25/8/10

Δίωξη κατά του Ολμέρτ για σκάνδαλο - μαμούθ

ΔΙΩΞΗ κατά του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Εχούντ Ολμέρτ και άλλων επιφανών πολιτικών και επιχειρηματιών για «το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του Ισραήλ», όπως έχουν ονομάσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την υπόθεση του προγράμματος οικοδόμησης στην Ιερουσαλήμ που έφερε την ονομασία Ηolyland, θα ασκήσουν οι ισραηλινές Αρχές όπως ανέφεραν τοπικές εφημερίδες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Εχούντ Ολμέρτ δωροδοκούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του ως δήμαρχος της Ιερουσαλήμ (1993-2003), αλλά και αφότου ανέλαβε το υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Εργασίας (2003-2006) και συνολικά πρέπει να έλαβε από επιχειρηματίες πάνω από 1.000.000 σέκελ (207.359 ευρώ). Όπως δείχνουν τα στοιχεία της Αστυνομίας, το αντάλλαγμα που πρόσφερε ο πρώην πρωθυπουργός στους ανθρώπους που συμμετείχαν στο οικιστικό πρόγραμμα Ηolyland ήταν να μεγαλώνει χωροταξικά η περιοχή του οικισμού, ενώ εξασφάλιζε ότι το πρόγραμμα θα στηριχτεί από τους κατάλληλους ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία έχει ενδείξεις αλλά και έγγραφα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να στηρίξουν τον ισχυρισμό ότι οι επιχειρηματίες Χιλέλ Τσάρνι και Αβιγκντορ Κέλνερ δωροδοκούσαν κόσμο, ενώ στο κόλπο εμπλέκονται ο πρώην επικεφαλής της τράπεζας Ηapoalim, Νταν Ντάνκερ, ο πρώην επικεφαλής της Αρχής Ακίνητης Περιουσίας Γιαακόβ Εφράτι, η Σούλα Ζάκεν, ο πρώην επικεφαλής μηχανικός του δήμου της Ιερουσαλήμ Ούτι Σεετρίτ, ο λογιστής της Ηollyland Ιλαϊ Χάνσον, οι δύο αντιδήμαρχοι της Ιερουσαλήμ (2003-2008) Ιλάι Σιμχάγιοφ και Γιεχόσουα Πόλακ και ο πρώην δήμαρχος της Ιερουσαλήμ Ούρι Πολάνσκι.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

7 σχόλια:

  1. Οι Εβραίοι -τιμής ένεκεν- δεν πρέπει να διώκονται για ζητήματα ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, διότι είναι οι ...εφευρέτες της !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα τα πρωτια στην διαφθορα τα εχουν τα νεο-οθωμανικα αφεντικα του Ισλαμολιγουρη-νεογενιτσαρου-τουρκοπρακτορα ΤζιΜΙΤ η αλλιως Τζιμη του "Ελληνα" (made in Saudi Arabia & Turkey)Αληθεια θα μπορουσε να μας εξηγησει γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ Αραβας ηγετης δεν εχει διωχθει ποτε για διαθφορα? Ειναι ολοι τοσο εντιμοι η ειναι ολοι παρα πολυ¨"δημοκρατες"?
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Νυρεμβέργη πότε θα τον στείλουνε αυτόν και τους υπόλοιπους;

    Χρήστος Β.
    Λονδίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Χρήστο, δεν πρόλαβες να μας κάνεις διαφήμιση για την Λευκίμη και έσκασε η είδηση για την σύλληψη του βιαστή εκεί.
    Θέλει κρέμασμα κι αυτός!
    Όχι γιατί βίασε 4 ξένες, αλλά διότι αυτές που βίασε ήσαν ...Αγγλίδες !!!
    Ωραία γούστα έχετε στο χωριό σας.
    Μήπως πίνετε νερό από τον βοθροπόταμό σας;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΤΡΟΛΛ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ? ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΠΟΙΟΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΤΙΣ¨"ΝΑΥΤΙΚΕΣ" ΤΟΥ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ"?
    (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ "ΣΠΑΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΤΟΥ)?
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O "Βιαστής της Λευκίμμης" είχε και συνεργό έναν που πρόλαβε και έφυγε στο εξωτερικό!
    Κυρ-Χρηστάκη, μήπως ξέρεις τίποτα;

    Για την διαφθορά στα αραβικά καθεστώτα, όλος ο κόσμος ξέρει ότι είναι μεγάλη και ατιμώρητη.
    Εγώ δεν έχω γράψει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σχόλιο υπέρ των καθεστώτων αυτών, σε αντίθεση με εσένα και έναν-δύο ακόμα σε αυτό το μπλόγκ, που είσαστε συστηματικοί υποστηρικτές των εγκληματιών σιωνιστών και επομένως ανθέλληνες αφού υποστηρίζετε φασιστικά/ρατσιστικά καθεστώτα κάτι που είναι ξένο στην ελληνική δημοκρατική κουλτούρα με την οποία έχετε πάρει οριστικό διαζύγιο !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προς γνωστο γιουσουφακι-mawali-mozarab-απο την σταση σου σε πολλα ζηταματα (π.χ.) ανοικοδομηση του Ιερου Ναου Αγιου Νικολαου) ΠΟΣΟ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΧΣΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΕΡΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ (εκτος και να ονομαζεις "δημοκρατικα" καθεστωτα σαν το Ιραν ας πουμε) .Σ' οτι αφορα το βιασμο: α) ειμαι στην Αθηνα οπου και θα παραμεινω για μεχρι μεσα Σεπτεμβριου λογω ερευνας, απα μαλλον δεν εχω διαφυγει στο εξωτερικο.ΤΟ προβλημα σου Ισλαμολιγουρκο τρολλ ειναι οτι ενω εχεις ονειρωξη οτι κανεις βιασμο (καθως τα περι Εβραιας φιλης κτλ ριναι φουμαρα)στην πραγμτικοτητα σου κανουν βιασμο τα νεοθωμανικα αφεντικα σου!
    Χρηστος Βουλγατης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.