26/1/11

Μετανάστες: Ο κόμπος έφτασε στο χτένι...

της Ελίνας Γαληνού
Η χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε η μαζική εισροή λαθρομεταναστών τα τελευταία χρόνια, δείχνει τώρα αισθητά τις επιπτώσεις της. Δυστυχώς όμως, έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, κατά τον οποίο η Ελλάδα επιβαρύνθηκε όχι με μερικούς μόνο μετανάστες, αλλά κανονικές λαοθάλασσες. Η χώρα μας, ως πύλη εισόδου-εξόδου μεταξύ Ευρώπης και Ασίας, κατέληξε "κέντρο διερχομένων" ενώ παράλληλα, εκτρεφόταν εις βάρος μας και μια άθλια βιομηχανία δουλεμπορίου...

Το αποτέλεσμα το βιώνουμε πλέον καθημερινά. Η λύση της κατασκευής φράχτη στον Εβρο, δεν είναι βέβαια κακή, αλλά στο σημείο που έχει φτάσει το πρόβλημα, μοιάζει με σταγόνα στον ωκεανό. Ο Εβρος είναι συχνό σημείο διέλευσης, αλλά όχι το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα. Βέβαια, η συμφωνία με τη Frontex υποτίθεται ότι διασφαλίζει τα υδάτινα σύνορά μας, αλλά και αυτή άργησε να γίνει. Αν είχε γίνει πριν πέντε χρόνια ας πούμε, η κατάσταση θα ήταν αρκετά διαφορετική. Το θέμα όμως δεν σταματά εκεί. Ακόμα και αν η Ελλάδα βροντοφωνάξει ότι "δεν χωράμε άλλους μετανάστες πλέον", πόσοι θα την ακούσουν και θα συγκινηθούν; Θα ακούσουν μήπως οι ορδές λαθρομεταναστών που δεν ξέρουν ελληνικά, παρά ζητούν απεγνωσμένα κάπου να στεριώσουν; Θα συμμορφωθούν μήπως οι διάφοροι διακινητές λαθρομεταναστών που κουβαλάνε μάζες ανθρώπων για λόγους προσωπικού συμφέροντος, ή για άλλους "περίεργους" λόγους;
Μάλλον απίθανο. Ως τότε, η Ελλάδα θα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα που συνεχώς διογκώνεται. Μόλις οι μετανάστες περάσουν τα σύνορα, εντοπίζονται και οδηγούνται στα κέντρα υποδοχής ώσπου να δούμε τι θα γίνει με αυτούς. Πρέπει να ξεκινήσουν διαδικασίες αν είναι να τους δοθεί άσυλο ή ένταλμα απέλασης από τη χώρα. Το άσυλο δίνει δικαίωμα παραμονής. Η απέλαση, προυποθέτει αποδοχή τους από άλλη χώρα, πράγμα όχι εύκολο γιατί οι περισσότερες ευρωπαικές χώρες, έχουν ήδη θέσει περιορισμούς. Και έτσι, καταλήγουν να ξεμένουν εδώ, σε εμάς τους "βολικούς". Αρα το φαινόμενο της υπερπληθώρας μεταναστών στην Ελλάδα, δεν οφείλεται μόνο στην ολιγωρία και χαλαρότητά μας. Οφείλεται κατά κάποιο τρόπο και στην απροθυμία των χωρών της ΕΕ να συνεργαστούν προκειμένου να ελαφρυνθούμε εμείς. Εκείνες βέβαια για δικό τους όφελος, πολύ σωστά πράττουν. Εμείς παριστάνουμε τον "καλό Σαμαρείτη" μέχρις αυτοθυσίας και ...μόνο προβλήματα φορτωνόμαστε εν τέλει.
Παράλληλα, αν προκύψει κακομεταχείριση μετανάστη εκ μέρους μας, μας έρχονται και οι ευρωκαταδίκες για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων...΄Πόσοι όμως έλληνες πολίτες έχουν κακοποιηθεί από μετανάστες, δεν το ρωτάει κανείς... Στερνή μας γνώση, να σ΄είχαμε και πρώτα. Αλλά έπρεπε να φτάσουμε στην κατάληψη της Νομικής Σχολής από 300 μετανάστες που ζητούν άσυλο, για να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε ότι η αντιμετώπιση του προβλήματος των λαθρομεταναστών, δεν σημαίνει απαραίτητα "ρατσισμό" και "άρνηση της διαφορετικότητας"....

