20/1/11

Απόβαση του εβραϊκού λόμπι στην Αθήνα

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΗΜΑ
Απόβαση στην Αθήνα πραγματοποιεί από τις 8 ως τις 13 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι.Κατόπιν πρόσκλησης του έλληνα Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου, η Διάσκεψη των Προέδρων των Μειζόνων Αμερικανο-εβραϊκών Οργανώσεων θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Η αντιπροσωπεία θα περιλαμβάνει προέδρους και εκτελεστικούς διευθυντές περίπου 50 αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων.

Η έλευσή τους σηματοδοτεί, σύμφωνα με διπλωματικές και κυβερνητικές πηγές, άλλη μία ένδειξη της «νέας εποχής» στις ελληνοϊσραηλινές σχέσεις. Η επίσκεψη αυτή λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς έχει τύχει της υποστήριξης του Λευκού Οίκου, του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας αλλά και του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ποιοι θα έρθουν, ποιους θα δουν Από τα πιο γνωστά ονόματα που θα έρθουν στην Αθήνα είναι οι Αλαν Σόλοου και Μάλκολμ Χόενλαϊν, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Μειζόνων Αμερικανο-εβραϊκών Οργανώσεων, ο Ρόμπερτ Ελμαν, Πρόεδρος της American Jewish Committee, ο Τζέισον Αϊζακσον, διευθυντής του Washington Office of Government and International Affairs κ.ά

Η «Διάσκεψη των Προέδρων» επισκέπτεται ετησίως το Ισραήλ αλλά πριν πάει εκεί περνά προηγουμένως από μία άλλη, διαφορετική κάθε φορά, χώρα. Η επίσκεψή της στην Ελλάδα θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 8 Φεβρουαρίου.

Στην Αθήνα, η αντιπροσωπεία θα βρεθεί την επομένη 9 Φεβρουαρίου. Εχει μάλιστα ζητήσει να συναντήσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Καρ. Παπούλια, τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο, τον Πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντ. Σαμαρά και την ηγεσία των υπουργείων Εξωτερικών, Εθνικής Αμυνας, Προστασίας του Πολίτη και Επικρατείας.

Προοπτικές συνεργασίας
Η απόφαση των κυβερνήσεων Ελλάδος και Ισραήλ, ιδιαίτερα μετά την κρίση του στολίσκου τον περασμένο Ιούνιο, να συσφίγξουν τις σχέσεις τους περιελάμβανε και την πτυχή της συνεργασίας ανάμεσα στις ομογενειακές οργανώσεις Ελλήνων και Εβραίων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αλλωστε, κυβερνητικές και διπλωματικές πηγές έχουν εκμυστηρευθεί σε εμπιστευτικές συνομιλίες τους, ότι η αξιοποίηση του εβραϊκού λόμπι θα μπορούσε να ενισχύσει την εικόνα της Αθήνας στις Ηνωμένες Πολιτείες και την προώθηση των ελληνικών θέσεων τόσο για τα εθνικά θέματα όσο και για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Από την πλευρά των εβραϊκών οργανώσεων έχει επίσης εκφραστεί η θέληση για συνεργασία με τις ελληνοαμερικανικές οργανώσεις στο Κογκρέσο και αλλού.

Ωστόσο και οι δύο πλευρές επιμένουν ότι η συνεργασία τους δεν έχει καμία σχέση με την πρόσφατη ψύχρανση των σχέσεων ανάμεσα στο Ισραήλ και στην Τουρκία.

49 σχόλια:

  1. Ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός αναφέρει στην Δ' Διδαχή:

    "Καὶ ἂν σοῦ δώση ὁ Ἑβραῖος κρασὶ ἢ ρακί, εἶνε ἀδύνατον νὰ μὴ τὸ μαγαρίση πρῶτον· καὶ ἂν δὲν προφθάση νὰ κατουρήση μέσα, θὰ πτύση. Ὅταν ἀποθάνη κανένας Ἑβραῖος, τὸν βάζουν μέσα εἰς ἕνα σκαφίδι μεγάλο καὶ τὸν πλένουν μὲ ρακί, καὶ τοῦ βγάνουν ὅλην του τὴν βρῶμα, καὶ ἐκεῖνο τὸ ρακὶ τὸ φτιάνουν μὲ μυριστικά, καὶ τότε τὸ πωλοῦν εἰς τοὺς χριστιανοὺς εὐθηνότερον, διὰ νὰ τοὺς μαγαρίσουν. Πωλοῦν ψάρια εἰς τὴν πόλιν οἱ Ἑβραῖοι; Ἀνοίγουν τὸ στόμα τοῦ ὀψαρίου καὶ κατουροῦν μέσα, καὶ τότε τὸ πωλοῦν εἰς τοὺς χριστιανούς."


    Πηγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ξαναγυρίσουν στην Ευρώπη (δεν τυπώνουν Ευρώ, αλλά δολλάριο που στη πραγματικότητα κάνει για χαρτι υγείας) και βέβαια κάπου εδώ γύρω θα εγκατασταθούν (πχ Θεσσαλονίκη). Καλό κλίμα έχει, θα φθηνύνει κιόλας από τη χρεωκοπία. Ε! ας πρόσεχαν οι ηλίθιοι ιθαγενείς με τα καθρεφτάκια που αγόραζαν (καγιέ και μερσεντέ εννοώ).

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γι αυτό βλέπουμε πυρετώδεις κινητοποιήσεις των εβραίϊκων μυστικών υπηρεσιών από τις "ασφαλή" διαμερίσματα τους;
    Αυτοί οι Παγκόσμιοι Κυβερνήτες θάχουν πιο πολλή ασφάλεια απ τον Ο-μπάμια. Αν ερχόταν στην Ελλάδα φυσικά
    Θυμάστε που οι εβραίοι αφού του έδωσαν και το Νόμπελ για να τον καλοπιάσουν τον είχαν πρωτοστείλει στην Τουρκία;
    Αυτό βέβαια πριν το μπινελίκωμα του Ερντογάν στον Πέρεζ στο Νταβός!
    Έρχονται λοιπόν να δουν αν εκτελεί σωστά ο Γιωργάκης τις εντολές τους.


