24/9/19

Τ. Θεοδωρικάκος: Μήνυμα ενότητας το ν/σ για την ψήφο των αποδήμων

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος με ομογενείς στη Νέα Υόρκη (Πηγή: Σελίδα Τάκη Θεοδωρικάκου στο facebook)
Η ομόφωνη υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ψήφο των αποδήμων θα ήταν ένα μοναδικό μήνυμα ενότητας του Ελληνισμού που πρέπει να εκπέμψει το ελληνικό κοινοβούλιο, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της αμερικανικής ομογένειας «Εθνικός Κήρυκας», ο κ. Θεοδωρικάκος πρόσθεσε ότι η ψήφιση του νομοσχεδίου «δεν θα αποτελεί νίκη της κυβέρνησης ή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά νίκη του Ελληνισμού και μέσα σε αυτήν την έννοια δεν χωρούν διαχωριστικές γραμμές».
Ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί μέσα στο 2019 και ότι εξετάζεται η δυνατότητα να γίνει χρήση της επιστολικής ψήφου.
«Θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο την εμπειρία άλλων χωρών για να προσφέρουμε τη διευκόλυνση της ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού. Και η ψήφος τους θα είναι ισοδύναμη με την ψήφο των υπολοίπων Ελλήνων», σημείωσε.
naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

2 σχόλια:

  1. Το προβλημα της Ελλαδας ηταν απο την αρχη και παραμενει, το ξενοκηδεμονευομενο πολιτικο μας συστημα.
    Ολα περνανε απο εκει.
    Η ξενοκρατια (υποτελεια, υποταγη και φορου υποτελεια) της χωρας μας περναει μεσα απο ενα πολιτικο συστημα που αναπαραγεται απο τις απαρχες του ελληνικου κρατους.
    Τα ξενα αφεντικα με τους νεοκοτσαμπασηδες (ρουφηχτρες δημοσιου χρηματος) αναπαραγουν την υποτελεια, με εγκαθετους αχυρανθρωπους πολιτικους.
    Τους ονομαζουν κατα το δοκουν εθναρχες, πατερες της δημοκρατιας κλπ κλπ ενω στην πραγματικοτητα ειναι ξεπουλημενα ανδρεικελα που εκτελουν εργολαβιες.
    Αρα..
    Η προτεραιοτητα μας ειναι μια και μονο μια.
    να ελληνοποιησομε το πολιτικο μας συστημα.
    Δεν εχει καμια σημασια ο όποιος βολευτης. Αυτοι ειναι νεροκουβαληταδες.
    Σημασια εχει η ηγεσια καθε κομματος.
    Πως ηρθαν οι "θεοσταλτοι" αρχηγοι του καθε κομματος. Απο που ξεφυτρωσαν. Ποια δαχτυλιδια τους ανεδειξαν στην ηγεσια των κομματων. Αυτο πρεπει να μας απασχολει και τιποτα αλλο.
    Οι βολευτες δεν παιζουν κανενα ρολο. Αυτοι απλα πληρωνονται για να προσχηματοποιουν την δημοκρατια και να παιζουν καποιο διατεταγμενο ρολο αν χρειαστει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελευτεα ελπιδα της Ελλαδας στο να βγαινει Ελληνικη κυβερνηση (λαθρομεταναστες-γυφτοι-μουσουλμανοι Ν Ξανθης- εθνομηδενιστες και δεν ξερω τι αλλο), και για τους σημερινους κυβερνοντες εαν θελουν να ξανακηβερνησουν να τρων κανα κοκκαλο, αν κ για την Μακεδονια δεν κανουν τιποτα θα την πληρωσουν γι αυτο οταν θα ερθουν εκλογες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.