17/1/11

Επεισόδια στον Αγιο Παντελεήμονα

Σε δύο συλλήψεις και 13 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν στην οδό Αχαρνών. Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν οι συγκεντρωθέντες στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, περίπου 300 άτομα, επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό φραγμό με ξύλα και άλλα αντικείμενα για να επιτεθούν στα άτομα που πραγματοποιούσαν αντιρατσιστικό συλλαλητήριο. 

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων ακόμα και μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και απομάκρυνε τους συγκεντρωθέντες ενώ ο εισαγγελέας που ήταν παρών ζήτησε από τους επικεφαλής του αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου να μην προχωρήσουν προς την πλατεία, όπου είχαν σκοπό να πραγματοποιήσουν συναυλία, για λόγους δημόσιας τάξης.
Δείτε φωτογραφίες από τις συγκρούσεις με τα ΜΑΤ κάνοντας κλικ εδώ.

Η πορεία με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ, του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και άλλων συνδικαλιστικών φορέων, αντιρατσιστικών οργανώσεων, φοιτητικών και μαθητικών φορέων ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα από τα Προπύλαια προς τον Αγιο Παντελεήμονα. Στόχος ήταν να πραγματοποιηθεί εκεί σειρά εκδηλώσεων και συναυλία.

Ωστόσο από το πρωί της ίδια ςμέρας ομάδες κατοίκων αλλά και ατόμων με διακριτικά της «Χρυσής Αυγής» κατέλαβαν την πλατεία για να εμποδίσουν την εγκατάσταση των μικροφωνικών εγκαταστάσεων και της εξέδρας, ώστε να εμποδίσουν την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Παράλληλα στην λεωφόρο Αχαρνών υπήρχαν προκηρύξεις με συνθήματα εθνικιστικού περιεχομένου.
Η παρουσία της ΕΛΑΣ στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα ήταν ισχυρή, προκαλώντας σε μερικές περιπτώσεις την έντονη αντίδραση των παρευρισκόμενων.

Ακυρώθηκαν οι εκδηλώσεις
Η πορεία πέρασε από τις οδούς Πανεπιστημίου, 3ης Σεπτεμβρίου, Μάρνη και Αχαρνών.
Στη συμβολή με την οδό Δεριγνύ η ΕΛ.ΑΣ. είχε κλείσει το δρόμο με παρατεταγμένες «κλούβες», ώστε να αποτραπεί η διέλευση προς την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Τελικά, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν στις 16.30 περίπου μετά από απαίτηση του εισαγγελέα που περευρίσκετο και οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί δεν μπόρεσαν ολοκληρωθούν.
Την ίδια ώρα ωστόσο ακροδεξιοί επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό φραγμό με ξύλα και άλλα αντικείμενα για να επιτεθούν στα άτομα που πραγματοποιούσαν το συλλαλητήριο.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων ακόμα και μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και απομάκρυνε τους συγκεντρωθέντες.

Προχώρησε επίσης σε δύο συλλήψεις και 13 προσαγωγές.

Πορεία και στη Θεσσαλονίκη
Αντίστοιχη κινητοποίηση χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε και στην συμπρωτεύουσα.
Μέλη αντιρατσιστικών πρωτοβουλιών και πολιτικών και κοινωνικών κινήσεων, εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί, φοιτητές και μετανάστες συγκεντρώθηκαν στις 15.00 στην Καμάρα και πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στις οδούς Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή και Βενιζέλου.
Κυριάρχησαν τα συνθήματα υπέρ της νομιμοποίησης των μεταναστών και της παροχής ασύλου και ενάντια στα «γκέτο», τα κέντρα υποδοχής και στο φράχτη αποτροπής της λαθρομετανάστευσης που σχεδιάζεται στο χερσαίο τμήμα των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο.

Η πορεία κατέληξε στις 17.00 έξω από το κτίριο της γενικής γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης. Οι διαδηλωτές παρέμειναν στο σημείο περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια αποχώρησαν.

