2/4/11

"Οι Έλληνες σε λίγο θα ζητιανεύουνε",λέει ο απαράδεκτος Τούρκος αντιπρόεδρος!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς μιλώντας στους τούρκους δημοσιογράφους σχετικά με τις εντυπωσιακές επιδόσεις της τουρκικής οικονομίας μίλησε ειρωνικά για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

" Η τουρκία αναπτύχθηκε το 2010 με ρυθμό 8.9%. Αυτό είναι ενα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Στην Ε.Ε στις ΗΠΑ πολλές χώρες είναι πνιγμένες στα χρέη, στην Ισπανία στην Πορτογαλία πέφτουν κυβερνήσεις." δήλωσε ο Αρίντς και άρχισε να τονίζει για τη χώρα μας "η Ελλάδα χρωστά σχεδόν ενα τρισ. δολάρια. Σε λιγο θα ανοίξουν μαντήλια για να ζητιανεύουν. Σε όλα τα εργοστάσια τους σταμάτησε η παραγωγή. Βάλανε πωλητήριο στα εργοστάσια του και κανείς δεν τα αγοράζει".

Προφανώς ο κ.Αρίντς είναι λάτρης των αριθμών,όχι όμως και της πραγματικής οικονομίας την οποία καλά θα κάνει να γνωρίσει βγαίνοντας λίγο έξα από την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη. Εκεί θα διαπιστώσει ότι οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια.

Ο τούρκος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε οτι η Τουρκία με τον ρυθμό ανάαπτυξης της κατάφερε να ξεπεράσει πολλές χώρες και υποστήριξε οτι αυτή είναι επιτυχία κια της κυβέρνησης αλλά κια όλου του τουρκικού λαού.
http://www.onalert.gr

18 σχόλια:

  1. Απαράδεκτος είναι αυτός που το λέει ή εμείς που επιτρέψαμε κάποιους να φέρουν την πατρίδα σε αυτό το κατάντημα;

    Ο Φρουρός της Πρεσβείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός μπορεί να λέει ότι θέλει.
    Στο χέρι μας είναι να τον διαψεύσουμε.
    Ολοι πρεπει να βάλουμε πλάτη και να μην κοιτάζουμε να περισώσουμε τα με δάνεια "κεκτημένα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαα ε όχι!η τούρκικη οικονομία έχει γυάλινα πόδια και φυσικά δεν βασίζεται σε πραγματική ανάπτυξη,απλά κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες (κάτι μου θυμίζει αυτό...) κάνουν δουλειές...με το κράτος!είναι θέμα χρόνου να γίνουν πολύ χειρότερα από εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...Θυμάμαι τόν τούρκο πιλότο πού ηλθε στό καράβι λίγο πρίν τόν Βόσπορο τό 1973 καί ζητιάνευε τσιγάρα,βούτυρο,ζάχαρη καί ρούχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πειράζει εμεις τουλάχιστον θα έχουμε Χώρα σε αντίθεση με εσας αγαπητοι γείτονες που μάλλον θα μεινετε άστεγοι!!!!
    Νικήτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγγελος Πρωτοστάτης.

