4/9/19

Στον Γιώργο Κουμουτσάκο, με αγάπη

Τα ψέματα τελειώνουν. Η χώρα, η κυβέρνηση έρχεται αντιμέτωπη με αυτό που πάντα ρωτούσα τους «πολιτικά ορθούς» συνομιλητές μου στις τηλεμαχίες: Τι θα κάνουμε αν το κράτος-συμμορία ανοίξει τη στρόφιγγα ξαμολώντας στρατιές προσφύγων και μη; Θα συζητάμε μόνο για το κέτερινγκ, πόσα ακόμη χοτ σποτ θα κάνουμε ώσπου η Πατρίδα να γίνει όλη τσαντιρομαχαλάς;

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Όλοι παράνομοι είναι, θυμίζω, απλά εάν κάποιος είναι όντως πρόσφυγας αίρεται το αξιόποινο λόγω της κατάστασης ανάγκης στην οποία βρίσκεται, εφόσον τρέχει για να σώσει τη ζωή του. Αλλά πρέπει να του ασκηθεί δίωξη, να κριθεί από δικαστήριο. Να το κάνω πιο ψιλά: Καίγεται ένα κτίριο, είμαι μέσα, σπάω την τζαμαρία για να βγω, να σωθώ. Κάνω δηλαδή φθορά ξένης περιουσίας, όμως αίρεται το αξιόποινο, διότι το έκανα για να υπερασπιστώ υπέρτερο αγαθό, το αρβανίτικο τομάρι μου.
Την Πέμπτη, μόνο στη Συκαμινιά της Λέσβου βγήκαν 12 μεγάλες βάρκες, από όπου αποβιβάστηκαν 600 άτομα. Ένα τάγμα! Όποιος πει ότι ξέφυγαν από την Τουρκική Ακτοφυλακή, πίνει από αυτό που πίνει ο Καρανίκας και είχε κι εντομοκτόνο. Μπούκαραν 600, τους έστειλε ο Τούρκος, χώρια άλλους που βγήκαν σε άλλα μέρη. Η Σάμος είναι υπό κατάληψη. Τον χειμώνα οι μουσαφιραίοι θα είναι υπερδιπλάσιοι των μόνιμων κατοίκων. Και σχεδόν όλοι είναι μουσουλμάνοι κι όποιος κάνει ότι τάχα είναι άνευ σημασίας, είναι ύποπτος ή βλαξ.
Για τη συνέχεια NewsBreak

17 σχόλια:

  1. Δεν αντιλέγω σχεδόν με τίποτα από τα λεγόμενά σου , άσχετα αν μερικοί με , μας αποκαλούν φασίστες! !!!!
    Αυτό που θέλω ώμος να σου πω είναι ένα !!!!
    Ενωθείτε, υπάρχουν αρκετοί με την ίδια σκέψη σε πάρα πολλά θέματα, όχι μόνο στο μεταναστευτικο , ενωθείτε, να ακουστεί η φωνή σας και μέσα στην βουλή. Μόνο έτσι ίσως γίνει κάτι! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράφει πολύ σωστά ὁ κ. Φαῆλος Κρανιδίωτης:
    ".....Απλή πρακτική πρόταση: de facto έχει καταργηθεί η εφαρμογή του νόμου που τιμωρεί ποινικά την παράνομη είσοδο. Το «μα, πού να τους βάλουμε;» δεν είναι δικαιολογία. Ούτε ο τεράστιος φόρτος που θα προκύψει για τους δικαστές. Αν μαζικά αρχίζανε κάποιοι να πουλάνε πρέζα ή να βιάζουν παιδιά, δεν θα τους ασκείτο ποινική δίωξη, γιατί είναι μικρές οι φυλακές και θα κουράζονταν οι δικαστές; Πληρώνονται καλύτερα από όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και δεν θα πάθουν τίποτα. Ας ξενυχτήσουν στα Αυτόφωρα. Να γίνει αυστηρότερη η ποινή, π.χ. τουλάχιστον τρία χρόνια, χωρίς μετατροπή και αναστολή, χωρίς πρόωρη αποφυλάκιση. Σύλληψη και ποινική δίωξη ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους παράνομα εισερχομένους και το Δικαστήριο θα αποφασίζει ποιος είναι πραγματικά πρόσφυγας, αν προέρχεται από χώρα που το δικαιολογεί και αν ήταν σε κατάσταση ανάγκης. Η μάνα με τα παιδιά της από τη Συρία θα φεύγει ελεύθερη, αναγνωριζομένης της κατάστασης ανάγκης. Ο Αλγερινός, ο Νιγηριανός, ο Πακιστανός θα πηγαίνει για τρία χρόνια στο σύρμα, συν 18 μήνες διοικητική κράτηση από το Αλλοδαπών...".


