17/7/10

Τουρκία: Επίθεση Κούρδων ανταρτών κατά αρχηγείου αστυνομίας

Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!
Πέντε Τούρκοι αστυνομικοί και τρεις στρατιώτες τραυματίστηκαν, το βράδυ της Παρασκευής, σε επίθεση που εξαπέλυσαν Κούρδοι αντάρτες εναντίον του αρχηγείου της αστυνομίας στα νοτιοανατολικά της χώρας.

Η επίθεση σημειώθηκε στο Περβάρι, στην επαρχία Σιίρτ, μετά τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στη πόλη, δήλωσε το γραφείο του διοικητή της επαρχίας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ανατολή.Οι αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) επιτέθηκαν με μία ρουκέτα και με πυροβόλα όπλα εναντίον των κτιρίων της αστυνομίας. Η ανταλλαγή πυρών μεταξύ ανταρτών και τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας διήρκησε περίπου μία ώρα.Ενας από τους στρατιώτες είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Η στρατιωτική πτέρυγα του PKK, HPG με δελτίο τύπου που εξέδωσε και το οποίο δημοσιεύθηκε στο κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων Firatnews.com κάνει λόγο για ένα νεκρό λοχία των ειδικών δυνάμεων κατόπιν επίθεσης μελών του στην περιοχή Γιουκσέκοβα στο Χακάρι, για 8 νεκρούς Τούρκους στρατιώτες κατόπιν επίθεσης μελών του στην πόλη Elazig εναντίον βάν το οποίο τους μετέφερε και για δύο ακόμη Τούρκους νεκρούς στρατιώτες στην Πόλη Βάν της Τουρκίας απο έκρηξη νάρκης

ANF NEWS AGENCY,nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.