    Γιώργος Μανάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aκρίτα, για να αφήσεις μόνο τα λόγια του Αγίου και να σβήσεις τα δικά μας, θα πρέπει να είσαι πολύ θρήσκος!!!

    Ακόμη και έτσι, εμένα τα λόγια του Αγίου με εκφράζουν, οπότε είμαι ΟΚ.

    ΥΓ:
    Γιατί ανεβάζεις αναρτήσεις για τους Εβραίους και το Ισραήλ, αφού δεν μπορείς να διαχειριστείς τα έντονα σχόλια; Είναι αυτή εικόνα ανάρτησης, έτσι όπως κατάντησε; Ένα ερείπιο είναι, δεν την βγάζεις καλύτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φτάνει πια με αυτόν τον ηλίθιο αντισημιτισμό!!!
    Είπαμε και η ηλιθιότητα έχει κάποια όρια.

    Πρέπει να κοιτάζουμε τα συμφέροντα της πατρίδας μας, χωρίς μυωπικές ιδεοληψίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ με τον Απέλλη, αν απαγορεύεται να αναφέρουμε ακόμα και την λέξη,το ονομα τους, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ; ΤΙ ΕΙΠΑ ΔΗΛΑΔΗ; ΟΤΙ Ο ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΚΕΜΑΛ ΞΕΠΗΔΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΜΠΙ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΤΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΞΑΝΑΣΒΗΣΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτη η εικονα της αναρτησης δειχνει
    ηυξημενη εγρηγορση ενος υπευθυνου που κανει καλα την δουλεια του και μαχεται να υπαρξει ταξη οταν αυτη
    ξεστρατιζει καμμια φορα ητε απο φανατικους ητε απο...πλακατζιδες.
    Ειναι εικονα μετα απο μια...μαχη.
    Μπραβο σε αυτον που ειχε την ευθυνη
    και μαλλον εσβηνε φωτιες,γιατι δεν προλαβα να δω τα γραφομενα και δεν γνωριζω λεπτομερειες,τους καπνους βλεπω μετα απο μια πυροσβεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμε 20 Ιανουαρίου 2011 4:48 μ.μ.
    μην τα τσουβαλιάζεις και μην μας πετάς την καραμέλλα του αντισημιτισμού.
    Εμείς οι Έλληνες είμαστε καχύποπτοι με τον εβραϊκό παράγοντα κυρίους για δυο λόγους.
    Ο πρώτος είναι η βάρβαρη και δολοφονική εμπλοκή του στο Κυπριακό, με πρώτο και καλύτερο τον αρχιδολοφόνο μπάσταρδο Χένρυ Κίσινγκερ.
    Ο δεύτερος λόγος είναι η συμπόρευσή τους τόσα χρόνια με τους Τούρκους φασίστες, με τους οποίους έκαναν κοινό μέτωπο απέναντι στους Αρμενίους και τους Έλληνες, στο θέμα της Γενοκτονίας.
    Δηλαδή, σαν να έκαναν μέτωπο με τους χιτλερικούς, γιατί οι νεότουρκοι και οι κεμαλιστές ήταν πολύ χειρότεροι από τους ναζί και από τους χιλτερικούς.
    Εξόντωσαν τρία εκατομμύρια χριστιναούς, με πολύ πιο βάρβαρες μεθόδους.
    Οπότε, αυτά τα περί αντισημιτισμού να τα πεις αλλού.
    Όμως, έτερον, εκάτερον.
    Αν χρειαστεί, αν το επιβάλουν τα εθνικά μας συμφέροντα, σε Κύπρο και Ελλάδα, θα συνεργατούμε, μη ζητάτε όμως ναξεχάσουμε την άθλια συμπόρευση του εβραϊκού παράγοντα με τους γεγοκτόνους, δάσκαλους των χιλτερικών Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 20 Ιανουαρίου 2011 10:03 π.μ.

    Oποία χριστιανικήν αγάπην διδάσκει ο 'Άγιος'..., ο οποίος παραπλεύρως συνεβούλευε τους πιστούς καλύτερα να κάτσουν στ' αυγά των και να κάνουν υπακοή στους αφέντες των (Οθωμανούς), διότι έτσι είναι το θέλημα του Θεού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ skal

    >Ο πρώτος είναι η βάρβαρη και δολοφονική εμπλοκή του στο Κυπριακό, με πρώτο και καλύτερο τον αρχιδολοφόνο μπάσταρδο Χένρυ Κίσινγκερ.<

    Έχουμε στοιχεία που να αποδεικνύουν την εμπλοκή αυτή και αν ναι, το έκαναν επειδή είναι Εβραίοι, ή διότι έτσι νόμιζαν ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κράτους τους, δηλ. του Ισραήλ.

    Ως προς τον Κίσινγκερ, έχω να παρατηρήσω ότι αυτός ήταν ΥπΕξ των ΗΠΑ, συνεπώς υπεύθυνος για την υλοποίηση των εντολών που ελάμβανε. Οι ΗΠΑ έχουν Συμβούλιο Ασφαλείας, δεν κάνει ο κάθε ΥπΕξ του κεφαλιού του, όπως στην Ελλάδα. Έπειτα, πιστεύετε ειλικρινά, κ. Καλεντερίδη, ότι ο Κίσινγκερ έδρασε υπέρ των τουρκικών συμφερόντων, επειδή είναι Εβραίος και μισεί τους Έλληνες; Το πιστεύετε αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μάλλον ξεχνάς ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ πήγε σπίτι του και ότι ο Κίσινγκερ ήταν ο κυρίρχος του παιχνιδού.
    Όσο για τις αποδείξεις, μου ζητάς να σου πω τί κάνει νιαου-νιάου στα κεραμίδια.
    Ας το φίλε μου, τάχουμε ακούσει αυτά τα επιχειρήματα.
    Δεν με νοιάζει ποιος μισεί ποιον.
    Πολιτικά μιλάω και νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ skal

    >Όσο για τις αποδείξεις, μου ζητάς να σου πω τί κάνει νιαου-νιάου στα κεραμίδια.<

