9/4/11

Ο λύκον (κι ο πασόκον) το πόστ'ν ατ' αλλάζ', το ταπιέτ'ν ατ' κι αλλάζ'

Σχετικά με την απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση, την οποία και δημοσιεύουμε:
Καταδικάστηκε το ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να δείχνει το κράτος απέναντι στους πολίτες.
Όμως δεν φοβόμαστε.
Χάσαμε μία μάχη, αλλά θα κερδίσουμε τον πόλεμο με τους συκοφάντες.
Οι γνωστοί άγνωστοι κατάφεραν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα γι’ αυτό με δημοσιεύματα σε μερίδα του Τύπου που προδίκαζαν την έκβαση της δίκης.
Ακόμη και σήμερα, καλυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ, με ύβρεις και χτυπήματα κάτω από τη μέση επιχειρούν να επιβάλλουν την έκπτωσή μου με μία ξεκάθαρα πολιτική δίωξη.
Ο λαός της Κεντρικής Μακεδονίας τους καταδίκασε μόλις πριν από πέντε μήνες. Όμως αυτοί συνεχίζουν.
Η επιδίωξη είναι προφανής: να ακυρώσουν τη λαϊκή ψήφο, να περιφρονήσουν τη λαϊκή ετυμηγορία, ποινικοποιώντας συστηματικά την διοίκηση.
Σε ό,τι με αφορά, ποτέ δεν έκρυψα την υπογραφή μου, δεν χρηματίστηκα, δεν χαρίστηκα, δεν δίστασα να συγκρουστώ ανοιχτά γι’ αυτά που πιστεύω. Μείωσα το πρόστιμο για παραβάσεις που αφορούσαν 1.300 λίτρα νοθευμένου πετρελαίου κίνησης συνολικής αξίας περίπου 1.000 ευρώ! Ούτε υποβρύχια που γέρνουν παρήγγειλα, ούτε μιζοφόρες συμβάσεις για τηλεπικοινωνιακό υλικό υπέγραψα, ούτε off shore εταιρίες έχω, ούτε δημόσια χρήματα καταχράστηκα, ούτε δημόσια περιουσία ξεπούλησα, ούτε πρόστιμα επωνύμων μείωσα χίλιες φορές, ούτε συμμετείχα στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, ούτε το μνημόνιο υπέγραψα.
Και σ’ αυτή την περίπτωση, έπραξα ό,τι μου υπαγόρευσε η συνείδησή μου.
Όπως δέχτηκε το δικαστήριο, ακολούθησα τη γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας της Νομαρχίας, δεν είχα δόλο να βλάψω κανέναν ούτε έβλαψα.
Ενήργησα ανθρώπινα και στα πλαίσια του νόμου βοηθώντας έναν άγνωστο σε μένα καρκινοπαθή που χαροπάλευε και τελικά, δυστυχώς, απεβίωσε. Για ένα μαγαζί που έκλεισε υπό το βάρος της ανίατης ασθένειας.
Αν οι υπάλληλοι οφείλουν να ενεργούν κατά το γράμμα του νόμου, εμείς οι πολιτικοί –οι εκλεγμένοι από το λαό- έχουμε υποχρέωση να τηρούμε το πνεύμα του νόμου.
Αυτό έκανα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.
Θα τιμωρούμε τους παραβάτες, αλλά δεν θα εξοντώνουμε τους συμπολίτες μας.
Όσοι μας κατηγορούν επειδή μειώσαμε το πρόστιμο σ’ έναν ετοιμοθάνατο, ας το πούνε ξεκάθαρα στο λαό.
Ας πουν στον κοσμάκη που του παίρνουν το σπίτι γιατί χρωστά 1.000 ευρώ ότι «καλά του κάνουν».
Θέλω, επίσης, να στείλω ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.
Θα συνεχίσω να μιλώ για τη Μακεδονία, για την Ελλάδα, για την ειρήνη.
Η δική μου κόκκινη γραμμή στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων καθορίστηκε από την ιστορική αλήθεια, το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή και την πατριωτική στάση του Ανδρέα Παπανδρέου και παραμένει σταθερή εδώ και είκοσι χρόνια: η Μακεδονία δεν πωλείται!
Τέλος, έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Για το λόγο αυτό προσφεύγω στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας, πιστεύοντας και ζητώντας τη δικαίωσή μου.

