9/8/10

Καλοσχεδιασμένη η... επίσκεψη

Κάθε άλλο παρά «τουριστική» φαίνεται ότι ήταν η επίσκεψη την περασμένη Παρασκευή στη Ρόδο και την Κω του κ. Αχμέτ Νταβούτογλου. Και ενώ «επισήμως» δηλώνεται ότι η επίσκεψή του στα ελληνικά νησιά έγινε με πρόταση του κ. Νταβούτογλου προς τον κ. Δημήτρη Δρούτσα, με την ευκαιρία της διέλευσης του έλληνα αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών από τη Ρόδο με προορισμό το Καστελλόριζο,εντούτοις γίνεται φανερό ότι «όλα ήταν καλά σχεδιασμένα» από τουρκικής πλευράς όχι για το «φιλικό γεύμα» μετά των πολλών εκατέρωθεν φιλοφρονήσεων σε ταβέρνα της Μεσαιωνικής Πόλης, αλλά για να επισημανθεί κυρίως το ενδιαφέρον της Τουρκίας για τα μουσουλμανικά τεμένη και τους μουσουλμάνους των δύο νησιών.

Μόλις ο κ. Νταβούτογλου έφτασε στη Ρόδο, και χωρίς να γνωρίζουν τίποτα οι τοπικές αρχές, μετέβη αμέσως στο τέμενος του Μουράτ Ρέις, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και για το οποίο κατ΄ επανάληψη ο τουρκικός Τύπος έγραψε ότι καταρρέει ο μιναρές και το κτίριο! Εκεί τον περίμεναν ο τούρκος πρόξενος στη Ρόδο, ο χότζας και το κανάλι της τουρκικής τηλεόρασης που τον συνόδευε, αλλά δεν είχαν ειδοποιηθεί να παραβρίσκονται οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες ώστε να τον ενημερώσουν για την πορεία των εκτελούμενων έργων με δαπάνες από το πρόγραμμα «Θησέας». Το βράδυ της ίδιας ημέρας που επισκέφτηκε την Κω ολόκληρο το πρόγραμμά του ήταν αφιερωμένο σε επισκέψεις (παρουσία πάντα του τούρκου προξένου και του τοπικού χότζα) σε τζαμιά του νησιού και μάλιστα σε εκείνα που δεν λειτουργούν.
ΝΕΑ

5 σχόλια:

  1. ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΜΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε θὰ πρέπη νὰ λέμε καὶ κανὰ ὄχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσο εχουμε αναπληρωτη τον Δρουτσα θα τρωμε καρπαζιες συνεχεια.Μα καλα εκει στο ΠΑΣΟΚ τι διαλολο κανουν? Διαχρονικα μπορει να ειναι το κομμα της λαμογιας αλλα παντα κρατουσαν ενα επιπεδο στα εθνικα θεματα.
    Εκτος και αν δεν εχουμε κυβερνηση πασοκ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε όχι και κρατούσαν ένα επίπεδο στα εθνικά θέματα... Αν έχεις αμνησία υπάρχουν πολλά σκευάσματα να σε επαναφέρουν... άνευ πλάκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...Η ΛΕΞΗ ΑΗΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΣΑΝ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ,ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΟ ΕΙΣΤΕ ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ...ΕΞΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.