    Η Τουρκία είναι μιά βρεγμένη πατσαβούρα που ούτε καν στα πόδια της να σταθεί δεν μπορεί. Αν ήταν αλλοιώς θα τους είχαν ήδη ξαμολήσει τα αφεντικά τους (Σόρος),εναντίον μας αλλά φοβούνται τον αστάθμητο παράγοντα που λέγεται ΛΑΟΣ. Δεν υπαρχει καλλιτερη συγκυρία γι'αυτούς.Έχουμε την πιό ενδοτική,πουλημένη και αφελληνισμένη κυβέρνηση όλων των εποχών που εκ των προτέρων παραχωρεί περισσότερα και από αυτά που πρόκειται να τους ζητηθούν. Με τον Τουρκογλου (το Βενιζέλος το άλλαξε για ευνόητους λόγους)υπουργό αμυνης, Τον Πάγκαλο πρώην εξωτερικών(τον νεκροθαύτη των Υμίων), για ΥΠΕΞ ένα παθολογικό βλάκα τον Δρούτσα( ο οποίος ακόμα μπερδεύει τα του Δρούτσα με την Βούρτσα)για Δημόσιας τάξης τον ανερμάτιστο, οσφυοκάμπτη και ουδέποτε σκευτόμοενο Παπουτσή (ουδεμία άλλη χώρα ποτέ δεν υπεστη κατοχή του ιστορικού της κέντρου ουτε καν επί τουρκοκρατίας π.χ. τα Ιλλίσια πεδία ή η πύλη του Βραδεμβούργου άς πούμε) και ακολουθεί το αγλάϊσμα της πολιτικής πασαρέλας Ραγκούσης (από τα αλώνια στα σαλονια) Υπουργός παρα τώ ηλιθίω και μονίμως απόντι πρωθυπουργώ και τα λοιπά ιαινο-ερπετοειδή Παμπουκο-Ξενο-Διαμαντο-Γερανουλο-Χυτηρο-καστανίδηδες ότι πιο χαμερπές και θλιβερό δηλ. έχει να επιδείξει τό πολιτικό κατακάθι του τόπου μας.
    Οι τούρκοι δεν ήτανε αυτοί που πέρισι ακόμα τέτοια εποχή κάνανε την τρίτη υποτίπμηση κατασειρά της λίρας, Τέτοια εποχή πέρισι δέν ήτανε ακόμη στα νύχια του ΔΝΤ.
    Πότε ξανα στο παρελθόν ξανάρθανε ποτέ τα πάνω κατω σε τόσο σύντομο χρονικό διάτημα? Εδώ γωνατήσανε οι δυνατότερες οικονομίες του πλανήτη μπροστά στα Εβραιοσιονιστικά λόμπι και άνθησε η Τουρκία που ήτανε ακόμη στο επίπεδο της τροφοσυλλογής? Μιά δευτερη Κίνα δηλ. που άν και κομουνιστική αγόρασε όλο το Βόρειο βιομηχανικό ημισφάίριο σε περίοδο κρίσης και με έναν λαό που στενάζει απο την εξαθλίωση. Μην γελιέστε είμαστε σε πόλεμο εμέις οι ορθόδοξοι(μήν ελπίζετε στους άλλους από μας περιμένουν και αυτοί) με το Χαζαρο- Εβραϊκό κατεστημένο. Εκκλησίες εμείς υποκαταστήματα τραπεζών αυτοί. Χριστό εμείς Μαμωνά εκείνοι. Άντε ρε Έλληνες κουράγιο και μήν φοβάστε τίποτα. Δεν ήρθε το τέλος μας όπως νομίζουν μερικοί. Αντιθέτως βρισκόμαστε μπροστά στην πιό ένδοξη στιγμή της ιστορίας μας.Είμαστε στο πιό σκοτεινό σημείο της νύκτας, ακριβώς λίγο πρίν το λυκαυγές. Ο Χριστός μας κάθεται με σταυροπόδι αασίκικο στην πατρίδα μας και εί Αυτός μεθ΄ημών τις καθ' ημών? πήρε για χάρη μας ξανα σκανδαλοδώς τις ρούγες. Και εξήλθε νικών ινα νικήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. " Η τουρκία αναπτύχθηκε το 2010 με ρυθμό 8.9%. Αυτό είναι ενα εντυπωσιακό αποτέλεσμα."

    Έχει δίκιο να είναι υπερήφανος για την χώρα του. Όσο για την Ελλάδα, την αλήθεια λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βρε μπουλεντ, δεν κοιτάς το λαό σου,που ζητιανεύει μονίμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στα 4,6 δισ. το χρέος του Δημοσίου σε ιδιώτες

    Atlantic: «Θα αναγκαστεί η Ελλάδα να πουλήσει την Ακρόπολη;»

