5/8/10

Οι ΗΠΑ παίρνουν θέση υπέρ του Ισραήλ στο "θερμό επεισόδιο"

Οι πυροβολισμοί από τις λιβανικές δυνάμεις κατά του ισραηλινού στρατού «ήσαν πλήρως αδικαιολόγητοι και σκόπιμοι», τόνισε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής διπλωματίας Φίλιπ Κρόουλι, την επαύριο των μεθοριακών συγκρούσεων που στοίχισαν τη ζωή σε τρεις Λιβανέζους και έναν ισραηλινό αξιωματικό.

«Τα πυρά των λιβανικών ενόπλων δυνάμεων ήσαν πλήρως αδικαιολόγητα και σκόπιμα», δήλωσε.Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ εκφράσθηκε μετά την ανακοίνωση της δύναμης του ΟΗΕ στον Λίβανο ( Finul) πως τα δένδρα που επιχείρησε να εκριζώσει χθες το Ισραήλ -και στάθηκαν αιτία για τη φονική αντιπαράθεση-βρίσκονταν εντός «της ισραηλινής πλευράς».Ακόμη και μετά την ανακοίνωση της Finul ο Λίβανος επέμεινε στην δική του εκδοχή των γεγονότων.
Νooz.gr,Εxpress.gr.

28 σχόλια:

  1. Δεν είναι τυχαίο να επιμένει και να μην έχει το θάρρος - παρά τις αδιάσειστες αποδείξεις - να ζητήσει ένα συγνώμη! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ! Οι ισλαμιστές του Λιβάνου βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία! Σε λίγο θα δείτε κι άλλα, από την πλευρά της Χεζμπολάχ αυτή τη φορά!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως το σκηνικό δεν είναι τυχαίο. Απλά το ΙΡΑΝ έδειξε ότι μπορεί να ανοίξει και από εκεί την πόρτα σε περίπτωση που κουνηθούν οι ΑμερικανοΙσραηλινοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >Απλά το ΙΡΑΝ έδειξε ότι μπορεί ..<

    Κάτι που ασφαλώς ΟΛΟΙ οι ενδιαφερόμενοι αγνοούν, εκτός από σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @05 Αυγούστου 2010 9:33 π.μ.

    Το ότι είσαι εβραίος, όλοι το ξέρουν εδώ μέσα, το ότι μάλιστα επέλεξες για ψευδώνυμο το "Brüno" της άλλης ψευδο-περιούσιας λούγκρας ( όρα http://de.wikipedia.org/wiki/Sacha_Baron_Cohen ), αποδεικνύει περίτρανα την κληρονομική σας συνέχεια ως γνήσια τέκνα/τεκνά του περιβόητου επίσης ψευδο-περιούσιου κίναιδου Hirschfeld (όρα εδώ: http://de.wikipedia.org/wiki/Magnus_Hirschfeld, και δείτε κι αυτό, αφιερωμένο εξαιρετικά: http://de.wikipedia.org/wiki/Judensau) - και άειντε γιά, πολύ ασχοληθήκαμε πάλι με τη φάρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. >Κάτι που ασφαλώς ΟΛΟΙ οι ενδιαφερόμενοι αγνοούν, εκτός από σένα<<.

    Συγνώμη ξέχασα να υπογράψω.
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Οι ΗΠΑ παίρνουν θέση υπέρ του Ισραήλ στο "θερμό επεισόδιο"

    Τι βαρύγδουπος ο τίτλος. Ποιές ΗΠΑ; Οι εβραίοι των ΗΠΑ δηλαδή.
    Χέσε μέσα Πολυχρόνη που δε γίναμε ευζώνοι.


    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 05 Αυγούστου 2010 2:33 μ.μ.

    Είπες τίποτα για λούγκρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε μανια με τους εβραιους εδω μεσα. ολοι ειμαστε ελληνες, να λειπουν οι βλακωδεις χαρακτηρισμοι και διαχωρισμοι. και το οτι το ισλαμ ειναι φασισμος δεν χρειαζεται καποιος να ειναι εβραιος το θρησκευμα για να μας το πει. αρκει κανεις να δει το εξωφυλλο του time magazine με την κοπελλα που της εκοψαν την μυτη και τα αυτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. //Σε λίγο θα δείτε κι άλλα, από την πλευρά της Χεζμπολάχ αυτή τη φορά!
    ΜΠΡΟΥΝΟ//
    -----------------
    Ελπίζω να μη λες ...ψέματα !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. //το ΙΡΑΝ έδειξε ότι μπορεί να ανοίξει και από εκεί την πόρτα//
    ----------------
    Να την ανοίξει !!!
    Και με την ...άδειά μας !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. //Συγνώμη ξέχασα να υπογράψω.
    ΜΠΡΟΥΝΟ//
    -----------------
    Δεν χρειάζεται!
    Φαίνεσαι από την πρώτη κιόλας λέξη που γράφεις !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. //Χέσε μέσα Πολυχρόνη που δε γίναμε ευζώνοι.
    ΜΠΡΟΥΝΟ//
    ------------------
    Αυτό μας έλειπε τώρα να δούμε και ...εβραίους ευζώνους !!!

