17/2/10

Η δολοφονία του Μαχμούντ αλ Μαμπχούχ και η δράση των 'Ευρωπαίων'

Από σχόλιο του Woody

Αγαπητοί Φίλοι,
Δείτε το φιλμάκι από τις κάμερες ασφάλειας του ξενοδοχείου με τους "Ευρωπαίους" δολοφόνους.


Τώρα διαβάστε παρακάτω πως οι "Ευρωπαίοι" δολοφόνοι αποκτούν διαβατήρια Ευρωπαϊκά καί όχι μόνον, και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα.
Από την εφημερίδα "Το Βήμα της Νέας Ζηλανδίας"
Auckland, NZ, Wednesday, May 5, 2004 Auckland,
Κατηγορούμενοι για δόλια και παράνομη προσπάθεια κατοχής Νεοζηλανδικών Διαβατηρίων στο δικαστήριο, αλλά το Δικαστήριο απέκρυψε λεπτομέρειες.
Απόλυτη μυστικότητα συνεχίζει να περιβάλλει δύο κατηγορούμενους για τους οποίους υπάρχει υποψία ότι είναι πράκτορες των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, που επανεμφανίστηκαν στο δικαστήριο σήμερα.
Ο Γιούρι Zoshe Kelman, 30 ετών και ο Eli Cara, 50 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απάτη και για ενέργειες παράνομης απόκτησης Νεο-Ζηλανδικων διαβατηρίων κάθισαν πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Auckland, αλλά λεπτομέρειες του κατηγορητηρίου είχαν κατασταλεί από την Δικαστίνα Judith Potter.
Οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες μέσω του δικηγόρου τους, αλλά η Δικαστής Judith Potter "κατέστειλε" τις λεπτομέρειες της προκαταρτικής εργασίας για την προετοιμασία της δίκης σε θέματα σχετικά με την εγγύηση που έχουν καταβάλει για να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι τη ημέρα της δίκης.
Και οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να ξαναεμφανιστούν στο δικαστήριο τον επόμενο μήνα για τα περαιτέρω.
Οι δύο κατηγορούμενοι συνδέονται με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες Μοσσαντ, και συνελήφθησαν στο Auckland τον περασμένο μήνα με κατηγορίες για δόλιας προσπάθειας προς αποκτησιν Νέο-Ζηλανδικών διαβατηρίων. Ένας τρίτος ύποπτος που αντιμετωπίζει παρόμοιες κατηγορίες φέρεται να έχει εγκαταλείψει τη χώρα και ένας τέταρτος ύποπτος θεωρείται ότι κρύβεται στη Νέα Ζηλανδία. Η υπόθεση πήρε διεθνές ενδιαφέρον μετά από στοιχεία που φέρουν τους κατηγορούμενους σαν πράκτορες της Μοσσαντ. Τον περασμένο μήνα, αντιπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της ΝΖ Jim Sutton είπε ότι από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φέρεται οι δύο άνδρες να είναι "εκπρόσωποι της ισραηλινής κυβέρνησης". Η υπόθεση έχει εγείρει επίσης ανησυχίες εντός της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας, η οποία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι θα επανεξετάσει την ασφάλεια στον τομέα έκδοσης διαβατηρίων.
Η υπόθεση έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον στο Ισραήλ όπου μία εφημερίδα είχε τίτλο "Ο Cara έφυγε από το Ισραήλ σε μια αποστολή στη Νέα Ζηλανδία".
Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο δικηγόρος του Cara, Stuart Grieve, QC, είπε στο δικαστήριο ότι είχε προσληφθεί από ιδιώτη.
Μετά την ακρόαση οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν το δικαστήριο μέχρι που οι φωτογράφοι και εικονολήπτες των εφημερίδων και τηλεόρασης έχουν φύγει.
Αναφέρθηκε δε ότι είχαν αλλάξει τα μπλε σκούρα κουστουμιά τους με καθημερινά ρούχα μέσα στο δικαστήριο.

