9/11/19

Οι αστοιχείωτοι... Αλέκοι με τις ακραίες τοποθετήσεις τους για τους μετανάστες βοηθούν το βρώμικο σύστημα που τους εισάγει στη χώρα


Αυτή είναι η αλήθεια και ας το παραδεχτούμε.

Ζούμε την εποχή της έκρηξης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, κατά την οποία ο καθένας από εμάς μπορεί να καταθέτει τη γνώμη του επί παντός επιστητού και ας είναι άσχετος με το ζήτημα, με το οποίο καταπιάνεται. Γιατί κακά τα ψέμματα ξεκάθαρος σκοπός είναι η πρόκληση αντιδράσεων και μεγιστοποίηση της κίβδηλης δημοτικότητας που προσφέρουν τα Social Media, τα οποία στην ουσία είναι... αέρας.

Και έτσι παρατηρείται το φαινόμενο κάθε φουκαράς να μιλάει με ύφος χιλίων καρδιναλίων και να καταγγέλει, λες και είναι ηγέτης και σοφός, άσχετα αν είναι απόφοιτος... νηπίου. Βέβαια το μορφωτικό επίπεδο πραγματικά δεν παίζει ρόλο. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έβγαλαν πανεπιστήμιο, αλλά έχουν επίπεδο και εκφράζουν την άποψή τους τόσο πολιτισμένα που δεν μπορείς να μην τους βγάλεις το καπέλο.

Από αυτούς ωστόσο δεν είναι ο Αλέκος Αλεξανδρής, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, του οποίου η καριέρα συνδυάστηκε από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (πριν πάει στον Πειραιά).

Τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί μεγάλος θόρυβος με μία ανάρτηση του βετεράνου γκολτζή γύρω από τους μετανάστες, στους οποίους επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, την οποία μπορείτε να διαβάσετε στο screen shot στην κεντρική φώτο.


Όπως ήταν φυσικό, την ακραία θέση του παλιού ποδοσφαιριστή την έπιασαν οι γνωστοί άγνωστοι του διαδικτύου και την περιέφεραν με ανάλογες εμετικές μεγαλοστομίες.

Δεν υπερασπίζομαι τον Αλέκο, ο οποίος έτσι και αλλιώς ποτέ δεν μου ήταν συμπαθής, γιατί και ως ποδοσφαιριστής είχε χάσει το ήθος του.

Απλά θέλω να τονίσω το πρόβλημα, ότι ο κάθε Αλέκος νιώθει αυτήν την εποχή τόσο ελεύθερος για να πει την κουταμάρα που έχει μέσα στην κούτρα του που προκαλεί μεγαλύτερο κακό θίγοντας ένα πραγματικά σοβαρό πρόβλημα, όπως αυτό που ζει η χώρα εδώ και πολλά χρόνια, σε σημείο να μιλάμε για ξεκάθαρη εθνοκάθαρση, την οποία άλλη βέβαια χαρακτηρίζουν κομψά ως... μπόλιασμα.

Η αλήθεια είναι μία και καλό είναι να την αφουγκραστούμε...

17 σχόλια:

  1. Εγώ θα έλεγα ότι τέτοιες αναρτήσεις μπορεί να βοηθήσουν να δημιουργηθεί εκείνη η κρίσιμη μάζα που θα ξεσπάσει και τα γεγονότα που θα προκληθούν θα είναι αυτά που θα αναγκ΄λασουν όλους αυτούς τους επί μισθώ ή από ανοησία ανθρωπιστές να κρυφτούν και πολλοί από αυτούς να αντιμετωπίσουν το γράμμα και το πνεύμα του νόμου.
    Αντίθετα , αναρτήσεις σαν του ΧΑΚ@cirithungol21, τους δίνουν συνεχώς έδαφος για υλοποίηση των σχεδίων τους. Τις ιδιες ανοησίες έκανε και η Μέρκελ με τους δικούς της, και βρέθηκε από δήμαρχος κλητήρας (οσονούπω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή εσύ, δικέ μου, είσαι της άποψης, να γίνουμε χάβρα, για να μη βρούμε ποτέ λύση στο πρόβλημα έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ τι γραματικες γνωσεις εχεις που λες τον αλλον αγραμματο?
      εσυ θα καθορισεις ποιος εχει δικαιωμα λογου και ποιος οχι? φασιστερος εισαι?
      ειπες ποτέ τον τσιπρα αγραμματο και τα καροτενια σουργελα της αλλης μισελληνικης πλευρας???