    Αυτά δεν είναι επιχειρήματα. Έχουμε αποδείξει, ναι ή όχι; Διότι δεν λέμε τίποτε για τον Καντάφι, ο οποίος λέγεται (επαναλαμβάνω, ΛΕΓΕΤΑΙ) ότι προσέφερε δωρεάν πετρέλαια στην Τουρκία για την απόβαση. Επ' αυτού ξέρετε κάτι; Κι αν είναι έτσι, πώς γίνεται να βοηθούν άπαντες την Τουρκία; Παράλογο δεν ακούγεται;

    Επαναλαμβάνω ότι στις ΗΠΑ υπάρχει το Συμβούλιο Ασφαλείας. Αν ο Κίσινγκερ ανελάμβανε πρωτοβουλίες μη εγκεκριμένες απ' αυτό, θα τον απέλυαν από ΥπΕξ. Θα το πω διαφορετικά: Αν οι Αμερικανοί (το ΣΑ δηλαδή) πίστευαν ότι έπρεπε να βοηθήσουν την Ελλάδα, ο Κίσινγκερ τι θα έκανε; Θα έλεγε "λυπάμαι, εγώ είμαι Εβραίος και δεν βοηθώ τους Έλληνες";

    >Ας το φίλε μου, τάχουμε ακούσει αυτά τα επιχειρήματα.<

    Ποια ... επιχειρήματα;

    >Πολιτικά μιλάω και νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο<

    Επί του προκειμένου όχι. Καθόλου ξεκάθαρο. Δεν σχολίασα όλη την εγγραφή σας, με το τελευταίο μέρος της οποίας συμφωνώ.

    Ελπίζω να μου απαντήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 20 Ιανουαρίου 2011 7:42 μ.μ.
    "Έχουμε στοιχεία που να αποδεικνύουν την εμπλοκή αυτή και αν ναι, το έκαναν επειδή είναι Εβραίοι, ή διότι έτσι νόμιζαν ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κράτους τους, δηλ. του Ισραήλ."-- Τι γελοίο επιχείρημα; Ο ίδιος απο την μία αμφισβητείς και απο την άλλη παραδέχεσαι οτι το Ισραήλ έδρασε εναντίων της Κύπρου! Και αν ναι...... ή ναι ΄οχι,ολίγον εγγυος δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 20 Ιανουαρίου 2011 7:42 μ.μ.
    "Επαναλαμβάνω ότι στις ΗΠΑ υπάρχει το Συμβούλιο Ασφαλείας. Αν ο Κίσινγκερ ανελάμβανε πρωτοβουλίες μη εγκεκριμένες απ' αυτό, θα τον απέλυαν από ΥπΕξ. Θα το πω διαφορετικά: Αν οι Αμερικανοί (το ΣΑ δηλαδή) πίστευαν ότι έπρεπε να βοηθήσουν την Ελλάδα, ο Κίσινγκερ τι θα έκανε; Θα έλεγε "λυπάμαι, εγώ είμαι Εβραίος και δεν βοηθώ τους Έλληνες";"
    ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ) ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ,ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;; ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΛΟΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ(ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟ 1824 ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ 1945-1949, ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟ 1974. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΣΟΥ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 20 Ιανουαρίου 2011 7:42 μ.μ.
    Γι'αυτό που λέει ο ΣΚΑΛ "Ο δεύτερος λόγος είναι η συμπόρευσή τους τόσα χρόνια με τους Τούρκους φασίστες, με τους οποίους έκαναν κοινό μέτωπο απέναντι στους Αρμενίους και τους Έλληνες, στο θέμα της Γενοκτονίας.
    Δηλαδή, σαν να έκαναν μέτωπο με τους χιτλερικούς, γιατί οι νεότουρκοι και οι κεμαλιστές ήταν πολύ χειρότεροι από τους ναζί και από τους χιλτερικούς" ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;Η ΕΥΓΛΩΤΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 20 Ιανουαρίου 2011 10:03 π.μ.

    Oποία χριστιανικήν αγάπην διδάσκει ο 'Άγιος'..., ο οποίος παραπλεύρως συνεβούλευε τους πιστούς καλύτερα να κάτσουν στ' αυγά των και να κάνουν υπακοή στους αφέντες των (Οθωμανούς), διότι έτσι είναι το θέλημα του Θεού!

    20 Ιανουαρίου 2011 6:24 μ.μ.

    ----------------------------

    Για αυτό, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ των Ιωαννίνων πληρώσατε και βάλατε τους Οθωμανούς να τον κρεμάσουν;;;;;

    Ήταν θέλημα του Γιαχβέ;;;;;;;;;;;!!!!!!!!


    ΠΕΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. skal

    στο στρατό δούλευες ή σε παιδικό σταθμό;
    Δεν έχεις ακούσει για τις συνεχείς προτάσεις των Ισραηλινών για στρατιωτική συνεργασία και πως τις πετούσαμε στον κάλαθο των αχρήστων από το 1948;

    Δεν έχεις ακούσει για τη στρατιωτική συμφωνία που υπογράψαμε το 1994 με το Ισραήλ, την οποία την γράψαμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας;

    Με τις κοτσάνες που λες περί κεμάλ και εβραίων το μόνο που καταφέρνεις, είναι να αποδεικνύεις ότι όντως έχεις αντισημιτική εμμονή.
    Και μην αρχίσεις πάλι τον φιλιππικό. Για να στοιχειοθετήσεις κατηγορίες, χρειάζονται αποδείξεις.
    Και αν το αγνοείς και αυτό, τότε και ο παιδικός σταθμός που προείπα είναι πολύ. Μάλλον άσυλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και γράψτε επιτέλους μια ΑΠΟΔΕΙΞΗ για τη συκοφαντία περί "εβραϊκού παράγοντα" στην κατοχή της Κύπρου;

    Και μια συγγνώμη για την αισχρή αθλιότητα που γράφουν και ξαναγράφουν
    κάποιοι εδώ μέσα περί "ισραηλινού πλοίου" που βοηθούσε τους Τούρκους;

    Το "ισραηλινό πλοίο" ήταν τελικά ένα ψαράδικο που έσωσε ελάχιστους τούρκους ναυαγούς 24 ώρες μετά!

