4/2/10

Η Βαλκανική διάσταση του Μεταναστευτικού.

Δεν είναι σώφρων πολιτική να αδιαφορήσουμε για τις επικίνδυνες βλέψεις του αλβανικού εθνικισμού και να δημιουργήσουμε μόνοι μας από αφέλεια μία εισαγόμενη μειονότητα στην πατρίδα μας.

Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων
http://www.diktyo21.gr/item.asp?ReportID=997
Η συζήτηση του νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση για την ρύθμιση πτυχών του μεταναστευτικού προβλήματος έχει ήδη προκαλέσει πολλές αντιπαραθέσεις και είναι προφανές ότι το ζήτημα είναι λίαν ευαίσθητο και πολύπλοκο. Οι γενικόλογες απόψεις περί «Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» έχουν αρχίσει να ξεφτίζουν μετά και την σαφή τοποθέτηση του Συνηγόρου του Πολίτη Γ. Καμίνη ότι η παροχή ιθαγενείας δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα του μετανάστη, αλλά κυριαρχικό δικαίωμα του εθνικού κράτους και άπτεται του σκληρού πυρήνα της εθνικής και κρατικής κυριαρχίας. Επίσης θα πρέπει να προσεχθεί και η πτυχή της εθνικής ασφαλείας, κάτι που τόνισε κομψά αλλά ξεκάθαρα ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση Αντόνιο Γκουτιέρες κατά τη συνάντησή του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό στην Αθήνα (βλέπε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 21-1-2010).

Πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο και κρίσιμο να αναδείξουμε τη βαλκανική διάσταση του μεταναστευτικού προβλήματος πάντα στην προσπάθειά μας να συνδυάσουμε τις αρχές της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού με τις απαιτήσεις της εθνικής μας ασφάλειας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας. Αυτόν τον συνδυασμό άλλωστε επιχειρεί κάθε ευρωπαϊκή χώρα που σέβεται τους νόμους της, τους πολίτες της και τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα, τα δικά της και της Ευρώπης γενικότερα.

Πρώτο στοιχείο με βαλκανική διάσταση είναι αυτή καθεαυτή η ομάδα που συνέταξε το νομοσχέδιο, το οποίο η Κυβέρνηση αξιοποίησε στη συνέχεια. Όπως διαβάσαμε στον τύπο (εφημ. ΑΞΙΑ, ένθετο ΑΠΟΨΗ, 16-1-2010) το κείμενο ήλθε έτοιμο από μία Μ.Κ.Ο., ορισμένα μέλη της οποίας βλέπουν με συμπάθεια τα μειονοτικά αιτήματα του σκοπιανού και του αλβανικού εθνικισμού.

Δεύτερο στοιχείο που πρέπει ιδιαιτέρως να προσεχθεί είναι το γεγονός ότι η παρουσία Αλβανών στη χώρα μας είναι δυσανάλογη ως προς τις άλλες εθνικές ομάδες μεταναστών. Φυσικά ουδείς μπορεί να παραβλέψει την πλειοψηφία των Αλβανών εργαζομένων που είναι φιλήσυχη και εργατική. Όμως δεν είναι λογικό από πλευράς εθνικού συμφέροντος να νομιμοποιηθεί ή και να αποκτήσει ιθαγένεια μεγάλος αριθμός Αλβανών, όταν έχουμε συνεχείς προκλήσεις αλυτρωτισμού, επεκτατισμού και ιστορικών διαστρεβλώσεων από τη γειτονική χώρα. Ποιος μπορεί να αποκλείσει ότι η μαζική ελληνοποίηση Αλβανών θα οδηγήσει στη δημιουργία μειονοτικού ζητήματος, ιδίως σε περιοχές της Β.Δ. Ελλάδος; Θυμίζω κάποιες πρόσφατες ενέργειες που μάς ανησυχούν:

Στις αρχές Ιανουαρίου ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου του Κοσσυφοπεδίου και πρώην εκπρόσωπος τύπου των ενόπλων αυτονομιστών Γιακούπ Κρασνίκι υποστήριξε την ενοποίηση όλων των Αλβανών σε ένα κράτος, προωθώντας τη γνωστή ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας. Ανέφερε ότι κάθε χρόνο έρχεται πιο κοντά η επιδίωξη για την ένωση όλων των Αλβανών και υπέδειξε ονομαστικά ως περιοχές όπου «οι Αλβανοί έχουν την πλειοψηφία του πληθυσμού» τη Νότια Σερβία, περιοχές της Ελλάδος και του Μαυροβουνίου. Δεδομένου ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σήμερα τέτοιες περιοχές μήπως περιμένουν την εφαρμογή του υπό συζήτηση νομοθετήματος;