      Διαγραφή
    2. Τώρα το κατάλαβες? Προτιμώ τη χάβρα από αυτό το νερόβραστο κλίμα που δημιουργεί ένα σύνολο ηλιθίων δειλών στυλ κουμουτσάκου. Αλλοίμονο αν πιστεύεις ότι θα βρούν λύση οι άνθρωποι του μή μου άπτου. Εγώ τους ψήφισα και τους εξέλεξα προκειμένου να εφαρμόσουν -αν χρειασθεί που χρειάζεται πια - και δυναμικές λύσεις. Ούτε εξέταση ασύλου ούτε τίποτε. Δεν δεχόμαστε κανέναν, για κανέναν λόγο. Όποιος δεν έχει χαρτιά, φεύγει για με οποία επόμενη πτήση έχει προγραμματιστεί για χώρα της Ασίας ή της Αφρικής. Κατάσχεση ότι έχει επάνω του. Εστω και μιά δεκάρα.
      Δεν κατάλαβα δηλαδή, εσύ τί καινούργιο προτείνεις που δεν δοκιμάστηκε.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ με τα σχόλια των nikmoralis και Chris.
      Και για να το πάω παρακάτω δεν θεωρώ ότι η αρνητική κριτική που δέχεται ο κ. Αλεκος Αλεξανδρής είναι τυχαια.
      Είναι ενας γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με λαμπρή καριέρα και όλο αυτό το σύστημα πολιτικής ορθοτητας ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ αναγνωρίσιμοι και δημοφιλείς να εκφραζουν γνώμη ΑΝ αυτή η γνώμη αντιθετη.

      ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΉΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο κ. Αλεξανδρής το σύστημα πολιτικής ορθότητας ασχολείται με την φρασεολογία (γιατί ετσι έχει μάθει να περνάει τα ανίερα σχέδια του ΧΩΡΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ) και δυστυχώς ως τώρα παρασέρνει κόσμο σε μια φοβική και ανευρη συμπεριφορά ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ η ΟΠΟΊΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΝΕ ΣΑ ΣΑΡΑΚΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
      ΟΧΙ κύριοι Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, και για μια τέτοια καταστροφή που προκαλείται ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ επαναλαμβάνω ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ ο κ. Αλεξανδρής.

      ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ και αφήστε τι εξυπνάδες, χορτάσαμε από αυτές δεν πιάνουν πλέον...