ΥΓ. Αν το κάνουν στην τόσο μακρυνή Νέα Ζηλανδία γιατί να μήν το κάνουν και στήν κοντινή Ελλαδίτσα;

Woody

19 σχόλια:

  1. Ws gnwston oles oi xwres tou prwhn British Empire einai oi kat'eksoxhn evraiokratoumenes ston kosmo: USA, UK, Kanadas, Avstralia, Nea Zhlandia, Notios Afrikh. Oson afora twra th Germania, avth einai apo ton 2o Pagkosmio Polemo entelws ksefrago ampeli kata ka8e ennoia. Einai gnwston p.x., pws h mossad xrhsimopoiei kata protimhsin "germanika" diavathria, thn dekaetia tou 1990 de to kratiko ekdothrio ths Germanias (Bundesdruckerei) htan sta xeria "israhlinwn ependytwn" pou meta to pulhsan pali sto germaniko kratos me megalo kerdos: Vgalte epomenws ta symperasmarta sas - o,pou evraios kai ksenos epikindynos praktoras. Gi' avto kai val8hkan, metaksy allwn kai sthn Ellada (kai twra to prospa8oun kai sthn Tourkia!) na apaleipsoun to xwrio "8rhskevma" apo tavtothtes kai diavathria. Avta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδή μας λέτε ότι η Μοσάντ πήγε με 11 άτομα και φουλ κάμερες όταν είναι γνωστό ότι το Ντουμπάι έχει τα πάντα συνδεδεμένα με κάμερες με σύστημα της Siemens (χε,χε) και σκότωσε τον Άραβα στο ξενοδοχείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωπατε βρε!!

    Η Mossad είναι φιλανθρωπικος οργανισμός και δεν κάνει τέτοια πραγματα. Αυτά είναι άθλιες συκοφαντίες ανθρώπων που πολεμούν το Ολοκάυτωμα.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Woody

    Θα σου απαντήσω εγώ αγοράκι.

    Ελληνικό διαβατήριο δεν συμφέρει τους πράκτορες του Ινστιτούτου και αυτό γιατί είναι γνωστό στις υπηρεσίες του εξωτερικού ότι επειδή η Ελλάδα είναι μπάχαλο, πάρα πολλοί μαφιόζοι κυκολοφορούν με Ελληνικά διαβατήρια.

    Αυτό πρακτικά σημαίνει για έναν επαγγελματία, ότι μπορεί να πάει για μαλλί και να βγεί κουρεμένος, υπο την έννοια ότι σχεδόν σίγουρα θα τον διπλοτσεκάρουνε στον έλεγχο διαβατηρίων (πέρασμα απο όλες τις λίστες γτ έχει ελλ διαβατήριο).

    ¨Οταν είσαι pro δεν θές διαβατήριο απο χώρες-μπανανίες γιατί τραβάς πολύ την προσοχή. (Φανταστείτε τον Κάρλος το Τσακάλι να κυκλοφορεί με Κολομβιάνικο διαβατήριο).

    Αντίθετα, το Ελληνικό Διαβατήριο είναι μάστ για τους διάφορους μαφιόζους απο Ανατολική Ευρώπη. ¨Οτι είναι όμως οκαύ για έναν μαφιόζο δεν είναι απαραίτητα καλό για έναν επαγγελματία.

    Σε κάλυψα έτσι; Το ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @17 Φεβρουαρίου 2010 12:51 μ.μ.

    Hey, xaxamh, aei sthn arourotrypa sou, vrykolaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 17 Φεβρουαρίου 2010 12:51 μ.μ.
    "Σε κάλυψα έτσι; Το ξέρω".

    Όχι δεν με "κάλυψες" αλλά ούτε και σου ζήτησα και να με καλύψεις. Το περιεχόμενο του σχολίου έρχεται να επιβεβαιώσει με αδιάσειστα στοιχεία, ότι το Ισραήλ έχει καταντήσει σε μια παρακατιανή χώρα αδίστακτων εγκληματιών που έχουν ξεθαρρέψει με την ανοχή μιάς απαθούς και ανήθικης στο πλείστον κοινωνίας, και δολοφονούν αθώους μέρα μεσημέρι. (Δεν είδα καμία δήλωση από τον Ομπάμα ή Κλίντον εναντίον των δολοφόνων. Τουναντίον θα υπήρχε καταιγίδα δηλώσεων αν οι της Χαμάς δολοφονούσαν τον Νετανιάχου, ας πούμε.)
    Αυτό που επισημαίνω όμως, είναι ότι προσπάθησες να παραπλανήσεις και να "απομακρύνεις" τους φίλους του ιστολογίου από τις έννοιες "Ισραήλ", "δολοφονία εν ψυχρώ" και "Μοσσάντ" "κλέψιμο εγγράφων ξένων χωρών" κλπ. και να στρέψεις την συζήτηση αλλού. Καί για να "Αποκαλύψω" τον ολίγον τι περίεργο ρόλο σου ακόμα, σού προτείνω να άνοιξης και να διάβασης καί τον ποιο κάτω σύνδεσμο.
    http://www.wrmea.com/backissues/0198/9801026.htm


