16/2/10

Νετανιάχου: Αν το Ιράν αναπτύξει πυρηνικά όπλα, θα ακολουθήσει ο μουσουλμανικός κόσμος

Αν το Ιράν καταφέρει να αναπτύξει πυρηνικά όπλα, θα ακολουθήσει και ο υπόλοιπος μουσουλμανικός κόσμος, είπε ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης Μπενιαμίν Νετανιάχου στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στη διάρκεια απρογραμμάτιστης συνάντησής τους στη Μόσχα, αναφέρεται σε δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας "Χαάρετζ".

Ο κ. Νετανιάχου και ο Ελληνας πρωθυπουργός δειπνούσαν χωριστά στο εστιατόριο Πούσκιν της Μόσχας. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της "Χαάρετζ" στη ρωσική πρωτεύουσα, ο κ. Παπανδρέου αναγνώρισε τον κ. Νετανιάχου και τον ρώτησε αν θα ήθελε να δειπνήσουν μαζί. Οι δύο πρωθυπουργοί άρχισαν συζητώντας την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, όμως η συζήτηση γρήγορα στράφηκε στις προσπάθειες του Ισραήλ να επιβάλει σκληρότερες κυρώσεις σε βάρος του Ιράν.

Σύμφωνα με ισραηλινό αξιωματούχο τον οποίο επικαλείται η "Χαάρετζ" ο κ. Νετανιάχου είπε στον κ. Παπανδρέου ότι ανησυχεί πως η Αίγυπτος, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία θα αρχίσουν τις δικές τους προσπάθειες να αναπτύξουν πυρηνικά όπλα, σε περίπτωση που το Ιράν επιτύχει το στόχο του.

Ο κ. Νετανιάχου προειδοποίησε ότι μια τέτοια εκτεταμένη πυρηνική ανάπτυξη θα είχε αρνητικές επιπτώσεις σ' ολόκληρο τον κόσμο. Επανέλαβε επίσης, σύμφωνα πάντα με τον ανταποκριτή της ισραηλινής εφημερίδας, πως μόνον οι σκληρές κυρώσεις θα μπορούσαν να αποτρέψουν μια τέτοια εξέλιξη.

Nooz.gr

47 σχόλια:

  1. Έχει απόλυτο δίκιο ο Νετανιάχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Πακισταν δεν ειναι μουσουλμανική χώρα;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Πακιστάν είναι, αλλά "εξουδετερώνεται" από την Ινδία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αποκτήσει πυρηνική τεχνογνωσία το Ιράν, θα την δώσει σε όλο τον ισλαμικό κόσμο. Θέλει κι ερώτημα;
    Βρισκόμαστε μπροστά σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, διότι η "σύγκρουση των πολιτισμών" φαίνεται να επαληθεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Το Πακιστάν είναι, αλλά "εξουδετερώνεται" από την Ινδία...."


    Τίνι τρόπω;


    Μίνως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ινδία λειτουργεί σαν αντίβαρο στο πυρηνικό Πακιστάν.....

    Σε Ιραν, Τουρκία κλπ ποιός θα "παίξει" το αντίβαρο ?.....

    Εξάλλου στο Ιραν κυβερνούν σκληροπυρηνικοί, στο Πακιστάν, ...όχι ακόμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι τύραννοι έχουν μικρότερο μέσο όρο ζωής ως άτομα και ως προσωπικά καθεστώτα, γιατί ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Αν αποκτήσει πυρηνική τεχνογνωσία το Ιράν, θα την δώσει σε όλο τον ισλαμικό κόσμο. Θέλει κι ερώτημα;
    Βρισκόμαστε μπροστά σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, διότι η "σύγκρουση των πολιτισμών" φαίνεται να επαληθεύεται."


    Καλα εσεις δεν παραδεχτήκατε(σιωπηρως)προ ημερων οτι υπάρχει "καλό" και "κακό" ισλάμ;Και αν μεν το Ιραν ανήκει στην κατηγορία του "κακου" Ισλάμ, γιατί να δωσει την πυρηνικη του τεχνολογία και στο "καλο" ισλάμ(π.χ.Βοσνία);Σαν να μας τα μπερδευετε λιγακι τα πραγματα!Και αυτο το προβοκατόρικο "συγκρουση πολιτισμών" τι το ήθελες;Συμφωνεις με τον αρχιερεα της "νεας ταξης πραγματων" Σαμιουελ Χαντινκτον;



    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KSAFNOU EIDE O TOTOS THN POUTANA STO PAZARI KAI THN ROTISE GIA TO SPHTH TIS XARAS . AFTH TOU EIPAI OTAN MEGALOSHS XREIAZOME NTAVATZH!!!!XA.XA.XA AS GELASOUME KAI LIGO [TA PERNHS OLA POLH STA SOVARA EIPAI O PALIATSOS STON LYSTH]EMPOROI PEINOUN TO KRASH MAS KAI ALLOI DIONOUNAI THN GH , THARTHI KAIROS NINO POU LES APO THS ODEINES THS POLES .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μινω χαλας το χρονο σου και τα λογια σου με τον Σαγιαν.
    Αυτοι πασχουν απο ανιατη ισραελοφιλια.
    Στην συναγωγη στα Χανια ποιος εβαλε τα μπουρλοτα μας ειπανε; Ή ταχουν κανει "κρεμασταρια" και δεν ακουγεται τιποτα πια;
    Καποιος τους συνεστησε να εγγραφουν στην "Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ" για θεραπεια, αλλα αυτοι περι αλλων τυρβαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Έχει απόλυτο δίκιο ο Νετανιάχου."

    Αυτό λέω κι εγώ.
    Όχι αν ο Νετανιάχου έχει δίκιο ή όχι, αλλά ότι εσείς δεν μπορεί να διαφωνήσετε με τόν "πρωθυπουργό" σας.
    Είστε πάντα εκεί, στο πλευρό του.

    Woody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να μην ξεχνιομαστε!!!

    Χρήστες του Διαδυκτίου, πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.
    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται 'Μεγάφωνο' που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) ΟΙ Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...

    Όλο το άρθρο εδώ:

    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και τι ζορι τραβαμε εμεις αν αποκτησουν πυρηνικα?εκεινοι που ζοριζονται ειναι οι εβραιοι που τωρα παιζουν μονοτερμα.οταν αποκτησουν πηρηνικα οι μουσουλμανοι θα ισχυσει οτι ισχυε μεταξυ ηπα εσσδ επι 40 χρονια και εξακολουθει να ισχυει και σημερα, ολα τα αλλα ειναι μπουρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάλιστα......

    Οι Ισραηλινοί πληρώνουν "κάποιους" να προπαγανδίζουν υπέρ του Ισραήλ.

    Ποιοί πληρώνουν αυτούς που προπαγανδίζουν εναντίον του Ισραήλ ?

    Απάντηση: "Κανένας,..... το στραβό μας, κολημένο, φανατισμένο κεφάλι".

    Καλημέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ: Συμφωνώ με τον Κώστα. Το Ισραήλ ανησυχεί μήπως ο αντίπαλος αποκτήσει ΚΑΙ αυτός πυρηνικά. Καλά κάνει και ανησυχεί, αφού απειλείται, αλλά κάνει καιο αντίπαλος που απειλείται και αυτός. Η διάδοση των πυρηνικών είναι αποτρεπτική σοβαρών συγκρούσεων και ανατρέπει το μονοπώλιο εκβιασμών από τους ισχυρούς. Όσο για το ότι στο Ιράν κυβερνούν οι σκληροπυρηνικοί: Μήπως ο σχολιαστής εννοεί τη βοήθεια που έδιναν οι "σκληροπυρηνικοί μουλάδες" στους Αμερικανούς στο Αφγανιστάν; Ή τη βοήθεια που δίνουν στη Χεζμπολά; Ή ότι απορρίπτουν τη μεσολα΄βηση της Τουρκίας στο όλο μεσανατολικό πρόβλημα και ειδικά στη σχέση Ιραν-ΗΠΑ εμποδίζοντας έτσι την Τουρκία να εμφανιστεί ως περιφερειακή δύναμη-εις βάρος μας βέβαίως. Ή μήπως εννοεί ότι όταν το έκριναν σκόπιμο προτειναν ναστείλουν γαι εμπλουτισμό το ουράνιό τους στη Δύση και η Δύση έκανε τον κουφό; Τα άλλα, τα εσωτερικά, εμένα δεν με ενδιαφέρουν. Είναι υπόθεση του λαού τους. Διότι όποιος θέλει να επιβάλλει τη "δημοκρατία" σε άλλους καταλήγει στους βομβαρδισμούς στη Σερβία, στο Ιράκ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 16 Φεβρουαρίου 2010 10:29 μ.μ.

    Αυτό το άρθρο το έχεις αναρτήσει τουλάχιστον δέκα φορές, Έλεος, ρε φίλε, το μάθαμε απ' έξω. Γύρισε σελίδα πια! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Μίνως 16 Φεβρουαρίου 2010 8:55 μ.μ.

    Γράφω, δεν αντιγράφω. Το δεύτερο πληθυντικού που χρησιμοποιείς, δεν ξέρω το νόημα έχει και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω. Περί συγκρούσεως πολιτισμών πρόκειται, τουλάχιστον κατά την άποψή μου. Αν συμπίπτει η φράση μου αυτή να έχει χρησιμοποιηθεί κι από τον Χάντιγκτον, ποσώς με ενδιαφέρει.

    Τελικά, στα "55 γεμάτα", συνήθως κανείς έχει σταματήσει να γράφει ανοησίες και κάνει διάλογο.

    >Μινω χαλας το χρονο σου και τα λογια σου με τον Σαγιαν.<

    Ο ανεγκέφαλος από πάνω και μερικοί άλλοι δεν σέβεστε το ιστολόγιο που σας φιλοξενεί. Δεν σέβεστε καν τον κ. Καλεντερίδη. Έχετε νοοτροπία και λεξιλόγιο όχλου γηπέδων και είναι κρίμα που κάνατε αλάνα τον χώρο αυτό.

    Οι διαχειριστές ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, διότι δεν νομίζω ότι η εικόνα των σχολίων είναι η πρέπουσα και αυτή που εκφράζει τον Σάββα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 17 Φεβρουαρίου 2010 10:09 π.μ.,αν πραγματι δεν γνωρίζεις οτι η εκφραση "συγκρουση των πολιτισμών" αποτελει μερος του τίτλο του βιβίλιου που εξέδωσε ο Χαντινγκτον την δεκαετία του 90, τοτε καλώς!Ιδου και ολοκληρος ο τίτλος :
    “The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order” by Samuel P. Huntington.
    Αν ομως γνωρίζεις, τοτε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ αναμασας τις επικίνδυνες(για ολοκληρη την ανθρωποτητα)ιδεοληψίες ενος εκ των δυο "θεωρητικών" της "νεας ταξης πραγμάτων"(ο ετερος ειναι ο Φρανσις Φουκουγιάμα)!"Δια την ιστορίαν", μηπως γνωρίζεις σε ποια κατηγορία "πολιτισμού" κατατασσει τους Ελληνες ο mr Huntington μεσα στο βιβλίο του(διοτι αυτο μας αφορα πρωτιστα);ΣΤΟΝ ΣΛΑΥΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,τον οποίο θεωρει εκ προοιμίου ΕΧΘΡΟ του Δυτικού πολιτισμού!Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα, οτι οτιδήποτε συνεβη ή προκειται να συμβει στην χωρα μας, ειναι απορροια των "θεωριών" αυτού του ρουφιανου, ο οποιος εχει αρκετους "θαυμαστες" και στην Ελλάδα(με πρωτο και καλυτερο τον κο Ανδρέα Ανδριανόπουλο τον "εμμισθο")!
    Δεν σε βλεπω ομως να κανεις καποιο σχολιο πανω στο "καλο" και "κακό" ισλάμ!



    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεκαετία του 60 συγκροτήθηκε η θεωρία του Χάντιγκτον......

    Πάλι εχθρούς βλέπομε παντού....

    Αραγε οι "εχθροί μας" τι επιβουλεύονται ?