      Διαγραφή
  3. Ποιοί εἶναι οἱ ἀστοιχείωτοι πού δέν θλα ποῦνε τίς προχειράδες τους καί τίς μπαροῦφες τους;
    Τόσα χρόνια ἴσες δέν θεωροῦται ὅλες οἱ γνῶμες, εἰδικῶν καί μή, δικαίων και ἀδίκων, στό ὄνομα μιᾶς κακῶς ἐννοούμενης δημοκρατίας;
    Ἀκόμη καί βουλευτές ἀστοιχείωτοι
    δίνονται μπόνους στό πρῶτο κόμμα, χωρίς νά μετράῃ ἡ γνώμη κανενός πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τό ἔχετε πάρει χαμπάρι;
    Ἀλέκος εἶναι ὑποκοριστικό τοῦ Ἁλέξανδρος. Καί κάποιοι ἔχουν προπαγανδίσει πολύ διά μέσου διαφημίσεων, ὅτι Ἀλέκος σημαίνει βλάκας
    - ἔτσι, ὥστε νά περάσῃ στούς Ἕλληνες, ὅτι τό ὄνομα Ἀλέξανδρος καλλίτερα εἶναι νά μήν δίδεται. Εὐτυχῶς, ἐπανῆλθε ἁπλῶς τό Ἀλέξανδρος καί τό Ἀλέκος τό κράτησαν λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα σοβαρολογείτε? Χαβρα γινόμαστε επείδή ο Αλεξανδρής είπε αυτό που σκέφτονται όλοι και δεν γινόμαστε Χάβρα με μια κυβέρνηση που συνεχίζει το χάλι του τσύριζα με σύνορα συνώνυμο της γελοιότητας μπάτε σκύλοι αλέστε που περνά ο κάθε πικραμε΄νος και μετά στα καπάκια σπιτώνουμε και χαρτζιλικώνουμε τον κάθε 18 χ΄ρονο Σομαλό Αφγανό και αλγερινό?????
    Που τα είδατε αυτά? Σε ποια σοβαρή χώρα μπαίνουν έτσι και τους σπιτώνουν? όταν δεις το Home Office να τον παίρνει τον άλλο από το νοσοκομειο μετά τη επέιγουσα θεραπεία που χρειάστηκε και να τον πάει ντουγρου στο Heathrow γοα την πτήση για Γκάνα θα καταλάβετε ίσως φίλτατε ποια η διαφορά κράτους και μπανανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ἡ σημασία τοῦ ποδοσφαίρου στὶς ἐξεγέρσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΣΟΥ:
    "Οι αστοιχείωτοι... Αλέκοι με τις ακραίες τοποθετήσεις τους για τους μετανάστες βοηθούν το βρώμικο σύστημα που τους εισάγει στη χώρα" ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κου ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ-Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΡΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΈΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ... ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥ-
    ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ "ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ"!!! ΆΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΈΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ;ΤΗΝ ΆΠΟΨΗ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ … ΈΧΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. - Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.

      Διαγραφή
  8. Απάντηση από τον Αλεξανδρή: https://www.newsbeast.gr/society/arthro/5620695/alekos-alexandris-kaneis-den-mporei-na-fimosei-ta-pisteyo-moy Να γράψω ότι όσοι γεννηθήκαμε τη δεκαετία του "60 ζήσαμε το να περπατάς με ασφάλεια στην Αθήνα(ακόμα και σε κακόφημα σοκάκια ),ζήσαμε από την δεκαετία του "80 που εγώ ξέρω ,ομοφυλόφιλους-λες τουλάχιστον σε Λέσβο ,Μύκονο ,Αθήνα χωρίς κανένα πρόβλημα ! Είχα συνάδελφο μαύρο στο δέρμα, μωαμεθανό με καταγωγή από την Αίγυπτο (από τα καλύτερα παιδιά) μου έλεγε το πρόβλημα που δημιουργούν οι Ισλαμοφασίστες και στους μωαμεθανούς. Συμφωνώ στα περισσότερα με το κειμενάκι,θεωρώ με την προδοτική ανοχή των πολιτικών τους λαθρομετανάστες ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ .Ήδη όταν πήγα στα συλλαλητήρια ή έγραψα κατά της συμφωνίας για τα Σκόπια με είπαν φασίστα ,ας με πουν άλλη μιά φορά λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος φίλτατοι. Γιατί αν ο Αλεξανδρής εκφραζόταν κοσμίως και όχι "με ακραίο τρόπο" θα ήταν αποδεκτός. Η γλώσσα μπορεί να στείλει τα αυστηρότερα μηνύματα, αν την ξέρεις. Αν δεν την ξέρεις γίνεσαι Αλέκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά; Τι προκύπτει από αυτήν την αντιπαράθεση μεταξύ του ΧΑΚ και των σχολιαστών;

    Εν αρχή στον Ινφογνώμονα παράγεται πολιτική παιδεία και έκφραση. Τα άρθρα αλλά και οι σχολιασμοί κατά κανόνα, μπορούν να χαρακτηριστούν ως υψηλού επιπέδου. Και καλό είναι να παραμείνει αυτό το επίπεδο.