Εξ άλλου στο Αλβανικό Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό, που κυκλοφόρησε προσφάτως η Ακαδημία Επιστημών των Τιράνων με κρατική χρηματοδότηση, τα Ιωάννινα , η Ηγουμενίτσα, η Άρτα και η Πρέβεζα παρουσιάζονται σαν αλβανικά εθνικά εδάφη ενώ ο Μάρκος Μπότσρης και ο Πύρρος Δήμας χαρακτηρίζονται γνήσιοι... Αλβανοί. Για την επιστημονική ελίτ της γείτονος χώρας η περιοχή της Ηπείρου θεωρείται αλβανικό έδαφος το οποίο «κατέλαβε» στρατωτικά η Ελλάδα το 1912-13. Το ίδιο Λεξικό δικαιώνει την προπαγάνδα των Τσάμηδων που διεκδικούν τη Θεσπρωτία και λησμονεί ότι 1900 από αυτούς καταδικάσθηκαν το 1945 από το Δικαστήριο Δωσιλόγων Ιωαννίνων ως συνεργάτες των κατακτητών Γερμανοϊταλών. Επίσης το Λεξικό χαρακτηρίζει τους Βορειοηπειρώτες σαν εποίκους, γράφοντας ότι δεν είναι γηγενείς, αλλά ήλθαν για να εργασθούν σε χωράφια τσιφλικάδων. Αυτά γράφουν οι δύο πρώτοι τόμοι που έχουν κυκλοφορήσει. Το έργο θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2010 και αναμένονται νέες εκπλήξεις!

Δεν είναι σώφρων πολιτική να αδιαφορήσουμε για τις επικίνδυνες βλέψεις του αλβανικού εθνικισμού και να δημιουργήσουμε μόνοι μας από αφέλεια μία εισαγόμενη μειονότητα στην πατρίδα μας. Οι Ρώσοι που δεν συνορεύουν με την Αλβανία έχουν ήδη εκφράσει τη σχετική ανησυχία τους για τα μεγαλοαλβανικά σχέδια. Σχετική δημόσια δήλωση έκανε περί τα μέσα Οκτωβρίου 2009 ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ επισκεπτόμενος το Βελιγράδι.

Το τρίτο στοιχείο βαλκανικού ενδιαφέροντος είναι το εξής: Ορισμένοι από τους ενδιαφερομένους να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια πιθανόν να είναι φανατικοί ισλαμιστές. Και πάλι καλό είναι να διαχωρίσουμε την πλειοψηφία των νομοταγών μουσουλμάνων από τις μειοψηφίες των φανατικών, οι οποίες όμως είναι υπαρκτές. Το ζήτημα αφορά την ασφάλεια όχι μόνον της Ελλάδος δεδομένης και της παρουσίας φανατικών σε διάφορα πυρίκαυστα σημεία των Βαλκανίων, όπως η Βοσνία. Το Ισραήλ που έχει συνήθως καλή πληροφόρηση φρόντισε ήδη να προειδοποιήσει τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι, όταν εκείνος επισκέφθηκε στις 8-1-2010 την Ιερουσαλήμ. Ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ Λίμπερμαν τού είπε να προσέχει την παρουσία οπαδών του Τζιχάντ στη Βαλκανική χερσόνησο. Ίσως μερικοί συμπατριώτες μας θεωρήσουν υπερβολική την εκτίμηση, αλλά μία συνετή πολιτική ασφαλείας οφείλει να τη λάβει υπ’όψιν.

Και ας μη λησμονούμε ότι η άκριτη ελληνοποίηση φανατικών μουσουλμάνων θα δημιουργήσει προβλήματα στη γειτονική Βουλγαρία, στην οποία θα εισέρχονται ελεύθερα λόγω Ε.Ε. και η οποία έχει ήδη μία σημαντική μουσουλμανική μειονότητα , η οποία εκπροσωπείται δυναμικά από ένα φιλοτουρκικό κόμμα.

Στα μεταναστευτικά θέματα απαιτείται περίσκεψη και όχι βιασύνη.