18 σχόλια:

  1. Λανθανουσα γλωσσα λεγει την αληθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι'ο Πασόκον! Ξεράθηκα στα γέλια!

    Δυστυχώς αν και 50% ποντιακής καταγωγής δε μλάω ποντιακά!

    Καυμένε Ψωμιάδη,αμα βασίζεσαι στον Καμμένο για υποστήριξη,σώθηκες! Που να προλάβει, που έχει να παρακολουθεί τον καταιγισμό απο βλήματα anti ship που βομβαρδίζουν τις φρεγάτες μας!

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κριμα για τον καμμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άρθρο 6
    Η υπεροχή τού Συντάγματος έναντι τών νόμων-ψηφισμάτων

    -Ψήφισμα δέ μηδέν μήτε βουλής μήτε δήμου νόμου κυριώτερον είναι.Ανδοκίδησ,Περί τών μυστηρίων 87,Δημ.κ.Τιμ.30
    {Κανένα Ψήφισμα μήτε τής Βουλής μήτε τής Εκκλησίας τού Δήμου δέν μπορεί νά είναι ανώτερον τών διατάξεων τού Συντάγματος}.

    "Πάντα μέ Πνεύμα θά νικάς τήν ύλη
    Κι αθάνατο θά ζήσει ό,τι γεννάς,
    μέ λ ύ ρ α καί μέ πέννα καί μέ σμίλη/μ'αυτά το νού κ υ β ε ρ ν ά ς
    Ιωάννης Πολέμης,ποιητής".

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον κακο του τον καιρο του γελοιου.
    Και μετα λεμε γιατι πτωχευει η χωρα.

    Νομαρχης σβηνει κατέξακολουθηση προστιμο 90.000 ευρω ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΘΕΥΕ ΒΕΝΖΙΝΗ.ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Η ΝΟΘΕΙΑ.

    Και αντι να ζητησει συγγνωμη,λεει αηδιες περι πολιτικων διωξεων.


    Τελικα στον Βορρα αν δεν εχουν καραγκιοζηδες ειτε δημαρχους ειτε νομαρχες, εχουν στερητικο συνδρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό είναι να μην φανατιζόμαστε. Το θέμα θέλει ψάξιμο για να δούμε τι πραγματικά έγινε. Αν ισχύει δηλ αυτό που λέει ο Ψωμιάδης ή όχι. Για μένα η δικαστική απόφαση δεν λέει τίποτα διότι μπορεί το δικαστήριο να δίκασε απόλυτα. Αν δεν δούμε δικογραφία ασφαλές συμπέρασμα δεν βγαίνει. Αν το πρόστιμο ήταν όντως για έναν παραβάτη πολίτη αλλά ταυτόχρονα άρρωστο από βαριά ασθενεια ή όχι.
    Δεν υπερασπίζομαι κανέναν Ψωμιάδη απλώς λέω ότι ο κάθε δημοσιογράφος ή δημοσιοκάφρος μπορεί να λέει ότι θέλει, το θέμα είναι να κάνουμε διασταύρωση στοιχείων ώστε να βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα. Αν ένας πολίτης είναι βαριά άρρωστος και είσαι λίγο άνθρωπος δεν εξαντλείς την αυστηρότητα του νόμου. Δεν είναι μόνο το γράμμα του νόμου αλλά και το πνεύμα του νόμου. Στο κάτω κάτω αν η επιχείρηση συνεχίζει να παρανομεί κι αφού "φύγει" ο ιδιοκτήτης, τότε εφαρμόζεις τον νόμο απόλυτα πάνω στους απογόνους - νέα διοίκηση επιχείρησης.
    Όσον αφορά τα περί καραγκιόζηδων στον Βορρά θα απαντήσω ότι δεν το αρνούμαστε ότι υπάρχουν αλλά ασφαλώς είναι λιγότεροι από τους 300+ (ίσως εξαιρούνται κάποιοι..μην τα ισοπεδώνουμε όλα) καραγκιόζηδες των Αθηνών και περιχώρων. Ευχαριστώ.

    Θεόφραστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9 Απριλίου 2011 2:20 μ.μ.
    Γελοίος είσαι εσύ και οι ομοϊδεάτες σου. Εδώ γ@μ@θηκε το σύμπαν απο τις προδοσίες των κομμάτων που κυβέρνησαν την χώρα, και πέσαν όλοι πάνω στον Ψωμιάδη, επειδή αυτά που λέει δεν αρέσουν.. επείδη μιλά για γκάγκστερ του ΔΝΤ και δεν πέφτει στα τέσσερα να γλύφει τον Νταβούτογλου.. ρε α πάγαινε. ¨Οταν η νοθεία ξεκινά απο τα διυλιστήρια εκεί κάνουμε μόκο, δεν μιλάμε,

    Πετάς μια κατηγορία στον αερα και οτι πιάσει.Αλλά έπρεπε να είναι ο Μπόλαρης περιφερειάρχης, να στησει απο κοινού με τον δήμαρχο τον τουρκο-εβραϊκό χορό, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλάμε καθαρά για δικαστικό πραξικόπημα του ΠΑΣΟΚ!βρείτε μου έναν νομάρχη στην Ελλάδα ολόκληρη που να μην μείωσε πρόστιμο και μάλιστα σε ετοιμοθάνατο καρκινοπαθή και θα κάτσω να με φτύσετε!με νομικίστικα τερτίπιτα το ΠΑΣΟΚ,το φασιστικό και αντιδημοκρατικό αυτό κόμμα του μνημονίου και της ξενοδουλείας νομίζει πως θα απαλλαγεί από τον Ψωμιάδη και από κάθε άλλον που θα κάνει αντίσταση!
    Η δικομανική και φασίσουζα νοοτροπία ΠΑΣΟΚ δεν θα περάσει!
    Μπράβο στον Καμμένο για την άμεση στήριξη.Όλη η ΝΔ είναι με τον Π.Ψωμιάδη στην άδικη αυτή δίωξη και πρώτος ο πρόεδρος που ήταν ο πρώτος που επικοινώνησε μαζί του την ημέρα της δίκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sapphire

    Δηλαδή αν κάποιος είναι καρκινοπαθής έχει δικαίωμα να νοθεύει τα καύσιμα και να εξαπατά τον κόσμο που όφειλε να υπερασπίζεται ο νομάρχης,αντί να προστατεύει τον απατεώνα;

    Στη συγκεκριμένη περίπτωση βλέπουμε δύο πράγματα,το πρώτο είναι η διαφθορά του πολιτικού προσωπικού της χώρας,και το δεύτερο είναι η μερίδα του λαού που αποδέχεται πλήρως τη διαφθορά μόνο και μόνο για κομματικούς λόγους.

    ΥΓ
    Αλήθεια,τι θα έλεγες αν επρόκειτο για έναν πολιτικό του ΠΑΣΟΚ;
    Σου το έχω ξαναπεί και παλαιότερα,βγάλε τις κομματικές παροπίδες γιατί δεν μας παίρνει άλλο,η διαφθορά έχει γιγαντωθεί και απειλεί να μας αφανίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5:11 Αν χρειαστούμε πιστοποιητικά πατριωτισμού πες μας που είναι η παράγκα που τα εκδίδει και τί θέση έχεις εκεί υπερπατριώτη.

    Αυτό για τον Μπόλαρη γιατί φαίνεται ότι έχεις μπερδέψει το στόμα σου με άλλο σημείο του σώματος που παράγει ακαθαρσίες.

    Οσο για τον Ψωμιάδη το έχω ξαναπεί είναι πάνω και πέρα απο Νόμους γιατί μιλά πατριωτικά.