    Καί συμπληρώνω: Ὁ ἀνόητος (ἰδεολογικός μόνον) ἐνδοιασμός εἶναι, ὅτι δύσκολα θά κρίνεται ἀπό τό ποινικό δικαστήριο, τό ὅτι πράγματι δέν εἶναι πρόσφυγας.
    Στήν πραγματικότητα, καί μόνο τό γεγονός της παρανόμου εἰσόδου του, ἀρκεῖ γιά τήν ποινική καταδίκη, καί ἄν τυχόν στην συνέχεια τοῦ ἀναγνωρισθῆ ὅτι εἶναι πρόσφυγας, τότε ὑπάρχει λόγος ἀθωώσεως, πού θά ληφθῆ ὑπ'ὄψη στήν ἔφεση.
    Ἄλλωστε, μέ έφέσιμες ποινές θά μπαίνουν στήν φυλακή. Καί θά περιμένουν ἐκεῖ π.χ. ἐπί ἕνα μῆνα προτοῦ ἀπελαθοῦν ἤ κριθοῦν πρόφυγες.
    (Συνήθως, μόνο κακόπιστοι δικηγόροι γιά κακόπιστους μετανάστες, θά ζητᾶνε ἀναστολή τῆς πρωτόδικης ποινῆς- Ἐξαίρεση, δηλ. ποινή μέ ἀναστολή, πατέρας ἤ μητέρα πού ἔχουν ἔλθει μέ μικρά παιδιά, αὐτοί ἄλλωστε, εὔκολα θά ἀνευρίσκονται μετά ἀπό τήν απόρριψη τῆς αιτήσεως για καθεστώς πρόσφυγος, προκειμένου νά ἀπελαθοῦν).

    Ἔχει δίκηο ὁ Κρανιδιώτης. Ὄχι ὁ Σόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ?????

      Διαγραφή
    2. Καλά, στα λόγια όλοι μια χαρά τα λένε και εγώ από το πληκτρολόγιο μπορώ να σου προτείνω ένα κάρο λύσεις.

      Ο Κρανιδιώτης τώρα συγκεκριμένα, όσο καλά και να τα λέει τι να το κάνεις; Αφού όταν ήρθε η ώρα της κάλπης, αφού πρώτα μίλησε με Μιχαλολιάκους, Βελόπουλους, Λιακόπουλους και δεν ξέρω γω ποιον άλλον, αποφάσισε να μην κατέβει.

      Αποφάσισε με άλλα λόγια να γίνει και αυτός ένας μαχητής εκ του ασφαλούς, μέσω πληκτρολογίου.

      Δεν πειράζει, ας κατέβει μετά από 15-20 χρόνια.. αν υπάρχει ακόμη Ελλάδα και Ελληνικά κόμματα.

      Διαγραφή
    3. Η συνθήκη της Γενεύης που όλοι επικαλούνται για το προσφυγικό ορίζει ως πρόσφυγα κάθε άνθρωπο που κινδυνεύει στην πατρίδα του άρα δικαιολογεί ότι μπορούν να περάσουν παράνομα και χωρίς χαρτιά στην χώρα υποδοχής που για τους Σύριους είναι η Τουρκία και όχι η Ελλάδα. Μόλις περάσουν τα σύνορα της χώρας τους, αφού έφυγαν κυνηγημένοι, είναι υποχρεωμένοι να πάνε κατευθείαν στις αρχές της χώρας που τους υποδέχεται δηλαδή της Τουρκίας, εκεί δηλώνουν τα στοιχεία τους και η χώρα υποδοχής είναι υποχρεωμένη να τους εφοδιάσει με νέα χαρτιά. Άρα ΟΛΟΙ αυτοί που έρχονται στη χώρα μας είναι παράνομοι, με βάση τη συνθήκη της Γενεύης έπρεπε να έχουν χαρτιά από την Τουρκία κι εκεί να γίνεται το ξεκαθάρισμα των προσφύγων και των λαθρομεταναστών. Οι μόνοι που δικαιούνται να φύγουν από την Τουρκία είναι οι πρόσφυγες και όσοι αποδεδειγμένα κινδυνεύουν από το υπάρχον καθεστώς της πατρίδας τους.