20 σχόλια:

  1. Εκλογικός στρατός από 643.000 αλλοδαπούς


    Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ

    Εκλογικό πραξικόπημα με τη χορήγηση, άμεσα, του δικαιώματος ψήφου σε 642.905 αλλοδαπούς (σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών) ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ, την ίδια ώρα που στρατιές λαθρομεταναστών συνωστίζονται στα ανατολικά θαλάσσια και χερσαία σύνορα της χώρας μας, περιμένοντας τη σειρά τους για να γίνουν Ελληνες πολίτες.
    Πρόκειται για την πλέον εκτεταμένη επιχείρηση αλλοίωσης της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού, αφού οι αλλογενείς ψηφοφόροι –σε πρώτη φάση- θα ξεπεράσουν το 6% του εκλογικού σώματος.
    Σε συνδυασμό μάλιστα με τις αλλαγές που επέρχονται στον εκλογικό νόμο, θα επιτρέψει στο εγγύς μέλλον την ανάδειξη βουλευτών προερχομένων από εθνοτικές και θρησκευτικές μειονότητες.
    Πράγματι, μπορεί να ακούγεται σήμερα σαν ανέκδοτο «Ο Πακιστανός βουλευτής της γειτονιάς σας», αλλά σε λίγα χρόνια με την κατάτμηση των εκλογικών Περιφερειών θα αποτελεί πραγματικότητα, ιδιαίτερα στα πολυάνθρωπα αστικά κέντρα.
    Ο αριθμός των αλλογενών και αυριανών εκλογέων που συγκεντρώθηκε χάρις στις επίκαιρες ερωτήσεις του τομεάρχη Εσωτερικών της Ν.Δ. Χρήστου Ζώη προς τους αρμόδιους υπουργούς, τρομάζει ως προς το μέγεθός του και προδικάζει τον αφανισμό του ελληνικού έθνους σε μερικές δεκαετίες.
    Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του 2010 532.898 πρώην παράνομοι μετανάστες είχαν ενταχθεί στο καθεστώς του μακρώς διαμένοντος. Επομένως αποκτούν σχεδόν αυτομάτως το δικαίωμα του εκλέγειν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και συνακόλουθα την ελληνική ιθαγένεια. Απ’ αυτούς οι 378.346 προέρχονται από την όμορη Αλβανία, σε μια περίοδο που ο αλυτρωτισμός των Τιράνων βρίσκεται σε νέα έξαρση και οι Τσάμηδες επανακάμπτουν θεαματικά στο προσκήνιο. Οι υπόλοιποι 154.552 έλκουν την καταγωγή τους από τριτοκοσμικές χώρες.
    Στη συντριπτική πλειοψηφία τους, κι εδώ ενέχει ο κίνδυνος με το νομοσχέδιο Ραγκούση να δημιουργήσουμε τη δεύτερη, μετά τη Γαλλία, μουσουλμανική μειονότητα της Ευρώπης, είναι υπήκοοι ισλαμικών κρατών.
    Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, άλλοι 110.017 αλλοδαποί θα λάβουν την άδεια του μακρώς διαμένοντος, μέσα στους προσεχείς μήνες και δεν αποκλείεται τον Νοέμβριο να καταθέσουν τη δική τους ψήφο στην κάλπη υπέρ -φυσικά- του ΠΑΣΟΚ.

    ...

    Σύμφωνα με τον αρμόδιο τομεάρχη της Ν.Δ. «η κυβέρνηση αγνοεί την πραγματική κατάσταση και κάνει Ελληνες τους μετανάστες οι οποίοι συμπληρώνουν πενταετή νόμιμη διαμονή στη χώρα και τα παιδιά τους που γεννιούνται στην Ελλάδα ή φοιτούν για ορισμένο διάστημα σε ελληνικό σχολείο».
    Συνταρακτικά είναι και τα στοιχεία που διαθέτει ο ίδιος μετά από ερώτησή τους προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για τον αριθμό της εισόδου των μη νόμιμων μεταναστών στη χώρα μας.
    Μόνο το 2009 συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο 82.926 άτομα και άλλοι 23.054 που πιάστηκαν ύστερα από ελέγχους της Ελληνικής Αστυνομίας.
    Δηλαδή, συνολικά 115.980 υπήκοοι τρίτων χωρών εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια και απ’ αυτούς ζήτημα είναι να έχουν απελαθεί οι 2.000.
    Αν συνυπολογίσουμε και τους δεκάδες χιλιάδες άλλους που διέφυγαν της προσοχής των αστυνομικών Αρχών και του Λιμενικού Σώματος, τότε μπορούμε να μιλάμε, χωρίς να υπερβάλλουμε, για 300.000 αλλοδαπούς, μόνο για το 2009, που κυκλοφορούν παράνομα στη χώρα μας. Και στην οποία θα μείνουν αφού ετοιμάζεται και η νέα «φουρνιά» ελληνοποιήσουν με τη διάταξη Ραγκούση που αναφέρει ότι «όποιος γεννιέται στη χώρα αποκτά αυτομάτως και την υπηκοότητά του».
    Ετσι, εξασφαλίζονται διά παντός και οι παράνομα εισελθόντες γονείς και οι συγγενείς που θα έρθουν στο μέλλον στο πλαίσιο της οικογενειακής συνένωσης.
    Ο κ. Ζώης, που δεν κρύβει την ανησυχία του, αναρωτιέται «γιατί η κυβέρνηση προχωράει αβίαστα σ’ αυτές τις ρυθμίσεις».
    Η απάντηση, προφανώς, κρύβεται στην κάλπη και στην ανάγκη του νέου ΠΑΣΟΚ να διατηρηθεί πάση θυσία στην εξουσία, θυσιάζοντας ακόμη και την ταυτότητα του έθνους μας.