11 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με μια σημαντική διαφοροποίηση:

    ...αν προκύψει κακομεταχείριση μετανάστη εκ μέρους μας, δεν μας έρχονται μόνο οι ευρωκαταδίκες για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά ακολουθούν και καταδίκες του ΟΗΕ και "ανθρωπιστικές επεμβάσεις" του ΝΑΤΟ γιατί όχι με αυτόκλητο μπροστάρη την Τουρκία (στη Γιουγκοσλαβία ήταν η Γερμανία).

    Και τότε πού θα πολεμήσουμε, στον Έβρο, στο Αιγαίο ή ...στην Αθήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το διάβασα αλλού

    Το Πακιστάν είναι πυρηνική δύναμη και το Ιράν μεγάλη πετρελαιοπαραγωγός και όχι μόνο χώρα.Γιατί γεμίζει η Ελλάς από δαύτους;;; Το Μπαγκλαντές είναι συγγενικός λαός και γείτονας των Ινδών. Η Ινδία είναι υπερδύναμη και ραγδαίως αναπτυσσόμενη οικονομία. Γιατί δεν βοηθά το Μπαγκλαντές;;;; Η απόσταση Αφγανιστάν-Ελλάς είναι περίπου 7000 μίλια, ενώ η Κίνα συνορεύει με αυτό. Γιατί οι Αφγανοί δεν τολμούν να πάνε στην Κίνα;;; Η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Μπαχρέν και τα Εμιράτα είναι από τα πιο πλούσια μέρη στον κόσμο. Γιατί δεν σώζουν αυτές οι χώρες τους ομόθρησκους των παρά τους στέλνουν καραβιές εδώ;;; Οι δε ευρωπαϊκές χώρες που χρόνια λυμαίνονταν τον πλούτο των χωρών της βορείου και της κεντρικής Αφρικής (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αγγλία. Βέλγιο, Ολλανδία κλπ) αντί να πληρώσουν το τίμημα που χρωστάνε σε αυτούς τους λαούς λόγω αποικιοκρατίας, μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποθήκη λαθρομεταναστών, πάντα βέβαια με την σύμφωνη γνώμη των Νενέκων που κυβερνούν, των εγχώριων δουλέμπορων, και των λοβοτομημένων ψηφοφόρων που τους αποκαλούν και "κυρίαρχο Λαό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα δεν ξεμένουν σε εμάς Ελίνα γιατί είμαστε βολικοί αλλά γιατί εμείς τους το επιτρέπουμε .
    Εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση το σίγουρο είναι ότι θα γίνει χειρότερη .
    Eγινε η αρχή για να εκτραπεί αυτή η κατάσταση σε επιδημία και το αποτέλεσμα θα είναι κοινωνική έκρηξη η οποία δεν θα αργήσει να επέλθει.

    Δεν ξέρω αν πρέπει να ευχηθώ να γίνει ή όχι ..Αυτό ομως που ακράδαντα πιστεύω, είναι πως για να μπορέσει η Ελλάδα να ξεκινήσει απο κάπου θα πρέπει να σταματήσουμε να επαναστατούμε:

    1.Απο τα πληκτρολόγια προσπαθώντας οι περισσότεροι να δείξουμε το εύρος και το βάθος των γνώσεων μας ως προς τους λόγους που φτάσαμε ως εδώ
    2. Τους καναπέδες αγκαλιά με τα τηλεκοντρόλ.

    Επειδή είναι σαφές πλέον ότι και τα μπλογκ είναι ένα δείγμα της κοινωνίας που ζούμε γνωρίζω εκ των προτέρων ότι είναι δύσκολο έως αδύνατο να γίνει γιατί χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας και εμείς συνεχίζουμε στο πλείστον να είμαστε ραγιάδες, κενοί απο ψυχή και πλήρεις απο νεκρές γνώσεις , που χρησιμοποιούνται για να καλύψουν το κενό της ψυχής μας και τέλος το κατ εξοχήν δεύτερο επάγγελμα του Έλληνα , λίγο ως πολύ ‘’ ρουφιάνοι’’ (με τη καλή την έννοια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η καταχρεωμένη Ελλάδα έχει μετατραπεί σε αποθήκη λαθρομεταναστών, ολόκληρες περιοχές της Αθήνας τελούν υπό ιδιότυπη κατοχή εδώ και χρόνια από λαθροεισβολείς, λαθρεμπόριο, εγκληματικότητα, κυκλώματα μαφίας , επαιτίας, πορνίας μαστίζουν την καθημερινότητα του έλληνα πολίτη και απειλούν την υγίεια , την ασφάλεια ,την οικογενειακή μακροημέρευσή του υποβιβάζοντας το βιοτικό του επίπεδο όλο και χαμηλότερα .
    Φυσικά καμία χώρα της ΕΕ δεν ανέχεται παρόμοιες καταστάσεις καιθα διανοούνταν να φιλοξενίσει τις συσσωρευμένες αφροασιατικές κατοχικές μάζες της ελληνικής επικράτειας στα δικά της όρια.
    Πουθενά στον κόσμο δεν γίνονται καταλείψεις πανεπηστημίων από λαθροεισβολείς.
    Αν δεν παρθούν σκληρά μέτρα απελάσεων και φρούρισης συνόρων η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο , το πρόβλημα θα συσσωρεύεται χρόνο με τον χρόνο και σύντομα θα βρεθούμε να είμαστε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την χώρα.
    Όσο περισσότερη ανοχή δείχνουμε τόσο περισσότερο αποθρασύνοντα και τόσο η κατάσταση γίνεται όλο και περισσότερο εκρηκτική.

    Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η στάση των ΜΚΟ, του ΣΥΡΗΖΑ και της άκρας αριστεράς ώς ύπουλη και άκρως εθνομειοδοτική .
    Οι οργανώσεις αυτές προσπορίζονται κέρδη και εμπλέκονται στα λαθροκυκλώματα , ενθαρήνουν ύπουλα την πλυθησμιακή αλλίωση και την μετατροπή της χώρας σε στρατόπεδο λαθρομεταναστών, οι δραστηριοτητες τους αποτελούν όλο και περισσότερο ασύμμετρη απειλή , γάγγραινα στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας που στέλνουν για πληρωμή τον λογαριασμό από τα σπασμένα κάθε τόσο στον έλληνα φορολογούμενο πολίτη.
    Να φύγουν όλοι από την χώρα μας να απελαθούν στις πατρίδες τους η Ελλάδα δεν τους αντέχει άλλο .
    Η Ελλάδα δεν μπορεί να καταντήσει αποικία του τριτόκοσμου.
    Να ξυλωθούν όλες οι μαφίες και τα κυκλώματα που τους φέρνουν εδώ.
    Όλες οι κυβερνήσεις είναι συνυπευθηνες και αν δεν παρθούν μέτρα τότε θα φτάσουμε σε καταστάσεις αυτοδικίας, και η άνοδος Μιχαλολίακου θα είναι προδιαγεγραμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνώ και γενικά όλοι συμφωνούμε ως προς τη διάγνωση. Το θέμα είναι τι μέλλει γενέσθαι? Ένα πλέγμα μέτρων που μου έρχετε στο μυαλό είναι τα εξής
    1.Σύλληψη όλων ανεξαιρέτως των παράνομων μεταναστών.
    2.Εξεύρεση&Διαμόρφωση χώρων για τη προσωρινή κράτηση τους στρατόπεδα, ξερονήσια σπιναλόγκα whatever.
    3.Όργανωση υπηρεσιών για ταχεία εξέταση αιτημάτων ασύλου.
    4.Παραδειγματική τιμωρία όσων επιχειρηματιών χρησιμοποιούν μαύρη εργασία που κατά βάση παρέχεται από λαθρομετανάστες.
    5.Παραδειγματική τιμωρία όσων εκμισθώνουν οικήματα σε λαθρομετανάστες.
    6.Εφαρμογή πολιτικής επαναπροώθησης των λαθρομεταναστών στη χώρα τους. Άν δε θέλουν να πάνε κάπου με πληρωμένο το είσητήριο τους και μια μικρή απόζημιώσης π.χ 500€ τους στέλνουμε πίσω στη Τουρκία με τον ίδιο τρόπο που μας τους στέλνει και αυτή,χωρίς τίποτα.
    7. Αμείλικτη δίωξη του παραεμπορίου
    8. Παρακράτηση έως και 50% των χρημάτων που στέλλονται από τους μετάναστες στις χώρες τους μέσω εμβασμάτων. Κάτα βάση είναι πλούτος που παρήχθει παράνομα στην Ελλάδα.
    9. Έλεγχος και απόλογισμός έργου όλων των ΜΚΟ από Οργκωτούς Ελεγκτές&Ελέγκτές Δημόσιας Διοίκησης. Έκει θα βγουν στην επιφάνεια πολλά αγριογούρουνα.Κλείσιμο και τιμωρία παραδειγματική των καταχραστών.
    10. Όσο το δυνατό καλύτερη περιφρούρηση των συνόρων ακόμη και με συνδρομή του Στρατού.Όπου χρειάζεται να μπούν φράχτες να μπούν.
    11. Παραδειγματική τιμωρια των διακινητών
    12. Σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής να τίθεται πιέστικα το θέμα σε όλα τα Ευρωπαϊκα όργανα, να υπάρχει σχετική αρθρογραφία σε Ευρωπαϊκα έντυπα με καταγγελία της Τουρκίας άλλα και της υποκριτικής στάσης πολλών Ευρωπαϊκων χωρών. Οι στόχοι σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 Α) Ανατροπή του Δουβλίνου 2,Β)Πίεση της Τουρκίας για τη τήρηση των συμφωνιών που υπέγραψε και ποτέ δε τήρησε.Γ) Συμφωνίες επανεισδοχής και προώθηση των λαθρομεταναστών στις χώρες-πηγές. Δ) Περαιτέρω συνδρομή σε δυνάμεις καταστολής και οικονομικούς πόρους> Η ταυτόχρονη εφαρμογή των μέτρων αυτών θα δώσει το σύνθημά στους διακινητες ότι το πέρασμα στην Ελλάδα είναι δύσκολο και συνεπάγεται μεγάλο κόστος, πράγμα που θα σημάνει μείωση των μεταναστευτικών ροών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝ, ΑΠΟ ΠΕΡΣΕΣ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετρα υπαρχουν, βουληση δεν υπαρχει. Η Ελλαδα δε χρειαζοταν να επανεφευρει τον τροχο. Θα μπορουσε καλλιστα εδω και χρονια να αντιγραψει νομους και πρακτικες Ισπανιας, Ιταλιας, Γερμανιας και ΗΠΑ.