ΕΘΝΟΣ 

27 σχόλια:

  1. ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ

    ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

    Η ΕΝΤΟΛΑΗ ΣΤΑ ΜΑΤ
    ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ


    ΤΣΑΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ......
    ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΠΟΡΕΙΟ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗ ΛΑΒΟΥΝ Η ΛΑΘΡΟΥΛΗΔΕΣ

    Τ

    ΤΟ ΔΡΟΜΟ
    ΤΟΝ ΕΔΕΙΞΕ Η ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι "αντιρατσιστικές" εκδηλώσεις και οι άστοχες παρεμβάσεις των ΜΑΤ για να τις προστατεύσουν, δεν βοηθούν καθόλου στην επίλυση του προβλήματος. Αντιθέτως το οξύνουν.
    Να κοιτάξουν αυτοί που επέτρεψαν να γίνει η χώρα μας ξέφραγο αμπέλι, τι θα γίνει με τους ανθρώπους εκεί, των οποίων η ζωή έχει γίνει βίος αβίωτος.
    Συγχαρητήρια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την συμπαράστασή της, η οποία δικαίως "αμείβεται" με ποσοστό 20% στην δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αστυνομία γιατί εμποδίζει τον κόσμο για σπάσει τα μούτρα στους αριστερίζοντες αντιρατσιστές, κατά βάση δοσίλογους εθνομηδενιστές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αναρχικοί+λαθροεισβολείς+ΜΑΤ= love

    Το κράτος πλέον στρέφεται ανοιχτά κατά των Ελλήνων και υπερασπίζεται τον εσωτερικό εχθρό ("αντιρατσιστές") και τους εισβολείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μονομερής ενημέρωση και προπαγάνδα των ΜΜΕ συνεχίζεται (ο Χίτλερ την έλεγε πέμπτη φάλαγγα).

    Καμία αναφορά στους επίσημους φορείς των μεταναστών που δεν συμμετείχαν, δεν λέει ποιοι ήταν τελικά αυτοί που συμμετείχαν (αφήνει το άρθρο να εννοηθεί ότι συμμετείχαν οι πάντες, δημόσιοι υπάλληλοι, μαθητές, φοιτητές, ο δήμος αθηναίων ενώ δεν ήταν παρά εξτρεμιστικές φράξιες), ούτε και πόσοι ήταν (περίπου 1000 χωρίς να μας λέει πόσοι ήταν οι κάτοικοι στον Άγιο Παντελεήμωνα) αλλά και άλλη παραπληροφόρηση (ήταν ας πούμε γυναίκες μεταξύ των μεταναστών; - στον τομέα αυτόν η προπαγάνδα των Τούρκων στη Θράκη ειναι πολύ πιο οργανωμένη και δεν αποκαλύπτει τον σεξισμό που υποκρύπτουν αυτές οι κινήσεις παρότι ο φασιστικός χαρακτήρας τους είναι πλέον έκδηλος).

    Καμία αναφορά και στη θέληση της πλειοψηφίας που θέλει σε ποσοστό 90% την άμεση απέλαση των λαθραίων αυτών εισβολέων.

    Καμία αναφορά και στην καταπίεση και τον διωγμό που υφίστανται οι ασθενέστεροι ανάμεσα στους λαθρομετανάστες (παιδιά, γυναίκες, γέροι) από τους ίδιους τους λαθρομετανάστες.

    Καμία αναφορά στην καταπίεση που υφίστανται οι νόμιμοι μετανάστες (ληστεία, τρομοκρατία...).

    Καμία αναφορά και στην τρομοκρατία που υφίστανται αλλόφυλοι Έλληνες (υπάρχουν για παράδειγμα 3ης γενιάς νέγροι και νέγρες που μιλάνε μόνο Ελληνικά, έχουν τελειώσει σχολείο και έχουν σπουδάσει εδώ, και οι άνδρες έχουν κάνει και τη θητεία τους στο στρατό - τι τύχη μπορεί να έχουν αυτοί στην Πατησίων;).

    Για τους Έλληνες δεν συζητάμε, είμαστε όλοι ρατσιστές και φασίστες που πρέπει να σηκωθούμε να φύγουμε, ας μη ρωτήσουμε πώς; Όπως φύγαμε και από τη Μικρά Ασία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 17 Ιανουαρίου 2011 10:13 π.μ.

