17/1/11

Ο Άγιος Παντελεήμονας και ο 'προοδευτικός' φασισμός

Σχόλιο ανώνυμου στην ανάρτηση Επεισόδια στον Αγιο Παντελεήμονα

Η μονομερής ενημέρωση και προπαγάνδα των ΜΜΕ συνεχίζεται (ο Χίτλερ την έλεγε πέμπτη φάλαγγα).

Καμία αναφορά στους επίσημους φορείς των μεταναστών που δεν συμμετείχαν, δεν λέει ποιοι ήταν τελικά αυτοί που συμμετείχαν (αφήνει το άρθρο να εννοηθεί ότι συμμετείχαν οι πάντες, δημόσιοι υπάλληλοι, μαθητές, φοιτητές, ο δήμος αθηναίων ενώ δεν ήταν παρά εξτρεμιστικές φράξιες), ούτε και πόσοι ήταν (περίπου 1000 χωρίς να μας λέει πόσοι ήταν οι κάτοικοι στον Άγιο Παντελεήμωνα) αλλά και άλλη παραπληροφόρηση (ήταν ας πούμε γυναίκες μεταξύ των μεταναστών; - στον τομέα αυτόν η προπαγάνδα των Τούρκων στη Θράκη ειναι πολύ πιο οργανωμένη και δεν αποκαλύπτει τον σεξισμό που υποκρύπτουν αυτές οι κινήσεις παρότι ο φασιστικός χαρακτήρας τους είναι πλέον έκδηλος).
Καμία αναφορά και στη θέληση της πλειοψηφίας που θέλει σε ποσοστό 90% την άμεση απέλαση των λαθραίων αυτών εισβολέων.
Καμία αναφορά και στην καταπίεση και τον διωγμό που υφίστανται οι ασθενέστεροι ανάμεσα στους λαθρομετανάστες (παιδιά, γυναίκες, γέροι) από τους ίδιους τους λαθρομετανάστες.
Καμία αναφορά στην καταπίεση που υφίστανται οι νόμιμοι μετανάστες (ληστεία, τρομοκρατία...).
Καμία αναφορά και στην τρομοκρατία που υφίστανται αλλόφυλοι Έλληνες (υπάρχουν για παράδειγμα 3ης γενιάς νέγροι και νέγρες που μιλάνε μόνο Ελληνικά, έχουν τελειώσει σχολείο και έχουν σπουδάσει εδώ, και οι άνδρες έχουν κάνει και τη θητεία τους στο στρατό - τι τύχη μπορεί να έχουν αυτοί στην Πατησίων;).
Για τους Έλληνες δεν συζητάμε, είμαστε όλοι ρατσιστές και φασίστες που πρέπει να σηκωθούμε να φύγουμε, ας μη ρωτήσουμε πώς; Όπως φύγαμε και από τη Μικρά Ασία;

10 σχόλια:

  1. Δεν τρέφω καμιά εκτίμηση τόσο για τους υπερπατριώτες της Χρυσής Αυγής όσο και για τους διεθνιστές-αντιρατσιστές (τόσο σε επίπεδο Οργανώσεων όσο και σε επίπεδο "δημοσιογράφων").

    Κατέγραψα μια κατάσταση (με τις δύο αναρτήσεις) που μυρίζει μπαρούτι και αρκεί μια σπίθα για να καεί και πάλι η Αθήνα

    Επέλεξα το Εθνος ώς πηγή γιατί απλά δεν αναφέρει την Χρυσή Αυγή ως Ακροδεξιά Οργάνωση όμως όπως θα διαπιστώσατε αναφέρει "ακροδεξιούς".

    Είτε είναι είτε δεν είναι έτσι, θεωρώ χρέος μου να αναφέρω πώς οι "προοδευτικοί ανησυχούντες" είναι ακροαριστεριστές ή αριστεριστές και ταυτοχρόνα ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη αποστολή για να πετύχουν αυτό που ονειρεύονται οι Ξένοι ,το Διαίρει ώστε να υπάρξει και το Βασιλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Καμία αναφορά και στην τρομοκρατία που υφίστανται αλλόφυλοι Έλληνες (υπάρχουν για παράδειγμα 3ης γενιάς νέγροι και νέγρες που μιλάνε μόνο Ελληνικά, έχουν τελειώσει σχολείο και έχουν σπουδάσει εδώ, και οι άνδρες έχουν κάνει και τη θητεία τους στο στρατό - τι τύχη μπορεί να έχουν αυτοί στην Πατησίων;)"

    Πολύ σωστά.