    Ο ΧΑΚ έχω την εντύπωση, ότι παροτρύνει τη στυλίτευση των κακώς γενομένων με λεκτική οξύνεια και όχι με αγοραίες εκφράσεις.

    Μπορώ και αντιλαμβάνομαι την αγανάκτηση των σχολιαστών αλλά θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση.
    Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι παράνομοι μετανάστες είναι το αιτιατό. Το πραγματικό αίτιο είναι όσοι λαδώνουν τη μηχανή του προβλήματος. Εκεί πρέπει να στραφούν τα πυρά.

    Θα έχετε παρατηρήσει όλοι, ότι τόσα χρόνια η αυτοαποκαλούμενη Δεξιά τρώει "σφαλιάρες" από τους αυτοαποκαλούμενους Αριστερούς και τους αυτοαποκαλούμενους Σοσιαλδημοκράτες-Προοδευτικούς.
    Πώς αποκτήθηκε αυτό το "ηθικό πλεονέκτημα" που συνεχίζει να γεννά προβλήματα στην ελληνική κοινωνία; Στο όνομα του Ανθρωπισμού και Δικαιωματισμού;
    Μα, με το ΛΟΓΟ.

    Οι εν λόγω "κύριοι", διαβασμένοι και καλά, χρησιμοποιούσαν το ΛΟΓΟ κομψά μεν διαστρεβλώνοντας τα νοήματα δε. Σκοπός να πείσουν για τις θέσεις τους, να διαβρώσουν και να απονευρώσουν ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.
    Στον αντίποδα οι Δεξιοί αντέτειναν χλιαρά γραβάτες και κομψά συνολάκια. Οι αγράμματοι δεξιοί δεν αντέχαν ούτε λεπτό λεκτικής αντιπαράθεσης με τους Αριστερούς - Προοδευτικούς γιατί το καλύτερο επιχείρημά τους ήταν: Άει σα πέρα ρε ταγάρι.
    Έτσι αποκτήθηκε το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς μέσα στην ελληνική κοινωνία.
    Άνθρωποι Λόγιοι, γνώστες της Ιστορίας, άνθρωποι της Δεξιάς που προσπαθούσαν να μιλήσουν για Αξίες και Αρετές, απομονώθηκαν, απαξιώθηκαν ή λοιδορήθηκαν από τον ίδιο τους το πολιτικό χώρο.

    Αγαπητοί φίλοι, δεν τίθεται ο φόβος μην τυχόν πάρουν οι Διεθνιστές-Φιλάνθρωποι δηλώσεις τύπου Αλεξανδρή και τις βγάλουν στα μανταλάκια. Αυτό θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι την τελευταία τους ανάσα.
    Το πρόβλημα είναι μην αφήσουμε να ανδρωθούν πάλι και να μας εκπροσωπήσουν στις διαμαρτυρίες μας, στην αγανάκτησή μας, οργανώσεις και πολιτικά σκύβαλα τύπου Χ.Α., Σύριζα, Ανταρσύα, Ρουβίκωνες.

    Αναστοχαστείτε με πραότητα, τι παιχνίδι μας παίξαν τα τελευταία χρόνια. Παρατηρείστε προσεκτικά πως παίζουν το παιχνίδι όλοι οι παίκτες και ο καθένας ξεχωριστά.