    Συμφωνώ απολύτως μ' αυτά που γράφεις.

    >ο Χίτλερ την έλεγε πέμπτη φάλαγγα<
    Ο Φράνκο το έλεγε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέμπτη Φάλαγγα τον όρο μεταχειρίστηκε Πρώτος ο στρατηγός του Φράνκο Μόλα κατά τον Ισπανικό Εμφύλιο ανακοινώντας απο το ραδιόφωνο ότι τέσσερις φάλαγγες επιτίθενται εναντίον της Μαδρίτης ενω η πέμπτη θα την πλήξει απο τα μετόπισθεν.

    Αλλη εκδοχή αναφέρει τον στρατηγό Μιάχα υπερασπιστή της Μαδρίτης ο οποίος όταν άκουσε ότι τέσσερις φάλαγγες βαδίζουν εναντίον της Μαδρότης απάντησε φοβούμαι μόνο την πέμπτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα έρθει η ώρα που οι δυνάμεις ασφαλείας θα κυνηγούν, όχι τους παράνομους λαθρομετανάστες από τους οποίους πολλοί, π.χ. Αλβανοί, Αλγερινοί, Αφρικανοί της μαφίας των πλανόδιων κ.α., είναι καθαρά εγκληματικά στοιχεία, (χωρίς καμία σχέση με τους άλλους κοινούς λαθρομετανάστες), αλλά τους νόμιμους γηγενείς και "φορολογούμενους" Έλληνες.

    Έως ότου έρθει η στιγμή, που και τα ΜΑΤ θα εξεγερθούν και αυτά κατά των σφετεριστών της εξουσίας του Ελληνικού Λαού!

    Τότε όμως θα είναι πολύ αργά διότι η Ελλάδα θα έχει καταστραφεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατ'αρχάς, ας πάμε στην ουσία του θέματος: Κάποιοι πολίτες αποφάσισαν να κάνουν μια ατιρατσιστική συναυλία στην πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα και κάποιοι άλλοι πολίτες αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να γίνει αυτή η συναυλία. Γεννώνται τα εξής ερωτήματα:
    1) Είχαν άδεια αυτοί που ήθελαν να κάνουν τη συναυλία;
    2) Ποιος είναι υπεύθυνος για να κρίνει αν θα γίνει η συναυλία; Ο Δήμος, η αστυνομία ή οι άλλοι πολίτες;
    3) Υπάρχει συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία έκφρασης στην Ελλάδα;

    Αν απαντήσετε σε αυτά τα ερωτήματα μπορείτε να καταλάβετε ποιος είχε δίκιο.

    Όσον αφορά τους μετανάστες, σκεφτείτε ποιοι τους γκετοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας, ποιοί κερδίζουν (οικονομικά και πολιτικά) από αυτήν την κατάσταση και αν αυτοί οι δύσμοιροι, στην συντριπτική πλειοψηφία τους, άνθρωποι θέλουν να μείνουν στην προσεχώς πτωχεύσουσα Ελλάδα.

    Καταλαβαίνω τους κατοίκους που δεν αρέσκονται σ'αυτή την κατάσταση, γιατί κάποτε έμενα κι εγώ πολύ κοντά στον Αγ. Παντελεήμονα και πραγματικά θλίβομαι για την εξαθλίωση αυτών των ανθρώπων, αλλά δεν μπορώ να περιμένω "θαύματα" από αμόρφωτους, φτωχούς ανθρώπους. Εμείς, οι Έλληνες, οι οποίοι αντικειμενικά είμαστε σε καλύτερο βιοτικό και μορφωτικό επιπεδο, ας αποδείξουμε την πολλάκις επικληθείσα από κάποιους "ανωτερότητά" μας ως έθνος και ας τους βοηθήσουμε να ξεφύγουν από την αθλιότητα και να φτάσουν στον προοορισμό τους. Οι εκδηλώσεις μίσους προβοκάρουν χειρότερες αντιδράσεις εκ μέρους των εξαθλιωμένων ανθρώπων.