    Είχα συμμαθητές στο σχολείο τέτοια παιδιά από τη δεκαετία του 1980. Οι περισσότεροι είναι ορθόδοξοι και μιλάνε τα ελληνικά σαν κύρια γλώσσα. Από την πολιτεία δεν μπορούν να περιμένουν τίποτε. Ο μόνος που μπορεί να ενδιαφερθεί για οσους από αυτούς έχουν προβλήματα είναι μόνον η Εκκλησία.

    Η πολιτεία πρέπει να ενδιαφερθεί οπωσδήποτε για τους ημεδαπούς 3ης και 4ης γενιάς στην Ελλάδα.

    Αλλά θα πείτε εδώ δεν ενδιαφέρεται για τους έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρετε κάτι αγαπητοί σχολιαστές των ανωτέρω σχολίων; πάρτε τους αφρικανούς και πηγαίνετε μαζί να μείνετε στην Αφρική. Η Αφρική είναι υπέροχο μέρος, τεράστιο. Ἕδώ είναι Ελλάδα, το σπίτι των Ελλήνων, και ο διεθνισμός σας δεν θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2:14 λάθος άνθρωπο διάλεξες για να το "στρίψεις", είμαι πρώτα πατριώτης και μετά διεθνιστής και σαν πατριώτης μισώ ότι και όσους προκαλούν εσωτερική αναταραχή.

    Πάρε λοιπόν το "σπιτάκι σου" και σε άλλη αυλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακρίτα δεν απευθυνόταν σε σένα το σχόλιο και χάλασες και την ώρα σου στην αντεπίθεση τσάμπα.

    Τώρα πως γίνεται να είσαι πατριώτης και διεθνιστής είναι το παράδοξο, αλλά αυτό αφορά εσένα.

    Και αυτό το
    Πάρε λοιπόν το "σπιτάκι σου" και σε άλλη αυλή
    τι να σημαίνει άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέμπτη φάλαγγα έλεγε ο Φρανκο,τής
    Ισπανίας,τίς φήμες πού κυκλοφορού-
    σαν περί υπεράριθμων εφεδρειών τών
    φαλαγγιτών.

    Προσομοίαζε δηλαδή τή προπαγάνδα νά
    ισοδυναμεί μέ μία φάλαγγα στρατιω-
    τών,είχε 4 φάλαγγες σύν μία,τή 5η
    φάλαγγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τά ΜΜΕ έπαιξαν τό ρόλο τους στό σχέδιο Αννάν προσπαθώντας νά τό κάνουν αρεστό στούς πολίτες. Σήμερα γνωρίζουμε τόν πακτωλό δολλαρίων πού πήραν γιά αυτό τους τόν ρόλο.

    Συνεχίζουν απτόητα τήν ίδια τακτική καί γιά τούς ασιάτες πού πρέπει να γεμίσουν τήν Ευρώπη, γιά νά διαλυθεί στό τέλος, καί νά παραμείνει μόνη οικονομική υπερδύναμη η Αμερική.

    Τά ίδια καί γιά Θράκη, τά ίδια καί γιά Αιγαίο, όπου μαθαίναμε γιά τά πετρέλαια από κάτι γραφικούς σάν τόν Λιακόπουλο καί τόν Βελόπουλο.

    Ιδια τακτική καί στό σκοπιανό καί σέ όλα τά μεγάλα εθνικά ζητήματα.

    Πουλημένοι δημοσιογράφοι. Μόνο σας ιδανικό είναι οι μεγάλες βίλες στήν Εκάλη καί τά εξοχικά στήν Μύκονο. Ας δείχνατε τό μισο ενδιαφέρον πού δείχνετε γιά τούς Πακιστανούς, καί γιά τήν Κϋπρο ή γιά τήν Ιμβρο!! Αλλά από εκεί δέν υπάρχει χρηματοδότηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για την ιστορία ,η φράση <> χρεώνεται στον εθνικιστή στρατηγό Mola ,κατά την μάχη της μαδρίτης οκτώβριος-δεκέμβριος 1936 ,μιλώντας σε δημισιογράφους ο στρατηγός δήλωσε << έχω 4 φάλαγγες που επιτίθονται κατά της μαδρίτης ,και μια πέμπτη από συμπαθούντες μέσα στην πόλη που είναι έτοιμοι να εξεγερθούν>>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.