    Αλλα δεν το εκανε και κινειται με παρα πολυ αργα βηματα. Φοβαμαι πως ειναι μη αναστρεψιμη η κατασταση.

    Στην Ιταλια, τα σκληρα μετρα Μπερλουσκονι εριξαν κατα 96% τις αφιξεις, που το 2009 ηταν μολις 4500 ατομα και τους πρωτους 4 μηνες του 2010 μολις 170.

    http://www.adnkronos.com/IGN/News/Cronaca/Immigrati-Maroni-nel-2010--96-di-sbarchi-clandestini_252214683.html

    Ταυτοχρονα, απο τα ιταλικα κεντρα "ταυτοποιησης και απελασης", οπως μετονομαστηκαν τα πρωην "υποδοχης", με ευνοητες κατευθυνσεις, παρα τα παραπονα ευρωπαικων αρχων, ΜΚΟ και ΟΗΕ, απελαυνονται περι τους 25.000 το χρονο, απο αυτους τους παρανομους που ηδη βρισκονταν στην Ιταλια.

    Η αριστερα παραπονειται για τις συνθηκες κρατησης, για το γεγονος πως μπορουν να κρατουνται για πολλους μηνες και οντως ειναι αθλιες οι συνθηκες, αλλα για να ανασχεσεις ενα τετοιο φαινομενο, πρεπει να εχεις γερο στομαχι.

    Ηδη απο το 2005, πριν τα νεα μετρα Μπερλουσκονι, επι σοσιαλιστικης κυβερνησης Προντι μεχρι σημερα, εχουν απελαθει μεσα απο αυτα τα κεντρα 169.000 λαθρομεταναστες.

    http://www.ilgiorno.it/brescia/cronaca/locale/2010/03/25/309442-clandestini_centro_espulsione_sorgera_caserma_montichiari.shtml

    Που πηγαν ολοι αυτοι που εφθαναν στην Ιταλια ειτε απο την Αλβανια ειτε απο την Αφρικη καθημερινα σχεδον? Στη φιλόξενη ΕΛΛΑΔΑ.


    ΜΟΝΟ ετσι μπορεις σταδιακα να τυους μειωσεις ή αν μη τι αλλο να κρατησεις τον αριθμο περιπου σταθερο. Αν εσυ δεχεσαι 100.000 και απελαυνεις 2.000, προκειται για κοροιδια.

    Και δυστυχως, στην Ελλαδα ολα δειχνουν πως προκειται για μετρα για το θεαθηναι. Δεν υπαρχει η πολιτικη βουληση, κυριαρχει ο ψευτοανθρωπισμος στα καναλια.

