26/4/11

Ο Κύπρου καταδίκασε την απόπειρα καύσης ελληνικών σημαιών

Απαράδεκτη και ασέβεια προς την πατρίδα χαρακτήρισε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος την πρόθεση οπαδών του ΑΚΕΛ να κάψουν τρεις ελληνικές σημαίες τις οποίες είχαν τοποθετήσει στην κορυφή σωρού ξύλων, που θα άναβαν τα μεσάνυκτα της Ανάστασης, σύμφωνα με το Πασχαλινό έθιμο της «λαμπρατζιάς».«Η σημαία αποτελεί ό,τι ιερότερο διαθέτουμε και γι’ αυτό πρέπει να προσέξουμε την πατρίδα και την κρατική μας υπόσταση, αφού αν μας λείψει η πατρίδα και ιδιαίτερα το έθνος, δεν θα πάμε καθόλου καλά», είπε ο Αρχιεπίσκοπος.


Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου πρόσθεσε ότι, αν ο ελληνισμός μεγαλούργησε, είναι ακριβώς λόγω των καταβολών που έχει. Ο ελληνισμός, τόνισε, έχει βαθιές ρίζες και παρόλο που του επιτίθενται οι πάντες, αντέχει και θα αντέξει, υπερβαίνοντας όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα.

Η προσπάθεια για κάψιμο των σημαιών έγινε από μέλη της «Θύρας 9», που είναι οπαδοί της Ομόνοιας Λευκωσίας, έξω από το οίκημά τους στο χώρο της αριστερής συντεχνιακής οργάνωσης ΠΕΟ, αλλά καταγγέλθηκε από πολίτες στην Αστυνομία, που παρενέβη έγκαιρα και πήρε τις σημαίες.
http://www.nooz.gr

8 σχόλια:

  1. Αυτά τα πουλημένα τομάρια, ακολουθούν την προδοτική τους σταση που εχει παλιές ρίζες προδοτικές. Περιμενω απο τον Χριστόφια να τραβηξει το αυτί αυτών των τσογλανιών... Αν ήταν Τουρκοι και το κανανε στην Τουρκία θα τους ειχαν μπαλουκώσει. Εδω στην μαρτυρική Κύπρο, μια τετοια πράξη έπρεπε να ξεσηκωσει τους πάντες... Γιατί αν δεν το κανουν θα σηκωθούν τα κόκκαλα των ηρώων μαρτύρων Παλληκαρίδη, Αυξεντίου, Μάτση και θα εκδικηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι δήθεν Ελληνάδες,εάν έχουν καρδιά,άς κάψουν άν μπορούν τή σημαία τών κατακτητών τους!
    Όποιος είναι Έλληνας νοεί,εξεγείρεται!
    Τό ίδιο άς κάνουν καί μερικοί δήθεν πατριώτες στήν Ελλάδα!
    Νά τούς αποκαλούμε Ψωράκια!!!

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aνθελληνικα εκτρωματα,κανεις δεν μπορει να διαλεξει τους συγγενεις του ουτε βεβαια τους συμπατριωτες του.
    Ουτε ομως,μπορει κανεις να υποχρεωσει καποιον να αποδεχθει τετοιους ''συμπατριωτες'' σαν τους χουλιγκαν της Ομονοιας και του ΑΚΕΛ.
    Ε λοιπον,γενιτσαρακια, δεν σας θεωρω αδελφους,ουτε θα σας αντιμετωπισω ως τετοιους.Θα χαρω αν υποστειτε τα επιχειρα της ηλιθιοτητος σας.Θα χαρω αν σας στειλουν στα κατεχομενα να κανετε επικυψεις στον αττιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μεγαλύτεροι φασίστες και ρατσιστές είναι του ΑΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλά έκανε το ΑΚΕΛ και έκαψε τις ξεφτιλισμένες και αηδιαστικές 'ελληνικές'πατσαβούρες οι οποίες πρόδωσαν και παρέδωσαν την μεγαλόνησο στους ζωώδεις τούρκους συμμάχους της βρωμοελλάδας του κερατά. Η Ελλάδα πούλησε την Κύπρο, τον ελληνικό στρατό που πολέμησε ηρωϊκά και απελπισμένα στο μεγαλύτερο μέρος του τον εισβολέα και τα γυναικόπαιδα των ελληνοκυπρίων αφημένα στην κατάρα των μπάσταρδων χαουνταίων και των τρισχειρότερων καραμαναλητών που τους ΦΕΡΑΝ οι προηγούμενοι αλήτες ως σωτήρες. Μπράβο λοιπόν στο ΑΚΕΛ που έκαψε τις σιχαμερές πατσαβούρες, +Απόστολος Κ. Γάτσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ήξερα ότι η σημαία είναι σύμβολο των χουντικών καραμαλλικών Ηξερα ότι είναι σύμβολο μιας χώρας και οταν καις την σημαία είναι σαν να υποτιμάς την χώρα και τον λαό της όχι την εκάστοτε κυβέρνηση ...

    Τους κυβερνήτες είτε δημοκρατικά εκλεγμένους είτε όχι μπορεί ο καθένας να τους λέει ό,τι θέλει είτε με είτε χωρίς αποδείξεις..

    Η παλιοπατσαβούρα όμως είναι η σημαία ΜΟΥ για την οποία έχασα και γω και πολλοί άλλοι Ελληνες μεγάλο μέρος της οικογένειας τους...είναι το πανί το οποίο έδωσε την ελευθερία στον κάθε έναν είτε παράφρονα είτε λογικό να μπορεί να μιλάει την σημερινή εποχή ελεύθερα και να το φτύνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνήθως αυτοί οι τύποι είναι κακομαθημένα παιδιά πλουσίων που δήθεν τα βάζουν με το σύστημα ενώ είναι μέρος αυτού και το υπηρετούν πιστά.Οπως γίνεται με τους αναρχικούς σε μας.
    Αρα , αν μπεί ο εισβολέας δυστυχώς ο απλός κόσμος θα τον αντιμετωπίσει και αυτοί ως πατριώτες θα μάχονται για την πατρίδα τους απο το Λονδίνο.

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ,Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΡΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΟΥΣ ΚΑΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ;ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΡΕΠΟΝ ΕΣΥ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΕ ΚΑΙ (ΤΡΕΙΣ)ΒΓΗΚΕ ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΗΡΩΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΗΡΩΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΒΑΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ,ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΦΟΡΑ,ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΦΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΤΙΜΗΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ...ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.