    http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=7774

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θοδωράκη, που σαν σήμερα κοιμήθηκες, σήκω να δείς και να καμαρώσεις για ποιούς πολέμησες και φυλακίστηκες !

    Για τον Χασάν, τον Μεχμέτ και τον Τσενάι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελλάδα δεν πρέπει να δίνει υπηκοότητα σε Μουσουλμάνους και Δυτικούς.

    Αντίθετα, να δίνει υπηκοότητα σε όποιον Ορθόδοξο θέλει να γίνει Έλληνας, να ανοίξει τα σύνορα με τις Ορθόδοξες χώρες, να δημιουργήσει σχολεία για την Ορθοδοξία και την Ελληνική γλώσσα (και τα Αρχαία Ελληνικά) και Εκκλησίες και Μοναστήρια παντού, και ειδικά για την Αλβανία και τα Σκόπια να ενθαρρύνει και στηρίξει όσους είναι Ορθόδοξοι και Ελληνόφωνοι και σταδιακά να τους Ελληνοποιήσει και να αναλάβει τις υποδομές και την άμυνα και να ενσωματωθούν στην Ελλάδα οι Αλβανία-Σκόπια.

    http://www.vimeo.com/8150226

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτές τις μούρες της φωτογραφίας, θα τις κάνει Έλληνες ο Γιωργάκης με την ανοχή της ΝΔ, τα παιδία τους θα σφάξουν τα παιδιά μας όπως έγινε στη Γιουγκοσλαβία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το πραξικόπημα δεν είναι εκλογικό αλλά εθνικό.....
    και για αυτό στηρίζεται και από τη νδ σύριζα ΚΚΕ...

    είναι στημένη δουλειά εξισλαμισμού της ελλαδας από τις ελίτ που μας κυβερνάνε...

    και καθε χρόνο θα παίρνει ιθαγένειά κόσμος μέχρι να ερθει το τέλος του ελληνικού πολιτισμού...

    να απαξιωθεί η εκπαιδευεσει και
    να γίνουν τα αγγλικά γλώσσα κύρια λόγο τον πωλών μειονοτήτων

    ταυτόχρονα θα γινουμαι χώρα με αστυνομοκρατεια....

    την κυβέρνησή δεν την ενδιαφέρει ο ελληνας πολίτης αλλα μόνο το μεταναστευτικό και η δημιουργεια ενος πολυεθνικού αστυνομοκρατικου κράτους, τραπεζο-φεουδαρχικου...
    new world order

    οι ανθρωποι εχουν αλλοι ατζεντα
    Secret Illuminati New World Order World War 3 Martial Law Plan Leaked 2012
    http://www.youtube.com/watch?v=xn28RvxRkCA&feature=related
    δημιουργεια ισλαμικής ενώσεις σε ολοι την ευρωπη για αντιπαραθεσει με ινδια ρωσια κινα

    και δημιουργεια αστυνομοκρατουμενων κρατών
    police state alex johns deitai ta sto youtube

    www.prisonplanet.com
    με τοσο έγκλημα που θα έχουμε....
    τοσες ψευτο-τρομοκρατικές επιθέσεις
    και τόσες διαφορετικές εθνότητες