    Σαν να λέμε "οι Ιρανοί Φρουροί του Βατικανού" !!!
    Για το όνομα...!!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 5:17 μ.μ.
    Έχεις δει το βίντεο με τις άλλες λούγκρες τους ραβίνους με τις κοτσίδες σε ...γλωσσόφιλα με τον Αχμαντινετζάντ που είναι γνήσιο και όχι φέικ όπως αυτό με τον δήθεν Αραφάτ ;;;!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 5:52 μ.μ.
    Μύτες, αυτιά, γυναικεία στήθη και κεφάλια, κόψανε Έλληνες από άλλους Έλληνες όχι πριν πάρα πολλά χρόνια !!!
    Έγινε και στην πρώην Γιουγκοσλαβία πρόσφατα!
    Αλλά τότε ήσουνα μικρός στο χωριό και δεν έφτανε να διάβασεις το...time magazine !!!
    Τι να κάνουμε τώρα;
    Μήπως να σκοτώσουμε όλους τους Έλληνες και τους πρώην Γιουγκοσλάβους που έχουν απομείνει για να ικανοποιηθείς;;;
    Μερικοί περνάνε ΤΩΡΑ τον μεσαίωνά τους!
    Μόλις σταματήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το Ισραήλ να τους τσιτώνει, θα ηρεμήσουν κι αυτοί!!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. //Συγνώμη ξέχασα να υπογράψω.
    ΜΠΡΟΥΝΟ τζιμης//

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 7:40 μ.μ.
    Φιλαράκι τι εννοάς;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ..και το οτι το ισλαμ ειναι φασισμος δεν χρειαζεται καποιος να ειναι εβραιος το θρησκευμα για να μας το πει. αρκει κανεις να δει το εξωφυλλο του time magazine...

    Μα καλά τοσο αρτηριοσκληρωτικός υπέρ του Ισραήλ είσαι φίλε μας; Το Τime magazine ΔΕΝ ειναι ιδιοκτησίας εβραίων;
    Έχει ποτέ αναρτήσει τετοιες φωτογραφίες;

    http://www.thewe.cc/contents/more/archive/atrocities.htm



    Λόνι Σεραφτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η αθλιότητα κάποιων εδώ μέσα δεν έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όρια! Εννοείται, για όποιον μπορεί να καταλάβει τόσο από το ύφος όσο κι από τη φρασεολογία ότι τα σχόλια των 05 Αυγούστου 2010 2:58 μ.μ. και 05 Αυγούστου 2010 4:53 μ.μ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΜΟΥ! Οι διαχειριστές, παρ' όλα αυτά, απέναντι σε αυτήν την αθλιότητα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! Θα μου αντιτείνουν ότι ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί ότι nickname θέλει! Το γεγονός ότι με αυτό το nickname (εκτός από τις ύβρεις που εκτοξεύουν) προκαλούν ηθελημένα (ως γνήσιοι προβοκάτορες) σύγχιση στους αναγνώστες-επισκέπετες δεν είναι σημαντικός λόγος για να βάλεις κάποιον στη θέση του? Πρέπει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να με αναγκάζει εμένα ή τον οποιοδήποτε δέχεται τέτοιες κακοήθεις επιθέσεις να αμύνομαι/ται συστηματικά ή να αποδεικνύω/ει ότι "δεν είμαι/είναι ελέφαντας"? Γνωρίζω ότι το θέμα ξεφεύγει από το συγκεκριμένο post όμως, δυστυχώς για όλους, η αθλιότητα κάποιων εδώ μέσα κινδυνεύει να μας πνίξει!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. EΣΥ Λόνι Σεραφτή ΠΌΣΟ αρτηριοσκληρωτική ΚΑΤΑ του Ισραήλ και κατά των ΝΥΤΙΜΕS (που σύμφωνα με την απλοϊκή λογική των περισσότερων θα 'πρεπε να πρωτοστατεί στη δημοσίευση ειδήσεων υπέρ του Ισραήλ - πράγμα, το οποίο ΔΕ συμβαίνει http://frontpagemag.com/2010/07/13/wikipedias-jewish-problem/)
    μπορεί να είσαι;
    http://www.nytimes.com/slideshow/2008/12/27/world/20081227-gaza_index.html
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "@ 5:17 μ.μ.
    Έχεις δει το βίντεο με τις άλλες λούγκρες τους ραβίνους με τις κοτσίδες σε ...γλωσσόφιλα με τον Αχμαντινετζάντ που είναι γνήσιο και όχι φέικ όπως αυτό με τον δήθεν Αραφάτ ;;;!!
    τζιμης"