    Υποθέτω, ότι αυτή είναι η αγωνία του ΧΑΚ, κι όχι να βάλουμε την ουρά στα σκέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγοραίες εκφράσεις έχουν κατ'επανάληψη χρησιμοποιηθεί από τη φασιστερά σε συνδυασμό με τη γνωστή καλογυαλισμένη και κενή ουσίας μπουρδολογία - μεγαλοστομία της. Ποτέ δεν κατακρίθηκε από την επίσημη αριστερα (τελευταίο παραδειγμα πχ Πολάκης) δεδομένου ότι γνωρίζουν πως αν και σε ένα άλλο επίπεδο, και αυτή η φρασεολογία απευθύνεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους και επηρεάζει σε συνδυασμό με την "επίσημη intellectual" εκφορά του λόγου. Ποτέ όμως αριστερός δεν θα απόδοκιμάσει - έστω και με αγοραίες εκφράσεις - εκπεφρασμένη "αριστερή" ιδέοληψία/θέση.
    Ο κομπλεξισμός της δεξιάς λόγω της αγραμματοσύνης των κενών σύγχρονων ηγετών της οδηγεί σε μια "ταλάντωση" μεταξύ του "Άει σα πέρα ρε ταγάρι" έως το "σιγά παιδιά μη μας τη πουν οι ΜΚΟ που λέμε τους λαθρο λαθρομετανάστες - πείτε οτυς πρόσφυγες και νοικιάστε τους και ένα δυαρακι".
    ΑΝΤΊ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΌΤΙ ΈΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ ΑΠΗΧΗΣΗ( ΚΑΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΙΌΤΙ ΕΝΑΣ ΚΛΩΤΣΟΜΠΑΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΌΣΟ ΆΛΛΟΙ)ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΑΚΡΆΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΉ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ , ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΖΌΜΑΣΤΕ!!!!!!!!! Ε τελος πια σοτν Αυτοευνουχισμό!
    ΥΓ Ο λόγος που ο Αλεξανδρής θα συνεχίσει να έχει απήχηση έιναι διότι η σημερινή πολιτική έκφραση των ανθρώπων που έχτισαν αυτή τη χώρα, η σημερινή ΝΔ έιναι Ν..ΔΟΥΛΑ σε κελεύσματα "ΜΚΟ". Ο Εβρος είναι σουρωτήρι- τα νησιά έιναι μπ@2@@@... και ο κούλης που του έπαιρνε το τηλεφωνικό κέντρο η Siemens δώρο σπιτώνει 18χρονος αλγερινους, αφγανους και πακις......... Ας αφήσουμε τον Αλεξανδ΄ρη να πεί αυτα΄που λέει ακι το νόημα τους ας γίνει σημαια. Στο μεταξύ ας αποβάλλουμε Καιρίδιδες, Ντόρες Δνεδιες και άλλα οσφυοκαμπτικά υποσύνολα που δεν τους χαλάνε οι πρέσπες ακι οι λάθρο . ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ότι να ναι της πολιτικής ορθότητας.

    Η πολιτική ορθότητα κουνά το δάκτυλο με την απαιτηση να κοιτάμε αυτό χάνονται το δάσος.

    Ταυτόχρονα βέβαια ο κ Αλεξανδρής έχει φάει μια χαρά της ειρωνια πολιτικής ορθότητας από ην πολιτική ορθότητα αλλά Κατά τα άλλα τα μαθήματα ευπρέπειας τους μαραναν.

    Αυτά τα κολπακια πέρασαν και όσο χειροερευει η κατάσταση τόσο πιο ΣΤΑΡΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. Αλίμονο αν καταντήσουμε σαν το βάτραχο που βράζει χωρίς να αντιδρά.

    Αντί να προβληματιστούν ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που γραφει ο κ Αλεξανδρής χωρίς φτιασιδια και ψευτοευγενειες τι παρατηρούμε; Εγώ προσωπικά παρατηρώ να τρώει ειρωνια κ . Αλεξανδρής ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΉΘΕΙΕΣ. Αν βέβαια με πολύ χειρότερη φρασεολογία υβριστουν τα οσία και ιερά των Χριστιανων ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ για την πολιτική ορθότητα, εκεί υπάρχει η ελευθερία της έκφρασης.

    Ματθ. 23,14 Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.