    Woody

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδατε τα βίντεοκλίπς ;;;Τι δείχνουν;;; Την μενεγάκη στην παραλία.... είναι δυνατόν ;;; και όμως είναι.Με πολύ φαντασία-πάρα πολύ όμως-ισως να δούμε και τον εφιάλτη στον διάδρομο. Ελεος.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είσαι μεγάλο κωμικό ταλέντο! Χαραμίζεσαι ως εκπρόσωπος τύπου της Χαμάς.

    Ποιά είναι τα "αδιάσειστα στοιχεία"; Ότι οι δολοφόνοι χρησιμοποίησαν πλαστά διαβατήρια με τα ονόματα επτά Ισραηλινών; Πραγματικών ανθρώπων; Ήδη οι τρεις μίλησαν στην τηλεόραση για τον εφιάλτη που ζουν.

    Και εννοείται, ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, τέτοιου είδους διαβατήρια περνούν πιο εύκολα από ελέγχους όταν φέρουν ονόματα πραγματικών ανθρώπων.

    Αλλά θέλεις να μας πείσεις ότι είναι λογικό και τα επτά ονόματα των πραγματικών ανθρώπων, να ανήκουν σε άτομα που μετανάστευσαν στο Ισραήλ; Και αυτό, δήθεν, το έκαναν Ισραηλινοί πράκτορες; Μάλλον, κάτι δεν πάει καλά με τη λογική σου.

    Κάτι που φαίνεται και όταν συγκρίνεις τον Νετανιάχου και τον ύψιστο θεσμικό του ρόλο, με κάθε ισλαμοφασίστα μανιακό που εξαργυρώνει τις δολοφονίες που κάνει, με πολυτελή διαβίωση και εξουσία (σε πεντάστερο ξενοδοχείο έμενε ο "λαϊκός αγωνιστής" της Χαμάς).

    Περαστικά και καλά μυαλά,

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re galia ειδες τι κανει η ελειψη μιας 17ν πχ. σε βαζει να κανεις και υπερωρειες(την λεξη την ξερεις ε??)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @@ 17 Φεβρουαρίου 2010 12:51 μ.μ.
    @18 Φεβρουαρίου 2010 1:43 π.μ.

    ... kai meta sou lene pws eixan adiko oi Germanoi pou tous anagkasan na foroun to kitrino asteri sto peto... Dikio eixan kai paraeixan. Gia na tous kseskepasoun to'kanan!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Τζοναθαν Κουκ, κατοικος Ναζαρετ, ο οποιος μας υπενθυμιζει οτι "Εβραιοι χρηστες του διαδυκτιου πληρωνονται για να προπαγανδιζουν υπερ του ισραηλ" δεν εχει καθολου αδικο.
    Το σχολιο Galia 18 Φεβρουαρίου 2010 1:43 π.μ. τον επαληθευει 100%


    Ρε παπατζη, καραγκιοζη ελληνοφωνε και βωμολοχε αληταμπουρα, που ντε και καλα υπογραφεις ως Galia εδω κι εκει, τα "αδιασειστα στοιχεια" ειναι τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ του Δικαστηριου της Νεας Ζηλανδιας. Το πως κλεβουν (οταν δεν τους τσακωνουν) ή επιχειρουν να κλεψουν διαβατηρια ξενων κρατων για να εκτελεσουν μετα σε ξενα κρατη τους φονους τους ΔΟΛΙΩΣ.
    (Δο-λο-φο-νια)
    Βεβαια στους εβραιους δεν ενδιαφερει η συζητησις, αλλα αυτο που θελεις ειναι να αποπροσανατολισης την σκεψη των αλλων και να προπαγανδισης υπερ της αγαπητης σου ισραελογιαφκας.
    Αλλα την απαντηση στις εβραϊλες που εγραφες στις 17 Φεβρουαρίου 2010 12:51 μ.μ., σου στην εδωσε ο Γουντυ στις 17 Φεβρουαρίου 2010 4:20 μ.μ.