      Διαγραφή
    4. Πρέπει νά προσθέσω ὅτι στόν Κώδικα Ποινικῆς Δικονομίας, πρέπει νά προστεθῆ ὅτι ἡ ἐφέσιμη ποινή ἐκτελεῖται ἀμέσως, καί δέν ἀναστέλλεται ἡ ἐκτέλεσή της, ἐκτός ἐάν τό Δικαστήριο κρίνει ὅτι ὁ καταδικασθείς εἶναι μόνιμος ἤ νόμιμος κάτοικος τῆς Ἑλλάδος σέ συγκεκριμένη (προσδιοριζόμενη) διεύθυνση.

      Διαγραφή
  3. Καί κάτι ἀκόμη: Λέχθηκε ὅτι τά δυσάρεστα τῶν καταυλισμῶν μεταναστῶν σέ ὅλη τή Ἑλλάδα καί μάλιστα τήν Βόρεια, εἶναι συνέπεια πού πρέπει νά ὑποστοῦμε, γιά νά ἔχουμε "τά ὀφέλη" ἀπό τή Συνθήκη Σενκεν.
    Νά τήν βράσουμε τή συνθήκη Σἐγκεν καί τήν ἐλευθερία πού παρέχει γιά κίνηση ἐντός Εὐρωπαϊκῆς Ἑνώσεως! Καί μᾶς κόβει ἀπό Ὀρθόδοξες χριστιανικές χῶρες, καί μᾶς ἀφίνει ἕρμαια τοῦ ὀργανωμένου ἐγκλήματος καί μᾶς καθιστᾶ ἀντικείμενα.
    Διότι, λόγῳ Συνθήκης Σενγκεν, κανείς δέν μπορεῖ νά ἀποδείξῃ ποῦ βρισκόταν καί πότε, καί κανείς δέν ἐλέγχει πράγματι τίς μαφίες προτοῦ ἐγκληματίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την σεγκεν την ανεστειλαν οι γερμανοι ενα βραδυ με το ετσι μου γουσταρει για 6 μηνες μολις τα βρηκαν σκουρα ,ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ,ΟΛΛΑΝΔΟΙ,,μονο οι δικοι μας μαλακες και τα τσοκαρα της πλατειας κολωνακιου ειχαν προβλημα να περιμενουν οπως ολοι οι αλλοι στην ουρα στα αεροδρομια της ευρωπης!!! Οι ΚΟΥΡΑΔΕΣ.

      Διαγραφή
  4. Θα πρέπει ο πρωθυπουργός της χώρας, να βγει δημόσια με διάγγελμα σε κανάλια παγκόσμιας εμβέλειας, και να ανακοινώσει πως δεν είναι επιθυμητοί άλλοι πρόσφυγες και μετανάστες. Επιχειρησιακά να γυρίσει το λιμενικό στην προ ΣυριζαΑνελ πρακτική του Push back. Όλοι δηλώνουν πρόσφυγες ή Παλαιστίνιοι. Πως γίνετε να χάνουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και να μην χάνουν τα ακριβά smartphon σε θαλάσσιο περιβάλλον μάλιστα. Αν δεν κάνω λάθος άσυλο αιτείται κάποιος που προέρχεται από εμπόλεμη χώρα, στην πρώτη χώρα που θα καταφύγει, στην προκειμένη περίπτωση η Τουρκία. Συνεπώς όλοι όσοι καταφεύγουν στην Ελλάδα είναι λαθρομετανάστες. Ακόμη και στην Συρία υπάρχουν περιοχές που είναι ασφαλής. Η περιοχές που ελέγχει το καθεστώς για τους Άραβες και οι περιοχές ανατολικά του Ευφράτη που ελέγχονται από τους Κούρδους και τους αντικαθεστωτικούς Άραβες. Η μόνη περιοχή η οποία είναι επισφαλής, κατά κύριο λόγο είναι η περιοχή του Ιντλίμπ, στην οποία έχουν καταφύγει οι προστατευόμενοι της Τουρκίας και άλλων, παρακλάδια της Αλ κάϊντα και Αλ Νούσρα και Τουρκμένοι. Είδαμε και το ευχαριστώ ενός από αυτούς, που βγήκε και είπε πως χαιρετά από την νέα του πατρίδα και προσκαλεί και άλλους να κάνουν το ίδιο για διώξουν τους φασίστες Έλληνες. Καλά έκανε και απάντησε με αυτό το ύφος ο κ.Γιάνναρος στον ισλαμοφασίστα. Η Ευρώπη αν θέλει να πάει απ' ευθείας στην Τουρκία, στην Ιορδανία και να πάρει πρόσφυγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μικρές πόλεις και κωμοπόλεις, έχουν γεμίσει με τσαντόρ και μαντήλες.
    Βόλτες την ημέρα με τον αφέντη και το βράδυ κούνιες. Μπροστά δύο κουτσούβελα, ένα στο καρότσι, ένα στην κοιλιά κι ο αφέντης δίπλα.