    Την λαμογιά μας ?, την τεμπελιά μας ?, τα κολήματά μας ?, το πλούτο μας ?, τα ελλείματά μας?, τις "ειδικές ανάγκες μας ?, τι..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 17 Φεβρουαρίου 2010 12:46 μ.μ.,
    παλι επεσες εξω(απορω που διαβασες οτι αυτη η θεωρια αναπτυχθηκε την δεκαετια του 60, δηλαδη την εποχή του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΥ και στο αποκορυφωμα του ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!),καθοτι ο Χαντινγκτον πρωτογραψε ενα αρθρο το 1993 στο καλοκαιριατικο τευχος του περιοδικου "Foreign Affairs" με τιτλο "The Clash of Civilizations" και το 1996 το εκδιδει ως βιβλιο με τον ολοκληρωμενο τίτλο
    "The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order"!
    Αυτα, για να μην γραφεις ο,τι σου κατεβει!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. S' OTI AFORA TO "PONIMA" TOU HUNTINGTON SIGNOMI ALLA EGO DEN THA TO XARAKTIRIZA OS ENA MEIGMA FTINIS PROPAGNDAS OPOS TO KOMMATI POU DIAFIMIZEI MIA PROTEINIOMENI SIMAXIA TON HPA KAI TIS AUSTRALIAS ASXETOSYNUIS P.X. TA "SUNORA TOU EUROPAIKOU POLITISMOU SIMPITON ME TA SYNORA TIS AUTOKRATORIAS TON HASPOUFG (APSVOURGON) ME TA SYNORA TIS OTHOMANIKIS AUTOKRATORIAS" (XORIS FISIKA NA LAVANEI YPOSI OTI AUTA TYA SUNORA ITAN EKSAIRETIKA ASTATHI (AS SUGRINOUME TA SYNORA TOUS TO 1683 ME TO 1909) I ESTO NA ORIZEI MIA SYGKEKRIMENI EPOXI), GELIOTITON : "OI MYSTUIKES YPERESIES TIS KROATIAS (TO 1991!) KATAFERAN NA KSEGELASOUN TIS AMERIKANIKES GIA TON ROLO TOUS STON POLEMO ENANTION TIS SERVIAS" KAI EUSEVON POTHION OPOS TO KOMMATI POU "PROVLEPEI"ENAN POLEMO ROSIAS KINAS (KAI FISIKA OI ROSOI EINAI AUTOI POU YFISTANTAI TIS MEWGALITERS ZIMIES ENO OI "SYMMAXOI" TOUS OI AMERKANOI EXOUN ELAXISTES).I "SYGKROUSI TON POLITISMON" EINAI ENA ORAIO PAMYTHI KAI TIPOTA ALLO! TA GAIOSTRATIGIKA SYMFERONTA EINAI AYTA POU KATHORIZOUN TIN POLITIKI TON KRATON OPOS PX I SYMAXIA TON KATHOLIKON GALLON ME TOUS TOURKLOUS ENANTIO TON EKSISOU KATHOLIKON ISPANON TON 16o AIONA.
    TORA S' OTI AFORA TIN IRANIKI VOVBA O SXOLIASTIS POU ANTIKROUEI TOUS ISXYRISMOUS TOU HUNTIGKTON THA MPOROUSE NA EGGYTHEI OTI TO IRAN DEN THA TIN XRISIMOPOIEISEI EPITHETIKA (STON PSYCHRO POLEMO TOSO OI AMERIKANOI OSO KAI OI SOVIETIKOI EIXAN TA PYRINIKA OOPLA GIA APOTROPI =AMYNA (TO LEGOMENO M.A.D. = AMOIVAIA EKSASFALISMENI KATASTROFI) I "DIMOKRATIA" TOU IRAN I OPOIA EDIKSE POSO DIMOKRATIKI EINAI TO KALOKAIRI ME TIS DAIVOITES "EKLOGES" OPOS KAI ME TON TROPO ME TON OPOIO OI ARXES METAXEIRIZONTAI TOUS ANTIFRONTOUNTES OS KRATOS ME FONTAMENTALISTIKI- APOKALIPITIKI IDEOLOGIA I GIA NA XRISIMOPOISO ENAN ORO TOU ARISTOTELI "METAFISIKI" IDELOGIA DEN PAERXEI TA EXEGYA OTI THA XRISIMOPOISEI TIN VOMVA AMYNTIKA ALLA EPITHETIKA ANTITHETA ME TOUS AMERIKANOUYS ROSOUS KTL.
    PERI KALOU KAI KAKOU ISLAM:TA ISLAMIKA KRATI TA OPIOA EXOUN MI KOSMIKI - THEOKRATIKI IDEOLOGIA (IRAN) EINAI TO KAKO ISLAM GIATI THELOUN NA EKSAPLOSOUN TN IDEOLOGIA TOUS ME POLEMO.ENO TA KRATI ME KOSMIKI IDEOLOGIA TA OPIA DEN EXOUN TASEIS GIA "IERO POLEMO" THEORITIKA TOULAXISTON ME EKSAIRESI TIN TOURKIA EINAI TO LEGOMENO KALO ISLAM
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να μην ξεχνιομαστε!!!

    Χρήστες του Διαδυκτίου, πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!
    Συνεχιζω,για να αποδειξω ΠΟΣΟ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΕΙMΑΙ!Και οχι μονον εγω αλλα και οι ομοιοι μου!
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ MΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανακοίνωσις από τήν

    "Φασίστας Ανώνυμος ΕΠΕ"

    Βασιζόμενοι σε πολυετή εμπειρία με θετικότατα αποτελέσματα παρομοίων οργανώσεων σε Ευρώπη και Αμερική, ανακοινώνουμε την ίδρυση καί στήν Ελλάδα του "Φασίστας Ανώνυμος ΕΠΕ", που θα δέχεται άνδρες και γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας με σκοπό να μοιράζονται την εμπειρία τους, στη αντοχή του ανθρώπινου χαρακτήρα τους καθώς και την ελπίδα για μια ανθρώπινη συμπεριφορά μεταξύ τους αλλά και μέσα στην κοινωνία που ζουν. Σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρίας μας, η μόνη προϋπόθεση για την δωρεάν έγγραφη στην "Φασίστας Ανώνυμος ΕΠΕ" είναι μια αυθόρμητη και δυνατή επιθυμία να σταματήσει κάποιος να σκέπτεται ότι ανήκει σε μια ανώτερη άρια φυλή.
    Ο βασικός αλλά και πρωταρχικός σκοπός της "Φασίστας Ανώνυμος ΕΠΕ" είναι να βοηθήσει τους φασίστες να απαλλαγούν από κάθε αίσθηση της ανωτερότητας που έχουν, σε σχέση με τους συνανθρώπους τους και να αγκαλιάσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, ανεξάρτητα από την κληρονομιά, την εθνικότητα, τη θρησκεία ή τη φυλή.
    Η "Φασίστας Ανώνυμος ΕΠΕ" πρόκειται να ακολουθήσει όσο το δυνατόν τα πρότυπα του επιτυχημένου μοντέλου του "Ανώνυμου Αλκοολικού" που έχει τόσο μεγάλη επιτυχία με τους Αλκοολικούς σε Ευρώπη και Αμερική.
    Έχει αποδειχθεί μέσα από πολυετή εμπειρία ότι η μεγαλύτερη πρόκληση τόσο για τους φασίστες όσο και για τους αλκοολικούς είναι το να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν ένα τεράστιο πρόβλημα με τον εαυτόν τους.
    Πρέπει να ξεπεράσουν (οιφασίστες) έναν "κυκεώνα άρνησης" που υφίστανται καθημερινά, και επιβεβλημένα χρειάζονται τη βοήθεια των συνανθρώπων τους για να ιαθούν από την "ψυχολογία της ανωτερότητας" που υποφέρουν και στην συνέχεια να βοηθηθούν στην επίλυση του σοβαροτάτου κοινού προβλήματος τους.
    Οι ομάδες διαλόγου θα περιλαμβάνουν όχι περισσότερα από 15 άτομα κάθε φορά, θα πλαισιώνονται δε από ειδικούς ψυχίατρους και ψυχολόγους οι οποίοι θα συμμετέχουν στην συζήτηση.

