5/11/19

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ): «Ποινικά κολάσιμος σαδισμός» να ψήνεις χοιρινό δίπλα σε δομές μεταναστών

Χρήστος Μπόκας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  χαρακτήρισε κτηνωδία τα μπάρμπεκιου με ψήσιμο χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ δίπλα από δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών και ζήτησε ποινές για τους ψήστες

Ως σαδισμό και κτηνωδία χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης τα μπάρμπεκιου με ψήσιμο χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ δίπλα από δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών ζητώντας να υπάρξουν ποινές.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με παρέμβαση στην συζήτηση για την τροποποίηση των Ποινικών Κωδίκων υποστήριξε ότι υπάρχουν καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά που προσβάλουν το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων δίπλα από δομές φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης και πρότεινε απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα να εισαχθούν ποινές για τους… ψήστες!


Η αντίδραση ήρθε από τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη που εξήγησε ότι δεν μπορούμε να περιορίζουμε τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

Αναλυτικά ο διάλογος: 

Χρήστος Γιαννούλης: Θέλω να σας ρωτήσω αν λαμβάνονται πρόνοιες για νέου τύπου συμπεριφορές πολιτικές και ποινικές ταυτόχρονα τις οποίες βλέπουμε να παρελαύνουν μπροστά από τα μάτια μας και τις τελευταίες ώρες. Ξέρω ότι νομικά μπορεί να να μην είναι τεκμηριωμένο ή σχετικό αλλά δεν ξέρω σε τι κατηγορία του Ποινικού Κώδικα να εντάξω αυτούς που οργανώνουν στην Θεσσαλονίκη μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ απέναντι σε προσφυγικές δομές. Δεν ξέρω αν το καλύπτει ο Ποινικός Κώδικας αλλά ξέρω ότι είναι ντροπή για κάθε άνθρωπο. Δεν ξέρω αν αυτός ο σαδισμός είναι ποινικά κολάσιμος αλλά από κάθε έλληνα δημοκράτη πολίτη θα πρέπει να καταγγέλλεται ως σαδισμός, κτηνωδία απέναντι σε ανθρώπους συγκεκριμένης θρησκευτικής… Ναι κυρίε Πλεύρη κτηνωδία. Δηλαδή τώρα παίζουμε με τις λέξεις; Κατά τύχη οργανώθηκε μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ; Πιστεύεται ότι έγινε τυχαία; Ελπίζω οι υπόλοιποι που μας ακούν να κατανοούν ότι δεν έγινε τυχαία.

Κώστας Κυρανάκης: Να υπενθυμίσω ότι στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και υπο προϋποθέσεις αλκοόλ. Δεν μπορεί να έρθει υπήκοος τρίτης χώρας και να επιβάλλει τις απόψεις του. Είναι απαράδεκτη η τοποθέτησή σας κ. Γιαννούλη γιατί περιορίζει δικαιώματα που έχει κάθε έλληνας πολίτης. Γιατί να περιοριστούν τα δικαιώματα των ελλήνων; Με ποια λογική;

Πρώτο Θέμα

15 σχόλια:

  1. Τα έχουν υπογράψει εδώ και δεκαετίες
    http://www.theeuroprobe.org/2016-081-the-barcelona-declarationtreaty/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο θα διαμαρτύρεται αυτός ο ανεκδιήγητος καραγκιόζης για το λιβάνι που ενοχλεί τον διάβολο...

    Ή και για τον Τζ. Όργουελ που γράφει για τον Ναπολέοντα που ανάμεσα σε όλα τα ζώα της φάρμας σαν γουρούνι που ήταν ωστόσο τα διοικούσε, όπως και ο Γιαννούλης

