17/4/09

Τι (δεν) είπε ο Σαρκοζί για Ομπάμα και Μέρκελ

"Αν και ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι πολύ έξυπνος και χαρισματικός δεν είναι πάντα στα καλύτερά του όταν πρόκειται να πάρει αποφάσεις και να γίνει αποτελεσματικός" φέρεται να δήλωσε ο γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, αν και το προεδρικό γραφείο έσπευσε να διαψεύσει ότι έγιναν τέτοιες δηλώσεις.

"Έχει εκλεγεί μόλις πριν από δύο μήνες και ποτέ του δεν διηύθυνε κανένα υπουργείο" φέρεται να πρόσθεσε για τον Ομπάμα ο Σαρκοζί, σύμφωνα με την εφημερίδα "Λιμπερασιόν", η οποία επικαλείται άτομα ( χωρίς φυσικά να τα κοτονομάζει) που παρέστησαν την Τετάρτη σε συνάντηση στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όπου ο πρόεδρος Σαρκοζί ενημέρωσε μια ομάδα βουλευτών για τα αποτελέσματα της πρόσφατης συνόδου της G-20.

Ο γάλλος πρόεδρος φέρεται αν είπε στη διάρκεια της συνόδου στον Ομπάμα, αναφερόμενος στη συμφωνία της ΕΕ για το κλίμα :"Δεν πιστεύω ότι έχεις καταλάβει τί κάνουμε εμείς εδώ για το ζήτημα αυτό". Αναφερόμενος στην γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, ο Σαρκοζί φέρεται να δήλωσε :"Όταν αντιλήφθηκε σε τι κατάσταση βρίσκονταν οι τράπεζες και η βιομηχανία της Γερμανίας δεν είχε καμία άλλη επιλογή και προσχώρησε στη δική μου άποψη".

Τέλος το σχόλιό του --στην ίδια πάντα συνάντηση με τους βουλευτές στο Μέγαρο των Ηλυσίων-- για τον ισπανό πρωθυπουργό, Χοσέ Λουίς Ροντρίγκες Θαπατέρο ήταν :"ισως δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνος".
FLASH.GR επιμελήθηκε sub92

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.