    Σας πληροφορούμε ότι αρχικά ανοίξαμε γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σκοπεύουμε την ίδρυση παρομοίων γραφείων σε Βόλο, Λάρισα, Γιάννενα, Ροδο, Χανιά και άλλες Ελληνικές Πόλεις.
    Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποταθούν για περισσότερες πληροφορίες και έγγραφη στά Γραφεία μας:


    Αττικής Β. Ελλάδος
    Μαραθονοδρόμου 22 Ηρακλείτου 10
    Π.Ψυχικό Θεσσαλονίκη

    Αντε και περαστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Kirioi an to kani auto i kivernisi tou Israil kalos to kani...
    as akolouthisoun kai alles kivernisis.
    o Kirios Prothipourgos kalos epracse kai kalese ton Kirio Netaniahu sto trapezi tou...
    o Kirios Prothipourgos tou Israil ehi kathe logo na ine enohlimenos me tin stasi tou Iran,afou tithete se kindino i iparcsi tou kratous tou apo ton kindino enos pirinikou olethrou.
    i simahia prepi na skefti kala tin simasia tis mi diadosis pirinikon oplon sto Iran...tha allacsoun automata oi pagosmies isoroppies kai tha dimiourgithoun nees simahies.
    i Ellada prepi na parashi tin ameristi simparastasi tis stis epidiocsis tis Israilinis pleuras.eno tautohrona na epofelithi meso pacts ta opia tha tin voithisoun ston ecsihronismo tou Stratou tis.
    To Israil den ine ehthros ine enas politismenos en dinami simahos.
    Prosopiki Apopsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Σιορ" Boulgari, τελικα δεν μπορεσα να καταλαβω αν συμφωνεις η διαφωνεις με την κοσμοθεωρια του Χαντινγκτον(εξακολουθεις να γραφεις greeklish και αυτο επιτεινει την δυσκολια κατανοησης αυτων που γραφεις)!Επιπλεον δεν ειδα καποιο σχολιο σου σχετικα με το που ανηκει το Πακισταν(αν δηλαδη ανήκει στο "καλό" ή στο "κακό" ισλάμ, καθως και ποια κριτηρια το κατατασσουν στην μια η στην αλλη κατηγορία)!Περιμένουμε εναγωνίως τα θεσφατα σου!



    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ειναι αξιον προσοχης αλλα και διασκεδαστικωτατον, οτι οταν πιανεις ανθελληνες εβραιους στα πρασσα, αρχιζουν να ουρλιαζουν ομαδικα: "Αντισημιτης, νεο-Ναζι, Φασιτας, Ρατσιστης" και δεν συμμαζευεται.
    Προσεξτε τα σχολια του μεταξυ αλλων, τεμπελοκοπροσκυλου σαγιαν, ο οποιος αφου εσβησε με εκσπερματωση την φωτια της συναγωγης τωρα κανει copy-paste σχολια αλλων και συναμα βριζει.
    Προσεξτε τα "σχολια" του Ελληνοφωνου ανθελληνα στις:
    16 Φεβρουαρίου 2010 7:17 μ.μ.
    16 Φεβρουαρίου 2010 8:03 μ.μ.
    16 Φεβρουαρίου 2010 8:27 μ.μ.
    16 Φεβρουαρίου 2010 8:41 μ.μ.
    17 Φεβρουαρίου 2010 9:17 π.μ.
    17 Φεβρουαρίου 2010 9:58 π.μ. (Η επαναληψις ειναι η μητηρ μαθησεως αγαπητε.)
    17 Φεβρουαρίου 2010 10:09 π.μ. (Παλι παρακαλια και κροκοδειλια δακρυα πλαγιως, για να ακουγονται αυτοι μονον αυτοι, οι Δημοκρατες)
    17 Φεβρουαρίου 2010 12:46 μ.μ.
    17 Φεβρουαρίου 2010 2:28 μ.μ
    17 Φεβρουαρίου 2010 3:05 μ.μ. (Εκει θα βρειτε γιατρια "νεολαιοι". Δεν ειναι αστειο. Τρεξτε).
    17 Φεβρουαρίου 2010 3:46 μ.μ. (Και σαγιαν light, που λεμε. Να μην μας πειραξει στο στομαχι)

    Για την συναγωγη πεστε μας κατι ρε σεις εβραιοι. Ποιος τελικα εβαλε τα μπουρλοτα;
    Πολυ ησυχια ακουω απο τα σαλονια των σημιτοφιλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ 4:48 μ.μ.

    τελικά πολύ μεγάλη μανία, αλλά και μίσος τρέφεις εσύ για τους Εβραίους και διερωτώμαι μήπως σου τον "σφυρίζει" κανένας σαγιάν; τσούζει η περιτετμημένη, ε; ! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "TA ISLAMIKA KRATI TA OPIOA EXOUN MI KOSMIKI - THEOKRATIKI IDEOLOGIA (IRAN) EINAI TO KAKO ISLAM GIATI THELOUN NA EKSAPLOSOUN TN IDEOLOGIA TOUS ME POLEMO. ENO TA KRATI ME KOSMIKI IDEOLOGIA TA OPIA DEN EXOUN TASEIS GIA "IERO POLEMO" THEORITIKA TOULAXISTON ME EKSAIRESI TIN TOURKIA EINAI TO LEGOMENO KALO ISLAM"


    Η Σαουδική Αραβία η οποια -όπως ξερεις αλλα κανεις το κοροϊδο-εχει «μη κοσμική -θεοκρατική ιδεολογία», γιατί κατατάσσεται στο «καλό» ισλάμ; Με ΠΟΙΑ κριτηρια και ΠΟΙΟΙ την κατέταξαν σ’αυτην την κατηγορία; Οι μουλάδες της έπαψαν να κηρύττουν την παγκόσμια εξάπλωση του ισλαμ με κάθε τροπο(το ιδιο βεβαια κανουν και οι μουλαδες που κηρύττουν στα τζάμια του Λονδίνου, του Παρισιού, του Αμστερνταμ, του Βερολινου και των Βρυξελλων, αλλά αυτά είναι «ψιλά γράμματα»);Και που διάβασες ότι το Ιράν θέλει να εξαπλώσει την ιδεολογία του με ιερό πόλεμο; Μηπως το Ιραν «δαιμονοποιήθηκε»(ενώ μεχρι τοτε ηταν απλα ένα «φονταμενταλιστικο-ακραια ισλαμικό κρατος») από την στιγμη που ανελαβε την προεδρια του ο Αχμαντινετζαντ και δηλωσε δημοσια ότι το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΕΒΗ; Λεω μήπως;
    Μηπως τελικα το μοναδικο κριτηριο για να καταταγει μια μουσουλμανικη χωρα στην μια η στην άλλη κατηγορια, είναι το κατά ποσον ανεχεται την υπαρξη του κρατους του Ισραήλ; Παραδειγμα η Αιγυπτος, η οποία μεχρι της υπογραφη της συνθηκης ειρηνης αναμεσα στον Σαντατ και στον Μπεγκιν(τελη της δεκαετίας του 70), ανήκε στο «κακό» ισλαμ, μετα την υπογραφη της συνθήκης «μεταπηδα»- θαυμαστω τω τροπω- στο «καλό» ισλάμ και εκτοτε παραμένει εκει, ασχετα αν στο εδαφος της εχει δημιουργηθει ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κύριε καλεντερίδη θα θεωρούσα πολύ θετικό για το ιστολόγιο να μη δέχεται να δημοσιεύει σχόλια γραμένα με (greeklish),εφόσον πρώτα βέβαια κοινοποιήσει την πρόθεση αυτή.