    Ερώτηση: καλά ρε φιλαράκι, υποτίθεται πως έφυγες από την κόλαση, εδώ δεν ξέρεις ακόμη τι σου ξημερώνει αύριο, πως σου σηκώνεται;

    Λύσεις ανθρωπισμού υπάρχουν σε νησιά με έτοιμες υποδομές και με ελαφρό καλλωπισμό. Γυάρος, Μακρόνησος κ.ά.

    Και θα ξεφύγουν από την κόλαση, και τα μπανάκια τους θα κάνουν στις καταγάλανες ελληνικές θάλασσες και θα ...λιάζονται (ά ρε Τασία Τρισμέγιστη).

    Δεν χρειάζονται κολαστήρια τύπου Μόριας, ούτε εξεφτελισμοί τύπου Ειδομένης, που επιφύλαξαν σε αυτούς τους δύσμοιρους, οι "ευαίσθητοι" διεθνιστές - δικαιωματιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι καρανικες ξερουμε τι πρεσβευουαν και τι πρεσβευουν. Εκεινο για το οποιο διερωτωμεθα ειναι τι σκεπτονται οι εθνικοφρονες και φυσικα τι κανουν. Αληθεια ο φιλος σου ο ΑΝτωνακης τι λέει για τα τεκταινομενα Φαηλο? Ποιος ειναι ο υποβολευς ολων αυτων και ποια η στοχευσις? Μηπως τελικως εχει γινει η όποια συμφωνια στα μουλωχτα? Και γιατι δεν μα τη λενε? Ντρεπονται? Τελος για τις κυριες με τα πλακατ που κρατουν εχω να συστησω να γυρισουν στην ελευθερη πατριδα τους. Να βοηθησουν και στην ανοικοδομηση της. Εγω δεν θελω να τρωω χαλαλ και να βλεπω μαντηλες-καροτσια κλπ στη γειτονια μου. ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν κάθε νησί ανατολικά του 25ου μεσημβρινού γεμίσει με μουσουλμάνους, σε λίγους μήνες ούτε καν έτος, τότε θα αρκεί μια κροτίδα για να επαναληφθεί στο μισό Αιγαίο η "νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου" όπως έγινε και στη Πόλη. Όλα σχεδιασμένα, όλα υπό έλεγχο. Όλοι το γνωρίζουμε, όλοι το αντιλαμβανόμαστε και κανείς δεν κάνει τίποτα. Όπως έγινε στη Σμύρνη, όπως έγινε στη Πόλη, όπως έγινε στη Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω γραφόμενα. Δεν είναι δικαιολογία ο φόρτος εργασίας για τη μη κρίση από τη δικαιοσύνη η ιδιότητα του πρόσφυγα ή του λαθρομετανάστη. Πού θα οδηγήσει αυτή η "άνεση" της υποδοχής δεκάδων και εκατοντάδων χιλιάδων λογής λογής ανθρώπων,και όπως προαναφέρθηκε μουσουλμάνων; Τί να την κάνουμε την Σένγκεν αν χάσουμε τον έλεγχο της ζωής μας και της χώρας μας; Μπορεί να απαντήσει κάποιος αρμόδιος υπεύθυνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πονταρουν οτι δεν θα φτασουν στα δικα τους σπιτια στα καλα προαστεια στην Αθηνα .
    Ερωτηση ισονομιας και ισοπολιτειας. " Ποτε θα κανουν χοτ σποτ..ντογκ..ντιν ντον..στην Γλυφαδα..Εκαλη..Κολωνακι...Διονυσο κλπ ??" Οι τοπικοι δημαρχοι πρεπει να θεσουν το θεμα αμεσα !! Η κι εκει....η πουθενα !!!Η το κανετε να το δουμε..η ..μην πατησετε ποτε στα μερη μας !!!
    Αλλα...ποιος .?? Τα μπιμπελο χαβαλε ..δημαρχοι της επαρχιας ??? Βγηκε ενας ..αντιδημαρχος καπου στην Κορινθο γυρω ...κοντα σε χοτ σποτ...χθες στην τι βι...να πει γιαυτα ..Ιδρωσα να καταλαβω τι ελεγε Ελληνικα..με ακαταληπτη σκεψη..γλωσσα..συνταξη προτασεων..κλπ...Διαβολε ποιος τους ψηφιζει και γιατι να υποφερουμε τοσο να τους ακουμε κιολας ?? Δεν μπορει να αρθρωσει ολοκληρη προταση..θα κυβερνησει ανθρωπους ?? Μπαζει απο παντου η βσρκα ολη...ποσες αντλιες θελει ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1)Εξαιρετικό το άρθρο του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη.
    Ορθώς προτείνει να παρθούν σοβαρά μέτρα αποτροπής του εποικισμού της Ελλάδος από τους αμέτρητους μουσουλμάνους, που μας στέλνουν μαζικά οι Τούρκοι.