    Οσο για τον "θεσμικο ρολο" του υπανθρωπου Νετανιαχου (ο οποιος προκειται συντομα να κυρηχθη καταζητουμενος στο Ντουμπαϊ) καλυτερα ας μη μιλησουμε βρωμοεβραιε. Γιατι τοτε θα πρεπη να μιλησουμε και για τους "θεσμικους ρολους" ολων των τρομοκρατων εβραιων που περασαν απο τον "πρωθυπουργικο θωκο" της "Μονης Δημοκρατιας" στην Μεση Ανατολη. Βεβαια δεν ξεχασες την γνωστη συνταγη, να πασπαλισης δηλαδη οποιον δεν σου γουσταρει με μια ολιγη απο "ισλαμοφασισμο" για ναρθη να δεσει ντε.
    (Χιτλερ, Αουσβιτζ, γιαγιαδες, θαλαμοι αεριων μετα απο δειπνο φασολαδας, ολοκαυτωμα).

    Η ωρα επλησιασε βρωμεροι απογονοι τοκογλυφων (η Πατριδα υποφερει σημερα απο δαυτους) και το ξερετε, γι αυτο τρεχαλα για δωρεαν εγγραφη στην "Εβραιος Ανωνυμος ΕΠΕ". Θα βοηθησετε τους εαυτους σας παρα πολυ με το κομπλεξ ανωτεροτητας που εχετε.
    Τρεχαλα στην "Εβραιος Ανωνυμος ΕΠΕ", ειπα.


    Ομαδεον


    ΥΓ.
    Με την συναγωγη στα Χανια τι απεγινε τελικα ρε οβριε; Ηταν εβραιοι αυτοι που "υποκινησαν το μισος ενατιον εβραιων"; Θα ανοιξης το παντα λαλιστατο υπερ του ισραηλ στοματακι σου, η δεν σας "βγηκαν τα χαρτια" και τα κανατε ηδη "κρεμασταρια", σχεδιαζοντας την επομενη "υποκινηση μισους";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Gia orismenous "pattiotes" pou einai toso "andres" pou den tolmoun na grapsoun me ta onomatakia tous; O anonimos fasistas einai gia esas!A KAI PARTE KAI KANNA MAYRO KOUSTOUMAKI KAI TO EISITIRIO GIA TO VEROLINO! I 29 APRILOIU PLIZIAZEI!
    Christos Voulgaris apo Londino.
    PS. VRAVO GALIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 18 Φεβρουαρίου 2010 4:17 μ.μ.

    AEI KAI G---SOU, VRE DAVID ROSENTHAL, TWRA TO PAIZEIS ME TO NEO KALLITEXNIKO SOU "VOULGARHS", OPWS KANOUN APO KAIROU EIS KAIRON OLOI OI XAXAMIKOI??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 18 Φεβρουαρίου 2010 4:17 μ.μ.

    Στη φούρια σου τρομπαρίφα ξέχασες να γράψεις το ZITO ELLADA, ZITO ALITIA, ZITO DIKAIOSINI.