    Όπως έλεγε και ο Γκέμπελς
    που μάλλον λατρεύουν κάποιοι εδώ μέσα, λέγε-λέγε
    όλο και κάτι θα μείνει.

    Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λέτε τόσα ψεύδη. Εκτός αν έχετε κάποιο συμφέρον, οπότε πάω πάσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O skal είπε... 20 Ιανουαρίου 2011 6:18 μ.μ...... γιατί οι νεότουρκοι και οι κεμαλιστές ήταν πολύ χειρότεροι από τους ναζί και από τους χιτλερικούς.
    Εξόντωσαν τρία εκατομμύρια χριστιανούς, με πολύ πιο βάρβαρες μεθόδους.
    Οπότε, αυτά τα περί αντισημιτισμού να τα πεις αλλού.»
    Να θυμίσω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:
    οι στρατηγοί του γερμανικού αυτοκρατορικού επιτελείου ήταν από το τέλος του 19 αι. σύμβουλοι της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και αυτοί είχαν εισηγηθεί την εθνοκάθαρση ως μέσω επίλυσης των διεθνικών διαφορών.
    Στον Β’παγκόσμιο πόλεμο υπήρξαν μόνο στην Ευρώπη 50 εκατ. νεκροί και στην Κίνα, που συνήθως δεν μνημονεύεται, άλλα 50 εκατ.
    Οι ναζί και οι σύμμαχοι τους εξόντωσαν τους πληθυσμούς της Ευρώπης (κυρίως Σλάβους, Εβραίους και Έλληνες) με τις πιο εφευρετικές μεθόδους που κατέγραψε η ιστορία της ανθρωπότητας. Για πρώτη φορά πραγματοποίησαν και την βιομηχανική εξόντωση του ανθρώπου σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Εφαρμόστηκαν επίσης όλες οι υπόλοιπες μορφές εξόντωσης όπως μαζικές εκτελέσεις, θάψιμο ζωντανών ανθρώπων, πυρπόληση κτιρίων γεμάτων με γυναικόπαιδα, πορείες θανάτου, μαζικοί βομβαρδισμοί πόλεων, πολιορκίες θανάτου (Λένινγκραντ), μαζικά πειράματα και βασανιστήρια σε ανθρώπους κλπ.
    Οι νεότουρκοι και οι κεμαλιστές ήσαν καλοί μαθητές των Γερμανών δασκάλων οι οποίοι απέδειξαν κατά τον Α’παγκόσμιο πόλεμο (χρήση πολεμικών αερίων) και ιδιαίτερα στον επόμενο παγκόσμιο πόλεμο σε πιο βαθμό θηριωδίας είναι ικανοί να φθάσουν. Ι.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΞΕΝΙΖΕΙ Ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΣΜΟΣ.
    ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για ποιο συμβουλιο ασφαλειας και κουραφεξαλα μιλατε ρε παιδια?
    Τοση αφελεια πια?
    Δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι οταν μιλαει ο Κισσινγκερ στην Αμερικη, οι υπολοιποι ακομα και ο προεδρος των ΗΠΑ καθονται σουζα?
    Και φυσικα δεν υπαρχει μισος για κανεναν Ελληνα. Τα συμφεροντα τους τυχαινει να ειναι εναντια στο Ελληνικο, αν οι συγκυριες τα εφαιρναν ετσι ωστε να συμπιπτουν θα γινοταν ο καλυτερος "φιλος" της Ελλαδας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Aνώνυμε 21 Ιανουαρίου 2011 1:23 π.μ.
    δεν θα με παρασύρεις στο επίπεδό σου.
    Απλά, να σημειώσω για άλλη μια φορά ότι υπάρχει και δρα μια ολόκληρη συμμορία, που με προμετωπίδα τον αντισημιτισμό, προωθεί συμφέροντα.
    Εδώ, δεν περνά αυτό το παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. eeeee και?
    χρησιμοποιησε την συμμορια σαν συμμαχο,αφου δεν εχεις που να κρυφτεις.
    τι ξαφνικα σε πιασανε οι συνναισθηματισμοι?
    προσ φιλο σκαλ...
    κυπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος:21 Ιανουαρίου 2011 1:29 π.μ. ...
    Και γράψτε επιτέλους μια ΑΠΟΔΕΙΞΗ για τη συκοφαντία περί "εβραϊκού παράγοντα" στην κατοχή της Κύπρου;

    -Ο "Συκοφάντης" Κος Βασίλειος Μαρκεζίνης Αναφέρει στο τελευταίο του βιβλίο ότι το Ισραήλ με την τακτική του έχει σύρει πολλάκις τις ΗΠΑ σε πολιτικές αποφάσεις και επίσης αναφέρει πως σε στρατηγικά ζητήματα διαμορφώνει την πολιτική των ΗΠΑ

    -Ο Κίσινγκερ γεννήθηκε στη Γερμανία ως Χάιντς Άλφρεντ Κίσινγκερ (Heinz Alfred Kissinger) από γονείς ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, οι οποίοι το 1938 διέφυγαν στις ΗΠΑ υπο την απειλή του ναζιστικού καθεστώτος.

    Μην μου πείς ότι δεν ξέρεις το ρόλο του Κίσινγκερ στην διαμόρφωση της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ και στην ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (που κατά τύχη εξυπηρετούσε τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ);

    - Η Κύπρος αποτελεί προκεχωρημένη γραμμή άμυνας του Ισραήλ και οι Βρετανικές Βάσεις επί του Κυπριακού Εδάφους έχουν προσφέρει πάμπολλα στην ασφάλεια του Ισραήλ
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.

