14/8/18

Αμ΄ έπος αμ΄ έργον


Πυροσβεστικό αφρό δεν έχουμε, τα αεροπλάνα είναι σαράβαλα και καθηλωμένα στο έδαφος, τα πυροσβεστικά οχήματα δεν παίρνουν μπρος, οι ασύρματοι δεν λειτουργούν, αλλά να μην πάρω ένα καινούργιο μοντελάκι κινητού για πάρτη μου, κοτζάμ γενικός γραμματέας, τώρα που το είδα στη βιτρίνα και το λιμπίστηκα; 
Κι επειδή δεν θέλω να καρφωθώ ότι μου πέφτουν τα σάλια για το Samsung Galaxy S9 που κοστίζει 750€, το περιγράφω με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά! Και φυσικά το θέλω με θήκη και ακουστικά - σιγά μην πληρώσω δεκάρα! 
Εσύ θα το πληρώσεις φορολογούμενε, μαζί με το φεστιβάλ των κουκουέδων της ΓΓΙΦ. Πόσο φτηνολαμόγια, ρε φίλε! Πόσο γύφτοι! Πόσο ξετσίπωτοι!

2 σχόλια:

  1. Ένα οργανωμένο και προ πάντων ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κράτος που ΣΕΒΕΤΑΙ τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη θα είχε καταγεγραμμένες τις ανάγκες επικοινωνίας των Γενικών του Γραμματέων καθώς και τις προδιαγραφές των συσκευών επικοινωνίας που θα πρέπει να διαθέτουν.

    Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να έχεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κράτος, το οποίο να λειτουργεί, όπως περιγράφεις, πρέπει να έχεις και τούς ανάλογους πολίτες. Η Ελλάδα δεν τούς έχει. Και όταν ένα κράτος δεν τούς έχει, τότε συμβαίνουν αυτά.

      Όμως, ένα κράτος μπορεί να είναι οργανωμένο και να σέβεται τα χρήματα τού φορολογουμένου πολίτη, έστω κι αν δεν είναι δημοκρατικό.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.