    Συμβουλή:
    Πηγαίνετε για δουλειά καθ ότι είναι αποδεδειγμέμο ότι "Αργία Μήτηρ Πάσης Κακίας" και' "Η Εργασία Απελευθερωνει" τους μολυσμένους εγκεφάλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. RPOS ANOMYMO KAI ANADRO (KAI TO KSEREI KALA KAI O IDIOS POSO MIDENIKO EINAI
    GIA AUTO DEN GRAFEI ME TO ONOMA TOU GIATI KATA VATHOS NTERPETAI GIAAUTO POU EINAI) RGO EIMAI ELLINAS CHRISTIANOS ORTHODOXOS KAI EIMAI PERIFANOS GIA AUTO KAI DEN THA ME KANEIS ESY EVRAIO! ESENA OMOS KANENAS DEN THA MPORESEI NA SE KANEI ANTHROPO KAI FISIKA OUTE KATA DIANOIA DEN EISAI ELLINAS.OS FNISIOS FASISTAS POUEISIA PIGAINE NA SYNEXISEIS TIN ASXOLIA TOU FILOU SOU TOU RAIM TON SA KSEREIS ESY! I PERPTOSI SOU MOU THIMISEI KATI POU ELEGAN STO SXOLEIO GIA KAPOIUS OTI MALON THA EXOUN LADOSEI GIA NA THEORITHOUN ANTHROPOI (MALON ANAFEROTAN SE PLASMATA TOU EIDOUS SOU)O ANONIMOS FASISTAS SE PERIMENEI!RPOFSNOS DEN EXEIS DOULEIA OS @@@ POU EISAI (DIAFOERIKA DEN THA EISOUN FASISTAS ALLOSTE) KANE MIA PRAGMATIKA PATRIOTIKI PRKSI AUTOKTONA! ALLA PROTA APRE ENA MAYRO SAKKAKI KAI TO AEROPLANAKI GIA NA PAS STO VEROLINO STIS 30 MAIOU GAI AN KALPSIS GIA TON ADOLFO SOU!PAERPITOTOS EGO DEN EXO KALITEXNIKO PSEUDONIMO MIPOS TO ONOMA POU EGRAPSES EINAI TO EINAI TO EPPEGELMATIKO SOU ONOMA SO XORO POU KINEISAI (TO HOBBI TOU RAIM POU ANAERAME PIO PRIN?) PANOS EPEIDI MPOREI NA EISAI OPADOS TOU VAGGNER RARE KALITERA ENA ONOMA APO EKEI PANTOS OXI ZIGFRIEND GIATI THA TO NTROPIASEIS!
    PANTOS TORA EPI TOU THMATOS OI DOLOFANEIS OS ENERGEIA EINAI EKTOS NOMOU KAI OS EPI TOUTOU EINAI KATADIKASTEA! APO TIN ALLI OMOS GIA OPISMNA ATOMA TO POIA APOTELOUN KINDYNO GAI TIN ASFALAEIA MIAS XORAS KAI EINAI ADYNATYON MAI EIRINIK LYSI DISTIXOS EINAI KATANOITI I EKSDOUTEROSI TOUS. P.X. AN KAPOIOS TON DIKON MAS MYSTIKON YPERSION EVGSZE EKTOS MAXIS KATI TYPOUS TON GRIZON LIKON I TIS MYK. SIGNOMI ALLA DEN THA SENAXORIOMOUN LOGO TI EXOUN KANEI ARKTA GIA NA KATADIKASTOUN SE THANATO (ARPAGI TOU SOROU TOU PAPADOPOLOU PYRKAGIES KTL.) ALA APO TIN ALLI DEN VLEPO PITHANO KAPOIOS NA TOUS PAEI SE DIKASTIRIO. TORA GIA TA ALLA O THEOS NA VALEITO XERI TOU!
    ZITO I ELADA I DIKAIOSYNI KAI I ALLITHEIA!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. AEI KAI G---SOU, VRE DAVID ROSENTHAL, TWRA TO PAIZEIS ME TO NEO KALLITEXNIKO SOU "VOULGARHS", OPWS KANOUN APO KAIROU EIS KAIRON OLOI OI XAXAMIKOI??
    Συνεχιζω,για να αποδειξω ΠΟΣΟ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΕΙMΑΙ!Και οχι μονον εγω αλλα και οι ομοιοι μου!
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ MΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. [Για όσους δεν γνωρίζουν, να πω ότι το:
    "Η εργασία απελευθερώνει"
    δέσποζε πάνω από την είσοδο του Άουσβιτς]
    -----------------------------

    @ 18 Φεβρουαρίου 16: 57μμ.

    Ναζιστικό σκουπίδι,
    Την Ελλάδα να μην την ξαναπιάσεις στον οχετό που έχεις για στόμα.
    Διότι οι Έλληνες πολέμησαν τότε, τυφλό σκουλήκι.
    Και απορώ πως από Έλληνες προέκυψες εσύ το παρά φύσει ναζιστικό απόβλητο της Ιστορίας.