    2)Ο εποικισμός της Κύπρου, από τους Τούρκους:

    "Ομιλία του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου στην παρουσίαση Βιβλίου του Πρέσβη Μιχάλη Σταυρινού με τίτλο «Το Έγκλημα του Εποικισμού στο Διεθνές Δίκαιο»"
    17/06/2013

    ...

    "Η παράνομη πρακτική του εποικισμού, με στόχο την αλλοίωση της δημογραφικής σύνθεσης μιας περιοχής, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ειδεχθή και αποτρόπαια εγκλήματα της παγκόσμιας ιστορίας. Η προσπάθεια συγγραφικής αποτύπωσης των πτυχών του εγκλήματος, σε συνδυασμό με την καταγραφή νομικών επιχειρημάτων που αποδεικνύουν τον παράνομο και εγκληματικό χαρακτήρα του εποικισμού, αποτελεί μια αξιόλογη ακαδημαϊκή πρωτοβουλία διεθνούς εμβέλειας.

    ...

    Τι είναι όμως πραγματικά ο εποικισμός; Τι συνέπειες μπορεί να επιφέρει στις χώρες όπου οι κατοχικές δυνάμεις εφαρμόζουν αυτού του είδους τις μεθοδεύσεις; Είναι ευρέως γνωστό ότι ο εποικισμός αποτελεί μια ανέντιμη και ύπουλη μέθοδο, που αποσκοπεί στην αλλοίωση του δημογραφικού χαρακτήρα μιας περιοχής. Αποτελεί συνειδητή παρανομία, με ξεκάθαρο στόχο, και συγκεκριμένη μορφή. Την ίδια ώρα, αποτελεί ένα έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος κρατών και ανθρώπων, εις βάρος της ανθρωπότητας, με στόχο την επικράτηση των μεθοδεύσεων των εκάστοτε ισχυρών του πλανήτη, κατά παράβαση όλων των γραπτών και άγραφων κανόνων Δικαίου.

    Η παρανομία του εποικισμού απέκτησε και νομική επιβεβαίωση, αφού ο εποικισμός κρίθηκε ως έγκλημα πολέμου. Το στοιχείο αυτό συγκαταλέγεται στις πρόνοιες του Καταστατικού Χάρτη του Διεθνούς Στρατιωτικού Δικαστηρίου της Νυρεμβέργης. Πέραν τούτου, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο εποικισμός απαγορεύτηκε από την 4η Συνθήκη της Γενεύης του 1949, ενώ το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης έκρινε ότι το άρθρο 49 παράγραφος 6 της Συνθήκης, απαγορεύει τη λήψη οποιωνδήποτε μέτρων από την κατέχουσα δύναμη, που έχουν σαν στόχο την ενθάρρυνση ή/και μεταφορά μέρους του πληθυσμού της στην κατεχόμενη από αυτήν περιοχή.

    Επιπλέον, μέσα από τα Ψηφίσματα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, του Συμβουλίου της Ευρώπης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης. και άλλων Διεθνών Οργανισμών, μέσα από τους Κανόνες Διεθνούς Δικαίου, μέσα από τις Αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου Δικαιοσύνης και τις Αποφάσεις Εθνικών Δικαστηρίων, αναδεικνύεται η αναγωγή του Εγκλήματος του εποικισμού σε Έγκλημα Πολέμου και έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας."

    ...

    http://www.mod.gov.cy/mod/mod.nsf/All/B0ED94F24F598E7DC2257D9E0030F55D?OpenDocument

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρα Φωτη..οι εδω φιλοι...ολοι...κανουν εγκλημα οχι μονο στην πατριδα...αλλα σε ολη την ανθρωποτητα..!! Δηλ ...οτι ο Χιτλερ !!!!! Και λενε ..φασιστες εμας!!!!! Οι φασιστες λενε ..φασιστες τους αθωους !!!! Μασχαλες εχεις ??? Γαργαλισε οσο θες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.