    -ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ σε ζητήματα ασφάλειας του έχει δείξει χαλαρότητα;;;;

    -στην Κύπρο ή τη Λιβύη ως περιοχές εφόδου για τη Μέση Ανατολή, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ;;;

    -Γράφει λοιπόν ο Μάλινσον: «Η Κύπρος, είχε αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ΗΠΑ, λόγω της σημασίας που παίζει στην άμυνα του Ισραήλ. Το ίδιο ενδιαφέρον όσο η τουρκο-ισραηλινή στρατιωτική
    Ειπες κάτι;;;;

    -Είτε αν η φιλική προς τις ΗΠΑ κυβέρνηση των Αθηνών πετύχαινε την ένωση με την Κύπρο, είτε μια τουρκική εισβολή στην Κύπρο εξασφάλιζε αρκετά εδάφη ώστε να εξασφαλισθούν οι εγκαταστάσεις που απαιτούνται για την προστασία του Ισραήλ. Είπες κάτι;;;

    -Ποιός είναι ο Μάλινσον:Ο William Mallinson είναι καλά γνωστός σε όσους ασχολούνται με την βρετανική πολιτική στο κυπριακό πρόβλημα. Έχοντας διατελέσει διπλωμάτης της Βρετανίας και ακολούθως ακαδημαϊκός, Θέλεις και Συνέχεια;;


    Την επόμενη φορά πιο διαβασμένος και λιγότερο εριστικός.

    "Λαγός την φτέρη κούναγε κακό της κεαφαλής του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ skal

    Εγώ, όμως, απάντηση δεν πήρα. Έτσι έμειναν απορίες. Δεν πειράζει, σάς καταλαβαίνω και δεν επιμένω.

    20 Ιανουαρίου 2011 7:42 μ.μ.

    YΓ: Δεν έχω σχέση με τις μετέπειτα εγγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμε 21 Ιανουαρίου 2011 9:48 π.μ.
    νομίζω ότι το είπα παραπάνω.
    Θα συνεργαστούμε, λαμβάνοτνας υπόψιν την πολιτική που ακολούθησαν μέχρι τώρα απέναντι στους κωλότουρκους.
    Γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.
    Δεν είμαι σίγουρος ακόμα για τις πραγματικές σχέσεις εβραϊκού παράγοντα των ΗΠΑ με το εγχείρημα του νεοοθωμανισμού.
    Δεν είμαι πεισμένος ότι δεν το υποστηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ 21 Ιανουαρίου 2011 1:23 π.μ.

    >Με τις κοτσάνες που λες περί κεμάλ και εβραίων το μόνο που καταφέρνεις, είναι να αποδεικνύεις ότι όντως έχεις αντισημιτική εμμονή.<

    Τα περί Κεμάλ ίσως δεν είναι κοτσάνες, αλλά έχεις δλικιο ως προς την αντισημιτική εμμονή.

    Ο κ. Καλεντερίδης είναι Πόντιος και οι Πόντιοι είναι συνήθως αντισημίτες, επειδή έχουν έλθει σε επαφή με το σλαβικό στοιχείο. Οι Σλάβοι είναι σφοδροί αντισημίτες.

    Αυτό είναι όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμε 21 Ιανουαρίου 2011 10:14 π.μ.
    δεν καταφένρεις τίποτα με τέτοιες ανοησίες.
    Μόνο πολιτικά μπορείς να με αντιμετωπίσεις.
    Μην καταναλώνεις άδικα ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. //...Οι νεότουρκοι και οι κεμαλιστές ήσαν καλοί μαθητές των Γερμανών δασκάλων οι οποίοι απέδειξαν κατά τον Α’παγκόσμιο πόλεμο (χρήση πολεμικών αερίων) και ιδιαίτερα στον επόμενο παγκόσμιο πόλεμο σε πιο βαθμό θηριωδίας είναι ικανοί να φθάσουν. Ι.Σ.
    21 Ιανουαρίου 2011 3:01 π.μ.//
    --------------
    Οι σιωνιστές τους έχουν ξεπεράσει.
    Μακράν οι ...καλύτεροι στις δολοπλοκίες, στα εγκλήματα εναντίον αθώων κλπ.
    Με όποιο δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις...
    Συνεχιστές των ναζί...
    Το είπε και ο ΟΗΕ !!!
    "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ"...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. τζιμη μηπως
    εισαι γιος κανενου παλεστινιου λα8ρεου η μηπως κανενου φανατησμενου παπα.
    Με τετοιους σαν εσας το μονο που μπορει η ελλαδα να γινει ειναι να εξεληχθει στην ηθηκοτερη βιασμενη απο ολους πουτανα του κοσμου.
    Εγκληματιες δεν οι και οι ελληνες που γαμησαν το κρατος τους,μονο οι σιωνιστες,στο κατω της γραφης δεν θα πολεμισεις και για παρτυ τους,οικονομικη συμμαχια κανεις.
    ο μονος ρατσιστης στο μπλοκ εισαι εσυ που δεν καταλαβανεις την ρευστοτητα των συμφεροντων.Τι δηλαδη μας προτηνεις να υποστηριξουμε τους παλαιστινιους που δεν ειπαν τιποτα ουτε για την κυπρο ουτε υποστηριξαν ποτε μη τουρκικες θεσεις.
    παρακαλω τους διαχειριστες οπως διαγραψουν τα σχολια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τζιμη
    Βαλε νερο στο κρασι σου,δες γυρω ποια ειναι η πραγματικοτητα και μη σπαταλας αλλο τον εαυτο σου σε στειρες γραφικοτητες.Κοιταξε λιγο το συμφερον της ΠΑΤΡΙΔΑΣ σου και παρατα τους αλλους.Φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
    Να υπενθιμισω τον ρολο των εβραιων σαγιανιμ/δημοσιοσχετων (της Μεσοανατολιτικης χαβουζας) στην Ελλαδα και στην Ευρωπη.
    Διαβαζωντας το παρακατω κειμενο μπορει ευκολα να διαπιστωση κανεις γιατι η λυσσαλεες επιθεσεις και τα γιουρουσια στον χαρακτηρα του διαχειριστη του Ινφογνωμωνα αλλα και η εμμονη τους να μας πεισουν οτι νταλαβερια με την ισρελοχαβουζα τους ειναι προς οφελος της Ελλαδας.
    Για οσους θελουν αποδειξεις οφελων απο τετοιες συνεργασιες με την εν λογω χαβουζα ας ριξουν μια ματια στα ΠΟΣΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΕΚΟΜΙΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΗΝ Μ.Α. ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΠΛΕΞΑΝ.
    Ανοιξτε φιλοι μου τα ματια σας και δειτε τα απο μονοι σας και περιφρονηστε τους προπαγανδιστες και ιστορικα αποδεδειγμενα εχθρους των Ελληνων, εβραιους.


