9/8/10

Κουρδικό: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση; (1)


Την ίδια μέρα, πριν την ταυτόχρονη επίθεση στα κτίρια της Ασφάλειας, των Δικαστηρίων, της ΜΙΤ, της Αστυνομίας και του ΑΚΡ, είκοσι χιλιάδες Κούρδοι αποχαιρέτισαν τέσσερις αντάρτες που έχασαν τη ζωή τους σε μάχες με τον τουρκικό στρατό.
Νύχτα τρόμου στο Χακιάρι χθες βράδυ, για τους Τούρκους που υπηρετούν στην πόλη αυτή που βρίσκεται στη ΝΑ γωνία της τουρκικής επικράτειας, στα σύνορα με το Ιρακινό Κουρδιστάν και το Ιράν.
Δέχτηκαν επιθέσεις με βόμβες μολότωφ και πυροβόλα όπλα τα κτίρια της Ασφάλειας, των Δικαστηρίων, της ΜΙΤ, της Αστυνομίας και του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΠ.
Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, την ώρα που η Συνέλευση Δημοκρατικής Κοινωνίας (DTK) ανακοίνωνε στο Ντιγιαρμπακίρ τα συμπεράσματα της 4ης Γενικής Συνέλευσης, ομάδες Κούρδων επιτέθηκαν ταυτόχρονα με βόμβες μολότωφ και πυροβόλα όπλα στα κτίρια της Ασφάλειας, των Δικαστηρίων, της ΜΙΤ, της Αστυνομίας και του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΠ, δηλαδή στο ίδιο το τουρκικό κράτος, προκαλώντας υλικές ζημιές και πανικό στους υπαλλήλους του τουρκικού κράτους, που ούτως ή άλλως αντιμετωπίζονται εχθρικά σε κοινωνικό επίπεδο και σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων από τους Κούρδους της ακριτικής αυτής πόλης.
Η συγκεκριμένη επίθεση έχει κυρίως συμβολικό χαρακτήρα, αφού έγινε την ίδια στιγμή που η Συνέλευση Δημοκρατικής Κοινωνίας (DTK) ανακοίνωνε την Αυτονομία του Κουρδιστάν, ομάδες Κούρδων χτυπόυσαν την καρδιά του τουρκικού κράτους στην πρωτεύουσα ενόςνομού όπου το ΡΚΚ συγκεντρώνει ποσοστά που ξεπερνούν το 90%.
Άρχισε άραγε η αντίστροφη μέτρηση για το Κουρδικό και την Τουρκία;

5 σχόλια:

  1. Εχει ήδη αρχίσει...οι δικοίμας οι φωστήρες δεν το βλέπουν ή πλά δεν θέλουν να το δούν γιατι βλάκες δεν ειναι...έχουν κολυβα στο ζωνάρι τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ! ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ! ΝΑ ΑΝΤΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ( ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ) ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΑΡΚΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=13603&Itemid=52
    αγαπητε σάββα τι ετοιμάζεται στα σκαριά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΒΛΕΚΕΙΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΑΝΟΥΜΕ...ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΚΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΒΑΡΕΘΗΚΑ...ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 70 ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.