    Είμαι περίεργος να το δω! By the way, ότι ο Αραφάτ ήταν αδερφάρα (όπως εξάλου κι ο ναζιστής θείος του ο Μεγάλος Μουφτής της Παλαιστίνης http://www.nytimes.com/2008/09/28/books/review/Segev-t.html?_r=1) και πέθανε από AIDS είναι γνωστό στους πάντες (εκτός από σένα?) http://www.wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=34717, http://www.youtube.com/watch?v=FCC0XupzsBM
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ ΜΠΡΟΥΝΟ
    06 Αυγούστου 2010 9:10 π.μ.
    Αρχίζω να πιστεύω την γνώμη άλλων σχολιαστών ότι πράγματι είσαι ένας από τους προβοκάτορες του Ισραήλ. Δεν υπάρχει θέμα-ανάρτηση που να αναφέρεται στο Ισραήλ και που να μην το σχολιάσεις πάντα ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ υπέρ της χώρας αυτής. Μα καλά ΤΙΠΟΤΑ το αρνητικό δεν πράττει το Ισραήλ; Τέλος πάντων για να γνωρίζουμε, εξηγησέ μας ποιός είσαι;
    Έλληνας η πράκτορας των εβραίων του Ισραήλ;
    Διότι το αβυσσαλέο μίσος σου και οι συκοφαντίες σου για κάθε τι μη εβραϊκό δεν έχει προηγούμενο.
    Διάβασε με προσοχή τι έγραψες στο σχολιό σου (06 Αυγούστου 2010 9:25 π.μ.) και πόσο μίσος και δυσφήμηση στάζουν οι λέξεις σου για έναν άνθρωπο που δεν βρίσκεται πιά εν ζωή. Είναι δεδομένο ότι το 96% των δυτικών ΜΜΕ ηλεκτρονικών και μη είναι εβραϊκής σιωνιστικής ιδιοκτησίας οπότε πάψε να μας τα προβάλεις σαν έγκυρα μέσα ενημέρωσης γιατί όλο ψέματα λένε και ψέματα γράφουν ΙΔΙΩΣ όταν πρόκειται για τον Αραβικό κόσμο. Αυθεντικά δε παπαγαλάκια τους είναι και τα "ελληνικά" ΜΜΕ, αν δεν το έχεις καταλάβει.
    Παραδέξου λοιπόν ότι έχεις καταντήσει ο περίγελος όλων μας στον Ινφογνώμωνα.