    μονο σε αστυνομοκρατουμενο κράτος καταλήγουμε
    και πληροί περιορισμό των ελευθεριών
    micro chip κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε ανώνυμε 1.51 μμ, ηρέμησε λίγο και σύνελθε και εμείς ορθόδοξοι είμαστε, αλλά τέτοιες μ.....ες δεν λέμε. Ήμαρτον πια μας έχει πρήξει. Και ο Βούλγαρος ορθόδοξος είναι, αλλά άμα του τύχει η ευκαιρία θα μας την κάνει, όπως τόσες φορές έχει κάνει. Και οι Ρώσοι το ίδιο, τα συμφέροντα τους κοιτάνε και την επιρροή τους στην χερσόνησο, ξέχασες που παραλίγο να χάσουμε το Άγιον Όρος στις αρχές του 20ου αι; Είσαι και γνώστης υποτίθεται και δε γνωρίζεις τα απλά. Είναι δυνατόν να είσαι τόσο αφελής και να μην καταλαβαίνεις πως σε αυτό το επίπεδο των σχέσεων ανάμεσα στα κράτη, το ομόθρησκο παίζει από ανύπαρκτο ως ελάχιστο ρόλο; Καλές οι συμμαχίες αλλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, όταν το καταλάβουμε αυτό μπορεί και να σωθούμε. Και μην το παίζεις υπερορθόδοξος γιατί βλάπτεις την Ορθοδοξία με τις φανατικές κραυγές σου.
    Για τους Αλβανούς ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η ελλαδα ειναι κρατος δικαιου και οφειλει να φιλοξενει και να δεχεται οποιονδηποτε τηρει το συνταγμα και τους νομους ασχετως φυλου χρωματος και θρησκείας. οποιος θελει να κατοικησει μονιμα εδω και πληρωνει φορους και τις υποχρεωσεις (να παει και στρατο) να του δοθει και η υπηκοοτητα. επιτελους καποτε να γινουμε ευρωπη και να ισχυουν τα αυτονοητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καί τί είναι ρε μεγάλε η 'ελληνοποίηση' γιά νά γίνει;καμμιά διαδικασία μέ χαρτιά ή κανένα εργαστηριακό αποστειρωμένο πείραμα;γιά ανθρώπους μιλάμε!!!όπως ο αφρικανός ΠΟΤΕ δέν θά γίνει Ευρωπαίος καί τό αντίστροφο,έτσι καί ουδείς αλλόφυλος θά γίνει ποτέ ΕΛΛΗΝ.Διότι τό νά είσαι Έλλην είναι θέμα ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ.Καί δέν πάτε νά λέτε ό,τι θέλετε.Βιαστές τής λογικής.'ελληνίζοντες' μπορεί νά γίνουν κάποιοι,ανεξαρτήτως χρώματος καί φυλής,άν καί η Ιστορία έχει αποδείξει ικανότερους στήν 'ελληνιστικοποίηση' τούς λευκούς καί δευτερευόντως κάποιους εκ τών σημιτών.Επ ουδενί λόγω ΕΛΛΗΝΕΣ καί ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ.Τελεία καί παύλα.

    γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η χορήγηση ιθαγένειας σε έναν οικονομικό μετανάστη είναι μια πολύ επικίνδυνη ενέργεια για την ανάπτυξη ταξικής συνείδησης των φτωχότερων κυρίως τάξεων. Στην ουσία το θέμα δεν είναι εθνικό ,εθνικιστικό αλλά πρώτα και πάνω απόλα ταξικό. Μια εθνικά ομοιογενής τάξη γίνεται διεκδικητική και χάρις στην συνοχή της αλλά και την συνέχειά της στους αγώνες και σε άλλα στοιχεία που είναι αποτέλεσμα της συνολικής εθνικής ομοιογένειας , σημειώνεται μια κίνηση αργή μεν αλλά σταθερή ,προς τη μείωση των έντονων ταξικών διαφορών. Η ανεργεία ήταν ένας εφεδρικός στρατός στα χέρια της άρχουσας τάξης για να επιβάλει τα συμφέροντά της . Σήμερα η άρχουσα τάξη χρειάζεται έναν ποιό δυνατό εφεδρικό στρατό ανέργων και αυτό το επιτυγχάνει με την πρόσθεση των οικονομικών μεταναστών και μάλιστα ισλαμιστών. Το ισλάμ απεδείχθη ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην διατήρηση των ισχυρών κοινωνικών ανισσοτήτων στις κοινωνίες που κυριαρχεί και οι δυτικοί το βρίσκουν ιδιαίτερα χρήσιμο και γιαυτούς.Κάποιοι μουσουλμάνοι μεταξύ των εργαζομένων είναι καλό πράγμα δεν απεργούν ποτέ είναι πειθαρχικοί και εύκολα υποτάσονται στο σύστημα. Όσο και αν σας φανεί παράξενο η αποδόμηση του Ελληνικού Έθνους δεν γίνεται από όσους έχουν την διάθεση να μελετήσουν και να επαναπροσδιορίσουν κάποιες σταθερές του έθνους. Τα βάζουν πολλοί με την Δραγώνα και πιθανώς καλά κάνουν , τί κάνουν όμως οι ίδιοι όταν η VODAFONE προσβάλει ξεδιάντροπα τον αγώνα του 1821? Διαμαρτυρήθηκαν κάποιοι για την αισχρή διαφήμιση που η εταιρεία χρησιμοποιεί τους ήρωες του 21 για να κερδίσει χρήματα. Ποιοί είναι όμως οι δημιουργοί αυτής της διαφήμισης δεν έχουν όνομα , πρόσωπο ! Είναι Έλληνες στη ταυτότητα και πιθανόν να καταδικάζουν την Δραγώνα εξίσου με τους άλλους . Απλά συνεχίζει να αγοράζει υπηρεσίες από την VODAFONE ! Η ίδια εταιρεία δεν παρακολουθούσε τον πρωθυπουργό ? Για ακούστε ... δήθεν χιουμοριστικές διαφημίσεις αλυσίδας παιδικών παιγνιδιών , για να καταλάβεται πως αξία έχει μόνο το χρήμα , τίποτα άλλο .... τι έθνος μου λέτε εσείς .... και τ...ς ! Πόσοι κρατικοί λειτουργοί και παπάδες έχουν Vodafone ? Ποιοί έκοψαν αμέσως την σύνδεσή τους ? Κανένας !!! Έ λοιπόν γιαυτό το έθνος φαίνεται πως ο θεός που κατα τον Κολοκοτρώνη έβαλε την υπογραφή του να σωθεί... φαίνεται πως (ο θεός) απέσυρε την υπογραφή του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Η Ελλάδα δεν πρέπει να δίνει υπηκοότητα σε Μουσουλμάνους και Δυτικούς. Αντίθετα, να δίνει υπηκοότητα σε όποιον Ορθόδοξο θέλει να γίνει Έλληνας, να ανοίξει τα σύνορα με τις Ορθόδοξες χώρες, να δημιουργήσει σχολεία για την Ορθοδοξία "
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    Φέρτε περισσότερες Ρωσσίδες,Μολδαβές,Ουκρανές,Ρουμάνες κτλ εκδιδόμενες στο Ελλάντα.Ξέρουν να ανοίγουν τα ορθόδοξα μπούτια τους και γεννοβολάνε εξώγαμα "ελληνόπουλα".Ήδη λειτουργεί κανονική φάμπρικα "ελληνοποιήσεων" μέσω εικονικών συμβολαιογραφικών αναγνωρίσεων πατρότητας από ημεδαπούς (αμισθί?).Απασχολούμαι σε ΜΚΟ και καθημερινά έρχονται αλλοδαπές (κυρίως Βαλκάνιες και Ρωσσίδες) που με ρωτάνε εαν ξέρω κάποιον Έλληνα διαθέσιμο για να τις παντρευτεί ή να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικώς το παράνομο παιδί τους.
    Αλλά είπαμε, αν δεν βοηθήσουμε εμείς οι Ελληνες τα Ορθόδοξα αδέλφια μας, ποιός θα τα βοηθήσει ??? Βρε ουστ....

    Και για να μην ξεχνιόμαστε:Ζήτω η Ορθόδοξη Βατοπεδινή Ουγκάντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ)ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΤΟ 2000 ΑΝΕΚΟΙΝΩΘΗ ΟΤΙ 550000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΕ ΕΝΣΗΜΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 6ΜΗΝΟΥ(ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΒΑΝΟΙ)ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ 500000 ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΗΜΑ 2,5ΜΗΝΩΝ.ΑΝ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΜΕ 2000000 ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ.ΥΠΟΨΙΝ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΗΣΜΟ ΤΗΣ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΝΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΕΔΕΙΧΝΕ 6ΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΡΔΗΝ ΣΕ ΜΟΙΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.Ο ΑΓΩΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΗ ΘΥΣΙΑ.ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΟΥΣΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΚΤΕΑ.ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γνωστές είναι και οι εκλογικές ελληνοποιήσεις, τις οποίες έκανε η κυβέρνηση του ΠαΣοΚ μεταξύ 1996 και 2000, προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές της 9ης Απριλίου. Μέσω Κύπρου, είχαν φέρει κυρίως Ρώσσους, ή υπηκόους άλλων χωρών της πρώην ΕΣΣΔ, περίπου 120.000, αν θυμάμαι καλά. Στόχος ήταν, όπως είπα, να ψηφίσουν και στην συνέχεια θα τους έπαιρναν τα διαβατήρια.
    Υπεύθυνος για τις ελληνοποιήσεις αυτές ήταν ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ, Ιωάννης Γεωργακόπουλος, ο οποίος "κρατούσε" μ' αυτές τον Σημίτη και έκανε ό,τι ήθελε. Αναγκάστηκε αργότερα σε παραίτηση με τον άθλιο χειρισμό της υπόθεσης Πάσσαρη (2001).
    Σε πόσους πήραν τα διαβατήρια και πόσοι τελικά τα κράτησαν δεν είναι γνωστό. Δείχνει, όμως, τι είναι ικανός να κάνει ένας ασυνείδητος εθνομηδενιστής, προκειμένου να κερδίσει μία εκλογική αναμέτρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχει δίκιο ο kosmopolitis 3:32 μμ. Οφείλουμε να τους δεχόμαστε. Αφού έχουν ανάγκη. Δεν πρέπει να κολάμε σε ασήμαντες λεπτομέρειες για το πόσος θα γίνει ο αριθμός τους και οφείλουμε να ζήσουμε με τη διαφορετικότητά τους.

