος πατέρα είναι.... Για τον χαρακτήρα του γιου Σαμάρα και πως εξεδιωχθει η κα Φωφη από το κολλέγιο υπό τον συντονισμό του αδελφού του Αντωνάκη, έχουμε πολυ συγκεκριμένη άποψη οι συμμαθητές του... Όλοι κρίνονται κύριοι του ιστολογίου... εάν θέλετε να σας περνούμε στα σοβαρά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τά λάθη τοῦ Σαμαρά, εἶναι μέν σοβαρά, ἀλλά νομίζω ὅτι εἶναι ἕνας πολύ καλῶν προδιαγραφῶν πολιτικός.
    Κακῶς παρασύρθηκε καί ἐπενέβη στήν δικαστική ἐξουσία,
    καί δή γιά τό εὐταίσθητο, νομικῶς καί πολιτικῶς, θέμα τῆς ἐξουδετερώσεως τοῦ ἑνός μόνον ἐκ τῶν δύο πολιτικῶν ἄκρων,
    κάκιστα ζήτησε, μέ μή ἐπιτρεπτό πολιτικό ρεαλισμό, "στά 4" ἀπό τόν κο Νικολόπουλο,
    καί τά χειρότερα:
    Δέχθηκε νἀ ὑποστηρίξῃ μαζί μέ τόν Βενιζέλο, τήν ὑποψηφιότητα Μπουτάρη γιά τήν Θεσσαλονίκη, μιά πόλη πού ἔπρεπε νά τήν διαφυλάξῃ ἀπό τόν φιλο-Σκοπιανό "δήμαρχο" τοῦ 22% τῶν ἀληθινῶν ψηφοφόρων-δημοτῶν, καί πρωταγωνοστή στά διαβρωτικά γκαίη πράϊοντ χάπεννινγκς (σέ μιά χώρα πού ἀγαπᾶ ὡς πατρίδα του ὁ κ. Σαμαράς, καί πού ἔχει δημογραφικό πρόβλημα!),
    πέρασε δέ νόμο γιά τήν συμβίωση ἐκτός γάμου ἑτροφύλών, παρά τό ὅτι ἦταν ὁρατό ὅτι ἡ νομολογία τοῦ ΕΔΑΔ θά ἀπαιτοῦσε τήν ἐπε΄κταση τῆς μαστρωπικῆς "διευκολύνσεως" στούς ὁμοφυλόφιλους.
    Παρά ταῦτα, ἔχει προσόντα καί "πάστα" ἱκανοῦ πολιτικοῦ (μέ τίς συνήθεις ὅμως ἡμιαλήθειες πρός τόν λαό, κρυψίνοιες ἀναγκαστικά, ἀκόμη καί πρός τό περιβάλλον τοῦ πολιτικοῦ χώρου του), καί ἐν μέρει εἶναι δικαιολογημένο, ὡς πατέρας-δημόσιο πρόσωπο, νά προσπαθῆ νά προστατεύσῃ τόν γυιό του, μετά τήν διαπόμπευσή του, ἀκόμη καί ἄν αὐτή ἦταν βάσιμη. Πρέπει ὅμως, νά ἐξετάσῃ καλά δύο πράγματα:
    α) ἄν χρειάζεται μάζεμα ὁ γυιός του, ἐφ' ὅσον τυχόν πράγματι ἀντέγραφε κλπ, καί
    β) γιατί ἔχασε τήν ὁ ἴδιος τήν ζωντανή ἐπαφή του, μέ τήν δυναμικῶς ἁγιαστική χάρη τοῦ ἁγίου βαπτίσματος, καί τήν γνήσια ἄρα ἐπικοιονωνία του μέ τόν Ἑλληνικό λαό.
    Διότι, εἶναι κρίμα, πολιτικός μέ τόσες ἱκανότητες, ἀλλά ἔρμαιο τοῦ ἐγψϊσμοῦ του, δηλ. χωρίς πνευματικὀ ἀγῶνα κατά τῶν παθῶν του, καί πιθανότατα μέ ἀπαράδεκτες προσωπικές δεσμεύσεις (μασωνία; κάτι ἄλλο;), νά ἀφίσῃ πάλι τόσο σοβαρά κενά στήν περαιτέρω προσφορά του στήν πολιτική ζωή τῆς Ἐλλάδος, πού θά χρειασθῆ. Ἀλλά θά πρέπει νά εἶναι ἕνας ἄλλος πολιτικός Σαμαράς, ὁλόκληρος καί ταπεινότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντώνη... ας αναλάβει ο "παναθηναϊκάκιας" την υπόθεση!!!
    Μετά από αυτήν την κολοσσιαια ΚΟΤΣΑΝΑ καλό θα ήταν η αναφορές σου στη δικαιοσύνη να είναι σπάνιες έως ελάχιστες και με τεκμηριωμενη θέση
    ΣΣ με την καθηγήτρια νεκρή η υπόθεση παίρνει τελείως άλλη τροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέπω χωρίς εκπληξη ότι τα πάθη εντός της ίδιας τάξης δεν υπολείπονται διόλου σε οξύτητα των παθών εναντι ταξικών αντιπάλων. Ισχύει δεξιά και αριστερά. Ακόμα και σε επίπεδο συμμαθητών αν διαβάζω σωστά. Ας το έχουν υπόψιν οι παθιασμενοι με τον όχι πεθαμένο αλλά σαπισμένο πλέον κατ' όνομα "κομμουνισμό", Μπορούν πάντα να ευχηθούν να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα στο Ψυχικό ή στην Εκάλη. Κάποιος την ίδια στιγμή θα ευχεται το ίδιο στη Νίκαια (πρώην ΚΟκκινια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Ινφογνώμονα, κακώς κάνεις και δημοσιεύεις μόνο την μια άποψη σχετικά με αυτήν την σκοτεινή ιστορία, για την οποία τα ΜΜΕ αποδεικνύουν περίτρανα, πως άγονται και φέρονται από τα κομματικά συμφέροντα και όχι από το ενδιαφέρον για την διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης! Σε σχετικό ερώτημα σήμερα σε γνωστό, αντιπολιτευτικών προθέσεων, ραδιοφωνικό σταθμό με συμβούλεψαν, να...προσέχω ποιό ΜΜΕ διαβάζω!!! Αρκετά με την κομματικοποίηση των πάντων...! Ελπίζω ο κ. Σαμαράς να πραγματοποιήσει την προσφυγή του στην Δικαιοσύνη, μπας και φωτιστούμε πάνω σε ένα ακόμη Βατερλό του Τύπου! Ελεος, πιά...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ή άλλη άποψη.