    Γράφει ο Ravid Μπαράκ

    Ο Λίμπερμαν ζητεί από τις πρεσβείες του Ισραήλ στην Ευρώπη να χρησιμοποιήσουν «βοηθούς-εθελοντές» στην καινούργια προσπάθεια εξυγίανσης της εικόνας του Ισραήλ Διεθνώς.
    Αρχίζει νέα καμπάνια «ευαισθητοποίησης», (της διεθνούς κοινής γνώμης) στις αρχές του επόμενου έτους, στην οποία θα γίνει εκτεταμένη χρήση επαγγελματικής προπαγάνδας και δημοσίων σχέσεων απο τους «εμπειρογνωμόνες» των ισραηλινών πρεσβειών της Ευρώπης.

    Ο Υπουργός Εξωτερικών ( του Ισραήλ) σχεδιάζει να ξεκινήσει μια νέα εκστρατεία δημοσίων σχέσεων σε μια σειρά ευρωπαϊκές πρωτεύουσες στις αρχές του επόμενου έτους.
    Η εκστρατεία, η οποία θα γίνει από επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες σε θέματα δημόσιων σχέσεων από τις ισραηλινές πρεσβείες στην Ευρώπη, στοχεύει να χρησιμοποιηθούν μέχρι και χίλιοι άνθρωποι σε κάθε χώρα, οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να εργαστούν εθελοντικά για να διαδώσουν το «μήνυμα» του Ισραήλ. (σ.μ. Για τι μήνυμα μιλάνε και τι σχέση θα έχουν οι «άνθρωποι-εθελοντές» με το Ισραήλ;)

    Πριν από μία εβδομάδα, οι πρεσβείες του Ισραήλ στο Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Ρώμη, Μαδρίτη, Παρίσι, Χάγη, Όσλο, Κοπεγχάγη ενημερώθηκαν για τα βασικά σχέδια του νέου κοινού σχεδίου δημοσίων σχέσεων.
    "Αποφασίστηκε να δοθεί έμφαση δημοσίων σχέσεων στις χώρες που υπηρετείτε , έγραψε ο Naor Gilon, στους πρεσβευτές ο οποίος ηγείται του κλιμακίου Δυτική Ευρώπη του Υπουργείου εξωτερικών του Ισραήλ.
    «Ο Υπουργός Εξωτερικών ενδιαφέρεται πολύ για αυτή την καμπάνια και σκοπεύει να συναντηθεί με σας σχετικά με το θέμα σε συνεδρίαση των πρεσβευτών», αναφέρει το μήνυμα και τονίζει για μία συνάντηση (μεταξύ τους) που έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα τον επόμενο μήνα.
    Το Υπουργείο Εξωτερικών επενδύει τα διπλά λεφτά στον προϋπολογισμό των προαναφερόμενων πρεσβειών της Ευρώπης για όλο αυτό το δημοσιοσχεσήτικο κόλπο τον ερχόμενο χρόνο. (σ. μ. Ας είναι καλά οι Αμερικανοί που πληρώνουν)
    Σε κάθε πρεσβευτή ανατέθηκε να καταρτίσει, μέχρι τον Ιανουάριο του 16, μια λίστα με τουλάχιστον 1.000 «βοηθούς-εθελοντές» οι οποίοι θα ενημερώνονται τακτικότατα από την πρεσβεία για την υπεράσπιση του Ισραήλ στις δημόσιες σχέσεις.
    Αυτοί οι «σύμμαχοι-εθελοντές» θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να αναλάβουν δράση για λογαριασμό του Ισραήλ, με διαδηλώσεις υποστήριξης και συλλαλητήρια, αλλά και δημοσίευση άρθρων στον Τύπο κ.λπ. (σ. μ. Έχουμε τους κάθε λογής μαυριδερούς θα χουμε τώρα και τους «εθελοντές» του Ισραήλ να διαδηλώνουν στους δρόμους της Αθήνας. Ετοιμάστε αυγά και γιαούρτια)

    Συνεχιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Συνεχεια....