    Όσον αφορά τα ΜΑΤ, πιστεύω ότι ενέργειες σαν την ρίψη χημικών μέσα σε κλειστό χώρο παρουσία ανθρώπων (ακόμα κι αν είναι χρυσαυγίτες, τους οποίους πολιτικά εχθρεύομαι) είναι απαράδεκτη, όχι πρωτοφανής και δικαιολογούν εν μέρει την άποψη ότι πρέπει να διαλυθούν τα ΜΑΤ, αφού δεν εξυπηρετούν τον πολίτη αλλά την εκάστοτε εξουσία. Ο σωστός αστυνομικός πρέπει να προστατεύει τον πολίτη από τους εγκληματίες. Η διάλυση διαδηλώσεων και η προβοκάτσια δεν εμπίπτουν στα καθήκοντά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ ΣΧΗ ΕΠΕΙΔΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ Η ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΩΡΟ.

    Η ΚΥΡΙΑ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΝΑΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ:

    "ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΤΩΝΤΑΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ", "ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ" "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ" ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ "ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ" ΤΟ ΕΞΗΣ:

    ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣΩΣΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ;

    ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ;

    ΕΣΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΟΙ ΜΕΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΚΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟ... ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΑ "ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ", ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΣΟΥΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΩΣ ΑΠΛΗ ΙΩΣΗ.

    ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ;

    ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ.
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑ.ΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΛΙΑΡΙΑ ΑΠΕΛΕΚΗΤΑ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΚΟΝΑ, ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ!

    ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΩΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΠΛΕΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΡΑ, 1.21


    Ευτυχως που εχουμε και εσας του κκε που προσπαθειται να τα δειτε ολοπλευρα τα πραγματα...
    Τι θα εκανε ο λαος χωρις της γνωσεις σας,πες μου τι...
    Πραγματικα δεν ξερω τι ειναι χειροτερο?το απελεκητο στιλιαρη, η' το πελεκημενο...
    Και τα δυο στιλιαρια παραμενουν...
    Οργανα στα χερια του εκαστοτε συστηματος,η μεν του καπιταλιστικου η δε του κομμουνιστικου.Με συγχωρεις,υπαρκτου σοσιαλισμου ηθελα να πω.
    Κατα τα αλλα οι χαρακτηρισμοι σε μαραναν και τα κεφαλαια γραμματα.

    ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 21 ΑΙΩΝΑΣ

    ΚΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Χ Ο Υ Ν Τ Α

    ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή δεν είδα να αναφέρεται τίποτα σχετικό, να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς να μάς ενημερώσει:

    Ο Νταλάρας ήταν στην πορεία; Η Νταλάρα; Ο Παπούλιας; Ο Ιερώνυμος; Η Βόζενμπεργκ; Οι υπόλοιποι επώνυμοι που είχαν παρακολουθήσει τη συναυλία στον Αγ. Παντελεήμονα; Αν δεν ήταν κανένας από αυτούς, τότε έχουν δικαίωμα (και υποχρέωση) οι αντιρατσιστές και λοιποί συνδιοργανωτές να τούς καταγγείλουν ότι τούς πούλησαν και ότι δεν είναι συνεπείς. Οι μόνοι που ήταν συνεπείς ήταν τα ΜΑΤ, που στάθηκαν δίπλα τους όπως και την προηγούμενη φορά και δεν τούς πούλησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑΝΑΣΗ,

    ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ;
    ΛΥΠΑΜΑΙ!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Κ.Ε,
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΠΙΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΑΣΤΕΡΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΙΚΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γιωργος πατρα
    ασε δεν τσιμπαμε...
    το κκε ειναι υπερ των ξενων εισβολεων και εναντιον των ελληνων.
    ειναι το αλο σκελος της παγκοσμιοποιησης μαζι με τους φιλελευθερους καπιταλιστες.
    αρα μας μενει μονο η χρυση αυγη σαν μοναδικη ελπιδα σωτηριας της πατριδας, ειτε μας αρεσει ειτε οχι...

    αγγελος εβρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργος Πάτρα

    Λάθος χρόνο, λάθος τόπο, λάθος ιστολόγιο για την προπαγάντα σου.