    Ο πρώην διευθυντής του Κολλεγίου Αθηνών και νυν του Πειραματικού Σχολείου Αθηνών, Κωστής Κοντογιάννης δίνει αποστομωτική απάντηση στον Αντώνη Σαμαρά για την υπόθεση της αντιγραφής του γιου του και της απόλυσης της εκπαιδευτικού που ούσα πεθαμένη, λιντσάρεται.

    H ανάρτηση του πρώην διευθυντή του Κολεγίου Αθηνών:

    Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανένας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιόκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμείς τα φτιάξαμε», με παρεμβάσεις στην πρόσληψη εκπαιδευτικών, στην αξιολόγηση μαθητών, στην έκδοση αποτελεσμάτων κλπ κλπ. λογικό είναι να θεωρεί ότι δικαιούται να γράψει το διαγώνισμα της χημείας συλλογικά. Να ζητήσει και a little help from my friends που έλεγε και ο Joe Cocker.

    Στοιχειώδης κομψότητα δε μου επιτρέπει να αναφέρω προσωπικά τηλεφωνήματα που έχω δεχτεί και είχα τη χαρά να απορρίψω και να αρνηθώ να ικανοποιήσω στη διάρκεια της θητείας μου στο Κολέγιο. Το θέμα δεν είναι τι έκανε το κακομαθημένο παιδάκι σου. Παιδί είναι θα κάνει και καμία χαζομάρα.

    Το θέμα δεν είναι ούτε η στημένη απόλυση της εκπαιδευτικού. Όλοι ξέρουμε ότι ήταν στημένη, όλοι ξέρουμε ότι στο Κολέγιο, ειδικά επι διοίκησης του αδελφού σου, δε λειτούργησε καμία διαδικασία αξιολόγησης, αλλά απλώς ο διαρκής έλεγχος συμφωνίας με τις επιταγές του προέδρου και των εμπίστων του. Η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός απολύθηκε διότι το σύμπλεγμα της οικογένειας δε θα μπορούσε να ανεχτεί την προσβολή (είπαμε τα «μαγαζιά αυτά εσείς τα φτιάξατε»).

    Η επίκληση της «δικαιοσύνης» είναι ξεκαρδιστικό ανέκδοτο, όσο ξεκαρδιστική είναι και η ανεξαρτησία της.

    Το Δράμα είναι ότι 1. Ο τζουτζές σου δε διστάζει να λιντσάρει την άτυχη καθηγήτρια που είχε την ατυχή έμπνευση να αντιμετωπίσει το βλαστάρι σου ως μαθητή και όχι ως χυδαίο γαλαζοαίματο, και μάλιστα να την λιντσάρει όχι όσο ζούσε, αλλά τώρα που είναι πεθαμένη. 2. Ότι τόσο εσύ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελίζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι κάποιος για να λειτουργεί όπως εσύ και ο σμπίρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.