    Μεταξύ των κατηγοριών ατόμων που θα επιδιώξουν να βοηθήσουν στην «εκστρατεία» θα είναι μέλη της τοπικών εβραϊκών κοινοτήτων, οι «ακτιβιστές» χριστιανικών οργανώσεων (σ.μ. Δεν κατάλαβα καλά;) δημοσιογράφοι, πολιτικοί, διανοούμενοι, πανεπιστημιακοί και «ακτιβιστές» σε φοιτητικές οργανώσεις.
    Η καινοτομία αυτής της εκστρατείας είναι ότι δεν θα στηριχθεί στο έργο μόνο των ισραηλινών διπλωματών και «βοηθούς-εθελοντές, αλλά και για την επαγγελματική άσκηση πίεσης από επιχειρήσεις δημοσίων σχέσεων που θα έχουν προσληφθεί από τις Ισραηλινές πρεσβείες.
    Οι οδηγίες από το Υπουργείο Εξωτερικών στις πρεσβείες είναι ότι δεν θα είναι «διαφημιστικές εταιρίες», αλλά οι εταιρείες που θα συνδράμουν τις πρεσβείες στο έργο τους και που τα μέλη τους ασκούν σημαντική επιρροή στις εν λόγω κοινωνίες
    Στους επαγγελματίες λομπίστες και πράκτορες δημοσίων σχέσεων θα διατεθούν «προπαγανδιστικά υλικά» από τις πρεσβείες, τα οποία (υλικά) θα «διαλεχτούν» από ειδική ομάδα του Ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών.
    Το Υπουργείο Εξωτερικών ομάδα θα παράγει τρεις τύπους προπαγάνδας : Πολιτικά μηνύματα, στα οποία θα ενσωματώνονται οι θέσεις του Ισραήλ για την «ειρηνευτική διαδικασία, τους οικισμούς, κλπ. (σ. μ. Εδώ γελάνε) "Δεδομένα" μηνύματα που θα είναι η θέση του Ισραήλ σε συγκεκριμένους τομείς δραστηριότητας, όπως η τεχνολογία, οικονομία, τουρισμός, κτλ.(σ. μ. Ότι δηλαδή κλέβουν απ την Αμερική αλλά απλώς δεν θα το διατυμπανίζουν 'οτι είναι κλεμμένα) και τα μηνύματα σχετικά με προβληματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή οι οποίες δεν σχετίζονται άμεσα με το Ισραήλ, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Ιράν ή τη Συρία, την Χεζμπολάχ που κυριαρχεί στο Λίβανο, κλπ.
    (σ. μ. Εδώ σταματάει ο νους και σκέπτεται: Μα έχουν τόσο θράσος οι ελεεινοί;)
    Το υπουργείο ανέθεσε, επίσης, στους πρεσβευτές, στις εννέα αυτές πρωτεύουσες να επικεντρώσουν τις δραστηριότητές τους στην οργάνωση ομάδων με επιρροή προσώπων από τις χώρες αυτές να επισκεφθούν το Ισραήλ. (σ. μ. θέλουν αν τους εξαγοράσουν κιόλας όπως κάνουν και με τους Αμερικανούς.)
    Οι πρεσβευτές επίσης πήραν εντολή για τη διεξαγωγή, τουλάχιστον μία φορά το μήνα, μιας υψηλού προφίλ δημόσιας εκδήλωσης υπέρ του Ισραήλ.
    Η εκστρατεία αυτή των δημοσίων σχέσεων θα αξιολογηθεί με δύο έρευνες που θα κάνουν κατόπιν εντολής οι πρέσβεις το 2011, καθώς και εκθέσεις κάθε τρεις μήνες σχετικά με την πορεία της συμμετοχής στην «εκστρατεία» των «βοηθών-εθελοντών».
    (σ. μ. Καλές οι δημόσιες σχέσεις και τα άλλα ευτράπελα "Ισραήλ μου με τους βοηθούς σου" αλλά να σταματάγατε και την γενοκτονία του Παλαιστινιακού Λαού θα σας ερχότανε ακόμα καλύτερα και φτηνότερα σεις που υπολογίζετε τόσο τα σέκελς.)


    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη

    ΥΓ.
    Μιας και μιλαμε για γενοκτονους εβραιους ας μην ξεχασουμε να ευχαριστησουμε τους απατεωνες εβραιους των πετρελαϊκων εταιριων που αρπαζουν το βαρελι σχεδον τζαμπα απ' τους Αραβες "εχθρους τους" και τους πληρωνουμε στα βενζιναδικα 1.70 ευρω το λιτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αν υπάρχει κάποιος λαγός εδώ μέσα, σίγουρα δεν είμαι εγώ, "ακρίτα".

    Αυτές οι γελοιότητες που λες
    είναι σενάρια για αγράμματους άραβες
    που για όλα φταίει το Ισραήλ.

    1) Όταν αναφέρεσαι σε σοβαρούς ανθρώπους όπως ο Μαρκεζίνης είναι καλό να μας πεις ΑΚΡΙΒΩΣ που έχει ο ίδιος κατηγορήσει το Ισραήλ. Αυτό που κάνεις να "ερμηνεύεις" τα λόγια του είναι τουλάχιστον ανήθικο.

    2) Ο Κίσινγκερ ήταν πολιτικός του Ισραήλ; Γιατί εγώ για Αμερικανό τον ήξερα. Είναι δε τόσο γελοίο όσο να μας πεις ότι επειδή ο Σόρος είναι Εβραίος, υποστηρίζει το Ισραήλ!!! Ενώ αποδεδειγμένα δουλεύει για την καταστροφή του.

    3) Για τον Βρετανό που λες, τί να πω; Προφανώς δεν ντρέπεσαι να αναφέρεις τα λόγια των εγκληματιών βρετανών
    που έχασαν λόγω των Παλαιστίνιων Εβραίων, την Παλαιστίνη από τα βρωμόχερά τους...

    Και ακόμα καμιά αποδείξη: Αερολογίες, μπουρδολογίες, σεναριολογίες
    και από πραγματικά γεγονότα:
    μηδέν επί μηδέν, ίσον μηδέν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ 21 Γενάρη, 10.14

    Πόσο δίκιο έχεις. Βρηκα τα ποντιακά κάλαντα:

    'Χριστός γεννέθεν, χαρά σον κόσμον
    χα, καλή ώρα, καλή σ' ημέρα
    Χα, καλόν παιδίν οψές γεννέθεν
    οψές γεννέθεν, το βράδ' αργάτε.

    Το εγέννεσεν η Παναΐα
    Το ανάθρεψεν αεί Παρθένος.
    Εκαβάλκεψεν χρυσόν πουλάρι
    εκατήβεν σο σταυροδρόμι.

    Έπιασαν άτό' οι σκύλ' Εβραίοι
    χίλ' Εβραίοι και μίλ' Εβραίοι.
    Ασ' σα κρέντικα κι άσ' στην καρδίαν
    γαίμα έσταξεν, χολήν κι εφάνη.
    γαίμα έσταξε, εμυροστάθεν"

    Μιλάμε για αντισημιτική υστερία.
    Σε ευχαριστώ εγκάρδια. Δε φανταζόμουν ότι υπάρχει τέτοια σλαβική επιρροή στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 21 Ιανουαρίου 2011 7:46 μ.μ.

    Ο Κισσινγκερ "ειναι" τοσο Αμερικανος οσο εσυ εισαι ελληνας.
    Ο Κισσινγκερ "δουλεψε" τοσο πολυ για την Αμερικη οσο εσυ "δουλευεις" για την Ελλαδα.
    Καλα κανεις και τους ριχνεις την λασπη του αντισημιτισμου Αντι-ελληνα.
    Ετσι θα τους κατατροπωσεις.
    Εβραιο-σελβικε πιασε το Σαββα τωρα.
    Εναλλαξ να τους ριχνεις λασπη.
    Κατι θα τους κολλησεις.