    Το ΚΚΕ δεν ήταν από την αρχή της συστασής του από δύο εβραίους, υπέρ της αυτονομίας της Μακεδονίας μας αφού δοθεί πρώτα στους σκοπιανούς;

    Αστα γιατί ξυπνήσαμε ..... τώρα απομένει να ξυπνήσεις και συ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΓΕΛΕ,

    ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΕΜΕΙΣ ΩΣ Κ.Κ.Ε, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

    ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΓΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ SPD ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1918 ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β!Π.Π. ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ.

    ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΤΕ.

    ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αγγελος εβρος
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΤΡΑ

    Χωρίς μαντρί δεν μπορείτε; Αντιλαμβάνεστε τουλάχιστον ότι έχετε ακριβώς τον ίδιο στόχο,ακριβώς τον ίδιο εχθρό και ακριβώς το ίδιο πρόβλημα;

    Μεγάλη χάρη τους κάνετε,αλλά τι να κάνουμε που είναι επαγγελματίες βλέπεις και εμείς αφελείς.

    Όταν αποφασίσετε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας απλά ως Ελληνικός Λαός τότε και μόνο τότε θα μπορείτε να ελπίζετε,αυτό είναι που τρέμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ Ο ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ;

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ.
    ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΝ ΨΑΞΟΥΜΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ή ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.

    ΕΙΣΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΙ!
    ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΑ ΟΣΟ ΘΕΣ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΛΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

    ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΣΟΛΩΝ ΦΙΛΕ, Ή Ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΟΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΔΕ, ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΙΣΩΣ, ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. ΣΤΟ Κ.Κ.Ε ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΞΥΤΗΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗ,

    ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ;

    ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Ή ΟΧΙ.
    ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!

    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΦ΄ΥΨΗΛΟΥ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!

    ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΙΣ;
    ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ;
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ;
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑ.ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ!
    ΕΤΣΙ;

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ!

    ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΧΩ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΘΕΣΗ ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ.ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΕΣΥ;
    ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ;
    ΣΑΛΑΜΙ ΟΛΟΙ;
    ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ;

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΄ΚΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΖΕΙΣ:
    Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΟΛΟ.
    ΟΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΩΘΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΙΒΕΣ. Π.Χ. ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ , Ή ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
    ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΝΕΙ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    Δεν σας σνόμπαρα καθόλου,και πίστεψέ με χαίρομαι την μαχητικότητα σου,ειλικρινά.

    Η θέση μου είναι ξεκάθαρη,τουλάχιστον στα πιο ουσιώδη θέματα που συμφωνεί σχεδόν σε όλα η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού,όπως λαθρομετανάστευση,φοροκαταιγίδες,απολύσεις,αυξήσεις τιμών κλπ,θέλω να δώ να διαδηλώνουν μαζί όλοι οι Έλληνες πολίτες ενωμένοι και όχι χώρια και κατά περιόδους και αναλόγως το ατομικό συμφέρον του καθενός ως Πασόκος,Νεοδημοκράτης,Κομουνιστής,κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ.

    Ένα χρόνο τώρα παρακολουθώ δεκάδες χωριστές απεργίες και διαδηλώσεις δίχως το παραμικρό αποτέλεσμα,ο καθένας κινητοποιείται μόνο όταν θιγούν τα δικά του ατομικά συμφέροντα και μάλιστα μόνο αν αγγίξουν την τσέπη του,αναλογίσου μόνο τι θα γίνει αν ο Ελληνικός Λαός ενώσει τις δυνάμεις του και τη φωνή του,ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!

    Εγώ δεν θέλω να συμέτεχω σε ένα συλαλιτήριο με καθαρά κοματικό χαρακτήρα.

    Προσωπικά, ελπίζω και εύχομαι κάποια μέρα να ξεριζωθεί ο καρκίνος των κομάτων απο τη χώρα μας,δεν βλέπετε πόσα δεινά μας έφεραν;Τι άλλο περιμένετε για να καταλάβετε επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "γιωργος πατρα
    ασε δεν τσιμπαμε...
    το κκε ειναι υπερ των ξενων εισβολεων και εναντιον των ελληνων.
    ειναι το αλο σκελος της παγκοσμιοποιησης μαζι με τους φιλελευθερους καπιταλιστες.
    αρα μας μενει μονο η χρυση αυγη σαν μοναδικη ελπιδα σωτηριας της πατριδας, ειτε μας αρεσει ειτε οχι...