    Μόνο που κάποτε πρέπει να σκεφτούν ότι μήπως είναι το κόλπο του αυτό;

    Αλλωστε δεν είναι μακρινές οι μέρες που παζάρευε αλλά Τούρκα με τον Σαμαρά το χρίσμα του και που το έλαβε αφού θυσίασε τον αδελφό του ως Ιφιγένεια.

    Λαγός την φτέρη κούναγε κακό της κεφαλής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά λέω ότι δεν βάζουμε μυαλό.
    Τώρα θα ασχολούμαστε με τον Ψωμιάδη , τον Μπόλαρη , τους ΝΔ, τους ΠΑΣΟΚ κλπ. Και όχι τίποτα άλλο άρχισαν τα Βόρειοι κάθροι- Νότιοι Καραγκιόζηδες κλπ.
    Σας βάζουν ξανά στο τρυπάκι οι πολιτικοί οι οποίοι ευθύνονται για την κατάντια μας.
    Ρε άστε τα αρπαχτικά να φαγωθούνε μεταξύ τους. Εμείς οι απλοί πολίτες τί λόγο έχουμε να μαλώνουμε για δαύτους; Εκτός εάν αυτοί που φωνάζουν εδώ είναι από αυτούς που έφαγαν το’ αυγό. Και μετά ρωτάμε ποιοί τους ψήφισαν;
    Εδώ καράβια χάνονται και εσείς ψ@λαρμενίζετε.

    Θα είναι όμορφα σου λέω όταν χαράζει στο Αιγαίο.
    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λυκονος πορδην εξα και αμον ατο κι εξα. Με τ'ατα τα μασκαριλουκια το ΠΑΣΟΚ 3-4 μοναδες εμπροστα θα περαν. Ντοστεν τα κιφαλια σουν σον τοιχον γιαμ ερται τ' αχουλ ν'εσουν σο τοπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μείωσε δεν κατήργησε το πρόστιμο εν πρώτοις και εν δευτέροις είναι γελοίος λόγος για να καθαιρείς τον περιφερειάρχη που ψήφισε θριαμβευτικά ο λαός πριν μερικούς μήνες!πες μου κ.Χατζησαββίδη ένα μα ένα νομάρχη που να μη μείωσε πρόστιμο...ή που να μην έκανε αντίστοιχη παράβαση την ώρα που ο Άκης κυκλοφορεί ελεύθερος!φαίνεται λοιπόν πως οι νόμοι και η πολιτική ευαισθησία είναι ενάντια μόνο σε "επάρατους" δεξιούς κ.Χατζησαββίδη...πασόκος ή αριστερός δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ!και ναι να τιμωρούνταν ο Ψωμιάδης αν είχε κάνει κάτι σημαντικό αλλά όχι για αηδίες!γι'αυτό και μόνο ως δικαστικό πραξικόπημα μπορώ να χαρακτηρίσω την κίνηση αυτή!μένει να δούμε την σίγουρα ανωδική καριέρα των κ.κ. δικαστών που πήραν την απόφαση!
    Και ναι το ίδιο θα έλεγα αν ο Ψωμιάδης ήταν σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα!
    Και μιας και φωνάζεις τώρα για τον Ψωμιάδη κ.Χατζησαββίδη και το "κακό" που έκανε στον κόσμο...γιατί δεν λες τίποτα για τον Μπουτάρη που λόγω τον σκουπιδιών είναι υπεύθυνος για τόσες ασθένειες στην πόλη και για έκθεση σε κίνδυνο της ζωής των πολιτών;Καλά είπε κάποιος άλλος σχολιαστής ότι "φύτεψαν Μπουτάρη-κλάδεψαν Ψωμιάδη".
    Όσο για τα υπόλοιπα που με κατηγορείς δες στo ταχάλια κριτική που έχω κάνει στον Ψωμιάδη...
    Επίσης αν με παρακολουθούσες (που φυσικά δεν χρειάζεται και είναι αδύνατο) θα έβλεπες την κριτική που κάνω στη ΝΔ γενικά!Είμαι δεξιός και γι'αυτό ακριβώς και εν αντιθέση με τους πασόκους και με την αριστερά δεν θα χαριστώ σε κάνεναν!(οι πασόκοι είναι ικανοί να συμφωνήσουν με κάθε έγκλημα του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να "μην βγει η δεξιά",η δε ελληνική αριστερά είναι ο δεύτερος φορέας μετά το Βατικανό που διεκδικεί αλάθητο!από την εμφάνισή της μια γ_μ_μενη αυτοκριτική δεν έχει κάνει!)
    Πραγματικά κ.Χατζησαββίδη αλλού να αναζητήσετε παρωπίδες,τόσο καιρό ψάχνω να δω κάπου σχόλιο πασόκου και δεν βρίσκω πουθενά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ..Η πλευρά Ψωμιάδη, πάντως, υποστηρίζει ότι πρέπει να διατηρήσει το αξίωμά του, διότι τέλεσε το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, όταν ήταν νομάρχης...