    Αν π.χ. δίπλα μας μένουν κάποιοι βορειοσλάβοι που μπεκρουλιάζουν και ρεύονται στη διαπασών, επιτελους καποτε να γινουμε ευρωπη και να ισχυουν τα αυτονοητα.

    Αν π.χ. σε κάποια θρησκευτική γιορτή των πακιστανών αυτομαστιγώνονται μέχρι αίματος στο δρόμο, επιτελους καποτε να γινουμε ευρωπη και να ισχυουν τα αυτονοητα.

    Αν π.χ. στο από κάτω διαμέρισμα τίποτα φίλοι μας από το Μπαγκλαντές μαγειρεύουν τίποτα σούπερ σπέσιαλ "ευωδιαστά" και μυρίζει όλη η πολυκατοικία απ τη τσίκνα, επιτελους καποτε να γινουμε ευρωπη και να ισχυουν τα αυτονοητα.

    Αν π.χ. τίποτα Κοσσοβάροι εκδίδουν και καμιά γκομενίτσα στο πεζοδρόμιο απέναντι, επιτελους καποτε να γινουμε ευρωπη και να ισχυουν τα αυτονοητα.

    Αν π.χ. τίποτα Κολομβιάνοι πασάρουν και λίγη άσπρη σε πιτσιρίκια, επιτελους καποτε να γινουμε ευρωπη και να ισχυουν τα αυτονοητα.

    Αν π.χ. τίποτα Αλβανοί μπουκάρουν σε κανένα διαμέρισμα, δείρουν καμιά γριούλα και τη ληστέψουν, επιτελους καποτε να γινουμε ευρωπη και να ισχυουν τα αυτονοητα.

    Αν π.χ. αργότερα διάφοροι από φιλικές πάντα εθνότητες γίνουν ακόμα πιο πολλοί και κάνουν και κανένα μειονοτικό κόμμα, επιτελους καποτε να γινουμε ευρωπη και να ισχυουν τα αυτονοητα.

    Πως κάνετε έτσι πια; Στο κάτω κάτω μπορούμε να συμπεριφερθούμε σα γνήσιοι κοσμοπολίτες και να μεταναστεύσουμε εμείς αλλού. Τι πρόβλημα έχετε; Θα μας μεταφέρουν άλλωστε οι ίδιοι δουλέμποροι που φέρνουν όλους αυτούς εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ''Η Ελλάδα δεν πρέπει να δίνει υπηκοότητα σε Μουσουλμάνους και Δυτικούς.

    Αντίθετα, να δίνει υπηκοότητα σε όποιον Ορθόδοξο θέλει να γίνει Έλληνας, να ανοίξει τα σύνορα με τις Ορθόδοξες χώρες, κλπ κλπ κλπ.''

    Να σου βαλω τα λεφτα να γαμ... μια ουκρανη να ξεφρικαρεις γιατι μας εχεις πρηξει τα ουμπαλα εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟ
    Από τις αναφορές σου σχετικά με την γεννετική καθαρότητα του Ελληνικού Υπερ-Έθνους γίνεται φανερό ότι δεν έχεις τελειώσει ούτε καν το Δημοτικό.Κανένα έθνος στην υφήλιο δεν έχει πεντακάθαρη βιολογική προέλευση, απλώς κάποια έθνη έχουν μικρότερο βαθμό προσμείξεων (πχ.Ινουίτ Εσκιμώοι) και κάποια άλλα είναι εντελώς αχταρμάς (πχ.Βρεττανία).Εαν νομίζεις ότι ο Πλάτων και ο Σωκράτης ήταν τόσο μελαχρινοί όσο οι σημερινοί αθίγγανοι της Α.Βαρβάρας ή της Ηλείας ή ότι οι Αρβανίτες της Στερεάς Ελλάδας και οι Βλάχοι της Πίνδου έχουν την παραμικρή σχέση με Μ.Αλέξανδρο, τότε είσαι βαθειά νυχτωμένος....


    ΠΡΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗ
    Ζήσε το μύθο σου...με τέτοιες απλοικές ιδέες οι Οθωμανοί θα πίνανε ακόμη καφέ στην Καλαμάτα.Άλλο πράγμα το να αγαπώ την πατρίδα μου, τον τόπο μου, τον λαό μου και άλλο να μισώ όλους τους άλλους.Σαφώς και δεν μισούμε γενικά και αόριστα κανέναν αλλά επειδή είμαστε μικρό (αριθμητικά) έθνος είναι λογικό να ανησυχούμε για τις εκτεταμένες (ακούσιες) επιμειξίες.

    ΠΡΟΣ APELLIS
    Μαζί σου παλλικάρι μου.Και μεις είμαστε Ορθόδοξοι αλλά όχι κατανάγκην και ηλίθιοι.Εξάλλου και στον Β.Παγκ.Πόλεμο με τους Καθολικούς Ιταλούς είδαμε πόσο μας "συμπόνεσαν" οι Ορθόδοξοι αδελφοί Βούλγαροι.
    Το Βατοπέδι και τα πνευματικά του τέκνα αποτελούν γάγραινα για τη χώρα και πρέπει να απαλλάξουμε σύντομα τη χώρα από τον ρασοφόρο σκοταδισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. sapphire

    Eνω η ΝΔ με τον Πάκη ε;
    Όχι ζαφειρούκο...δε θέλαμε ΠΑΣΟΚ, 3 εκατομμύρια ψήφισαν Γιωργάκη το 2009 όσοι και το 2004. Από αυτούς κοντά στις 300 χιλιάδες πρέπει να είναι οι ελληνοποιηθέντες του Σημίτη το 2000, καμμία 300-400 χιλιάδες ακόμα οι λαθροελληνοποιημένοι, βάλε καμία 200 χιλιάδες Νεοδημοκράτες που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ για να έχει κυβέρνηση η χώρα και οι υπόλοιποι είναι οι κλάσσικοί ηλίθιοι πασόκοι που θα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ ακομα κι αν το ΠΑΣΟΚ ανέσταινε τον Κεμάλ και τον έβαζε αρχηγό του.

    Αυτοί φέρανε αυτή τη κρυπτοιουδαική κυβέρνηση στην εξουσία και ο Καραμανλής που έκανε το παν για να χάσει τις εκλογές.

    Όσο ευθύνη για τη καταστροφή της Ελλάδας που υφαίνει ο Γιωργάκη και οι ντονμέδες του έχουν οι πασόκοι άλλη τόσοι έχετε και εσείς της ΝΔ.

    ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. με χορηγούς το πρακτοροσύριζα και το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας ΚΚΕ.

    ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο Σαββατο 6/2 στις 15:00 στα Προπύλαια για να μη περάσει το λαθρονομοσχέδιο του Saragousi και γίνει η πατρίδα που απελευθέρωσε για εμάς ο Γέρος του Μωρία ισλαμική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΩΣΤΟΟΟΣ Ο bio...
    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαζί σου παλλικάρι μου.Και μεις είμαστε Ορθόδοξοι αλλά όχι κατανάγκην και ηλίθιοι.Εξάλλου και στον Β.Παγκ.Πόλεμο με τους Καθολικούς Ιταλούς είδαμε πόσο μας "συμπόνεσαν" οι Ορθόδοξοι αδελφοί Βούλγαροι.BRAVO!
    SOFO SXOLIO
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΝΔ μπίο είναι η μόνη σοβαρή φωνή που τάχθηκε ενάντια στο καταστροφικό αυτό νομοσχέδιο,το οποίο θα έχει συνέπειες μεγαλύτερες από την καταστροφή της Μικρασίας!Ναι ήθελα να είναι πιο δυναμική εκεί κάτω στη Ρηγίλης...αλλά κακά τα ψέμματα όλοι γνωρίζουμε τι επικρατεί εκεί μέσα!Όσο για τον Πάκη είναι ντροπή η ύπαρξή του στην παράταξη!(όπως και μερικών ακόμα...) αλλά τέτοιο αίσχος δεν έκανε,από εκεί και πέρα μακάρι να σηκωθεί και να φύγει τώρα!
    Χρήστο Βούλγαρη συμφωνώ!όχι ότι μπορούμε να εξαλείψουμε και να μην θεωρήσουμε υπαρκτά τα κοινά στοχεία λόγω θρησκείας και πολιτισμού με Βούλγαρους και Σέρβους(που και γενετικά είναι πιο συγγενής με μας παρά με τους Σλοβένους για παράδειγμα,το γιατί είναι θέμα των ιστορικών) και Ρώσσους αλλά είδαμε ότι αυτά σε επίπεδο πολιτικής δεν τους συγκινούν...αν μιλήσεις μαζί τους τα καλύτερα θα πουν αλλά από εκεί και πέρα δεν είδαμε κάτι καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.