    Με εκτίμηση Χρήστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. to data mining to gnorizo apo 10 eton otan to didaxe theoritika o asimof...to sagian ine cseperasmeno sas kateuthino opou thelo den apoteli tipota idietero os tehnologia iste se lathos apopsis mperdemenoi...
    parata ta Minos
    pigene metedose mazi me auton ton kameno pou kani reportaz tou MPAOK!
    EGO MONO EKFRAZO PROSOPIKES APOPSIS
    min ginese kakovoulos ...
    o Kirios hristos o eugenikos zitise na min csanagrapso kai tha tou kano tin timi auti....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ 7:16 μ.μ.

    Η Σ. Αραβία δεν ανήκει φανερά στο "κακό" Ισλάμ, είναι όμως αυτή που χρηματοδοτεί την εξάπλωσή του στην Ευρώπη (κυρίως). Η "σύγκρουση πολιτισμών" που ανέφερα κάπου παραπάνω και που τόση -εντελώς άδικη και εκτός θέματος- συζήτηση ξεσήκωσε, είναι γεγονός που το βλέπουμε τώρα και στην χώρα μας. Ή λάθος κάνω;

    Από παλιά έχει τεθεί ένα ερώτημα, το οποίο ακόμη μένει αναπάντητο. Ποιος πληρώνει $ 3-5.000/κεφάλι στους λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, Ιράκ, Πακιστάν για να έλθουν στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας; Με τόσα λεφτά θα καθόταν στην χώρα τους, αντί να ταλαιπωρούνται, να θαλασσοπνίγονται και προπαντός να ξενιτεύονται.

    Μήπως τα χρήματα αυτά τα πληρώνει η Σ. Αραβία. Λέω, μήπως.

    Ποιος πληρώνει για την ανέγερση μουσουλμανικών τεμενών και ιερατικών σχολών, ακόμη και στην Θράκη. Η Τουρκία; Όχι, η Τουρκία τα διεκδικεί, αλλά η Σ. Αραβία τα χρηματοδοτεί.

    Το "καλό" και το "κακό" Ισλάμ δεν έχει χώρα. Έχει οργάνωση, όμως και δεν εννοώ απαραίτητα μία (ή την) συγκεκριμένη. Από κάπου κινούνται τα νήματα της καταστροφής της ανθρωπογεωγραφίας του πλανήτη και αυτό είναι φανερό. Μένει να βρούμε από πού και ασφαλώς πώς θα αντιμετωπισθεί η λαίλαπα. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να δεχτώ στην χώρα μου έναν εντελώς ξένο προς εμένα πολιτισμό, ο οποίος ενίοτε μπορεί να γίνει πολύ απωθητικός (βλέπε αυτομαστιγώματα στον Πειραιά κλπ).

    Θα μπορούσε να γίνει πολύ καλή συζήτηση πάνω στο θέμα αυτό, αν δεν ανακατεύονται οι διάφοροι γραφικοί με τις αντισημιτικές υστερίες. Πολλά συνδέονται με το Ισραήλ, αλλά όχι τα πάντα. Κι σε σένα έχει γίνει ιδεοληψία και αυτό είναι κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. HMOYN KAI EΓΩ ΕΚΕΙ...
    ΓΑΠ. ΒΕΝΙΑΜΙΝΑΚΟ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ? ΕΛΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ...
    ΒΕΝ. ΤΖΕΦΡΑΚΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΑ?
    ΓΑΠ. ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΒΛΑΔΗΜΗΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΠΛΟΦΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...
    ΒΕΝ. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΤΖΕΦΡΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΓΑΠ. ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΚΟΛΛΩΝΕΙΣ...
    ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ...
    ΑΡΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΕ ΡΩΜΙΕ
    ΜΗΤΣΟΣ-ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. S'Auton pou m' apokalei "sior" ego idi grapsei mia fora toulaxiston oti eimai popolaros ara den eimai sior kai tha theorousa prosvoli an me ksanapokalesi etsi an fisika empaine ston kopo na diavasei tin anartisi mou tha katalavaine oti eimai ENANTION tou Hauntighton mexri ekei pou den pairnei!parethesa kai 4 epixeirimata ENANTION tou.ra mallon dden ton upostirizo etsi den einai?
    I Saoudiki Arsvia apo sos gnorizo einai VASILEIO kai ekei den kuvernane oi moulades eno sto IRAN AUTOI KUBERNANE.Episis opos tha elege kapois kai gia tin Nazistiki Germania to Iran en xreaizetai kanena na to daimonopoisei giati ta katafernei poli kala kai mono tou!(eksofthalma NOTHES EKOOGES to Kalokairi, via katastoli kai tora teleutaia thanatIkes katadikes ton antifronounton opos episi kai ena "Istoriko Synedrio"to poio perlamvane "epistimones" tou typou tou antiproedrou tis KOU- KLOUKS -KLAN iopoia einai gmnsti fisika gia tin antikeimenikotita tis kaitis epistimonikes prodiagrafes tis!
    S' oti afora ton iero polemo "jihand" Simfona me to Islam einai o ektos (6os) kai teleutaios pionas tou Islam kai xorizetai se eksoteriki enantion ton exthron tou Islam kai esoteriki enantion ton amartion. O stoxos tis eksoterikis "jihand" einai na katktithei o "Oikos tou polemou" (oi mi Islamikes xores) kai na entxthoun ston "Oiko tis Eirinis (tou Islam)".
    Tora gia kapoius edo pera(kseroun poioi o anonimos fasistas sas perimene! Tha thepareuteteite kai apo ta sundroma sas opos p.x. apo tin anadria sas (gia auto kai grafete anonima)Oso kai na prospatheite EIMAI ELLIN CRISTIANOS OTHRODOKSOS KAI MOU ARESEI POLY!eno esas na doume an tha mporesei kapois na sas kanei anthropous!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 4:48 μ.μ.Ο ρολος σου ειναι υποπτος.Το ΠΑΙΖΕΙΣ φασιστας και αντισημητης κανοντας ταχα πως μισεις τους Εβραιους προσπαθωντας να βολιδοσκοπισεις τον ρατσισμο στην Ελληνικη κοινωνια ....Μαθε οτι ο πραγματικος ΕΛΛΗΝ υπερασπιζεται το δικαιο και τους αλλους Λαους απο την αρχη της ιστοριας του και ποτε δεν ηταν ρατσιστης.Και ΜΑΘΕ οτι στην ΟΥΣΙΑ αν το ψαξεις εχουμε πιο πολλα κοινα με τον ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΑΟ απο οτι με αλλους λαους της Μεσογειου.Απο την ΑΛΛΗ : ΑΓΑΠΗΤΕ Φιλε ΙΣΡΑΗΛΙΤΗ σαν ΕΛΛΗΝΑΣ που ειμαι θα υπερασπιστω το δικαιωμα σου να υπαρχεις ελευθερος οπως ολους τους λαους και καταλαβαινω οτι εχεις δικαιωμα να υπερασπιστεις τον εαυτο σου και αν το χρειαστεις θα σε βοηθησω κιολας.Αυτο ομως ΔΕΝ θα με εμποδισει να ΦΩΝΑΖΩ οποτε υπαρχει ΑΔΙΚΙΑ Και να τα χωνω ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ με τους ΟΠΟΙΟΥΣ και διαφωνω,οπως και διαφωνω με την πολιτικη που εφαρμοζεις στην γαζα.Αλωστε το Ιδιο κανω και με τους ΔΙΚΟΥΣ μου ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που μου εχουν αλαξει τα φωτα,και ελπιζω καποιοι απο αυτους να μπουν φυλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. στόν Πόντο τούς 'περιουσίους' τούς αποκαλούσαμε σέ κάθε ευκαιρία 'ΣΚΥΛΛΕΒΡΑΙΟΥΣ'.Οπότε μήν προσπαθείτε νά μάς πείσετε(μάλλον τόν εαυτό σας προσπαθείτε νά πείσετε)πώς 'αγαπάμε' τούς λεγάμενους.ΠΟΤΕ.Ήταν καί είναι ΟΙ εχθροί μας.Από πολύ πολύ παλιά.Ανοίξτε κανένα βιβλίο ορέ! καί δέ μιλάω γιά τυχαία συγγράμματα αλλά γιά τά ιερά ΤΟΥΣ βιβλία καί τήν Αρχαία Ελληνική Γραμματεία.Αυτά γιά τούς οβριούς.Μπορείτε νά συμπαθείτε καί νά αντιπαθείτε προσωπικά όποιον θέλετε.Δέν θά σάς επιτρέψουμε όμως μέ τό στανιό νά επιβάλλετε στούς αδιάβαστους,ημιμαθείς ή καί αφελείς τήν προπαγάνδα σας(είτε είναι μίσθαρνη είτε από αφέλεια ή άγνοια μεταδιδόμενη).

