14/4/09

Εύσημα Καραμανλή για τη δράση της φρεγάτας «Ψαρά»


Το πλήρωμα της φρεγάτας «Ψαρά» συνεχάρη χθες στο ναύσταθμο της Σαλαμίνας ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, για την επιτυχή συμμετοχή στην επιχείρηση «Αταλάντα» στα ανοιχτά της Σομαλίας, εξαίροντας παράλληλα την επιχειρησιακή ικανότητα.

«Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Ελλήνων πολιτών σας λέω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για την καθημερινή προσφορά σας στην πατρίδα. Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Ευρωπαίων πολιτών σας συγχαίρω για την καθοριστική συμβολή σας στη διασφάλιση της ομαλής ναυσιπλοΐας στον κόλπο του Αντεν και τις ακτές τις Σομαλίας.

Για τη συμμετοχή σας στον αγώνα της διεθνούς κοινότητας κατά της πειρατείας. Για την αυταπάρνησή σας προκειμένου να φτάσει σε συνανθρώπους μας που υποφέρουν η βοήθεια του Διεθνούς Επισιτιστικού Προγράμματος», τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο πρωθυπουργός, συγχαίροντας τους αξιωματικούς και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος.
Οπως επεσήμανε ο κ. Καραμανλής, η ελληνική φρεγάτα είναι το πρώτο επικεφαλής σκάφος του πρώτου αμιγώς ευρωπαϊκού ναυτικού σχηματισμού που επιχειρεί στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ενώ Ελληνας είναι και ο πρώτος διοικητής αυτής της πρώτης κοινής ευρωπαϊκής δύναμης.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ιδιαίτερα τη συμβολή της φρεγάτας «Ψαρά» στην αποτροπή δύο περιπτώσεων πειρατείας.

ΠΗΓΗ:ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Επιμελήθηκε sub92

1 σχόλιο:

  1. Βρε, βρε βλεποντας τον Καραμανλη πανω στην φρεγατα μου θυμιζει εκεινο τον γενοκτονο Μπους και το "Mission Accomplished". Αλλα ο Μπους ηταν ντυμενος και πιλοτος. Οι κολαουζοι του Καραμανλη δεν σκεφτηκαν να του φορεσουν κανα κρανος και κανα περιφερειακο τουλαχιστον;
    Δεν εχουν καθολου φαντασια αυτοι οι ανθρωποι ρε παιδι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.