    Λόνι Σεραφτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. //By the way, ότι ο Αραφάτ ήταν αδερφάρα//
    ΜΠΡΟΥΝΟ 06 Αυγούστου 2010 9:25 π.μ.
    ----------------
    Μήπως κι αυτό το απολίτιστο και εμμετικό το έγραψε κανάς άλλος και όχι εσύ;;;
    Μετά μας το παίζεις και Έλληνας μετέχων της ελληνικής παιδείας και πολιτισμού !!!
    Και όποιους είχαν τα γκάτς και σας αντιστάθηκαν (Αραφάτ, Μακάριος κλπ)
    τους χαρακτηρίζετε ως "αδελφές"...
    Ξεχνάτε και την Ιστορία: δίπλα σας στα ναζιστικά στρατόπεδα, εκτός από Τσιγγάνους, ΑΜΕΑ και άλλους πολλούς κατατρεγμένους, υπήρχαν και "αδελφές" όπως ρατσιστικά τους αποκαλείς...
    ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ!!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συγνώμη αν σας έθιξα αυτό το πολυαγαπημένο για εσάς κάθαρμα (δηλαδή επειδή έπαψε να ζει Λόνι Σεραφτή δε θα λέμε την αλήθεια για το άτομό του τώρα?). Αυτό όμως δε θα τον κάνει να πάψει να είναι ένα κάθαρμα (οι φωτογραφίες του στην Παλαιστίνη ακόμη βρίσκονται επάξια δίπλα-δίπλα στις φωτογραφίες ενός άλλου μεγάλου καθάρματος της Ιστορίας, τον Σαντάμ Χουσείν). Στην πραγματικότητα θα μπορούσαν να ειπωθούν πολύ χειρότερα πράγματα γι' αυτό τον αξεπέραστο ψεύτη που πέθανε μέσα στην ίντριγκα και τα εκατομμύρια (η "εξ αποστάσεως" σύζυγος Σούχα έκανε τη τύχη της μαζί του ζώντας στο Παρίσι και ξοδεύοντας κάθε μήνα εκατομμύρια ενώ τα παιδιά των Παλαιστίνιων στέλνονταν να γίνουν "μάρτυρες" μέσα σε μια κόλαση μίσους παίρνοντας και μια γερή αποζημίωση μετά θάνατον του Αραφάτ για να κρατήσει κλειστό το στοματάκι της) http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1127314/posts. Όλοι γνωρίζουν - εκτός ίσως από εσάς - ότι αυτό το κυνικό κάθαρμα, που έπαιζε σε διπλό ταμπλώ μονίμως, εξέθρεψε τα πλοκάμια της διαφθοράς και κατηύθυνε και διαχειριζόταν μια μαφιόζικη οργάνωση με επικεφαλής ορισμένους ιστορικούς πολιτικούς ηγέτες της ΟΑΠ, τους λεγόμενους "Τυνήσιους". Αυτοί είναι που οικειοποιήθηκαν τα εκατοντάδες εκατομύρια δολάρια που χορηγούσαν στους Παλαιστίνιους κάθε χρόνο η Ευρώπη κι οι αραβικές χώρες. Αν το αντέχετε δείτε αυτόν το μεγάλο ψεύτη και θεατρίνο - υπεύθυνο για το θάνατο δεκάδων παιδιών-μαρτύρων - να ξεδιπλώνει το "ταλέντο" του http://www.youtube.com/watch?v=uSNEwSoV9zE!
    Το ότι ήταν ένα κάθαρμα δυστυχώς δεν το λένε μόνο οι εχθροί του αλλά και κάποιοι Παλαιστίνιοι που τον γνώρισαν καλά http://www.danielpipes.org/894/arafat-from-defender-to-dictator. Αν δε σας αρέσει η αλήθεια, εντάξει, μη ταράζεστε, κλείστε τα μάτια και συνεχίστε το "ταξίδι" σας! Δε θα μου πείτε όμως ΕΣΕΙΣ να μη γράφω την αλήθεια ΕΠΕΙΔΗ δεν την αντέχετε! Το ποιος γίνεται περίγελος, τέλος, αφήστε να το κρίνουν οι άλλοι που βλέπουν ποιος υπεκφεύγει και ποιος μονίμως συκοφαντεί χωρίς αποδείξεις (αυτό το 96% των δυτικών ΜΜΕ είμαι περίεργος να μάθω πως προέκυψε!)!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    Υ.Γ. Ακόμη κι αν το Ισραήλ έχει λάθος (και σίγουρα έχει σε αρκετά σημεία στην πολιτική που ασκεί) ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει λάθος εκεί που θέλεις εσύ και οι αισχροί αντισημίτες που υποστηρίζεις Λόνι Σεραφτή, κατάλαβες? ΕΚΕΙ είναι το πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Άκου Τζίμη, εσύ "υπέρμαχε των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" (ας γελάσω!) τους ομοφυλόφιλους που σεμνά διάγουν το βίο τους και την επιλογή τους τους τιμώ και τους σέβομαι! Αυτούς όμως που εκμεταλλεύονται μικρά παιδιά και τη δύναμη της εξουσίας τους για να ικανοποιήσουν τις σαδιστικές ορέξεις τους (όπως ο/η Αραφάτ) θα τους κράζω όπως τους αξίζει! Κατάλαβες, (υποκριτή) "ανθρωπιστή" μου?
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. >τους ομοφυλόφιλους που σεμνά διάγουν το βίο τους και την επιλογή τους τους τιμώ και τους σέβομαι<


    Με ποιον τροπο τους σεβεσαι ρε μαλ@@@καααα;Με το να αναφερεσαι στην ιδιαιτεροτητα τους;Αν τους σεβοσουν πραγματικα δεν θα εγραφες καν αυτο που εγραψες για τον Αραφατ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ ΜΠΡΟΥΝΟ
    06 Αυγούστου 2010 11:29 μ.μ.

    Το θράσος σου και η αναίδεια σου είναι άνευ-άνευ προηγουμένου.
    Κατεβάζεις πολύ το επίπεδο συζήτησις του Ινφογνώμωνα.
    Συνέχισε σε παρακαλώ να ομιλείς με τους ομοϊδεάτες σου.



    Λόνι Σερφατή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Κατεβάζεις πολύ το επίπεδο συζήτησις του Ινφογνώμωνα."

    Ενώ ο προλαλήσας (07 Αυγούστου 2010 11:03 π.μ.) το ..."ανεβάζει"! Μιλάμε για πολλή υποκρισία... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!

    Η Αλήθεια; Ποια αλήθεια; Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ θες να πείς.
    Και το επιτυγχάνετε αυτό με εκβιασμούς προς τους διαχειριστές του Ίνφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.