    ...Ως νομάρχης, τότε, ο κ. Ψωμιάδης είχε μειώσει τα πρόστιμα από τις 89.000 ευρώ σε 5.000 ευρώ, ενώ ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου νόθευε τα καύσιμα κατ' εξακολούθηση και μέσα στο πρατήριό του λειτουργούσε παράνομο εργαστήριο αποχρωματισμού και νοθείας πετρελαίου θέρμανσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...Αξίζει να αναφερθεί ότι, πρωτοδίκως ο κ. Ψωμιάδης είχε κριθεί ένοχος για παράβαση καθήκοντος στις 13 Φεβρουαρίου του 2009 και είχε καταδικαστεί σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή. Η υπόθεση οδηγήθηκε στο Εφετείο, όπου η εκδίκαση αναβλήθηκε τέσσερις φορές μέχρι τη λήψη της απόφασης.

    ..«Εδώ στο γραφείο μου υπάρχει ένα χαρτί με όνομα και αρχές οι οποίες θα εξαγγελθούν. Να περιμένετε σίγουρα μία κίνηση από εμένα». ...

    ..Η απολογία
    Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης στην απολογία του υποστήριξε πως «έδρασα καθ’ όλα νόμιμα» και απέρριψε τις κατηγορίες περί δόλου καθώς όπως είπε δεν είχε καμία προσωπική επαφή με τον εν λόγω άνθρωπο.

    «Ο νομάρχης βάζει την τελική υπογραφή και αφού πρώτα το έγγραφο έχει ελεγχθεί και εξεταστεί μέχρι να φτάσει στο γραφείο μου. Δεν έχω νομικές γνώσεις. Έβγαλα μόνο το γυμνάσιο γιατί οι γονείς μου δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να με στείλουν στο πανεπιστήμιο. Έδρασα, αφού πρώτα συμβουλεύτηκα τον αρμόδιο αντινομάρχη και τον νομικό σύμβουλο της νομαρχίας» τόνισε και πρόσθεσε:

    «Έδρασα όπως θεώρησα ότι είναι ανθρώπινα σωστό. Έλαβα υπόψη την οικονομική κατάσταση του ιδιοκτήτη του πρατηρίου και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και γι’ αυτό προχώρησα στη μείωση του προστίμου. Εξάλλου, το κατώτατο όριο ήταν τα 145 ευρώ και εγώ το μείωσα στα 1.000 ευρώ. Επτά φορές επάνω από το κατώτατο όριο».

    Παράλληλα, όπως ισχυρίστηκε δεν γνώριζε για τις δικαστικές αποφάσεις οι οποίες είχαν καθορίσει ήδη από το 2004 το ύψος των προστίμων για το συγκεκριμένο πρατήριο, καθώς όπως τόνισε αυτό έπρεπε να το ελέγξει η αρμόδια υπηρεσία...

    Εκβιάζει ο Ψωμιάδης τρέχει ο Καμένος ότι κάνει ο Ακης με το ΠΑΣΟΚ ,Καληνύχτα Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ντοστεν τα κιφαλια σουν σον τοιχον γιαμ ερται τ' αχουλ ν'εσουν σο τοπον.
    Ανώνυμος 10 Απριλίου 2011 12:12 π.μ.