    Όσο γιά τό 'καλό' ισλάμ τά έχουμε ξαναπεί:Αρκεί η ανάγνωσις τού Κορανίου,η ανάγνωσις λίγης Ιστορίας καί μιά μισάωρη συζήτησις μέ έναν (μονίμως υπό διωγμόν)Χριστιανό κάτοικο Ισλαμικής χώρας γιά νά σάς πείσει πώς ΔΕΝ υφίσταται ούτε δύναται ποτέ νά υπάρξει 'καλό' ισλάμ,σεκουλαριστικό ισλάμ καί τρίχες κατσαρές.Όσο γιά τίς δηλώσεις τού 'περιούσιου' καί τά σχέδιά των είναι μάλλον προβλέψιμα καί γνωστά.Έρχεται ΜΠΑΜ...ίσως καί εντός τού 2010.Είτε συμφωνήσουν οι WASP είτε όχι.τί ξέρω κι εγώ...γραφικότητες.

    γραφικός.

    υ.γ.κάποια στιγμή αυτή τήν καραμελίτσα 'φασίστας' πρέπει νά τήν κόψετε ορισμένοι.υπάρχει μωρέ μεγαλύτερος αυταρχισμός(διότι αυτό θέλετε νά πείτε,φασισμός ΔΕΝ είναι η ορθή λέξις)από τό νά προσπαθείς νά επιβληθείς τών άλλων σέ οποιοδήποτε επίπεδο ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ,δίχως επιχειρήματα πού νά στέκουν;ποιός άραγε είναι ο 'φασίστας';ΦΑΣΙΣΜΟΣ=εκδήλωσις/εκδοχή τού ιταλικού εθνικισμού σέ δεδομένη/συγκεκριμένη χρονική περίοδο.είναι άτοπον νά χρησιμοποιείται αυτή η λέξις μέ τόν τρόπον πού χρησιμοποιείται.Οι Έλληνες ΠΟΤΕ δέν υπήρξαμε φασίστες,διότι ουδέποτε υπήρξαμε κάτι άλλο από Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "Και ΜΑΘΕ οτι στην ΟΥΣΙΑ αν το ψαξεις εχουμε πιο πολλα κοινα με τον ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΑΟ απο οτι με αλλους λαους της Μεσογειου"


    Με την μονη διαφορα, οτι εμεις δεν ειμαστε επίλυδες σ'αυτην την χωρα ουτε διώξαμε αλλον λαο για να εγκατασταθούμε!Και οπως λεει και ο Ισοκρατης στον "πανηγυρικο" του:

    "ΤΑΥΤΗΝ ΓΑΡ ΟΙΚΟΥΜΕΝ ΟΥΧ ΕΤΕΡΟΥΣ ΕΚΒΑΛΟΝΤΕΣ ΟΥΔ’ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΝΤΕΣ ΟΥΔ’ ΕΚ ΠΟΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΙΓΑΔΕΣ ΣΥΛΛΕΓΕΝΤΕΣ, ΑΛΛ’ ΟΥΤΩ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΩΣ ΓΕΓΟΝΑΜΕΝ ΩΣΤ’ ΕΞ ΗΣΠΕΡ ΕΦΥΜΕΝ, ΤΑΥΤΗΝ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΔΙΑΤΕΛΟΥΜΕΝ, ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΟΝΤΕΣ"

    Κατι βεβαια που οι Εβραιοι εκαναν "κατα κορον" εις βαρος των Παλαιστινιων!Οχι τιποτε αλλο, αλλα επειδη μιλησες για δικαιοσύνη!