    - Τη φοροδιαφυγη.
    - Τα ασφαλιστικα ταμεια που εχουν καταρρευσει, αλλα θα πρεπει να δινουν συνταξη και στον αλλοδαπο ανασφαλιστο οταν γερασει κι ας μην εχει δωσει ποτε εισφορες.
    - Το μερος του ΑΕΠ που φευγει εφω με τη μορφη εμβασματων.
    - Το ΦΠΑ που δεν ειπραττει το κρατος,
    - Τυχον επιδοματα που θα επανελθουν και θα τα δικαουνται και λαθρομεταναστες,

    ποιος θα τα πληρωσει?


    Ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο εως αδυνατον, μια χωρα με την (υπο)κουλτουρα της Ελλαδας, μαθημενη στην αναρχια, τα ευκολα συνθηματα, τον ψευτοανθρωπισμο στις πλατες αλλων και την κενη ρητορεια, να δρασει ΕΓΚΑΙΡΑ.

    Επισης, η Ελλαδα θα επρεπε να πει στους Ευρωπαιους, αυτο που ειχε πει ο Ερντογαν "δε θα γινουμε αλλο το στρατοπεδο μεταναστων σας". Και ας διωχθει απο το Σενγκεν. Και η Βρετανια δεν ειναι στο Σενγκεν, δεν ειναι το τελος του κοσμου. Αντιθετως, το μεταναστευτικο, θα ειναι το τελος του ελληνισμου. Αλλωστε ειναι ορατη η πολιτικη βουληση να αφελληνιστει ο Ελληνας, ωστε να γινει η Ελλαδα πολυπολιτισμικη. Δηλαδη λυση του προβληματος, δια του περιορισμου του ιθαγενους πληθυσμου.

    Βεβαια στην Ελλαδα οποιος εδω και χρονια εκρουε τον κωδωνα του κινδυνου ηταν ρατσιστης. Χαμενοι οι καθε ειδους πατριωτες που συχναζουν το καφενειο της Βουλης.

    Οπως και με την οικονομικη χρεοκοπια, η Ελλαδα θα κοιμηθει οπως εστρωσε. Με τη διαφορα πως "αναδιαρθρωση του πληθυσμου", δεν υπαρχει. Εκει υπαρχει μονο η αρχη της Φυσικης Επιλογης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 26 Ιανουαρίου 2011 10:47 π.μ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΟΛΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΔΩ , ΝΑ ΓΙΑΤΙ

    O εθνικισμός στις ΗΠΑ είναι πολύ διαφορετικός , από την δικιά μας αντίληψη.
    Πότε δεν ήταν έθνος κράτος , έθνος κράτος με την έννοια της γλώσσας ,της κοινής ιστορίας , της κοινής θρησκείας , του κοινού πολιτισμικού επιπέδου , για αυτούς τους λόγους η ΗΠΑ σαν κράτος προσπάθησε με το μόνο όπλο που διέθετε την παιδεία , να εμφυσήσει των πατριωτισμό , στην εκπαίδευση πολλές φορές σε σημείο υστερίας .
    Ιστορία δημοτικού των ΗΠΑ , ένα μεταφρασμένο κομμάτι ιστορίας , που θυμίζει λίγο ποδοσφαιρικός αγώνας .
    [ Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μπαίνουν οι ΗΠΑ , όλος οι κόσμος περίμενε σωτηρία από εμάς ,
    αδέρφια , γιατί μονό εμείς είμαστε η σωτήρες της Ευρώπης , μόνο η ΗΠΑ θα μπορούσαν να σώσουν το κόσμο από το Ναζιστικό θηρίο , από της ορδές του αιμοσταγούς Χίτλερ .]
    Όπως όμως καταλαβαίνετε , το μειονέκτημα αυτό που έχουν οι ΗΠΑ της πολυπολιτισμικότητας , το γνωρίζουν πολύ καλά , και προσπαθούν να το μεταλαμπαδεύσουν και στα άλλα κράτη .
    Τα καλά της πολυπολιτισμικότητας είναι τα ακόλουθα .
    Βέλγιο κοντά ένα χρόνο χωρίς κυβέρνηση .
    Ισπανία βάσκοι καταλανοί μαυριλένιοι διεκδικούν δικό τους κράτος .
    Βρετανία οι πρωθυπουργοί Γ.Μπραουν , Μ θατσερ είχαν επισημάνει πολλές φορές τον κηνδινο
    τεμαχισμού της Βρετανίας σε μικρότερα Κράτοι .
    Ο Λίβανος έχει περάσει δυο εμφύλιους , η Ιορδανία το ίδιο , ποια είναι τα καλά της πολυπολιτισμικότητας.

