21/4/11

Κλείνουν 35 μουσουλμανικά σχολεία στη Θράκη-Εξαλλοι οι Τούρκοι

Επερώτηση στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση για τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης να κλείσει 35 μουσουλμανικά δημοτικά σχολεία στη Δυτική Θράκη, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, κατέθεσε ο Βουλευτής του κόμματος Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό, Ονούρ Οϊμέν.


Σύμφωνα με την αγγλόφωνη τουρκική εφημερίδα Today’s Zaman, στην επερώτησή του ο κ. Οϊμέν ζητά να πληροφορηθεί από τον ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου τί προτίθεται να πράξει επί του ζητήματος και ποιου είδους πρωτοβουλίες έλαβε η κυβέρνηση ενάντια στην ελληνική απόφαση που, όπως υποστήριξε, «αντίκειται στο πνεύμα και τη γλώσσα της Συνθήκης της Λωζάνης», καθώς επίσης και τι θα πράξει η τουρκική κυβέρνηση αν η ελληνική πλευρά δεν αναθεωρήσει.

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το τουρκικό Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι η απόφαση αυτή «αποτελεί μια απογοήτευση», καθώς οι ελληνικές Αρχές δεν διαβουλεύτηκαν με την «τουρκική» κοινότητα πριν τη λήψη της.
http://www.sigmalive.com

8 σχόλια:

  1. το θρασος των κωλό-τουρκων δεν εχει ορια. Καιρός να τους το κόψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ρε να κλεισουν ολα εδω ειναι ελλαδα να μαθουν ελληνικα και αν δεν γουσταρουν στην τουρκια να πανε να ζησουν,και αν γινει πολεμος ελλαδα τουρκια οι μουσουλμανοι στην θρακη να περιμενουν πολυ σεξ θα τους σκισουμε το κορμι δεν θα μεινει ουτε ενας θα καθαρισει ο τοπος απο αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἀνώνυμε 21 Απριλίου 2011 10:34 μ.μ.,

    Πρῶτον, δὲν εἶναι ὅλοι οἱ μουσουλμᾶνοι τοῦρκοι.

    Δεύτερον, τὸ ἑλληνικὸν κρᾶτος ἔχει ἀφήσει ἀνεξέλεγκτη τὴν Τουρκία νὰ ἐκβιάζη καὶ νὰ κάνη ὅτι γουστάρη τὸ προξενεῖο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πὲς πὲς ἀκουσε καὶ ἡ Διαμαντοπούλου ὅτι καὶ στὰ σχολεῖα τῆς μειονότητος πρέπει νὰ γίνουν συμπτύξεις.
    Ποιὸς τό 'πε ὅτι οἱ πολιτικοὶ δὲν άκοῦνε τὴν βάσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δουμε ποτε ο κ.ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΡΑΚΙΝΖΗΣ θα Αναλαβει ,μετα απο την ΔΕΗ την ερευνα για την χρηματοδοτηση των 17.000.000 ευρω που πηγαν ,η δεν πηγαν΄;;;;; στην μουσουλμανικη μειονοτητα .Τι γινανε τα λεφτα ;;;;;οι κακες γλωσες λενε οτι ειναι αναμεμιγμενη και η υπουργος, η σημερινη ,προσωπικα δεν πιστευω την αναμιξη της υπουργου ,απλος δεν υπαρχουν αποδειξης ,για το τεραστιο αυτο εργο ,λογο της ταχυτητας της διεκπεραιωσης του .Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. gia ta 17.000.000 den milate stin Proin kai nin filenada topu Mouzeli kyria Drakoulina ( einai kai asximi gamoto feleki mou kai stin Kyrioa fragoudaki? Kala re Ellines toso gelioi exoume kantantisi to 3 % jkanei oti thelei stin Ellada? Oi Thites kyvernane ta thymata?
    X
    Ena loxia re paidia ena loxia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να και κατι καλο σαν παραπλευρες μουσουλμανικες απωλειες απο την συρρικνωση των ελληνικων σχολειων λογω οικονομιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είχα μια φαγούρα στ @@@@@@@@@@@@@@ άλλο πράμα. από τοτε που τα κουσα όλο ξύνομαι.δερματίτιδα έπαθα ο άνθρωπος.λες να με μάτιασε ο νταβουτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.