    αγγελος εβρος"

    Άγγελε, δεν έχεις τσιμπήσει απλώς, αλλά το'χεις καταπιεί το δόλωμα! Ξεκινάς από λάθος αφετηρία. Ο εχθρός σου δεν είναι ο "ξένος εισβολέας", αλλά αυτό που έκανε τον "ξένο" να αφήσει την πατρίδα του και τους δικούς του και να "εισβάλλει" στη δική σου πατρίδα αναζητώντας μια καλύτερη τύχη στην Ευρώπη. Δηλ., το διεθνές κεφάλαιο.
    Αφού το συμφέρον του "ξένου εισβολέα" και το δικό σου δεν είναι αντικρουόμενα (δεν είστε εχθροί), το ΚΚΕ μπορεί να στηρίζει ταυτόχρονα και αυτόν και εσένα. Έτσι, π.χ., έχει προτείνει πολλές φορές τη μη συμμετοχή της Ελλάδας σε Νατοϊκές πολεμικές επιχειρήσεις, οι οποίες ξεσπιτώνουν ανθρώπους, τους στέλνουν στην "πόρτα" μας για ένα κομμάτι ψωμί και μας χρεώνουν 1 εκατομμύριο ευρώ την ημέρα. Έχει προτείνει, επίσης, την προώθηση των μεταναστών στην υπόλοιπη Ευρώπη, την ανυπακοή στο "Δουβλίνο 2" κτλ.
    Αυτά για το ΚΚΕ...

    Όσον αφορά το αποκούμπι σου, τη Χρυσή Αυγή, να σου θυμήσω απλώς τι έπαθαν οι Γερμανοί όταν ακολούθησαν τον Φύρερ και το πόσο ντρέπονται μέχρι σήμερα για την πρόσφατη ιστορία τους. Ο φασισμός δεν είναι λύση...
    http://www.youtube.com/watch?v=H8gntriB71s

    ΥΓ: Το χαϊδεμα των αυτιών είναι εύκολη υπόθεση. Δυστυχώς, η αλήθεια δεν "πουλάει".
    ΥΓ2: Το να δημιουργήσουμε νέους εχθρούς με φασιστικές πρακτικές δεν ωφελεί ούτε την Ελλάδα ούτε τους Έλληνες.
    ΥΓ3: Ο πατριωτισμός δεν μετριέται με εθνικιστές κορώνες αλλά με πράξεις προς όφελος της πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το άλλο αυτό θέμα σχετίζεται με τις "μη κυβερνητικές οργανώσεις"

    http://1.bp.blogspot.com/_KSDLFC_kBEQ/SwgZ-jOcd5I/AAAAAAAAAS8/Tl348Krjn0o/s1600/MKO1.jpg

    ΟΙ Μ.Κ.Ο που μόνο Μ.Κ.Ο δεν μπορούν να χαρακτηριστούν κάνουν τεράστια ζημιά ,

    http://palio.antibaro.gr/international/hfaistos_soros.php

    ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΤΕΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΛΥΠΟΛΥΤΗΣΜΙΚΟΙ-ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ
    Ο ρόλος τους είναι ύποπτος οι περισσότεροι σχετίζονται με τις περιβόητες MKO
    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ George bush junior είχε κάποτε πει οτι οι ΜΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.{ όταν προσπάθησε να δικαιολογήσει τα υπέρογκα ποσά που δίνει το υπουργείο εξωτερικών στις ΜΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ 24 δις το 2010}
    Βεβαία δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους χρήσιμους ηλίθιους , τους οποίους του επιστρατεύουν και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ , χωρίς αυτοί να το αντιλαμβάνονται ,λόγο ιδεολογίας .