    Ας μην εθελοτυφλούμε. Ό,τι και να λέει ο Τούρκος, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι άθλια και μη αναστρέψιμη από το παρόν κυβερνητικό σύστημα, το οποίο την δημιούργησε. Ζητείται λύσις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Τούρκε αντιπρόεδρε, μη νεοπλουτίζεις, δε σε συμφέρει. Γιατί υπάρχουν οι κακοί, που λένε:
    "Ο βλάχος και να δοξαστεί, σκατένια δόξα θά 'χει"
    και οι χειρότεροι που σκέπτονται:
    "Ο πόλεμος αρχίζει όταν ο ένας τρώει και ο άλλος κοιτάει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι με νοιάζει εμένα τι λέει ο Τούρκος και τι γίνεται στην Τουρκία; Ναι ζητιανεύουμε. Όχι σε λίγο. ΤΩΡΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΝΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ "ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΊΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΤΕΡΑ"; Δώστε την απάντηση μόνοι σας. Ποιος Τούρκος τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 3:53 μ.μ.

    >ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ "ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΊΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΤΕΡΑ"<

    Το Κολλητήρι το έλεγε αυτό; Εγώ νόμιζα ότι ήταν τραγούδι της 4ης Αυγούστου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και η Τουρκια εχει μπει στον μηχανισμο μεθοδευμενης χρεοκοπιας. Η μεθοδος ειναι γνωστή, τους δινει για καμια 15αρια χρονια την δυνατοτητα να ζουν 50-60% πανω απο την πραγματικη τους οικονομια και μετα τους θετεις το διλημμα..για να συνεχισετε (δεν λεμε για ποσο) ζειτε ετσι θα κανετε αυτο και εκεινο..Εχω την εντυπωση οτι πισω απο ολη αυτη την ιστορια, υπαρχει μια στρατηγικη (μεγαλο Ισραηλ;)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2 Απριλίου 2011 5:13 μ.μ.
    Αλήθεια δεν το ήξερα. Το έψαξα και έχεις δίκιο. Πάντως εγώ χρησιμοποίησα την ρήση επειδή πριν χρόνια την άκουσα σε παράσταση καραγκιόζη. Επειδή δεν είχα, δεν έχω ακούσει το τραγούδι της 4ης Αυγούστου, ούτε που σκέφτηκα κάτι άλλο. Προφανώς ο συγκεκριμμένος καραγκιοζοπαίκτης έκανε κάποια διασκευή ή ποιος ξέρει. Εν πάση περιπτώσει, δεν είμαι και πολύ εκτός...θέματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενώ ο τουρκικός λαός βλέπετε, κολυμπάει στην ευημερία...
    Λίγο παραέξω από τα αστικά κέντρα τους να πάς, ούτε νερό για να πλυθούνε δεν έχουνε!
    Αλλο οι αριθμοί και οι εντυπώσεις-που αυτά οι Τούρκοι ξέρουν να τα παρουσιάζουν καλά.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο αείποτε γίγαντας με τα πήλινα πόδια, ξαναμίλησε. Ο μετρ της προπαγάνδας, ζηλευτός μαθητής του Γκέμπελς (υπουργού προπαγάνδας του Χίτλερ),το κράτος τρομοκράτης με 3-4 γενοκτονίες στην πλάτη του, κάνει υποδείξεις για το λαό που αποτέλεσε το λίκνο του φωτός και των επιστημών ανά τους αιώνες, αλλά έχει την ατυχία να κυβερνάται εδώ και λίγες δεκαετίες από 5 οικογένειες πολιτικών νταβατζήδων ξενόφερτων, ξενοτραφών και ξένων στην καταγωγή προς τον Ελληνισμό.
    Ας ξεσκονίσει τις γνώσεις του στα οικονομικά ο Μπουλέντ, ας ρίξει μια ματιά στα ισοζύγια της χώρας του και όταν θα ξαναβγει να κάνει δηλώσεις ας βάλει make-up για να μη φαίνεται η χλωμάδα στο πρόσωπό του.
    Το απαιτεί η προπαγάνδα γαρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Iaspis http://www.worldbulletin.net/?aType=haber&ArticleID=76520
    Ρίξε μια ματιά και πες μου τι σου θυμίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έτσι ακριβώς Ακρίτα. Έτσι ακριβώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.