    "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ"!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ειναι αξιον προσοχης αλλα και διασκεδαστικωτατον, οτι οταν πιανεις ανθελληνες φασίστες στα πρασσα, αρχιζουν να ουρλιαζουν ομαδικα: "σημιτης, σαγιαν" και δεν συμμαζευεται.
    Προσεξτε τα σχολια του μεταξυ αλλων, τεμπελοκοπροσκυλου φασίστα ο οποιος αφου εσβησε με εκσπερματωση την φωτια της συναγωγης τωρα βριζει!μήπως του τον "σφυρίζει" κανένας σαγιάν; τσούζει η περιτετμημένη, ε; ! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. PROS AUTON POU ROTA GIA PAKISTAN AN PARAMENEI STA XERIA TIS KOSMIKIS KYVERNISIS MALLON THA PARAMEINEI STIN XOREIA TOU "KALOY ISLAM" YPO TON ORO FISIKA NA PAPSEI NA SIEKDIKEI INDIKA EDAFI (KASMIR) OSO AFORA TIN EKSOUDETEROSI TOU APO TIN INDIA AS KOITAKSEI LIGO TO TI EGINE STOUS INDO-PAKISTAKINIKOUS POLEMOUS! NIKISE KAMIA FORA TO PAKISTAN?EPIPLEON O FOVOS TOU SANTAM OTI TO IRAN EKNE PROPAGANDA STOUS YPIKOOUS TOU ITAN MIA APO TIS AITIES TOU POLEMOU IRAN IRAN!EPISI TI AKRIVOS EINAI I HEZBOLLAH PARA MIA PROSPATHEIA TON IRANON NA EPEKTATHOUN? POIOI TIN EKPAIDEUOUN KAI TIN EKSOPLIZOUN OI AREIANOI MIPOS? KAI SE OTI AFORA TON "PROEDRO" TOU IRAN TON THEOREI NOMIMO YSTERA APO TOTI EGINE TO KALOKAIRI? EPISIS TI THEOREI EKEINO TO "SYNEDRIO" GIA TO OPOIO EXO ANAFERTHEI STIN POIOTITA TON "EPISTIMONON" TOU?AN TO THEORIE PARA TAUTA OS EGKYRO TON PROKALO NA `SKEFTEI SOVARA SE TI DIAFERI APOI TIN DRAGONA S' OTI AFORA TIN EPISTIMONIKI AKSIOPISTIA.EPIPLEON GIA ALLI MIA FORA KRIM=NEI EK IDION TA ALLOTRIA EFOSON EGO DEN THEORO TIN APOSPSI MOU OS THESFATO ENO AUTOS OXI MONO TIN THEOREI ALLA YPOPTEOMAI OTI AN TOU DIDOTAN I EYKAIRIA THA TIN EPIBALE DIA TIS VIAS KAI ALLIMONO SE OPOION TOU ANTITASOTAN "NYXTA KAI SKOTADI" THA ITAN I TYXI TOU (SIGOURA TOU THIMIZEI KATI O OROS)
    S' OTI AFORA KAPOIUS ALLOUS "KYRIOUS" KAPOTE STIN PERIOXI POU GENNITHIKA (ANO PATISIA, DIPLA STO STATHMO TOU HLEKTRIKOU KAI STIN EKKLISIA GIA TIS AGIAS VARVARAS OPOU VATSTISTIKA ) EIXA DEI KAPOTE ENA ANARXIKO SYNTHIMA "O FASISSMOS EINAI O POLITISMOS TON DEILON KAI TON ILITHION" AUTOI OI KYRIOI "ELLINES" (STIN PRAGMATIKOTITA "LYKOI ME PROVIA PROVATOU") KANOUN OTI MPOROUN GIA NA TO DUIKOSOUN GIATI: EINAI DILOI AFOU KRIVOUN TO ONOMA TOUS PISO APO TIN ANONIMIA KAI EINAI ILITHIOI PERA APO TIS EPIIKOS ANISTORITES APOPSEIS TOUS EXOUN TIN KOUTAMARA GIA TO THESO EYGENIKA NA PISTEUOUN OITI LIGO POLI OLOI OI YPOLOIPOI SYNOMOTOUN ENANTION TOUS OPOS P.X. TA ATOMA TIS LISTAS TA OPOIA ANAFEROUN (STIN PRAGMATIKOTITA AMVIVLOO AN ESTO ENAS APO AUTOUS GNORIZEI TIN YPARXI ESTO ENOS APO TOUS YPOLOIPOUS).DISTIXOS I PERIPTOSI TOUS STIN PSIXOLOGOA ONOMAZETAIO MANIA KATADIOKSIS KAI THA EPREPE NA TIN KOITAKSOUN ME KANENA GIATRO (OXI FISIKA ME TO DOKTORA MEGGELE)O ANONIMOS FASISTAS EIJNAI MIA KALI LISI GIA AUTOUS!EPISI OTAN VRIZOUN`AUTOI TOUS ALLOUS EINAI ORAIA OTAN OMOS TOUS ANTAPODIDOUN TA PIRA TOTE TA "PAIDAKIA" PARPAONONTAI? E LOIPON AS MATHOUN OTI "OTI ESY MISEIS ETERO OU POIISEIS" M' ALLA LOGIA AN VRIZOUN TOUS ALLOUS GIA ANTHELINES KAI PRODOTES MONO KAI MONO EPEIDEI DIAFONOUN ME TIN APOPSI TOUS TOTE KAI OI ALLOI EXOUN KATHE DIKAOIOMA NA TOUS ANTAPODIDOUN TA ISA!DISTIXOS GIA AUTOUS DEN EIMASTE SE STRATOPAIDO SYNGENTROSIS OUTE SE KATEXXOMENI APO AUTOUS XORA!TELIONONTAS THA ITHELA NA `ANAFERO TIN RISI ENOS MEGALOU POLITIKOU KAI HGETH (LINKOHN) O OPOIOS EIXEI PEI KAPOTE "OTI KAI O LYKOS KAI TO PROVATO ZITOUN ELEUTHERIA MONO ENO POU TO PROVATO ZITA ELEYTERIA APO TIN EKMETALEUSI, O LYKOS ZITA `ELEYTERI GIA TIN EKMETALEUSI" EINAI EMFANES APO TIN ISTORIA TOU 20ou AIONA TI EIDOUIS ELEYTERIA ZITOUN AUTOI OI "KYRIOI" (TOY LYKOU) KAI PIA ELEYTERIA ZITOUN OSOI EINAI ENATION TOUS (TOU PROVATOU)
    ZITO I ELLADA I DIKAOISYNI KAI I ALLITHEIA!(ZITO SYGNOMI GIA TO MEGETHOS TOU SXOLIOU)
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αμα πατας τον καλο στους οβριους κοιτα πως τσιριζουν. Ολοκαυτωμα σου λενε.
    Υποστηρικτες δολοφωνων μικρων παιδιων, ελεεινοι και τρισαθλιοι, περιουσιοι νεολαιοι, σαγιανιμ.
    Το διπλο-μπουρλοτο στην συναγωγη ποιος σας τοβαλε ρε;
    Θα μας απαντησετε; ή ακομα "σβυνετε" τη φωτια;
    Στα Γιαννενα τωρα να ανακωλωσετε κανα μαρμαρο.

    Στους υπονομους σας ειπα και αυριο με τον κηδεμονο-ραβινο σας.
    Ελεεινοι και τρισαθλιοι νεολαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ 17 Φεβρουαρίου 2010 9:28 μ.μ.

    Ισρααλητη, σε πηρε ωρα να τα γραψης αυτα;
    Για την συναγωγη ομως θα μας πεις τιποτα; Ας πουμε ποιος εβαλε τις φωτιες και γιατι τοση νηνεμια εκτοτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

    Ελληνοφωνοι αληταμπουρες πασχοντες απο ανιατον ισραελοφιλια μολυνουν την Ελληνικη μπλογκοσφαιρα και ιδιως αυτη την ιστοσελιδα σε καθημερινη βαση.
    Απομονωστε και περιφρονηστε τους μιαρους παρασιτικους οργανισμους.