    Καταλαβαίνω ότι λέξεις όπως "Αλήθεια" και "Δικαιοσύνη" σε ενοχλούν, γιατί εσύ θέλεις το νόμο της ζούγκλας, το δίκιο του ισχυρού, την ανθρωπότητα ως κτηνωδία και βαρβαρότητα.
    Αλλά χάσατε και ακόμα μυαλό δε βάλατε.
    Είχατε τόσα όπλα, τόσο στρατό, τόση δύναμη, τόση αλαζονεία και όμως χάσατε.
    Χάσατε στα γκέτο,
    χάσατε στα στρατόπεδα,
    χάσατε όταν οι πολλοί πρόθυμα συνεργαζόντουσαν μαζί σας και ούτε ένα τρένο με στιβαγμένους μελλοθάνατους δεν καθυστέρησε ποτέ,
    χάσατε παρόλο που δεν βρέθηκε καμιά συμμαχική δύναμη με κάποιο τρόπο να σταματήσει εκείνη τη διαβολική μηχανή θανάτου,
    χάσατε παρόλο που το Σχέδιο σας για αυτούς,
    ήταν δαιμονικά τέλειο και φάνταζε αναπόφευκτη η εξόντωση, η Τελική Λύση,
    χάσατε όταν η μόνη "διέξοδος"
    που τους είχατε αφήσει
    ήταν να περάσετε τα δολοφονημένα κορμιά τους μέσα από τις καμινάδες των κρεματορίων,
    χάσατε από εκείνες τις στάχτες που αιωρούνταν στον ουρανό,
    χάσατε από αυτούς τους ακόμα ζωντανούς σκλάβους των στρατοπέδων που ανέπνεαν αυτές τις στάχτες, τις στάχτες των δολοφονημένων αδελφών τους,
    χάσατε παρόλο που όλες οι χώρες του κόσμου είχαν κλείσει τα σύνορά τους για αυτούς (τα ίδια σύνορα που σήμερα οι "ανθρωπιστές" αφήνουν ορθάνοιχτα για τους "κακόμοιρους" μουσουλμάνους)

    Και τελικά ηττηθήκατε από αυτούς τους άοπλους, τους αβοήθητους, τους πένητες, τους λιμοκτονούντες, τους βασανισμένους, τους δηλητηριασμένους, τους απαγχονισμένους, τους με κάθε τρόπο δολοφονημένους.
    Και οι αδύναμοι, οι αθώοι και οι απροστάτευτοι Νίκησαν και εσείς που βρίσκεστε σήμερα; στα μαύρα κατάστιχα της Ιστορίας.

    Τουλάχιστον, αν είσαι στο ελάχιστο άντρας, κάνε ό,τι έκανε το ίνδαλμά σου, ο Χίτλερ.
    Αυτοκτόνησε, κτήνος, και απέφυγε την ταλαιπωρία.
    Γιατί πάλι θα ξαναχάσετε.
    Γιατί πάντα, στο τέλος, όλοι οι απάνθρωποι αλαζόνες όπως ο Γολιάθ, είναι προορισμένοι να χάνουν.
    Όχι επειδή ο Δαβίδ είναι καλύτερος. Αλλά επειδή ο Δαβίδ είναι ταπεινός. Και υπηρετεί και πρεσβεύει όχι την ανθρώπινη εξουσία, αλλά τις Εντολές για Αξιοπρέπεια, Ηθική, Δικαιοσύνη.
    Γιατί μαζί με τον Δαβίδ
    ζει και η Ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Και αυτό φυσικά δεν το θέλετε, όλοι οι άρρωστοι εξουσιαστές.
    Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ για να σας λέμε ότι η δύναμή σας, τα όπλα σας, η εξουσία σας, τα πλούτη σας είναι κάλπικα και πρόσκαιρα.
    Και ό,τι και αν κάνετε, όσο και αν χτυπιέστε, και όσες απειλές και αν εκτοξεύετε, ακόμα και άλλα έξι εκατομμύρια να ξανα-σκοτώσετε,
    το μόνο που καταφέρνετε είναι να στραγγίζετε και την τελευταία σταγόνα από την ανθρωπιά σας.
    Δεν πρόκειται, όμως, ποτέ, μα ποτέ να γίνετε ούτε αθάνατοι, ούτε παντοδύναμοι. Γιατί ακόμα και όταν μας σκοτώνετε, δεν είστε τα αφεντικά μας, είστε απλά οι δολοφόνοι μας.
    Και ακόμα και όταν μας σκοτώνετε, η φωνή μας δυνατή θα αντηχεί στην Αιωνιότητα:
    Είναι Ένας!

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Από πότε ρε Σάββα φιλοξενείς σχόλια Ναζιστικού περιεχομένου?

    Ντροπή..... λυπάμαι ειλικρινά.

    Ελευθερία λόγου.... αλλά μέχρι ενός ορίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Agapiti Galia to syntima zito i ellada i dikaiosyni kai i alitheia to chrisimopoio ego synithos otan pisteuo oti tairaizei stin periptosi aplos etuxe na min to . O anadros, anagogos alla pano apo ola APANTROPOS @@@FASISTAS pou to paizei "megalos" xoris na tolma na grapsei to onoma tou to vrike auto os aformi!
    META POLIS EKTIMISEOS
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.