13/7/10

Συνέλαβαν τον Μάριο Ματσάκη για την εισβολή στο πεδίο βολής

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αναμένεται να προσαχθεί σήμερα O τέως ευρωβουλευτής, Μάριος Ματσάκης. Χθες βράδυ συνελήφθη για παράνομη είσοδο στο Πεδίο Βολής Καλού Χωριού. Σύμφωνα με την καταγγελία, αφαιρούσε στόχους, ενώ διεξήγετο άσκηση της Εθνικής Φρουράς.

Συνελήφθη λίγο μετά τις 9:00 απόψε o πρώην Ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης για το αυτόφωρο αδίκημα που αφορά την παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή και, συγκεκριμένα, στο πεδίο βολής Καλού Χωριού,

Σε δηλώσεις του, ο κ.Κατσουνωτός είπε ότι «ο 56χρονος γύρω στις τρείς το απόγευμα εισήλθε εντός του πεδίου βολής Καλού Χωριού κατά τη διάρκεια που πραγματοποιείτο άσκηση της Εθνικής Φρουράς».

«Αφού αρχικά αφαίρεσε στόχους με τους οποίος πραγματοποιούνται βολές και προκάλεσε κακόβουλες ζημιές παρέμεινε μέχρι τις 9 εντός του πεδίου βολής του Καλού Χωριού, διακόπτοντας έτσι άσκηση της Εθνικής Φρουράς». O 56χρονος αύριο το πρωί αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Δικαστηρίου, αφού ο φάκελος της υπόθεσης τεθεί ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για τις αναγκαίες ενέργειες

Καταδίωξη και καταγγελία κατά του Ευρωβουλευτή για ρίψη πυροβολισμών είναι μερικά από τα όσα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα στο Καλό Χωριό.

Σύμφωνα με τον κ. Ματσάκη, κατηγορήθηκε ότι πυροβόλησε εναντίον της Εθνικής Φρουράς, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

Όλα άρχισαν νωρίς το απόγευμα στο πεδίο βολής του Καλού Χωριού Λάρνακας,
όταν βρισκόταν σε εξέλιξη άσκηση και βλήματα εξερράγησαν προκαλώντας μικρής έκτασης πυρκαγιά.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο πρώην ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης ο οποίος έχει προηγούμενα με την Ε.Φ λόγω προηγούμενου ατυχήματος που προκάλεσε πυρκαγιά στο Σταυροβούνι, όρμηξε μέσα στο πεδίο βολής και τελείωσε πρόωρα την άσκηση.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, " Το χειρότερο είναι ότι έκαναν έκρηξη πυρομαχικών και είχαν τους απλούς στρατιώτες εκεί να σβήνουν τα πυρομαχικά και άκουσον άκουσον είπαν ότι τους πυροβόλησα εγώ."

Ακολούθησε καταδίωξη του Ευρωβουλευτή εντός του πεδίου βολής απο μέλη της Ε.Φ χωρίς όμως να γίνει κατορθωτό να τον σταματήσουν. Οι καταγγελίες της Ε.Φ κατά του Ευρωβουλευτή, έφεραν την αστυνομία στο πεδίο βολής και ακολούθως στο σπίτι του για ενδελεχή έρευνα.

Τελικά δεν εντοπίστηκε τίποτα και ο ευρωβουλευτής έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Υπουργό Άμυνας΅ " Έβαλαν τους νεαρούς να σβήσουν τη φωτιά ενώ πυροβολούσαν οι σφαίρες οι άπαικτες."

"Μέσα στα νόμιμα πλαίσια πάντοτε ειρηνικά”, ανέφερε “Θέτοντας ίσως τη ζωή μου σε κίνδυνο θα μπαίνω σε πεδία βολής και θα σταματούν οι ασκήσεις και ότι θέλει ας κάνει ο Υπουργός Άμυνας" , κατέληξε.
SIGMALIVE

9 σχόλια:

  1. Έχει κάνει τόσα αντιφατικά πράγματα αυτός ο άνθρωπος, που δεν καταλαβαίνω τίποτα από την γενικώτερη συμπεριφορά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. telika oloi oi Aristeristes einai fugoponoi, efialtes, prodotes kai thyliprepeis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάτσας, Ματσάκης κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουιζ: Ο Ματσας ηταν Εβραιος ο Ματσακης τι ειναι; Να τον κρατησουν εκει να ησυχασουμε!

    Σχολιαζει ο Αβρααμ Αβρααματσακης Ματσακης του Αβρααμ και της Σαρρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ο αδελφος του,χειρουργος στο νοσοκομειο Μεταξα στο Πειραια εχει
    βαρυ Αλτσχαιμερ και απεχει με μακροχρονιες αναρρωτικες.Την πορει του μπορει να ακολουθει και αυτος,υπαρχει κληρονομικη προδιαθεση παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ο αδελφος του,χειρουργος στο νοσοκομειο Μεταξα στο Πειραια εχει
    βαρυ Αλτσχαιμερ και απεχει με μακροχρονιες αναρρωτικες.Την πορει του μπορει να ακολουθει και αυτος,υπαρχει κληρονομικη προδιαθεση παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εκτος της τρελλας του ας διερευνηθει αν αυτος ο "υπερπατριωτης" εχει διεκδικησεις
    κτηματικες με το Κυπριακο κρατος
    στην περιοχη που βρισκεται το πεδιο βολης της Εθνοφρουρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μάτσας είχε στείλει τον Νταλάρα στο Ισραήλ για συναυλίες.
    Λέτε ο Ματσάκης να στείλει τον ...Νταλαράκη ;;;!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωστε στην Κύπρο οι βολευτές-ευροβολευτές προσάγονται σε δίκη ;;; Μωρέ μπράβο τους !!! Εμείς μόνον-ισως σε και στις αραβικές χώρες;;- εχουμε άσυλο... να το χαιρόμαστε,βόδια ε!! βόδια.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.