    >17 Φεβρουαρίου 2010 5:55 μ.μ.<))

    Ξενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. "EPISI TI AKRIVOS EINAI I HEZBOLLAH PARA MIA PROSPATHEIA TON IRANON NA EPEKTATHOUN? POIOI TIN EKPAIDEUOUN KAI TIN EKSOPLIZOUN OI AREIANOI MIPOS"

    Αυτό είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα το οποίο δεν σημαίνει ότι ισχύει! Αν πράγματι οι Ιρανοί ήθελαν να επεκταθούν, θα επρεπε να ειχαν γεμίσει τον ισλαμικο κοσμο(αν όχι ολοκληρο τον πλανητη) με διαφορες οργανωσεις(όχι απαραιτητα ενοπλες)και ινστιτούτα(διαβαζε «μεντρεσεδες» σαν και αυτους που λειτουργούν στο Λονδίνο) τα οποία να προπαγανδιζουν την «αληθεια» του Κορανίου όπως το ερμηνευουν αυτοί! Δεν τους λείπουν τα χρήματα για να κανουν κατι τετοιο! Γιατι όμως δεν το κανουν; Η «Χεσμπολλα» είναι μια παραστρατιωτική Λιβανεζικη οργανωση(από τις πολλες που εχει αυτή η χωρα)η οποια σαφως και χρηματοδοτειται από το Ιραν, αλλα το πεδιο δρασης της εξαντλειται αυστηρα στο εδαφος του Λιβανου και παντοτε σε σχεση με τις δραστηριότητες του Ισραήλ! Ολη η ιστορία της, από την εποχη της συστασεως της, αυτό ακριβως καταδεικνυει! Εκτος αν επεσε στην αντίληψη σου καποιο παραρτημα της που δραστηριοποιείται στην Νορβηγία ή στην Αγγλία !Οποτε το επιχειρημα σου περι εξαπλωσεως του Ιραν δια της Χεσμπολλα, «παιρνει την αγουσα προς τα αποδυτήρια»!
    Και για να μην ξεχνιόμαστε...
    "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ"

    http://3.bp.blogspot.com
    /_6nWDupj6HDQ/S3sK6DxxktI
    /AAAAAAAAATE/fDn94ScoHmc
    /s1600-h/hezbollah_thumb1.jpg



    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. "Τελικά, στα "55 γεμάτα", συνήθως κανείς έχει σταματήσει να γράφει ανοησίες και κάνει διάλογο."


    Μα διαλογο υποτίθεται οτι διεξάγουμε αγαπητέ!Και λεω υποτιθεται, διοτι εφερα αρκετα θεματα προς συζήτηση(οπως π.χ.την διαβόητη διακύρηξη "Μπάλφουρ",τις τρομοκρατικες οργανώσεις "Ιργκούν","Στερν" και "Χαγκάνα",την σφαγή στο Deir Yassin, τον χαρτη του "Eretz Israel",τις σφαγες των αμαχων Παλαιστινιων στα στρατοπεδα Σαμπρα και Σατιλα, κλπ),αλλα εσεις "σφυριζετε κλεφτικα"!Πως να διαξαχθει καποιος διαλογος, οταν ο αλλος σιωπά;Η μηπως θεωρεις "διαλογο" μια συζήτηση που διεξαγεται με προσυμφωνημένα θέματα;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ 18 Φεβρουαρίου 2010 11:28 π.μ.

    Μίνως, ξεχασες και τον διπλο εμπρησμο στη συναγωγη της γειτονιας σου.

    ZITO ALITIA, ZITO ELLADA, ZITO DIKIOSINI, ZITOOOOO!!!

    Christo Boulgros apo Dubai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @ Μίνως 18 Φεβρουαρίου 2010 11:28 π.μ.

    Χαμένα λόγια προς έναν φανατισμένο. Ο διάλογος δεν αφορά στα θέματα που θίγεις, αλλά στο άρθρο αυτό καθ' εαυτό.

    Τι σχέση έχουν με το θέμα μας τα εγκλήματα του Ισραήλ, ή των άλλων; Διότι υπάρχει και το Μόναχο 1972 και οι βόμβες σε σχολικά αυτοκίνητα, που δεν μπορεί παρά να μεταφέρουν παιδιά και τους συνοδούς τους και το "Achille Lauro" κλπ, κλπ. Θα εκτρέψεις εσύ την κουβέντα στις μονομανίες σου. Δεν κατάλαβα. Όπως δεν καταλαβαίνω (το έχω ξαναγράψει) το β' πληθυντικού. Ποιοι "εμείς" ("εσείς); Έλληνας είμαι, όπως κι εσύ, υποθέτω, Έλληνας Ελλαδίτης και τίποτε άλλο.

    Έθιξα ένα θέμα παραπάνω, με αφορμή το άρθρο. Αλλά βλέπω ότι μάλλον δεν ενδιαφέρει η συζήτηση επ' αυτού.

    ______________________________________

    Συντάσσομαι απόλυτα με κάποιον που διαμαρτύρεται παραπάνω για τα greeklish. Αυτό πρέπει πάση θυσία να σταματήσει. Τούτο είναι ελληνικό ιστολόγιο και η γλώσσα μας έχει την γραφή της. Όποιος θέλει να γράφει, πρέπει να περάσει την ελληνική γραμματοσειρά στον υπολογιστή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. "Τι σχέση έχουν με το θέμα μας τα εγκλήματα του Ισραήλ, ή των άλλων;"


    Ολα εχουν σχεση αγαπητε, αν θελουμε πραγματι να βρουμε την αιτια του κακου, για να παψουμε επιτέλους να ασχολούμαστε με αυτο το απειροελάχιστο κομματι του πλανήτη(ανατολικη λεκανη της Μεσογειου), που ομως επηρεαζει αμεσα και εμας!Εκτος εαν πιστευεις οτι τα Α/Α συστηματα S300 δεν τοποθετήθηκαν στην Κυπρο, επειδη ασκησαν veto ΜΟΝΟ οι Τούρκοι!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. >Ολα εχουν σχεση αγαπητε, αν θελουμε πραγματι να βρουμε την αιτια του κακου<

    Ποιανού κακού; Της ισλαμοποίησης της Ευρώπης; Της αθρόας εισροής μεταναστών στην χώρα μας; Αυτό συζητούσα παραπάνω και ειλικρινά δεν βλέπω τι σχέση έχουν αυτά, με τα ισραηλινά και παλαιστινιακά εγκλήματα. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι το Ισλάμ βρίσκεται σε έξαρση εξ αιτίας του Ισραήλ.
    Μα τρεις φορές απείλησε την Ευρώπη και τότε δεν υπήρχε Ισραήλ. Η χώρα μας γεμίζει καθημερινά λαθρομετανάστες σταλμένους από την Τουρκία με έξοδα μάλλον της Σ. Αραβίας (τις ωφελείται;) κι εσύ μιλάς για ... Χαγκάνα. Από την πόλη έρχομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.