15/8/12

Στη Χιμάρα αναγνωρίζουμε ως Εθνικό σύμβολο την Ελληνική σημαία και όχι αυτή της Χρυσής Αυγής

Όταν το μοιρολόι της μάνας γίνεται βίντεο και η αγανάκτηση για την αδιαφορία της μαμάς Ελλάδας  εκφράζεται με σημαία της Χρύσης Αυγής τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.
Εύγε στον βουλευτή επικρατείας της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστο Παππά για τα όσα είπε, αλλά θα έπρεπε να ξέρει πως εμείς στην Χιμάρα αναγνωρίζουμε ως Εθνικό σύμβολο την Ελληνική σημαία και όχι αυτή της Χρυσής Αυγής.
Από: http://himara.gr/blog/
http://borioipirotika.blogspot.com/2012/08/blog-post_1124.html
http://www.deropoli.com,


Λεπτομέρεις από τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα Χιμάρα 14 Αυγούστου 2010 - Ιδιαίτερη Υπηρεσία
1. Ο εθνομάρτυρας Αριστοτέλης Γκούμας όταν τον βρήκε η παρέα των νεαρών προβοκατόρων, τους ρώτησε: "θα το συνεχίσουμε ή θα το σταματήσουμε εδώ;" Αυτοί του απάντησαν "θα το συνεχίσουμε". 2. Ο εθνομάρτυρας Αριστολης Γκούμας πήρε τη μοτοσυκλέτα του και κατευθύνθηκε αργά προς την έξοδο της Παλιάς Χιμάρας, επί της εθνικής οδού. Οι προβοκάτορες τον ακολούθησαν, τον χτύπησαν και τον έρριξαν στην άκρη του δρόμου. Ύστερα πέρασαν από πάνω του δύο φορές.
 3. Την ώρα του εγκλήματος ο δρόμος ήταν έρημος και τα φώτα του δρόμου σβηστά - ανάψαν αργότερα.
4. Χιμαραίοι που ήταν μπροστά στην σκηνή που διαδραματίστηκε στο Καμπί, υποψιαζόμενοι την εσπευσμένη αναχώρηση των τραμπούκων, έφυγαν προς την κατεύθυνση που πήραν. Βρήκαν τον Αριστοτέλη Γκούμα ζωντανό, φριχτά παραμοφωμένο. Το σώμα του κινούνταν σπασμωδικά.
5. Οι δράστες έβγαλαν από το αυτοκίνητό τους τις πινακίδες τους και εξαφανίστηκαν προς την απόκρυμνη περιοχή της Βύσσας.
 6. Τα τζάμια του αυτοκινήτου ήταν φιμέ και δεν φαίνονταν ο αριθμός των επιβαινόντων. Παραξενεύει ο αριθμός των επτά συλληφθέντων που ανακοίνωσε η αστυνομία και του ενός φυγά.
7. Ο οδηγός του αυτοκινήτου και βασικός δράστης είναι ο Ιλύρ Μούκαϊ
8. Η ομάδα των τραμπούκων συστηματικά προκαλούσε τους Χιμαραίους για το θέμα της γλώσσας. Οι προκλήσεις τους δεν ήταν μόνο φραστικές. Προχωρούσαν στη χρήση φυσικής βίας ή και απειλούσαν με μαχαίρι.
http://www.nenanews.eu/politics.html

4 σχόλια:

  1. Eίναι απαράδεκτο και ντροπιάζει την Ιστορία και την μνήμη όλων όσων αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν σε αυτά τα βουνά ενάντια στις δυνάμεις του φασισμού και του άξονα . Αν είναι δυνατόν κυβέρνηση στην οποία μετέχουν και σημαντικά στελέχη της αριστεράς να επιτρέπουν σε προβοκάτορες να προσπαθούν να ιδιοποιηθούν ένα ατυχές περιστατικό και να υψώνουν νεοναζιστικά σύμβολα οξύνοντας τις διμερής σχέσεις και προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα πιθανό πρόβλημα με την γειτονική χώρα. Άμεσα θα πρέπει να επέμβει και η βουλή και το υπουργείο εξωτερικών ώστε τέτοια φαινομενα που ντροπιάζουν την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό να μην επαναληφθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να γράφει κάποιος ότι παπαριές θέλει, μού είναι παγερά αδιάφορο.

    Ομοίως όταν αναπαράγει την τουρκική ή αλβανική προπαγάνδα.

    Το να χαρακτηρίζει, όμως, σαν " ατυχές περιστατικό" ότι ένα αυτοκίνητο πέρασε ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ πάνω από το σώμα του άτυχου Αριστοτέλη Γκούμα, είναι κάτι παραπάνω από ασέβεια στην μνήμη του.

    Οι διαχειριστές του ιστολογίου ας κρίνουν, αν ο καθένας μπορεί να καθυβρίζει έναν νεκρό και μάλιστα τέτοιο νεκρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πατριώτες δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα, και η περηφάνεια των πράξεών τους, ανήκει μόνο στην πατρίδα.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Η Αριστερά πάντα βρίσκονταν και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του εργαζόμενου , του άνεργου , του συνταξιούχου και όλων των ευπαθών ομάδων ενάντια στο κεφάλαιο χωρίς σύνορα , την πλουτοκρατία, τον ιμπεριαλισμό της Δύσης,και τον φασισμό.
    Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν να γίνονται αναφορές που σπέρνουν μίσος εναντίον ευαίσθητων ομάδων και εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού στην χώρα μας η οποία πλήρωσε βαρύ τίμημα με αίμα χιλιάδων αγωνιστών της αριστεράς εναντίον του φασισμού.


    και απάντηση για την ανάρτηση :
    "Επιτυχές το πρόγραμμα τουριστικής βίζας από την Το...":

    Δημόκριτε : οικονομικά αν το δεις μας συμφέρει η συνεργασία , για σκέψου πόσο συνάλλαγμα φεύγει προς Τουρκία για θρησκευτικό τουρισμό γιατί να μην εκμεταλλευτούμε και εμείς ιστορικά μνημεία που τους ενδιαφέρουν ?
    ioannes : εσύ θεωρείς οτι ο εργαζόμενος, ο άνεργος και ο συνταξιούχος κινδυνεύουν από τα σήριαλ της τηλεόρασης και όχι από τον ιμπεριαλισμό της δύσης , την απληστία του κεφαλαίου και τις αγορές ?
    Δεν σε είδα να διαμαρτύρεσαι για την χολιγουντιανή προπαγάνδα των καουμπόυδων προέδρων της Αμερικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.