    Επισης μην μας δειχνεις την τοση αγαπη που θρεφεις για τους σλαβους.
    Η ξαδερφη σου Ολμπραϊτ τους κανονισε κανονικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σταματάει ο ΜΙΤζης πιάνει ο ΔΟΜΑΤΙΟΝ... έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Tη λάσπη, 9.26 μ.μ.,
    δεν την ρίχνω εγώ.
    Τη ρίχνεις εσύ και
    όποιος συκοφαντεί το Ισραήλ
    για "δήθεν" συνενοχή
    στην Εισβολή και Κατοχή της Κύπρου.

    Και όποιος ψεύδεται εν γνώσει του
    για τη στρατιωτική συνεργασία που
    το 1994 υπογράψαμε με το Ισραήλ
    και τη γράψαμε στα παλιά μας τα παπούτσια.

    Και όποιος κρύβει ότι ήμασταν η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που καταψηφίσαμε το σχέδιο διαχωρισμού των ΗΕ το 1947, βάσει του οποίου το Ισραήλ διακήρυξε την Ανεξαρτησία του.

    Κανένα επιχείρημα-ιστορικό γεγονός θα ψελλίσει κανείς ή θα μείνουμε στο ψαράδικο και τις φονικές τσιπούρες που εκπαίδευσε η Μοσάντ για να συνδράμουν τον Αττίλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. OMADEON DEN EISAI PARA ENAS AN8ELLINAS,NA PAS STIN MANA SOU TIN PALAISTINI NA POLEMISEIS,MPOURDOUKLOMENO FASISTOMOUTRO,ESI APO TOUS PROTOUS 8A EISAI POU PARAKALAS NA TOURKEPSI I ELLADA GIA NA MIN KANEI SIMMAXIES ME TOUS EBRAIOUS POU EXOUN TA IDIA PROBLIMATA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο κ. Καλεντερίδης είναι Πόντιος και οι Πόντιοι είναι συνήθως αντισημίτες, επειδή έχουν έλθει σε επαφή με το σλαβικό στοιχείο. Οι Σλάβοι είναι σφοδροί αντισημίτες.

    Αυτό είναι όλο.

    21 Ιανουαρίου 2011 10:14 π.μ.

    Ζητω διευκρινηση αναλυτικη σε αυτο γιατι ...τυχαινει να ειμαι ποντιος αλλα ...ακομη οχι αντισημιτης και αντιθετως ειμαι υπερ των στενοτατων σχεσεων ελλαδας-ισραηλ.Εκτος και αν με κλωνοποιησαν και απεβαλα το ποντιακο μου στοιχειο.Ας αφησουμε φανατισμους και υπερβολες και ας εργαστουμε για το καλο των λαων μας και το σφραγισμα των δοντιων της νεοοθωμανικης τουρκιας γιατι η δυσωδια της σαπιλας της μας εχει φλομωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 21 Ιανουαρίου 2011 7:52 μ.μ.

    Τι συλλογιστική μέθοδος είναι αυτή αγαπητέ Αβραάμ....;

    Δηλ. οι Πόντιοι είναι αντισημήτες επειδή είναι σλαβικό φύλλο;
    ....Και οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες που δεν τους "εκτιμούν" όπως ίσως θα ήθελες: η Εκκλησία, κομμουνιστές, αρχαιολάτρεις, εθνικιστές, καθολικοί, Ναζί κτλ είναι τυχαίο που τους έχουν καταχωρήσει στη μαύρη λίστα τους εδώ και αιώνες;


    Οι εβραίοι ‘ς σην Τραπεζούνταν

    ’Σ σην Τραπεζούνταν εβραίοι ’κ’ έσαν. Έναν καιρόν τη Πόλ’ς οι εβραίοι είπαν: «Ντο ανθρώπ’ είναι οι Τραπεζουνταίοι κι απέσ’ ατουν είνας εβραίος ’κ’ επόρεσεν να στέκ’;» Εχώρτσαν δυ’ νομάτς να πάγ’νε τερούνε και φέρ’ν ατ’ς χαπάρα. Αρ’ έρθανε ’ς σην Τραπεζούνταν κι άμον το εξέβανε ’ς ση σκάλαν απάν’, εσίμωσαν έναν μωρόν παιδίν π’ επούλ’νεν με την ταβλάν κρεμαγμένον ας σην γούλαν αθε, ψιλικά.

    Ντό θα παίρετεν; ερώτεσεν ατ’ς.

    Εσύ γιάβρουμ ντο θέλομαι ’κ’ έ’εις.

    Και ντο πράμαν έν’;

    Θέλομε έναν πράμαν, τ’ απέσ’ να τρώγωμε και τ’ έξ’ να πουλούμε και να παίρωμε οπίσ’ τα παράδες εμουν.

    Περμέστεν ολίγον, ας πάω αραεύω πέλκιμ κάτ’ ευρίκω.

    Εβραίοι εκάτσαν και περ’μέν’νε. Πολλά ’κ’ επήεν, εγύρτσεν ο παιδάς, ’ς σα χέρα ’τ’ κρατεί έναν δέμαν και λέει τ’ εβραίοις:

    Εύρα το θέλετεν, πέντε κορόσα εγόρασ’ ατο, δώστεν εξ κι επάρτ’ ατο.

    Εβραίοι εδέχταν. Ασού επαίρεν τα εξ κορόσα κι υστερνά, ένοιξεν το δέμαν και έδειξεν ατ’ς έναν κοιλίαν με τα κόπρα. Νάτεν, είπεν, τ’ απέσ’ φάτεν, και τ’ έξ’ πουλέστεν και παίρετεν τα παράδες εσουν. Ατό έτον! Άλλο εβραίοι ’ς σην Τραπεζούνταν ’κ’ επάτεσαν.

    Άντε 'Σαλόμ' και καλά μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Άντε 'Σαλόμ' και καλά μυαλά.


    Αμα βαλεις μυαλα στους εβραιους γραψε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πολύς ο εκνευρισμός στις τάξεις των (φιλο)σιωνιστών...
    Δεν προχωράει το πράγμα με την "συμμαχία" ;;;
    Αφού δεν την θέλει ο ελληνικός λαός στο 80% τι να κάνουμε ;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. //Απόβαση του εβραϊκού λόμπι στην Αθήνα// (τίτλος)
    ---------------
    Πλάκωσαν οι ακρίδες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.