    Βρε ουστ παλιογουρούνι Ναπολέοντα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1)Αύριο θα μας πει πως τους ενοχλούνε οι Εκκλησίες, οι Σταυροί και οι Εικόνες. Μεθαύριο η Σημαία μας, που έχει το Σταυρό.
    Και όταν θα απαιτήσουν την επιβολή της Σαρίας και τις γυναίκες ντυμένες με μαντίλα ή μπούρκα, τι θα ζητήσει ο κ. βουλευτής? Να συλλαμβάνονται οι γυναίκες που είναι 'ακατάλληλα' ντυμένες και να στέλνονται στον εισαγγελέα?
    2)Οι λαθρομετανάστες που δυσανασχετούν, με τα ήθη και έθιμα μας, να μας αδειάσουν την γωνιά και να πάνε να εγκατασταθούν σε μουσουλμανικές χώρες. Εκεί, δεν τρώνε χοιρινό και πίνουν αλκοόλ, οπότε δεν θα 'βασανίζονται'.
    3)Ας σοβαρευτούμε. Μόνοι τους μας κουβαλήθηκαν εδώ, δεν τους καλέσαμε. Δεν τους θέλουμε. Η παρουσία τους είναι τεράστιο οικονομικό βάρος για την Ελλάδα, προφανώς αποτελούν και μεγάλο κίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απόλυτα σύμφωνος με τον κ. Γιαννουλη. Ας μετακομίσουν οι λάθρο στην Τουρκία, Πακιστάν, Αφγανιστάν και όπου άλλου δεν ψήνουν χοιρινο.
    Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι είπε πάλι το στραβοχυμένο μ@λ@κ@μπούκωμα;
    Τι ωραία ιδέα έδωσε!!!
    Ανάψτε τα κάρβουνα!!!
    Φέρτε κρασιά!!!
    Χαρές έχουμε σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρ Γιαννούλη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...Κι εγώ έχω ένα καρ...λη γείτονα που κάθε τρείς και λίγο ψήνει παϊδάκια και μας σπάει τη μύτη΄ και νάσου οι χοιρινές μπριζόλες και νάσου οι μπύρες ...λύτρωσε με κυρ γιαννούλη μου...στείλτον εξορία το φασίστα να κάνει μπάρμπεκιου στη φύση...Εγώ πάλι γιατί θέλω όπως επιβάλλεται να περνούν από ψυχολόγο οι στρατιωτικοί και οι αστυνομικοί να επιβληθεί το ίδιο και το αυτό,να υπάρξει και συνδρομή ψυχιάτρου και για τους βουλευτές και για όσους έχουν δημόσιο αξίωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κτηνωδία Γιαννούλη, είναι να έχεις ψησταριά και κάρβουνα και να μην μπορείς να ψήσεις παντσετες. Από αύριο σούβλες με γουρουνοπουλα στον Εβρο, στα νησιά και σε όλα τα χοτ σποτ. Πέρα από την πλάκα, ο Γιαννούλης και οι όμοιοι του, επικροτουσαν την Ένωση Αθεων που ψήνει κάθε Μ. Παρασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως είναι Γουρουνοφοβικος ο Γιαννουλης και προσπαθεί να το κρύψει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρεπει να ξαναρχισουν οι εκδρομες στον Καιαδα πριν να ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα του δώσει παράσημο ο κος Πάϊατ και δωράκι 25 μέρες διακοπές στη Χαβάη...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η μανα του ζει ?? Θα την χρειαστει ..στην εκκλησια...στο τρισαγιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα χοτ σποτ ..δεν ξερω αν το καταλαβατε εντελως ,ειναι τα πρωτα Ελληνικα εδαφη που δεν ειναι δικα μας και θελουμε αδεια να κανουμε οτιδηποτε απο ξενους.Παραδοσαμε γη ηδη.Εδαφος Ελληνικο αμαχητι...
    Και το ..συζηταμε.Χασαμε γη.Και δεν κουνιεται φυλλο...
    Δεν υπαρχουν νευρα.Θυμος.Παθος....ανδρεια...πιστη..διαθεση κλπ.
    Αδιεξοδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να ξερει κανεις αν ηταν χοιρινο η παιδακι αρνισιο, πρεπει νατανπαρων ! Επομενως ο γιαννουλης ηταν προσκλημενος στο τσιμπουσι !!
    Εν παροδω, γιαννουλη, το πρωι δοκιμασσα λιγο ζαμπον, σε ποιον Ποινικο Κωδικα εμπιπτω !?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ

    https://www.bitchute.com/video/wuRe7YRWSyKX/

    υ.γ1.
    - Και οι Εβραίοι δεν τρώνε χοιρινό, γιατί τους ξέχασε ο Χρήστος Γιαννούλης με τα δύο ν, άραγε;

    υ.γ2.
    - Μήπως ο Χρήστος Γιαννούλης πρέπει να διωχθεί ποινικά, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, για ρατσισμό και αντισημιτισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιαννούλη,

    Από τα λίγα πράγματα που μας έχουν μείνει είναι βόλτες στη φύση κι ένα λίτρο κρασί μαζί με ψήσιμο μερικά σουβλάκια και πανσέτες με καλούς φίλους.

    Θα τα ψήσουμε όπου θέλουμε!
    Όποιος δεν τα μπορεί και ήρθε χωρίς πρόσκληση στο σπίτι μας να φύγει!
    Στείλτε τους μπάτσους πάλι!

    Μετά τη γιαγιά με τα τερλίκια και τα 16χρονα (για μια ταινία και με τα ποπκορν στα χέρια μέσα σε σινεμά!) θέλω να δω να προσπαθούν όλους μας(μικρούς μεγάλους με χοιρινό σουβλάκι στα χέρια μας) να μας συλλάβει ο μπάτσος του Κούλη και να ουρλιάζει κωμικοτραγικά κάνας 50αρης με κοιλίτσα μέσα σε αυτό το "σόου":

    "Είμαι άνεργος με δυο παιδιά, παλεύω να ξαναβρώ δουλειά στα 50+ μου. Μου τα πήρατε όλα, χρωστάω παντού, με τάραξες στους φόρους, το ένα παιδί μου έφυγε εξωτερικό, δεν θα μου πάρεις και το σουβλάκι το κέρατο μου μέσα! Και άσε το κρασί το θέλω για τον πόνου μου! Θα σας γ@@@! Θα σας καθαρίσω! Στα όπλα αδέλφια!"

    Θα τρώμε χοιρινά σουβλάκια, θα πίνουμε αλκοόλ, θα καμακώνουμε όποια μας κοιτάει και την κοιτάμε, γουστάρουμε κοπέλες περιποιημένες και με μίνι φούστα και όχι με μαντίλες και μπούρκες, γουστάρουμε μετά το τι μου κάνεις τι σου κάνω να πίνουμε τον καφέ του ξενύχτη και να πηγαίνουμε μετά και εκκλησία και να χτυπάει δυνατά η καμπάνα και ο παπάς με τα μεγάφωνα ανοιχτά τη Θεία Λειτουργία, να ακούγεται και στο προαύλιο δυνατά.

    ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.