    αυτό διαβάστε-το http://netakias.wordpress.com/2010/03/03/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BC/

    Του καθηγητή διεθνολόγου Γ. Σταύρου
    Τα Βαλκάνια προσφέρονται για τη δημιουργία μουσουλμανικών κρατιδίων ως απόδειξη της “αρμονικής συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων”…».. «Στο πλαίσιο αυτό γράφει «η Ελλάδα αναμένεται να συνοδοιπορήσει με τις “νέες τάσεις” και να σπεύσει να γίνει το πεδίον πειραματισμού μιας ύπουλης εκδοχής του πολυπολιτισμού, η οποία ,μέχρι στιγμής το μόνο που έδειξε είναι η υπόσχεση του κοινωνικοπολιτικού κατακερματισμού των ενιαίων κοινωνιών….».
    Το θέμα είναι πολυδιάστατο , ένας Ιάπωνας στρατηγός φιλόσοφος κάποτε είχε πει , με το στρατό δεν νικάς το πόλεμο μόνο τη μάχη , για να νικήσεις των αντίπαλό σου , πρέπει να τον κάνεις να σε εκτίμησή , και εκεί οι άνδρες σου δεν μπορούν να σε βοηθήσουν .
    Να που μπενουν οι ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ , προσπαθούν να σου αλλάξουν τη ψυχολογία , να σου μειώσουν το ηθικό .
    ψυχολογικός πόλεμος , μαζί με κάμψει του ηθικού . πχ βλέπουμε τουρκικά σίριαλ , ακούμε για την ελληνοτουρκική φιλία , συνεργασία των δυο λαών , ειρήνη , βλέπουμε σε ούλα τα ΣΟΒΑΡΑ μέσα μαζικής , ενημέρωσης , ότι η ΤΟΥΡΚΙΑ , εκδημοκρατίζεται ,ότι ο ερντογαν δέρνει τους κακούς στρατηγούς ,και όλα μελί-γάλα ,πως το σημερινό παιδί θα κλιθεί αύριο να πολεμήσει εναντίων των ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΥΡΙΟ .
    θα πολεμήσει , εναντίον της καλής δημοκρατικής ΤΟΥΡΚΙΑΣ , στο πλευρό της ΕΛΛΑΔΑΣ της διεφθαρμένης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα ματ επιτίθενται στον πατέρα Μάξιμο

    Στο βίντεο βλέπετε τον ίδιο πραιτωριανό με την ματωμένη ασπίδα που συνέλαβε αναίτια τον νεαρό που είδατε και σε προηγούμενα βίντεο...Αυτή την φορά όχι μόνο δεν δίνει καμία σημασία στις εκκλήσεις του πατέρα Μάξιμου αλλά δίνει εντολή και προσπαθούν να περάσουν από πάνω του με μοναδικό σκοπό να κάνουν συλλήψεις. Στην συνέχεια του βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα και η στιγμή που τα ΜΑΤ ρίχνουν φυσουνιές δακρυγόνου από τα σπασμένα τζάμια μέσα στην εκκλησια. Άξιο σχολιασμού είναι και το στιγμιότυπο στο τέλος του βίντεο που νεαρός συναγωνιστής παρά τον χαμό που γίνεται παίρνει προσεκτικά και με ευλάβεια δύο εικόνες να τις ακουμπήσει πάνω σε ένα τραπέζι για να μην σπάσουν.

    stoxos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ.
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑ.ΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΛΙΑΡΙΑ ΑΠΕΛΕΚΗΤΑ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΚΟΝΑ, ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ!

    ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΩΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΠΛΕΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    17 Ιανουαρίου 2011 1:21 μ.μ.
    ---------------------

    Άσε ρε Ουφο!
    Έχω βαρεθεί να διαβάζω τις μαλακίες σου και δε μιλάω τόσο καιρό!!!

    Θέλεις να διαβάσεις, διαβαστερό χαϊβάνι που θα μας κάνεις και κήρυγμα και θα μας επιπλήξεις;
    Διάβασε ρε, τι κάνατε στην ΕΣΣΔ και πόσα εκατομμύρια ανθρωπάκια φάγατε, ως "εχθρούς του Λαού" μόνο και μόνο επειδή ήταν χριστιανοί και μετά ξανάρχεσαι να μας τα πρήξεις!!! Το ΚΚΕ ρε, δεν υποστηρίζει την νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών;;;;;
    Κόκκινε φασίστα του 7%!!!
    Κανάγια!!!
    Αι σιχτίρι!!! Και πάλι ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.