    Η Ελλάδα τώρα είναι έθνος , σε 20 χρόνια όχι , οι ορδές των μεταναστών , που θα νομιμοποιηθούν , και θα πάρουν σήμερα την ιθαγένεια , αύριο τα παιδιά τους θα είναι γίνουν μια μειονότητα , που θα διεκδικεί να μαθαίνει την δικιά της γλώσσα στα σχολειά , να διαβάζει τις δικές της εφημερίδες , θα διεκδικεί την αφαίρεση των χριστιανικών της συμβόλων , γιατί είναι μουσουλμάνοι και τους προσβάλει , να παντρεύονται επίσημα δυο,τρεις γυναίκες , να μειν κυκλοφορούν οι γυναίκες με μίνι φούστα , και
    αν είναι δυνατών να βάζουν και οι γυναίκες των άπιστων μπούργκα .
    Και το καλύτερο , που θα γίνει , και θα πέσει πολύ γέλιο ,εντάξει οι φίλοι της πολυπολιτισμικότητας που είναι προοδευτικοί , θα τους κάτσει στο λεμο . Είναι τα ισλαμικά σχολεία υπάρχουν ήδη στην Ιταλία ,στη Γαλλία Βρετανία , θα βλέπουμε μικρα παιδιά ,κοριστια με μπούργκα , αγόρια με κελεμπίες και δασκάλους με τάβλες στα χέρια να τιμωρούν τους κακούς μαθητές .
    Οι ισλαμισμός δεν συγχωρεί , για το Ισλάμ δεν υπάρχει συγχώρεση , και στην Ελλάδα δεν είναι ότι
    έχουμε πρόβλημα με τη λαθρομετανάστευση αλλά έχουμε και πρόβλημα με το ισλάμ .
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΝΑ
    ΠΕΊΡΑΜΑ ΟΙ ΗΠΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΏΝ ΚΡΑΤΩΝ .


    ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ Ν.ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ . http://diplomatia.gr/index.php?view=article&id=268
    http://www.ardin.gr/node/1544

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ως πρός τούς ξένους,είμαστε πράγματι ανάδελφοι.
    Λιγότερο μεθοδικοί,
    λιγότερο αξιόπιστοι,
    λιγότερο πειραρχικοί,
    λιγότερο παραγωγικοί,
    λιγότερο τής Σκέψις.
    Είμαστε όμως αισθηματίες,...
    "έσφαλεν ο τήν δόξαν ονομάσας
    ματαίαν
    καί τόν άνδρα μαινόμενον
    τόν πρό τοιαύτης καίοντα θεάς,
    τήν Σμύρναν."Ανδρέας Κάλβος.
    Είμαστε ελεγιακοι,ηρωικοί καί πένθιμοι,στόν πόλεμο ,τήν κατοχή και τήν σκλαβιά...
    Ειρηνικοί,Αριστοφανικοί,με τά αστεία μας καί τά χωρατά μας!
    Αγαπάμε όμως παθολογικά τήν
    Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α!
    Ελληνες έφραξαν τόν δρόμο στούς Πέρσες πρός τήν Ευρώπη.
    Έλληνάδες πρωταγωνίστηκαν στή διάλυση τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!(παρά τίς τόσες σφαγές ζούμε ακόμη).
    Ελληνες πολέμησαν τό Φαστιστικό-Ναζιστικό Λεβιάθαν..τό ΡΟΥΠΕΛ,δέν έπεσε!
    Φθονούμε περισσότερο ό ένας τόν άλλον καί βοηθάμε τούς ξένους με μεγάλη προθυμία,απότι οι άλλοι λαοί δήθεν πολιτισμένοι!
    Γιά τούς Ισραηλίτες ισχύει η "Τορά"
    Ιερός Νόμος,τό θέλημα τού Θεού.
    Γιά τούς Ασιάτες ισχύει η
    "Νιβράνα"=Γαλήνη,αταραξία.
    Γιά εμάς τούς έλληνες ισχύει ότι καθορίζει η λέξις
    "Α γ ώ ν",μέχρι τήν οριογραμμή τής αγωνίας!
    Ηχείστε καμπάνες!
    Αυτό τό γένος τό μικρό
    Τό Μέγα!!!
    Ελληνες-Ελληνικότητα-ΕΛΛΗΝΟΣΥΝΗ!
    ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!
    ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΏΝ ΑΙΩΝΩΝ!
    ΑΡΚΑΣ Ευ γε Ελίνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.