2/7/10

Ημι-επαγγελματικές γίνονται οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκία, Βργκντί Γκιονούλ, σε δηλώσεις του προανήγγειλε τη σταδιακή στροφή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας του (TSK) στο επαγγελματικό μοντέλο.

Συγκεκριμένα, ο Γκιονούλ έκανε λόγο για ημι-επαγγελματικές Ένοπλες Δυνάμεις, αν και ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν ληφθεί τελικές αποφάσεις.Πληροφορίες που διέρρευσαν χθες, προανήγγελλαν την πρόσληψη 50.000 επαγγελματιών για να στελεχώσουν τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Χωρίς να αποτελεί την απόλυτη εξήγηση για τη στροφή αυτή των Τούρκων στο θέμα, διατυπώνονται εκτιμήσεις σύμφωνα με τις οποίες επικρατεί προβληματισμός στις τάξεις των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων για το αξιόμαχο των κληρωτών.

Υπενθυμίζεται, ότι μερικές ώρες πριν την επιδρομή των Ισραηλινών στο τουρκικό σκάφος «Μαβί Μαρμαρά» στα ανοιχτά της Γάζας, το PKK είχε εξαπολύσει επίθεση στη ναυτική εκπαιδευτική βάση της Αλεξανδρέττας, η οποία αποκάλυψε τη γύμνια των μέτρων ασφαλείας, τα οποία βασίζονταν κυρίως σε κληρωτούς...
defencepoint.gr

2 σχόλια:

  1. 500.000 επαγγελματίες θα προσλάβει η Τουρκία. Πλήρως επαγγελματικός ο στρατός.
    http://www.todayszaman.com/tz-web/news-214768-government-puts-switch-to-aqua-aquaprofessional-army-on-agenda.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού θα τα βρούνε τα 5+ δισ. ευρώ το χρόνο για 500.000 επαγγελματίες, με το ΔΝΤ πάνω από το κεφάλι τους και στα πρόθυρα της χρεοκοπίας;;;
    Τα στοιχεία που δίνουν για την οικονομία τους ανήκουν στην Δημιουργική Λογιστική και είναι πλαστά. Κάνουν ό,τι έκαναν και οι Σημιτοκαραμανλοπαπανδρέηδες τόσα χρόνια και μετά μας ήρθε η κεραμίδα με τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια χρέος.
    Όταν σκάσει η κανονιά στην Τουρκία, θα είναι πολλών τρισεκατομμυρίων και θα ακουστεί μέχρι την άλλη άκρη της Γης!

    Στα λόγια, σου φτιάχνω κι εγώ στρατό στην Ελλάδα, 2.000.000 επαγγελματιών! Τσάμπα είναι!

    Εκτός αυτού, ακόμα και εάν μπορούσαν να φτιάξουν ένα τόσο μεγάλο στρατό με σκοπό να εξυπηρετεί το ΝΑΤΟ(=ΗΠΑ) πηγαίνοντας από εδώ κι από εκεί, υπάρχουν άλλοι δέκα λόγοι που δεν τους παίρνει για κάτι τέτοιο.

    Τρεις απ΄ αυτούς: α)Κανένας δεν θέλει να έχει μέσα στα πόδια του έναν τόσο μεγάλο στρατό ο οποίος κάποια στιγμή θα θέλει να το παίξει αφεντικό στη θέση του αφεντικού.
    β) Τα σημεία τριβής στον πλανήτη βρίσκονται όλα ή έχουν σχέση με το Ισλάμ και δεν μπορεί ο Ερντογάν από την μια να τους το παίζει αδελφός ισλαμιστής και από την άλλη -εξυπηρετώντας τις ΗΠΑ (δεν αναφέρω καθόλου ...τους σιωνιστές)-να τους σκοτώνει και
    γ) Στρατό 500.000 επαγγελματιών, δεν τον θέλει ούτε ο Ερντογάν διότι τότε οι στρατιωτικοί θα τον έχουν εντελώς τελείως και πιο πολύ από τώρα, στην φάπα !!!

    Να μην υπήρχε καθόλου ο φασιστοκεμαλικός στρατός στην Τουρκία, θα τον εξυπηρετούσε καλύτερα. Διότι θα μπορούσε να φτιάξει τον δικό του ισλαμοφασιστικό...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.