7/1/11

Τουρκία: Βελτίωση της ποιότητας των τουριστικών υπηρεσιών στα ξενοδοχεία

 Η ποιότητα προσφοράς των υπηρεσιών στα ξενοδοχεία της Τουρκίας, βελτιώνεται διαρκώς, συντελώντας στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος, που προσφέρει στην περιφερειακή, αλλά και στη διεθνή τουριστική αγορά, η γειτονική χώρα.

Η τάση αυτή καταγράφηκε στην αξιολόγηση προσφοράς τουριστικών υπηρεσιών του μεγαλύτερου γερμανόφωνου τουριστικού πόρταλ HolidayCheck AG. Το αναφερόμενο πόρταλ αξιολόγησε χιλιάδες ξενοδοχεία διεθνώς. Η Τουρκία έχει την τέταρτη θέση στη διεθνή αυτή λίστα αξιολόγησης των τουριστικών υπηρεσιών, ακολουθώντας τη Γερμανία, την Ισπανία, αλλά και την Αυστρία.

express

2 σχόλια:

  1. Καταβαραθρώθηκε το ΑΕΠ με -4,6% το γ΄τρίμηνο του 2010
    07-01-2011 16:10:25
    Καταβαραθρώθηκε το ΑΕΠ το 3ο τρίμηνο του 2010 με τα αναθεωρημένα στοιχεία της Εurostat να μιλάνε για πτώση 4,6% αντί 4,5% που είχε εκτιμηθεί. Για το δ' τρίμηνο αναμένεται μείωση του ΑΕΠ κατά 5%!
    Με βάση τα στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας η χώρα μας εμφάνισε με διαφορά τη μεγαλύτερη συρρίκνωση, ενώ ύφεση εμφάνισαν στο 3ο τρίμηνο η Ρουμανία (-2,2%) και η Ιρλανδία (-0,7%). Σε σύγκριση με το 2ο τρίμηνο του 2010 η Eurostat διαπιστώνει επιπλέον συρρίκνωση του ΑΕΠ της Ελλάδας κατά 1,3%.

    Για τις 16 χώρες της ευρωζώνης η Eurostat κατέγραψε αύξηση του ΑΕΠ κατά 1,9% και κατά 2,2% στα 27 κράτη-μέλη της Ε.Ε. Τα συγκεκριμένα ποσοστά επιβεβαίωσαν τις αρχικές προβλέψεις της στατιστικής υπηρεσίας. Για τη χώρα μας και με βάση στοιχεία του τρίτου τριμήνου του έτους η Eurostat "τοποθετεί" την ανεργία στο 12,9%.

    Το μεγαλύτερο ποσοστό ανέργων εντοπίζονταν τον Νοέμβριο στην Ισπανία, όπου χωρίς δουλειά ήταν 1 στους 5 εργαζόμενους (ποσοστό 20,6%). Στον αντίποδα βρίσκεται η Ολλανδία με το ποσοστό της ανεργίας να περιορίζεται στο 4,4%.

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Toυρκία: "Δικός μας χώρος η περιοχή μεταξύ Χίου και Λέσβου" - Αλλά στο Ερζερούμ, ακόμα μιλάνε...
    07-01-2011 16:03:20
    Ένα ακόμα θέατρο παραλόγου και ένα ακόμα κρούσμα απόλυτης δυσαρμονίας μεταξύ της ελληνικής εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής καταγράφηκε και σήμερα με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του ΥΠΕΞ Δημήτρη Δρούτσα στο Ερζερούμ. Πρέπει να είναι ο μοναδικός ηγέτης χώρας του πλανήτη που την ώρα που συνομιλεί με τον ηγέτη της γειτονικής χώρας, η γειτονική χώρα εκδίδει επίσημες ανακοινώσεις αμφισβήτησης δικαιωμάτων και συνθηκών της δικής του πατρίδας.

    Έτσι σήμερα είχαμε έναν ακόμα πόλεμο NOTAM - όπως ήδη έχει γράψει το defencenet.gr - με αφορμή την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του Τούρκου ψαρά, αλλά το σημαντικό είναι ότι οι Τούρκοι λένε ότι μεταξύ Λέσβου και Χίου αρμόδιοι είναι αυτοί και οι Έλληνες δεν έχουν κανένα δικαίωμα για τέτοια επιχείρηση, ενώ ο Γ.Παπανδρέου συνομιλεί σαν "να μην τρέχει τίποτα" έπί τουρκικού εδάφους, στέλνοντας άκρως αρνητικά σήματα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

    Αποτέλεσμα ήταν τουρκικά και ελληνικά εναέρια και πλωτά μέσα διάσωσης να συνωθούνται σε μία περιοχή που de facto πλέον είναι αμφισβητούμενης αρμοδιότητας, αφού τα τουρκικά μέσα δεν εξεδιώχθησαν. Παρεπιπτόντως: Τον ψαρά δεν τον βρήκαν. Και είναι ερώτημα αν υπήρξε και ο ψαράς ή ήταν στημένο το όλο σκηνικό, όπως έχουν πράξει οι Τούρκοι και στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.