    Συμφωνώ απόλυτα.

    Ένας τόπος που δικάζει, καταδικάζει αθωώνει ή παραβλέπει με την λογική δυο μέτρα δυο σταθμά και ταυτόχρονα ένας λαός που δεν μαθαίνει ότι τα κόμματα που τον έφεραν σε αυτό το σημείο είναι σίγουρο ότι όχι μόνο δεν θα τον σώσουν αλλά θα τον πάνε παρακάτω , είναι καταδικασμένος να σβηστεί απο τον χάρτη.

    Δεν είμαι υπέρ του Ψωμιάδη ούτε κατά, όμως πριν χάσει την θέση του, θα ήθελα να δω τα κεφάλια μερικών επωνύμων, είτε πολιτικών, είτε δημοσιογράφων, είτε ατόμων της υψηλής κοινωνίας , επι πίνακι.
    Αλλά τι λέω τώρα...
    Τι είχες Γιάννη; τι είχα πάντα....
    Επώνυμοι χαρτογιακάδες διοικούν έναν λαό που έχει μάθει στην έννοια του δικαίου με βάση την ρεμούλα και θεωρεί αντίσταση την λεκτική γκρίνια η οποία αναλόγως την πνευματική και μαθησιακή κατάσταση του καθενός ρετουσάρετε με επιστημονικές εκφράσεις .

    Καλά λέει η παροιμία ότι : Η κοσσάρα όντες έρται τ’ ωβγόν ’ς σον κώλον ατ’ς αραεύ’ φωλέαν

    Οταν θα ρθει το αυγό τότε θα αντισταθούμε ακόμα έχουμε λίπος στο πετσί μας και κερί στ αυτιά και στην συνείδηση μας


    Καλημέρα σε όλους καλή Εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είμαι Θεσσαλονικιός Νεοδημοκράτης αλλά δεν ψηφίζω Ψωμιάδη για χ-ψ λόγους. Δεν επιχαίρω όμως με αυτή τη σημερινή αθλιότητα. Αφού δικάσαμε αυτούς που γονάτισαν την Ελλάδα, αυτούς που την έκαναν ζητιάνα περίγελο, αφού δικάσαμε αυτούς που έδωσαν εθνικές γαίες θάλασσες και αέρηδες, αφού δικάσαμε αυτούς που παρέδωσαν τον υπο την προστασία τους ικέτη στους διώκτες του, αφού δικάσαμε βατοπαίδια ζήμενς υποβρύχια άρματα και ό,τι κολυμπάει πετάει και περπατάει στην Ελλάδα, αρχίσαμε να απονέμουμε δικαιοσύνη και στα ψιλά. Δεν θα ξεχάσω την δική μου δικαστική περιπέτεια για 1010 ευρώ που είχα με το Δημόσιο, την ΔΕΗ συγκεκριμμένα και ταλαιπωρήθηκα ψυχικά και οικονομικά μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση δικαζόμενος άρον άρον για να μην παραγραφεί λόγω χρόνου. Καταδικάστηκα σε 4 μήνες φυλακή από το εφετείο πλημελειοδικών με 3ετή αναστολή. Δεν θα πώ εδώ αν έφταιγα ή δεν έφταιγα και δεν με νοιάζει αν είναι ένοχος ή αθώος ο Ψωμιάδης. Με νοιάζει η ταχύτητα και επιλεκτικότητα απονομής δικαιοσύνης... ή άλλως η επαλήθευση του άγραφου αλλά εν πλήρη ισχύ από πάντα και για πάντα, πραγματικού Ελληνικού Συντάγματος που λέει "αρπαξε να φαςς και κλέψε νά'χεις αλλά κοίτα να κλέβεις τεράστια ποσά και να φροντίζεις να έχεις γερές πολιτικές άκρες και φυσικά και στοιχεία για τους πιθανούς-απίθανους διώκτες σου". Ψωμιάδη, ας πρόσεχες. Κι εγώ δεν πρόσεξα. Είδατε η αναδιάρθρωση του κράτους; Μπράβο Γιώργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.