19/1/11

"ΤΔΒΚ"-ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Ενοχλημένη εμφανίζεται η "ΤΔΒΚ" (Παράνομο Ψευδοκράτος , αναγνωρίζεται μόνο από την Τουρκία) λόγω της κοινής πολιτικής που ακολουθούν το Ισραήλ με την διοίκηση της "Νότιας Κύπρου" στην Μεσόγειο. Ο πρόεδρος της "ΤΔΒΚ" ((Παράνομο Ψευδοκράτος , αναγνωρίζεται μόνο από την Τουρκία) Derviş Eroğlu υπόβαλε την ενόχληση του αυτή στον πρεσβευτή του Ισραήλ στην διοίκηση της "Νότιας Κύπρου" Χαραρί στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε στο προεδρικό του γραφείο.

*Με την φωτογραφία αυτή συνοδεύει το άρθρο της η "Φωνή΄ της Τουρκίας"
Οι ειδήσεις μας πληροφορούν πώς ο Τουρκοκύπριος ηγέτης στην συνάντηση αυτή ανάφερε την ανησυχία τους για την συμφωνία οριοθέτησης Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης στην Μεσόγειο που υπόγραψαν το Ισραήλ με την διοίκηση της "Νότιας" Κύπρου.

Η διοίκησης της "Νότιας Κύπρου" μαζί με το Ισραήλ είχαν οριοθετήσει με μια συμφωνία τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Μεσόγειο.

8 σχόλια:

  1. Γιατί φωνάζουν; Να εκμεταλευτούν και αυτοί τη "δική τους" Α.Ο.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι αν ισχύει η είδηση το θέμα είναι πολύ μεγάλο.Οπως διαβάζουμε εμείς την ΣΗΜΕΡΙΝΗ και τον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ έτσι μας διαβάζουν και αυτοί. Θα περιμένουμε λοιπόν απο τα αδέρφια μας στην Κύπρο να μάθουμε αν είναι προιόν προπαγάνδας Τουρκικής ή αν ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Ακρίτα,

    Εννοείς, αν ισχύει η διαμαρτυρία του ηγέτη των τουρκοκύπριων’ ?
    Ναι φυσικά ισχύει. Κάτι που πολλοί ξεχνούν είναι ότι πριν το Ισραήλ είχαμε υπογράψει για ΑΟΖ με την Αίγυπτο και τον Λίβανο (πριν 2-3 χρόνια νομίζω). Τότε πάλι, οι Τούρκοι απειλούσαν και οι τουρκο«κύπριοι» έβγαζαν καταδικαστικες ανακοινώσεις. Εδώ είχαν βγάλει ανακοίνωση να καταδικάσουν την συνάντηση Χριστόφια – Μετβετεφ.

    Σε αντίθεση με την ψεύτικη εικόνα που έχουν δημιουργήσει τα κυπριακά ΜΜΕ για τους τουρκοκύπριους σε πληροφορώ ότι σαν «κράτος» λειτουργούν πολύ προκλητικά προς εμάς γιατί έχουν την βοήθεια της Τουρκιάς. Ακόμα και με τον Ταλατ που ήταν ο «διαλλακτικός» τα ίδια είχαμε.

    Τώρα η Τουρκιά χρησιμοποίει για άλλη μια φορά, την ύπαρξη των τούρκων στην Κύπρο για να χτυπήσει τον ελληνισμό εδώ. Το εξωφρενικό είναι ότι ενώ για τόσα χρόνια οι ξεφτιλισμένοι τουρκοκύπριοι λενε ότι έχουν ανεξάρτητο κράτος κλπ. Τώρα θυμήθηκαν ότι με βάση της συμφωνίες που έγιναν με την ανεξαρτησία το 60, έχουν και αυτοί δικαιώματα σαν «τουρκοκυπριακή κοινότητα». Κλασσική περίπτωση τούρκων, τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας πάλι δικά μας. Λες και αν έβρισκαν αυτοί πετρέλαιο έξω από την Κερύνεια θα μας έδιναν.

    Στέλιος – Λευκωσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. >Ενοχλημένη εμφανίζεται η "ΤΔΒΚ" <

    Και ποιος την αφοδεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στέλιο δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται.

    Γράφει πρόσκληση.Με ποιά ιδιότητα ο Κος Ερογλου τον προσκάλεσε;

    Μήπως έμμεσα ο Ισραηλινός Πρέσβης αναγνώρισε το ψευδοκράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να χαιρόμαστε τον ...σύμμαχό μας, το Ισραήλ!!!
    Να ποιοι έχουν αναγνωρίσει τα κατεχόμενα ως κράτος...
    Δεν φτάνει που οι Ισραηλινοί έχουν επενδύσει εκεί τεράστια ποσά (πάνω από 4 δισ. ευρώ), αγοράζοντας ανάμεσα στα άλλα και περιουσίες διωγμένων Ελληνοκυπρίων, στέλνουν και τον πρέσβη τους τον διαπιστευμένο στην Κυπριακή Δημοκρατία "κύριο" Χαραρί, να επισκεφθεί στο γραφείο του στα κατεχόμενα τον ...δερβίση ψευτοπρόεδρο των Τ/Κυπρίων Έρογλου, για να συζητήσουν το θέμα της Κυπριακής ΑΟΖ !!!

    Ακρίτα,
    η αναγνώριση του ψευδοκράτους από το Ισραήλ, είναι γεγονός!
    Σωστά το επισημαίνεις...
    Διότι ο Ισραηλινός πρέσβης πήγε στα κατεχόμενα για να παραλάβει νότα (ρηματική διακοίνωση) έγγραφο που επάνω του φέρει τον τίτλο του ψευδοκράτους και την σφραγίδα του.
    Το οποίο στην συνέχεια θα πρωτοκολλήσει και αρχειοθετήσει στην πρεσβεία του.
    Η είδηση προέρχεται από το επίσημο όργανο των Τούρκων, "Φωνή της Τουρκίας"...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 20 Ιανουαρίου 2011 5:05 μ.μ.

    Μήπως δεν είδες την πηγή του άρθρου; Διαφορετικά δεν εξηγούνται οι αρλούμπες που γράφεις, εκτός κι αν δεν καταλαβαίνεις τι (κι από πού το) διαβάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.